Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bloger

Herostratizmus severského typu alebo pôvab blogovania pod vlastným menom

Nebyť blogosféry, o Andersovi Breivikovi by sme pravdepodobne nikdy nepočuli. Boli to práve blogy a virtuálne diskusie, ktoré mu dali šancu šíriť svoje názory a budovať si svoj vysnívaný imidž. Táto detinská osoba so zmäkčilými črtami sa vďaka internetu menila na odvážneho a silného bojovníka - križiaka.

           

Skutočný Breivik - pánko s nábehom na dve briadky a jeho internetová štylizácia

Breivik písal často, písal veľa - a písal pod svojím menom. Tému boja proti islamu si vybral náhodne. Vlastne téma si vybrala jeho. Dnes nie je veľa príležitostí proti niečomu v Európe bojovať, len sionizmus umožňuje nakopnúť moslimov - virtuálne aj reálne. Z Breivika sa teda stal internetový bojovník proti moslimom a v širšom slova zmysle proti multikulturalizmu. Vybral si reálny problém, aby spriadal plány, čo s ním. Ale zahltenosť internetu blogmi a diskusiamií, kde sa aj tieto témy preberali častokrát veľmi radikálne, viedla k tomu, že jeho meno a názory sa strácali vo virtuálnom hluku. Na rozdiel od iných blogerov, ktorí po márnej snahe zaujať a ovenčiť svoje meno slávou vypisovanie po internete zabalili, Breivik bol odhodlaný dať o sebe vedieť.

Z jeho internetových aktivít, 1500-stranového "manifestu", precíznych príprav na masovú vraždu a spôsobu jej vykonania sa dá s úplnou istotou povedať toto: Breivik bol extrémne aktívny, mimoriadne racionálny a bol striktným individualistom. Nemal žiadnych komplicov, ktorí by ho - hľadiac si svojich vlastných ambícií - ubili čapicou.

Dnes je Breivik najspokojnejším blogerom. Nemusí písať nič. Jeho meno a jeho "manifest" pretriasa celý svet.

O tom, že túžba zaujať je trochu staršieho dáta ako internet vypovedá Herostratov príbeh. Breivik však nepodpaľoval chrám, ale chladnokrvne vraždil neozbrojených ľudí na ostrove, odkiaľ nebolo úniku. Toto masové vraždenie bezosporu je moderný fenomén. Breivik bol (je) fascinovaný tupou silou, netrestanou za svoje zločiny. Fascinovaný sionizmom, vraždiacim ľudí po tisícoch, ktorý svojimi zverstvami postupne znižoval prah citlivosti Západu. Nie je náhoda, že Breivik používa rovnaké argumenty ako sionizmus. "Som nevinný. To, čo som urobil bolo nutné, lebo... atď.."

O Breivikovom vraždení sa toho popísalo veľa, ale toto si zaslúži archiváciu: Komentátor Beck: Politický tábor pre deti? Podobá sa to na Hitlerjugend. Nazvať obete masakry, že sú Hitlerjugend - sú to skutočne priatelia, títo Američania. Už len papuľa toho Becka stojí za pozretie.

V chaose, aký nastáva, zjavne z nacizmu kde-kto obviňuje krížom-krážom hocikoho.

Mimochodom, keď už Američan hodil reč v korporátnom médiu o Hitlerjugend, USA by mali zažalovať Nemecko za krádež priemyselného vzoru, pretože Hitlerjugend sú ich okopírovaní skauti. To len tak, na okraj. Iné je v tom texte zaujímavé. Nejaký americký chrapúň napľuje na obete teroru - a čo na to povie bývalý tlačový tajomník nórskeho premiéra? Slabošsky mekoce niečo o tom, že to nie je "ani zaujímavé, ani vtipné". Kým si on a jemu podobní neuvedomia do špiku kostí, že toto NIE JE odpoveď na kopance chrapúňov, štiacich na ich mŕtve deti, dovtedy sa nájdu ďalší magori, ktorí budú ich deti zabíjať.

Bonus:

Svet podľa Becka: Sionista Breivik zasahuje v tábore nórskych Hitlerjugend

http://www.youtube.com/watch?v=kYKqA0St8_U&feature=related


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. American Hitler Jugend.
    Sorry, Obama Jugend.
    http://www.youtube.com/watch?v=wOtGr1JFCnE&feature=youtu.be

    Nuž ... nie je to celkom ono, ale čo už, v idokracii...
    publikované: 26.07.2011 20:03:16 | autor: Artoň (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. intekciooo
    destinacia povinneho koncorocneho celotriedneho vyletu mojho syna ( okolo 120 deti- vsetky 1.rocniky-gymnazium v Bavorsku)- koncentracny tabor Dachau -halevaj halevaj -do hlavy nalievaj
    publikované: 26.07.2011 20:03:38 | autor: mem (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Prekopirujem Artonov prispevok z predoslej diskusie. Je sem vhodny.
    Breivik je výsledok modernej zdegenerovanej bezhodnotovej politiky a ničím neregulovanej grafomanskej sebastrednosti túžiacej po konzume slávy.

    Nič iné.

    Nech sa o jeho živú mrtvolu respektíve o dištancovanie sa od neho pobijú všetky tie dnešné strany zradcov a blbcov - nech si ho užijú, patrí k nim.
    Bol to postmodernistický kresťan a križiak s mentálne emočným vekom 14 rokov - tak, ako 90% dnešných dospelých.
    publikované: 26.07.2011 20:28:26 | autor: Mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Pridam svoje
    Breivik je predstavitelom kultury smrti, ktoru vidime vsade okolo nas.
    publikované: 26.07.2011 20:29:44 | autor: Mirec (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Keď už citovať, sám pripomeniem
    čo som napísal k predošlému článku v piatok, pol dňa pred masakrom.
    Škoda, že nejakým zázračnym spôsobom si to varovanie neprečítali ti naivní lavicoví dorastenci v táboroch, kde ich učia to, že svet je ružový ako homoritka a mení sa podla toho, kolko prázdnych blábolov dokážu vykecať...

    ------
    STE VO VOJNE !

    Možno to vyznieva melodramaticky prehnane, ale široká verejnosť by si mala uvedomiť, že je NEUSTALE terčom aktivity skupín a sietí, ktoré sami seba považujú byť vo vojenskom stave a v neustálom BOJI so zvyšnou populáciou. Široká verejnosť by si mala uvedomiť, že má neustále konflikt s RADIKALMI najťažšieho stupňa. Oni sú vo vojne, ak nebude väčšinová populácia vo vojne, bude stále trpieť.

    Toto, opakujem, nie je šírenie militarizmu ani paranoje - to je nevyhnutný dôseldok postoja, ktorý zaujímajú geneticko-kultúrne komplexy - teda určité sekty či národy. A v žiadnom prípade nemyslím na jeden, ten, ktorý je momentálne tabu. Konieckoncov, že sme vo vojne so sektami scientologov, wahabistov, shiitov či "extremnym islamom" je dovolené povedať, je takmer dovolené povedať, že sme vo vojne s prisťahovalcami z Afriky či Azie, a občas sa spomenie aj konflikt s minoritami-mafiami do Europy infiltrujúcimi, ako sú Arménci, Albánci, Kurdi. Samozrejme, najnebezpečnejšie mafie sú nie tie, ktoré sú ešte len na povrchu, ale tie, ktoré už ovládli centrálny nervový systém a preto je o nich zakázané hovoriť. My ich, samozrejme, nazývame sionisti.
    Oni sú s nami vo vojne, my sme s nimi vo vojne a oni, pritelia, vás, vás a vašich priatelov, naozaj vraždia.

    -----
    (vynechal som len to o Fedorovi Galovi (zbytočne opakovať a venovať mu znova pozornosť) a opravil nejaké gramatické chyby - ináč to zostáva a plati bez zmeny a presne)
    publikované: 26.07.2011 23:08:00 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ....
    Blbec to je
    publikované: 26.07.2011 23:37:55 | autor: lufinka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. par oprav
    "Dnes nie je veľa príležitostí proti niečomu v Európe bojovať, len sionizmus umožňuje nakopnúť moslimov - virtuálne aj reálne."

    Naopak, moznosti je dost. V Skandinavii je silna neonazi scena, v Norsku si kludne mohol kopnut do Izraela, atd...na vyber rozhodne je.

    "Nie je náhoda, že Breivik používa rovnaké argumenty ako sionizmus. "Som nevinný. To, čo som urobil bolo nutné, lebo... atď..""

    Ano, ako sionizmus. A ako vsetci ostatni.

    ""bývalý tlačový tajomník nórskeho premiéra? Slabošsky mekoce niečo o tom, že to nie je "ani zaujímavé, ani vtipné". "

    Byvaly tlacovy tajomnik norskeho premiera povedal, ze tie vyroky boli primitivne, nespravne a extremne zranujuce. Myslim, ze by bolo nedostojne, aby on za Norsko tupcovi ako Beck nejak vulgarne ci tvrdo nadaval.


    publikované: 27.07.2011 03:56:56 | autor: decentny uhor (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. ..na Islande železnice nemajú...
    čo to tam na ostrove vymýšľajú ? máme insajderské info ?

    mejnstrejmové info v kocke dal:
    http://zvedavec.org/komentare_4502.htm

    "Předchůdcem Arabského jara byla ïslandská revoluce, při které si lidé vymohli referendum, vypracovali novou ústavu, znárodnili zkrachované banky, odmítli zaplatit dluhy předchozí vlády a prosadili trestní stíhání jejích představitelů a bankéřů."

    úvodný vtip s dovetkom:
    http://blisty.cz/art/59512.html
    publikované: 27.07.2011 08:22:11 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. breivik
    odkedy ma vypustili zo skolskych lavic do normalneho sveta neprestavam sa divit

    slovami ekonomov: technologicky pokrok nezastavis ale co s tym egyptskym sanatoriom
    publikované: 27.07.2011 09:07:53 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. ste vo vojne?
    ako som cital, ze Breivik si myslel, ze je vo vojne hned som si spomenul na tento blog. :) arton nechcel by si nahodou postrielat 76 deti, aby si to uvedomili aj ti ostatni ludia, ze su vo vojne a dat vacsiu vahu svojim "myslienkam"?

    Tak to nejak zacina, ludia, co sa im nepaci spolocnost a hladaju neviditelneho nepriatela a hladaju jednoduche vysvetlenia. Ved jak vam dlho trvalo kym vas mozog prisiel na to ze za breivika mozu Zidia? Tieto chorobne deziluzie sposobuju, ze sa vam zda, ze vsetko je take jasne a ked to niekto nevidti tak len to predstiera alebo je podplateny alebo nasadeny. To je uz dalsi stupen blaznostva...

    Vsade same konspiracie a neviditelna vojna. A nie, ti co strielaju raketami, chodia s bombami a chcu nasilim ziskat uzemie Izraela su naozaj vo vojne na rozdiel od tych bludov, co vidite za monitormi svojich pocitacov, sami seba hecujete a fanatizujete a povazujete za vojnu vy.
    publikované: 27.07.2011 09:56:15 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Ano Stanko, všetko je ok.
    V poriadku.

    Ani Breivik nebol prosionista presne ako ty nenávidiaci moslimov.
    Tak ako všetci sionisti nenávidiaci moslimov.
    Nie.

    Ja len ludí upozorňujem, že sionisti zabijajú nielen iránskych vedcov, britských novinárov, ale HOCIKOHO, ak si nedá bacha. Ba ak aj si dá bacha, lebo nielen Líbijskí civili sú obeťe teroristických kampaní na náhodných civiloch.

    Teba, Stan, sa tie varovania samozrejme netýkajú.
    Tebe tak môžu sionisti akurát nedopatrením stúpiť na krk.
    Ups.
    publikované: 27.07.2011 10:10:57 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Záasdné chyby Wildersov.
    1.Islám je tzv. náboženstvo, abrahámovské nábožestvo, a teda má rovnaké nedostatky, ako judaizmus či kresťanstvo. Tvrdenie, že islám je nejako špecificky kultúrne horší nie je objektívna pravda - odchýlka amorálnosti islámu od judaizmu či kresťanstva je nepodstatná v porovnaní s ich spoločnými negatívami.
    (tým nijako nepopieram, že najú aj dobré stránky - ale všetky tri sú to slepé uličky)

    2. Prisťahovalectvo a problémy s tým spojené nie sú dané len kultúrnymi rozdielmi. Tie rozdiely sú dané hlbšie, v genetike a až následne PRETO sa prisťahovalci nedokážu asimilovať a prispôsobiť druhej kultúre. Proste to ich hardware nedokáže (a nie je reč o "inteligencii", ale hlavne o emočnom profile, o nedostatku sebaovládania a podobne, veď to už poznáte).

    Preto nielen prokonformní Breivikovci sú nešťastie, ale aj samí Wildersovci sú nešťastie a "facka" pozitívnym potrebám Europy.

    Tieto fenomény sú vyvolané objektívnymi problémamy, ale sú asi tak užitočné, ako vyrážka pri otrave organizmu jedovatými splodinami.

    Toto neberte ako prokonformné disštancovanie sa od vraha desiatok ludi, tolko asi denne zabije NATO v Líbii a tiež sa od nich verejne nemusím dištancovať, toto je proste objektívna pravda.

    publikované: 27.07.2011 10:24:31 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Prepacte ze sa vraciam k starsej teme
    Ema pisala v clanku o Cine o patentoch. Nieco som dneska o tom nasiel
    http://pocitace.sme.sk/c/5992716/patentova-vojna-nici-vyvojarov.html
    publikované: 27.07.2011 14:59:43 | autor: Pavlos (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Citajte pozorne, a pamatajte si
    Ziadny 32-rocny zretelne inteligentny clovek nie je taky pripeceny, aby nevedel napisat svoje priezvisko. Hlavne, ked ho pise na titulnu stranu svojho zivotneho 1500+ strankoveho "veldiela", ktore ma zmenit svet, alebo aspon upozornit na nieco, co je prenho obzvlast dolezite.
    Je tu niekto, kto nesuhlasi?
    Nemoze niekto dlhodobo vypisovat na internete zvlast citlive veci bez toho, aby uputal pozornost zvlast citlivych spravodajskych sluzieb, obzvlast, ked jeho vypisovacky sa tykaju veci, ktore su "tabu".
    Je tu niekto, kto nesuhlasi?
    Vsetci vazni zaujemcovia o problematiku multikulturalizmu (teraz nemyslim salonnych politrukov ani potetovanych primitivov z ulice) vedia, ze hlavnou, ak nie jedinou silou, ktora multikulturalizmus presadzuje su Zidia, o com sme uz aj tu predlozili mnoho dokazov. (Teraz nie je potrebne hovorit o tom, preco to robia.) Mozem vas uistit, ze Breivik bol "vazny zaujemca" a dost inteligentny, aby taku vec vedel.
    Je tu niekto, kto nesuhlasi?
    Media vam hned predlozili "dokazy", ze Breivik mal pozitivny vztah k Izraelu.
    Mam pravdu?
    To, co si Breivik naozaj mysli sa k vam uz nedostane, lebo uz nikdy nebude moct hovorit tak, aby mohol hovorit priamo - preto neverejny sud.
    Je to pravda?

    Teraz.

    Kazdy z vas si mysli, ze media aj jedinci, ktori teraz vypisuju o Breivikovi maju PRAVY zdroj, zdroj ktory na internet zavesil Breivik. Ake je technicky tazke (pre spravodajske sluzby) sledovat jedinca, sledovat jeho internetove ucty, sledovat jeho pocitac (ked sa to sa s Pentagonom, alebo s FBI) vediet, co tam pise, vediet o jeho zameroch, a mat uz "v sufliku" pripravenu verziu, ktora niekomu vyhovuje lepsie? Kto vam zaruci, ze to, co Breivik odoslal cez internet, je to iste, co ste si niektori z vas aj media stiahli z internetu? Hovorite, ze keby boli specificke spravodajske sluzby vedeli o jeho zameroch sposobit vybuch v centre OSLA (nezabudajte, ze ide o hlavne mesto Norska), boli by mu v tom vcas zabranili? Mozno vsak niekto chcel, a mal svoj dovod, aby bolo Norsko potrestane. Aj take veci sa stavaju.

    Suhlasite s tym, ze niekto mohol mat zaujem, aby sa v Europe bezpecnostne zlozky viac venovali sledovaniu kazdeho potencionalneho odporcu NWO? Suhlasite, ze udalosti z minuleho tyzdna v Norsku budu dobrou zamienkou prave pre toto?

    Teda.
    Preco by niekto jasne bystry napisal svoje meno Breivik na titulnej strane svojho diela ako BERWICK?
    Preco by niekto, kto jasne nenavidi vsetky prejavy multikulturalizmu, a je preto ochotny vrazdit a znicit aj svoj zivot, vychvaloval IZRAEL a Zidov?
    Niekto, kto ocividne stravil tisice hodin studiom diania vo svete, specificky sa zameriavajuc na jednu problematiku, nevedel postrehnut to, co je vacsine aspon priemernych ludi samozrejme? Ked tak vela miesta venoval Frankfurtskej skole, nevedel, ze to bola "etnicka" neomarxisticka skola, nevedel, kto ju zalozil a financoval? Ved aj na Slovensku to uz vedia aj zeny v domacnosti, teda aspon tie, ktore si precitali Bakalarovu "Tabu v socialnych vedach".

    Nakoniec.

    Aky mate teraz zdroj k tomu, aby ste vedeli, co si Breivik naozaj myslel a co hovoril? Media? Jeho manifest?

    publikované: 27.07.2011 19:45:34 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Ale no tak, Grigoriy
    Ziadna tajná služba nie je taká pripecená, aby nevedela napisat priezvisko človeka, ktorému chce našiť autorstvo nejakej knihy.
    Breivik je sebastredný psychopat a archaický zápis priezviska s tým súvisí. A je po záhade.

    Masy nemožno ovládať trápnym komplikovaným spôsobom, akým by bolo vyfabrikovanie kauzy Breivik. Masy sa ovládajú ekonomicky. Tam všetko začína a končí.

    Buď si istý, že nikto by takýmto debilným spôsobom neotváral Pandorinu skrinku s nenávisťou. Breivikovo zverstvo sa proste nedá využiť na pritvrdzovanie multikulti. Realita to neumožňuje.

    Z JúEsEj počuť nejaký divný rachot. A zavýjanie, že nemožno katovať badžet (ako hovorí brátyslafský managorský dorast) armáde. Čoby nebolo možno. Skrachovaný štát, ktorý nevypláca dôchodky, predsa nemôže prevádzkovať tučné vojenské základne po celom svete.

    Nejak nám prenikajú na povrch čoraz zaujímavejšie patrametre našej demoracie, ktorú nám všetci závidia:

    http://www.sme.sk/c/5994071/v-polsku-mozno-postavia-expremiera-kaczynskeho-pred-statny-tribunal.html

    ... aby sa bývalý premiér krajiny Jaroslaw Kaczynski a exminister spravodlivosti Zbigniew Ziobro (obaja zo v súčasnosti opozičnej strany Právo a spravodlivosť) zodpovedali pred štátnym tribunálom zo zneužitia tajných služieb a prokuratúry v záujme eliminácie opozičných síl z politickej scény.

    Eliminácia opozičných síl z politickej scény znamenala v tomto prípade politickú vraždu.
    Kaczynski, Kaczynski... to je tuším ten zmrd, čo využil každú príležitosť, aby si kopol do Ruska.

    No ale zaostrime na Balkán, konkrétne na Koksovar, vedený obchodníkom s ľudskými orgánmi Thacim. Niečo sa tam deje.
    publikované: 27.07.2011 20:36:00 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Ema
    Naozaj uprimne Ti dakujem, ze si mi oponovala. Oponovanie je dobra vec, hlavne vtedy, ked nase oponovanie nie zo zasady, ale je vyjadrenim nasej lasky k pravde. Verim, ze to je Tvoja motivacia.
    Naozaj Ti dakujem.
    Ja vsak v tomto pripade nebudem oponovat, skor Ti prisvedcim, ze "masy sa ovladaju ekonomicky".

    Len som si teraz nie isty, ci aj Ty budes suhlasit, ked pridam, ze najlepsie sa ekonomicky ovladaju sprosti ludia, a ludia bez narodnej, kulturnej a rasovej identity. Nemyslim, nevyhnutne ludi, ktori by nemali nejake formalne vzdelanie alebo dokonca kvalifikaciu, ale ludi, ktori okrem pitia piva, navstevy Pohody a sledovania TV naozaj nic ine nepotrebuju. Ludia s kvalifikaciou mozu byt pre nejakeho parazita ovela uzitocnejsi, ako uplni moroni.
    Idealnymi ludmi na ekonomicke ovladanie su ludia bez identity: matka norska komunisticka lesbianka, otec drogovy diler zo Somalska - nahodna polhodinova znamost z politickeho seminara pre buducu elitu statu. Taki ludia zvycajne maju tolko vnutornych problemov, ze na nejaku rebeliu nikdy ani nepomyslia, to su idealni otroci. Taka bude buducnost nasho sveta.
    (Narody by mali vediet, kedy su porazene.)

    Historicky sa mnohokrat stalo, ze niekto prisiel niekam, spojil sa s jednou skupinou ludi, a roznymi intrigami spolocne degradovali inu skupinu do otrockej servilnosti. Mohli im napriklad zrusit skoly v ich rodnom jazyku a nutit ich, aby rozpravili im cudzim jazykom. Potom im povedali, ze: Vy ste prilis sprosti, aby ste robili cokolvek ine okrem hrdlacenia na roli, lebo nemate skoly, a my vam budeme robit notarov, advokatov, novinarov, politologov, sociologov a ked vam uz z toho bude drbat, tak aj psychoanalytikov.
    To je tiez ekonomicke ovladanie. Nakoniec, kazde ovladanie je v zasade, a v konecnom dosledku ekonomicke. Naco insie by parazitovi akekolvek ovladanie aj bolo?
    publikované: 27.07.2011 21:31:50 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Raz som tu povedal,
    ze nesuhlasim s nazorom, ze sionizmus je tym najvacsinm problemom nasho sucasneho sveta, lebo davno pred vznikom sionizmu sme tu mali este vacsie problemy, ktore tu zostali dodnes. Aj ked mi vtedy malokto rozumel, dnes by malo byt jasnejsie, co som mal na mysli.

    A, ked ideme do dosledkov, aj ja som zaryty sionista - hlavne, pokial ide o zasadne ciele.
    publikované: 27.07.2011 21:58:53 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. vrazdenie deti
    ci ludi vseobecne je neospravedlnitelne z akychkolvek dovodov. Ina vec je, ze naozaj tabor mladych privrzencov socdem nema daleko od Hitlerjugend ci SZM, v tom ma ten Beck asi pravdu. V zasade ma ten Breivik pravdu, hovori to co Arton, len dovody su ine.
    "Preto nielen prokonformní Breivikovci sú nešťastie, ale aj samí Wildersovci sú nešťastie a "facka" pozitívnym potrebám Europy." - arton, tomuto nerozumiem, co tym myslis?

    publikované: 27.07.2011 22:44:14 | autor: mnkr (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Sionizmus
    nie je žiaden mystický, nový a najväčší problém sveta. Je to len meno pre konkrétne problémy, ktoré vznikali, vznikajú a budú vznikať aj v inom kontexte pod inými menami.

    Pod menom sionizmus si aj tak každý môže predstaviť čosi iné. Úzka definícia: je to politické hnutie za vytvorenie Izraela, širšia znamená označenie celého politického vplyvu židovskéj ideologie na politiku sveta.

    V tomto širšom zmysle, ktorý zahrňa aj umelé a doslovne násilné miešanie nekompatibilných etník a vytesnenie akejkolvek genetiky z prepáčním za výraz, "verejného diskurzu", je sionizmus v súčasnosti jeden z najväčších problémov Západu.

    Ovšem nik netvrdí, že jediný, to nám len podsúvajú naši hlúpi a vulgárni nepriatelia.
    publikované: 27.07.2011 22:51:07 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Mnkr,
    Wilders, ten holandský antimoslimský politik, sa vyjadril, že Breivikov exces "dal facku" protiislamskej politike.
    (alebo tak nejako). To je pochopitelné a má pravdu.

    Ja som chcel ale povedať, že nielen šialenci typu Breivik, ale aj politici ako Wilders dávajú pozitívnej politike facku, lebo sa nepresne zameriavajú na problémy. Respektíve, aby ako tak politicky korektne prežili, pokrytecky sa zameriavajú iba na ako tak povolenú politiku - spolu s Bushom a židovsko kresťanskými fundamentalistami volajú po antimoslimskej politike.

    To nie je dobré, lebo problémy nie sú len moslimovia, ako som písal, problémy sú hlbšie. A za druhé, táto protimoslimská politika v praxi znamená nezmyselné vraždenie v Líbii, ale neznamená efektívne zamedzenie immigrácie, skôr naopak.

    To som mal na mysli.
    publikované: 27.07.2011 23:02:52 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. ok, arton
    vdaka za vysvetlenie, suhlasim
    publikované: 27.07.2011 23:20:57 | autor: mnkr (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Dnes všetci hovoria to isté.
    Ešte aj Merkelka a Šarkozy skonštatovali, že multikulti nefunguje.
    Konglomerát Breivika hovorí to, čo každý, keď má okamžik úprimnosti - vo svete je špina a kopa odpadu.

    Takisto sa mnohí zhodnú v tom, že situácia je OVELA VAZNEJSIA, ako si bezné stádečko ovčanov uvedomuje a chce pripustiť. Situácia vyústi do velkých problémov. Ja nikoho nevyzývam na vojnu - ja viem, že ludia sa budú vraždiť nadšene úplne sami, repektíve tak už teraz robia.

    Ten postmodernistický pubertiak odchovaný na ego shooters hrách, v ktorých sa zabíjajú po desiatkach zombie, nepovedal nič nové. Breivik sám nie je pozorovatel, on nepredpovedá zlo, on sám je už ovocie toho zla, on je empíria, dôkaz, ako blbo na tom Západ je.

    Breivik sám je len prvá bublina vo vode, ktorá sa začína variť.
    publikované: 27.07.2011 23:26:55 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. na odlahcenie
    publikované: 27.07.2011 23:27:34 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. arton,
    Breivik samozrejme nepovedal nic nove, len to, co uz uvazujuci vedia...ale nakoniec nieco urobil, nieco strasne, sokujuce atd - len obcas aj zle rozhodnutie je lepsie ako ziadne...toto myslim v sirsom kontexte, nie ako ospravedlnenie vrazdenia deti
    publikované: 27.07.2011 23:53:16 | autor: mnkr (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Andrew Berwick
    bol pseudonym Breivika na britských stránkach.
    To nebol preklep, skôr to bolo krytie, ak ten manifest dal do placu už skôr.

    Okrem iného, v tej práci sú mnohé kapitoly označené By Fjordman, predpokladám, že sú plne prevzaaté z blogov toho tiež známeho antiislamistu (Fjordman je tiež len pseudonym - ale nie je to Breivik osobne).

    Mocní v tomto svete sú tí, čo si sami tlačia peniaze, repsektíve tí, ktorí tvoria lži zvané "news".
    Títo nepotrebujú organizovať tragikomédie.
    Respektíve, potrebujú občas len komédie o útokoch na seba ( WTC a podobne).

    Ak by Breivik vystrielal Izraelské velvyslanectvo, nedám za jeho hodnovernosť ani cent.
    On je však evidentne deklarovaný ako proizraelský. Kto už by také niečo falšoval - sú azda neonacisi už takí silní a hlavne rafinovaní ? :-)
    publikované: 28.07.2011 00:00:34 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Citajuc ten manifest,
    jednemu ta zanietenost, cielavedomost a zmysel pre detail pripomina hladanie idealnej vonavky.
    publikované: 28.07.2011 03:37:49 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Už si toho egostredného trtka preklasifikoval na Grenouilla, Grigoriy?
    Tvoje sympatie voči nemu tým poklesli, dúfam.

    O Breivikových predstavách o Európe vypovedá jeho trip do Prahy. Ou, koľké prekvapenie, že nevyzerá ako z článkov v BBC.

    Mimochodom, pekné miesto, ktoré zaujalo Slovensko v jeho rebríčku multikulti indoktrinácie neodráža nič iné, iba chudobu. Tu sa žije ťažko aj domácim, nieto ešte ekonomickým prisťahovalcom (prakticky všetci sú takí - rovnako ako za socializmu boli emigranti z ostbloku pažraví po peniazoch, nie po nejakej fiktívnej slobode). Toto tu nie je Nórsko s jeho ropným bohatstvom.
    Keby bolo, Slováci sú natoľko mäkkí a prispôsobiví, že by v rebríču predbehli aj Nemecko a dosiahli ideálnu nulu.
    publikované: 28.07.2011 04:54:49 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Mnkr, áno,
    ja by som síce upresnil, že niekedy aj neuspéšný čin je lepší, ako žiaden.
    Podla mňa neuspéšné rozhodnutie je lepšie ako žiadne, zle rozhodnutie nie
    (ale môžem sa mýliť, ja, samozrejme, som typický teoretik, už od mlada, vedome, ale mám rešpekt pred pragmatikmi a ludmi činu)


    Tento krvák sa na jednej strane môže použiť proti odporcom multikulti, na druhej strane sa ale ta téma stala témou dňa a úž takou zostane.
    To je to, čo pociťuje mnoho ludí a zaráža ich to, a nevedia to formulovať a vyrovnať sa s tým, tento svoj pocit vítania toho, že sa veci hýbu . V tomto smere Breivika možno porovnať s Palachom - a zdá sa, že za úspešnejšieho musí byť považovaný Nór, pretože Palachovi jeho zámer nadhodiť dialog vôbec nevyšiel. Lepšie povedané, Nór pláva podla siločiar historie, Palach bol len naivný hlupák.

    Ovšem Breivik tiež ťažko chybil - píše o trestaní zradcov, ale odhodlal sa len na dorastencov, deti. Keby sa zameral na politikov, ako deklaruje v manifeste, bolo by menej krvi, ale ... možno by ho brali vážnejšie.

    A k tomu, ako tu naznačuje Grigorij porovnaním s literárnou fikciou - áno, žijeme vo svete, kde smrť je bežná a kôli hodnotám sa zomiera aj zabíja denne - a spoločnosť sa za to nehanbí. Breivikovi sa ale nepodarilo vydestilovať elixír, ktorým by ovládol spoločnosť. Kto neuspeje, je odsúdený do pekla. Jeho čin bude navždy morálne odsúdeny, nech by sa stalo čokolvek. To nie je ani čin Mašínových, kde sa tiež vraždilo privela, ale podla určitého racia. Nie je to ani Unabomber, ktorý kládol bomby vraždiace čiastočne náhodne, ale čiastočne cielene, a tiež podla určitej racionálnej miery.

    Nie - Breivik, to je skôr zbesilá Gaza 2008.

    Áno, je to výnimočná "zanietenosť, cielavedomosť a zmysel pre detail", proste, bol to naozaj inteligentný a talentovaný muž. Naozaj, nordický typ, klon princa Wiliama:). Ale moderná "kultúra", tie "počítačové hry" ho zničili tak, ako ničia miliony v populácii
    publikované: 28.07.2011 08:00:58 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Prax a teoria (aby sme sa naozaj nebrali tak vážne)
    Za Faustom prišlo jeho druhé ja, jeho Mefistofeles, a ponúkol mu Poznanie.
    Ale iba častica bez nulovej hmotnosti môže dosiahnuť rýchlosť svetla.
    A tak sa Faust zriekol praxe, aby ho neťažila.

    To bol hriech a je to cesta do pekla. Je to pažravosť. Je to extrém.
    Nie je to zdravé, ani pre spoločnosť.

    Ale aj takí sú, ako nás varuje mýtus .)


    Ale vieme dať rady aj o praxi.
    Prosím vás, nezabíjajte sa. Nezabíjajte ani politikov - nech ich zavraždia nájomní vrahovia.
    Nemúsíte robiť skoro úplne nič, nemusíte nikoho presvedčovať a robiť žiadne revolúcie, meniť žiadne zákony.
    Urobte iba jedno - ovládnite peniaze a masmédia.
    Tak, ako to robili vládnuce vrstvy už tisícročia. Ovládnite túto fiktívnu socialnu mágiu.

    Potom sa so svojimi oponentami nebudete musieť hádať a dokonca nebudete musieť na nich byť krutí.

    A keď prídem na to, ako sa to dá lahko spraviť, prezradím vám aj to .)
    publikované: 28.07.2011 08:21:27 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. O lieceni
    Narodil si sa, a chcel si byt stastny. V tom stasti si sa naucil hovorit moje a moji.
    Potom prisiel Diabol, a povedal ti, ze hovorit moje, to je len tvoja choroba, a chcel ta z nej vyliecit. A stamiliony z toho liecenia, z tej terapie zomreli. A nikto nikdy nebol vylieceny.

    Teraz ti hovori Diabol, ze tvoji, to je tiez len tvoja choroba, a tiez ta lieci; a nepyta sa ta, ci chces byt vylieceny - zo svojho stastia.
    Diabol ta vzdy chce vyliecit do nejakej Utøpye, aby ti ukradol stastie.

    Si clovek, a tvoje a tvoji, to patri k tebe, z toho nie je potrebne ta liecit.
    Ved aj pre Boha aj pre Diabla je moje a moji to najdolezitejsie.
    Nehovori Boh: Moj lud?
    A, aj Diabol ma svoj lud.
    Len skoda, ze ked pocujeme "moj lud", nevieme, ci to hovori Boh alebo Diabol.
    publikované: 28.07.2011 08:51:26 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Multikulti a židia (teraz zas vážne)
    Židia (a iné menšiny) sú za frankfurtskou školou a za celým zničením imunity Západu.

    Ale, samozrejme, napríklad v Izraeli sú sionisti propagátori integrity a homogennosti.

    Ako všetky politické sily, prechádza aj sionizmus cyklami života - z rozkladnej opozície sa po prevzatí moci stáva dogmatický fundamentalizmus (absolúúúútne nič nové pod slnkom).

    Nie je nič nelogické, ak "nacionalisti" sú v tomto smere prosionistickí a berú dnešný Izrael ako chránič pre svoje vlastné idey (akurát je to morálne odporné a je to aj pragmaticky krátkozraké).
    publikované: 28.07.2011 09:05:48 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Preco som sionista
    Som absolutnym zastancom myslienky, aby sa vsetci, ktori tam patria, vratili na Sion a hladali tam svoje stastie. V tom zmysle som aj ja sionistom - absolutnym sionistom. Malokto im to ich stastie tam na tom Sione dopraje tak, ako ja.
    Dokonca si prajem, aby sa tam vratili aj ti, ktori si len namyslaju, ze tam patria.
    publikované: 28.07.2011 09:15:15 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Biela Al Kaida
    Takže oni fakt za pomocou médií vytvorili "Bielu Al Kaidu" Je to zoznam spolupracovníkov a pracovníkov tajných polícii EU, ktorý sú nasáčkovaný v kdejakej pravicovej strane. Česká BiS vypisuje články na WM. Aj naša výbušnina v batožine, mala možno niečo testovať, a je tu aj správa ministerstva, že PSYOP doporučujú implementovať po roku 2010 ... vláda: www.rokovanie.sk/File.aspx​/Index/Mater-Dokum-36673 Plná operačná pohotovosť štruktúr CIMIC bude dosiahnutá koncom roku 2010 ... pohotovosť taktických štruktúr PSYOPS bude dosiahnutá koncom roku 2010. .... http://afinabul.blog.cz/1107/norsko-o-tajnej-sluzbe-politicky-korektne
    publikované: 28.07.2011 09:33:30 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Sionista a sionista
    Áno, to sú tie dva výklady termínu sionizmus.
    Úzky: vytvorenie izraela.
    Širší: globálna moc na základe Jozefovského parazit princípu, a teda bez preháňania, svetovláda.

    To druhé organicky a plynulo vyrastá z prvého.
    To druhé používa to prvé nielen ako prvú fázu, ale hlavne ako zásterku a krytie (podobne, ako používa na svoje krytie "ždiovské náboženstvo" a "židovský národ").

    Možno by sme pre to druhé mali nájsť iný termín.
    Globálny sionizmus, napríklad.
    Ultrasionizmus.
    Ale navrhujem skôr to prvé zmeniť na "izarelizmus", a nechať pojem sionizmus pre to druhe, pre globálne agresívne a militantné politikum.


    Čo sa týka "vrátenia sa" - keď si odmyslíme, že ONI tam nepatria, je isté, že ONI tam ani nikdy všetci neodídu.
    Je to podobná fikcia, ako chcieť, aby všetci komunisti odišli do Moskvy.
    Je to podobná fikcia, ako chcieť, aby sa všetci katolíci vrátili do Vatikánu.
    Nie, špeciál my protestanti vieme, ako na nich:) Nie nafukovať Večné mesto, ale spraviť z Izraela Vatikán. Čo je dobré pre katolíkov, je dobré aj pre židov. Ako sa zaobchádzalo s jezuitmi, to je správne aj pre Bnaibrith.
    publikované: 28.07.2011 09:42:42 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Prečo niektorí máte dojem, že prehrávate a konflikt je stratený.
    Pretože ste naozaj prehrali.

    Samozrejme, že ste prehrali.
    Tkanivo, nakazené gangrénou a rozkladom, už nikdy nebude zdravé.
    Preto niektorí vidia, že s mrtvolami sa do boja ísť nedá, nemá to zmysel.

    Veru, masa je rozložená a nekvalitná.
    Jediné, čo sa dá robiť, a čo sa vždy znova a znova robilo, a chvála prozretelnosti, znova a znova a znova bude robiť, je vytvárenie NOVYCH štruktúr.

    Táto zem sa vždy na 99% skladala z bezcielnej džungle, púští a morí. Vždy iba malá časť prírody a spoločnosti tvorila elitu evolúcie. Ale táto malá časť je priam jediná podstatná.

    Elita zomrela, nech žije elita.
    Elita zomrela na priemernosť a podpriemernosť, bola zadusená tukom primitívov a rakovinou len napodobnovatelov elity.
    Vďaka bohu - bude nová, lepšia.
    publikované: 28.07.2011 10:00:21 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Menkaure, to SZM je serióznejšie prirovnanie
    ako nejaký Hitlerjugend.


    Keby tu bol býval za socíku nejaký Andrej Bravík riešil veci obdobne psychopaticky, dnes by sme tu napríklad nemali nášho skvelého ministra Figela, ktorý bol onoho času dokonca až šéfom SZM na univerzite v Košicoch. Žiadny pešiak.
    A koľká by to bola škoda. Nemal by kto za 5.50 vindier kresťanských odkupovať byty v bratislavskom Starom meste, a tie by smutno pustli.
    publikované: 28.07.2011 18:31:01 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Aby sme neboli zavretí len tu, v pitvore
    poďme prostredníctvom I-C-H na výlet do židovských diskusií k výnimočnému zločinu, akým bol masaker na nórskom ostrove.

    Arton ako obvykle úplne presne spomenul masaker v Gaze. Preto sa nemožno diviť, že jeho aktéri a fanúšikovia vo verejných fórach šťastne bľačia: Nóri dostali, čo si zaslúžili:

    http://www.informationclearinghouse.info/article28698.htm

    Kontrolná otázka: sleduje hentie agresívne židovské fóra - fóra paštátu bez hraníc, ktorý sa napchal do Európskej únie ako člen so superprávami, ale bez najmenšej zodpovednosti a s prístupom k informáciám o všetkých obyvateľoch EÚ - nejaká tajná služba, aby ich účastníkov abecedne zoradila do zoznamu a vyvodila z ich agresivity konzekvencie?
    publikované: 28.07.2011 18:53:52 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Ja sa v tom naozaj nevyznam
    V suvislosti s Breivikom sa uz vela popisalo, a skoro kazdy sa snazi ubezpecit vsetkych ostanych, ze jeho cin odsudzuje, aby nevzbudil ani najmensie podozrenie zo sympatii. Pripada mi to, ako za realneho socializmu, ked ti uboziaci najskor spomenuli ucast svjho stareho otca v SNP, tisic hodin otca na stavbe Trate mladeze, a vlastny vykon na svazackych brigadach, aby potom mohol nesmelo pripomenut, ze na trhu uz mesiac nevidel toaletny papier. Podobne, ako nejaky Chmelar niekde najskor vypisoval svoje neobycajne sympatie k Zidom, aj k Izrealu, pripomenul, svoju ucast na akejsi proizraelskej demonstracii v Bratislave, aby potom tiez nesmelo pripomenul v poslednom odstavci, ze tych obeti v Gaze bolo az privela.
    Ludia vzdy boli, a zostali hajzli a zbabeli sralovia.
    Teraz k veci.
    Ten Breivik to vraj cele spiskal preto, lebo nenavidel tu zaplavu cudzincov v Europe. Hovoria mu vseliako, od psychopata az po neonacistu. V poriadku, nikto by naozaj nemal nikoho strielat, ani mu inac ublizovat. Tak kaze kazdy znamy eticky princip, a tak je to v poriadku - normalnemu cloveku to dokonca ani rozni pisalkovia a politruci nemusia pripominat.
    Vyvstava ale otazka, aky eticky princip porusuju ludia, ktori otvorene hlasaju, ze by bolo dobre, ziaduce aj uzitocne, keby Europa zostala krajinou bieleho muza. Preco ich rozni vychcalkovia a manipulatori oznacuju za neonacistov len preto, ze maju taky nazor. (Aj ja mam taky nazor.) Vytvaraju tak vinu asociaciou, pretoze, ked na niekoho povieme, ze je neonacista, okamzite (najma u prostacikov) vyvolame (zamerne?) dojem, ze odporca pristahovalectva z Afriky a Azie je clenom ilegalnej organizacie, ktoa ma vo vsetkych vacsich mestach Europy jedno tajne zeleznicne nadrazie, kde stoji niekolko suprav s dobytcakmi pripravenymi na pouzitie v prihodnom case. Okrem toho, my na vytvaranie nasich nazorov nepotrebujeme Adolfa Hitlera. Uz ho konecne prestante tak obdivovat, ze navadzate dojem, akoby nik iny nemohol mat svoj vlastny nazor, zalozeny na vlastnych skusenosiach a pozorovaniach.

    Este raz, aky univerzalny eticky princip porusuje jedinec, ktory na zaklade svojich vlastnych pozorovani dospel k presvedceniu, ze Europa by za kazdych okolnosti mala zostat rasovo homogenna spolocnost, a toto presvedcenie aj otvorene hlasa. Nepredpokladam, ze je porusovanim etiky odpor proti zidovskym agendam. Spominam zidovske agendy preto, ze je viac ako ocividne, ze za propagaciou a vnucovanim agendy multikulturakizmu su prave oni. Mame azda nejaku povinnost postarat sa o kazdeho na tomto svete, kto zaklope na nase dvere?
    A, preco je multikulturalizmus a miesanie ras dobre pre Europu, ked nie je dobre pre Izrael? Ktora ina rasa na svete ma svoj exkluzivny stat s otvorenou politkou zachovania cistoty rasy podobne ako Izrael? Preco je Izrael nazyvany (cim dalej, tym castejsie) "zidovskym" statom? Preco nemoze byt Nemecko statom Nemcov = etnickych Nemcov?
    Kolkokrat v zivote ste uz poculi to chvastanie, ze pocas tisicroci narody a civilizacie prichadzali aj odchadzali, ale Zidia su tu az doteraz - ako jediny prezivsi z davnej minulosti zaciatkov ludskej civilizacie. Co je na tom zle, ze aj niektori z nas bielych mame taku ambiciu, aby sa nasi potomkovia mohli rovnako chvastat. Boja sa azda konkurencie?

    Moj najsilnejsi argument za zachovanie bielej rasy je ten, ze objektivny pohlad na dejiny poslednych patsto rokov nam jednoznacne ukazuju, ze vacsina rozhodujucich prispevkov v oblasti budovania institucii, umenia aj technologii ludstva pochadza z bielej rasy, a takmer nikdy od miesancov. Buducnost ludstva nam prinesie obrovske vyzvy, ktore budu potrebovat velmi inteligentne a tvorive riesenia. Kto odpovie na tie nove vyzvy, ked zamerne znicime zdroj tvorivosti - geneticky potencial bielej rasy? To, ze vacsina ludi, ktori sa najviac zasluzili o ludsky pokrok pochadzala z ucelenych a stabilnych rodin, a ze v buducnosti, ked klasicka rodina bude anachronizmom, takyto zdroj tiez vymizne, je uplne ina tema.
    publikované: 28.07.2011 19:09:40 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Inak, Grigoriy, že si tu zas spomenul Parfum
    - i ieď v náznaku, ako keby ti niečo bránilo vyjadrovať sa otvorene a prípadne i stručne - prosto, že si zas spomenul Parfum nasvedčuje, že si sa ešte stále nevysporiadal so svojou tunajšou diskusnou minulosťou.
    publikované: 28.07.2011 20:04:06 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. Inak, draha priatelka Ema,
    to s tym Perfumom bolo naozaj len priatelske, veeeeelmi subtilne podpichnutie medzi kamosmi.
    Kedy si uz konene zajdeme spolu na kavu, aby sme si povedali nieco o veciach medzi nebom a zemou osobne? Napriklad aj o tom, preco niekto mohol emigrovat na Zapad, a nemusel pritom VOBEC mysliet na peniaze, ako to Ty tvrdis.

    Mala by si tolko odvahy?
    publikované: 28.07.2011 20:15:54 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Ema, tolko sprostosti na jednej kope
    som uz davno necital. Si unikatna.
    publikované: 28.07.2011 21:18:16 | autor: pistabaci (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. pistabaci je kretén
    Po odpykání 27 let ve vězení byl na svobodu propuštěn Yona Avrušmi, který v roce 1983 zavraždil spoluzakladatele izraelského mírového hnutí Guš šalom Emila Grunzweiga. A ve svém prvním rozhovoru o nutném zabíjení stoupenců levice prohlásil: "Lidé na ulici mi chtějí líbat obě ruce, ruku, která vytáhla pojistku, i ruku, která hodila granát. Chodím do synagog po celé zemi a všude mě vítají s obdivem. Dokonce i aškenázyové mi říkají: Gratulujeme, vzhlížíme k tobě." http://www.outsidermedia.cz/Vznika-osa-mezi-Teheranem-Bagdadem-a-Damaskem-1.aspx
    publikované: 28.07.2011 23:58:26 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. No, taká je doba, Grigoriy.
    Naformuloval si to, čo si tu prítomní myslíme.
    Malo by sa to predniest nie tu, ale na verejnom mieste strednej vrstve.
    Ale problém ani nie je to, že sa to neprednesie, že je málo príležitostí či dokonca odhodlania. Problém je to, že väčšina spoločnosti je priam zhypnotizovaná a odmietne to.
    Na to práve slúžia hypnotické slová ako "nacista", "hitler" a možno onedlho už aj "breivik".

    Najprv sa ludia musia zbavit hypnozy.
    To pôjde buď prirodzene pod tlakom udalostí, alebo sa to nejako urýchli. Masmédia, stará dobrá TV, by to urýchlili. Realita je stále to, čo je tam - aj keď to pozerá čoraz menej ludí. Bohatý je tem, čo má drahé auto, moc a pravdu má ten, čo je vo verejnoprávnej či inej stanici. Alebo ešte ináč - ludia vedia, že je to všetko ojeb a lož, ale čakajú na masmédia, aby vedeli, komu majú lízať rektál.

    Stále je to tak.

    Preto, keď zaznie z TV, že Europa by mala byť eugenicky integrovaná a zdravá, ludia si len povedia: "šak já som to tvrdil už dávno, konečne na to prišli aj tí blbci" a vec je vyriešená.
    Keď sa v TV povie, že rôzne sekty zničili bankový sektor Západu, teda jeho podstatu, zas sa nepovie nič iné - len ludia odložia jednu otrockú hypnózu (nadávať budú podla toho, či na ich konte zostali alebo nezostali žiadne peniaze).

    To cele je proces okamžiku.

    Cisár je nahý - tak, aby to počul skoro každý.
    Aby to nekričal malý chlapec, outsider, ale aby to kričal cisár sám.
    publikované: 29.07.2011 08:26:05 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. Káva a parfúm
    Prečo by Ema mala riskovať?
    Ty sam, Grigoriy, si výrazne , s prepáčním, paranoidný - máš ty odvahu ísť na kávu? Naozaj?

    Ja osobne sa tiež zásadne vyhýbam kontaktom, pretože naozaj, sieť nespí, a dôležité sú moje prenikavé myšlienky:) samy o sebe, netreba im pomáhať ešte aj mojôu ťažkou charizmou.

    Alebo naopak?:)

    Som ale ochotný sa obetovať a overiť ťa, Grigoriy. Napíš, kedy a kde.
    A prídi sám a bez zbraní :)
    publikované: 29.07.2011 08:40:52 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. Porovnanie Breivika ku Grenouillovi nie je zlé.
    Ako som už napísal, uvidíme, či vyrobil elixír.
    Uvidíme, či na svojej poprave dokáže zmiasť masy.
    Uvidíme, či mu rodičia jeho obetí budú bozkávať ruky.

    A ako som napísal, pochybujem.

    :-)
    On je pedant a zberatel faktov - ale nie je genius. Jeho kniha nie je manifest - je to technická príručka.

    Ale ako surrealista by sa dal hodnotiť, aby sme na jeho dieli našli aspoň niečo umelecké.
    publikované: 29.07.2011 08:51:10 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. Arton,
    ked som tu veeeeeeeeelmi opatrne spomenul vonavku, Ema aj Ty ste spravne pochopili, koho som myslel, len sa obavam, ze ste nepochopili, co som myslel.
    publikované: 29.07.2011 08:57:11 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. arton
    tiež by som prišiel, hoci viem lepšie písať a čítať ako hovoriť. Mohlo by to byť zaujímavé.
    publikované: 29.07.2011 09:50:30 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. Ak sme nepochopili, čo si myslel, Grigoriy,
    tak to napíš na rovinu.

    Azda to, že vraždy dneska sú aj výsledok takej literatúry?
    Môže byť. Ale vieš, že teraz sa už z princípu budem tej knihy zastávať, ergo: dobré umenie si vyžaduje obete:)

    Čo sa týka obsahu ale si myslím, že na výrobu elixíru nie sú zdochliny ani iné ťažké činy potrebné.
    Aj keď sama quintesencia stojí mimo dobro a zlo, vzniká kvalitou, nie kvantitou.


    publikované: 29.07.2011 10:01:57 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. No jasné, snakeeater,
    ale ty si obranyschopný húževnatý survivalista, ty môžeš chodit po kaviarnach, naše prežitie je závislé od umenia neviditelnosti.
    Ale ak Grigoriy bude súhlasiť ... zapisujem si ťa do zoznamu.

    Len aby si nebol sklamaný. Potrebuješ to?.)
    publikované: 29.07.2011 10:04:34 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. sklamaný? nie
    ilúzie sú zbytočná záťaž. Beriem veci také, aké sú. Budem tam, ale možno ma neuvidíš. Je to predsa moje leto :-)
    publikované: 29.07.2011 10:22:22 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Parfum a židovsky genius.
    Nemožno popreť, že Parfum je kniha židovkej kulúry o židovskom druhu genia.
    V tomto bode ovšem je na zamyslenie, či je fantazírovanie o vlastnej genialite zlá. Židia sa vôbec pýšia svojou intelektuálnosťou, a:
    1. tým získavajú sympatie u naivných
    2. svojich prirodzených oponentov tým implicitne zatlačujú do role neintelektuálnosti

    Ja pochybujem o myslitelskej kvalite židov aj o myslitelských prednostiach ich kultúry ako takej - i keď niektoré také črty nepochybne má.
    Ja spochybňujem to, že nežidia nie sú genialni a širokovrstvovo intelekuálni. Sú. Len sa to ťažko potláča.
    Ja odmietam aj to, aby si jedna kultúra privlastňovala monopol na manipuláciu so spoločnosťou, nehovoriac dokonca monopolne privlasňovala elitárske svetonázory. Talmud sa môže vyjadrovať o nežidoch ako o dobytku, ale zdravé elitárske teorie vždy kvitli (aj, hlavne) medzi nežidmi a prinášali svoje skvelé ovocie. Ja si kôli talmudu svoj elitarizmus nedám zobrať. Ja si kôli judaizmu, kreťanstvu či islámu svoje hlboké duchovno a iné veci nedám zobrať.

    Ja sa naozaj nebojím ísť na tzv. židovské témy. Ja neodmietam to, čo je židovské, nie som antižid, ale hlavne pre to, že väčšina z toho samozrejme ani nie je židovská. Od šestcípej hviezdy až po rozbory textu.

    publikované: 29.07.2011 10:25:18 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. Bobre, snakeeater, že tam budeš neviditelný,
    hlavne mi napíš, kde to bude, lebo ja stále neviem, Grigoriy nereaguje.
    publikované: 29.07.2011 10:30:20 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Dobre,
    nie že by bobor nebolo šikovné zviera .)

    Idem radšej trocha pracovať a cestovať...
    publikované: 29.07.2011 10:31:23 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. ecce homo
    publikované: 29.07.2011 12:17:29 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Niekto mi raz povedal,
    ze, ak sa clovek pozrie na maly hribik, ten uz dalej nerastie.

    http://www.youtube.com/watch?v=nE_oSfpKeq0
    publikované: 29.07.2011 12:49:57 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Ja už rásť nemusím.
    Ty si neuveritelný optimista, Grigoriy.
    Za rok - to už nik z nás nemusí byť nažive.

    Do it now or never
    (viem, že ty máš rád tie anglické citáty, aj s chybami)

    Ale zas, keď nechceš, ok, takto ale sa nemôžeme čudovať, že sme tam, kde sme (teda ja, kde si ty, to netuším)
    publikované: 29.07.2011 17:46:47 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. keby ste sa stretli medzi 23 a 29 augustom
    mozem sa pridat!? :) v kazdom pripade zorganizujte to neverejne, aby sa tam nahodou neobjavil nejaky ludko bozi...

    citujem: "ty moj krasny fasista! Mozes byt cistokrvny slovak, ale nemozes byt krestan! Krestan uz nieje ani Grek, ani Riman preto ze vsetci krestania na svete sme jedno! a to IZRAEL! v preklade - LUD BOZI! Tak je to napisane v biblii a nikto z vas to nezmeni! Mozete to iba necitat v kostoloch, ignorovat, nevidiet! Nie zmenit! Tak to ustanovil boh a take je jeho slovo! Napiste si svoju bibliu a ver svojemu slovenskemu bohu! Ja verim v boha Izraela! O tom bohu nam Jezis hovoril!"

    vsimnite si toto video
    http://www.youtube.com/watch?v=PBWHdWh-fck
    prvy prispevok pod nim, koment od hgordessa20 konto zalozene dnes 29 jula, uz ma 130 favouritov samozrejme vsetko o holoholo a tie postoje(repaste)... citujem:
    "SLUB KRESTANA!Ja krestan ktory som uveril Kristovi ktory nas spojil vsetkych do jedneho naroda!Jezisovi ktory nas priviedol k bohu Izraela!Krestan ktory veri ze Jezis je Zidovsky kral a svojou krvou nas spojil so Zidmi do ich naroda!Verim ze som vstepeny do tohoto olivoveho stromu bozieho a jeho rodu!(ListRimanom11) Keby sa ten fasisticky had zasa dostal k moci,som pripraveny pomahat bratom Zidom a som pripraveny bojovat a odzadu to sekat po tych fašistickych hlavach!Za boha a za narod IZRAEL!"

    to konto ma 1 subskripciu a to jatrubkask ktory ma na oplatku 21 subscriberov - zhodou okolnosti konta ktore maju tie iste oblubene videa a siria taky isty hnoj... len jedna vec by ma zaujimala...
    A: je niekto natolko sfanatizovany ze to robi dobrolne alebo B: niekto je dobre zaplateny, aby to robil?
    publikované: 29.07.2011 22:45:56 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. keby si mal v hlave 10 % toho co tam ma F. Gal ...
    ...nenapisal by si takuto sprostost...
    publikované: 30.07.2011 00:13:44 | autor: pistabaci (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. Páni, tak to teda s prominutím možno poprieť,
    že Parfum je kniha židovskej kultúry o židovskom druhu génia. Som tunák extra kvôli vám ten nemecký(!) román z jednej zaprášenej hromady vyhrabal, lebo môj citlivý a neomylný antisemitský nos si dobre pamätal, že ako archetyp žida parazita tam bol načrtnutý niekto celkom iný.
    Bol to tchor Pélissier.zlodej Frangipaniho geniálneho objavu liehovej extrakcie.
    "Vôbec sa nemusel starať o to, ako a kedy vznikol čarovný obsah jeho fľaštičiek, mohol jednoducho nababrať dokopy všetko, čo mu práve zišlo na um, alebo čo si verejnosť žiadala. Tento nepodarený Pélissier vlastnil už teraz, v tridsiatich piatich rokoch, zaručene väčší majetok než si on, Baldini, nahonobil konečne v tretej generácii tvrdou, vytrvalou prácou. A Pélissierov majetok denne narastal."
    No ale hádam na túto citlivú tému už diskutovať netreba. Takisto ako netreba rozoberať žiaka Breivika. V degenerovanej zmesi jeden degenerevaný voľný radikál interagoval s N degenerovanými saturovanými elementmi. Jednoduchá derivácia koncentrácie v čase. Bodka. Tak to vidíme my chemici. Druid Greer to nazýva katabolickým kolapsom, a aj keď to síce je dosť vágna definícia, v podstate má pravdu.
    publikované: 30.07.2011 00:44:27 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. Ad video s Gálom
    Pokiaľ viem, Mesežnikova dokonca nejaký magor fyzicky napadol - a stále je tu, na Slovensku. Detto rabín Maruch Myers, ultraortodoxný chasid s 12 ultraortodoxnými detvákmi - tiež si v pohode nažíva v Bratislave a pestuje tu židovské ultraortodoxné zvyky. Prečo nehovoria každú chvíľu v nejakom dokumente, ako je tu napiču a akí sú Slováci paušálne zmrdi?

    Pravda je taká, že henten odišiel z Tejtokrajiny (TM) do Prahy pre miliardovú odmenu. Všetko ostatné je zlomyseľné účelové táranie človeka, ktorý Tútokrajinu (TM) hlboko nenávidí. Bodka.

    Ozaj, čo sa týka tých anisemitských výpadov voči úbohému Fedorkovi v 90. rokoch, ktoré ho prinútili utiecť do Prahy a stať sa tam miliardárom, boli ich autori prichytení a menovaní? Či ťažko sa chytá a menuje vlastných agentov, produkujúcich pre účely hasbary false flag operations?

    Pekné bolo, ako tam dalajláma so smiacim kŕčom v tvári usilovne prikyvoval, že esli je Tátokrajina (TM) domovom naozaj pre všetkých. Ja neviem, čo by na to povedali dôchodcovia, ktorí si ani nemôžu chovať mačku, pretože by zhebla od hladu skôr ako jej majitelia, alebo čakatelia na operácie, u ktorých sa predpokladá, že disciplinovane zhebnú skôr, ako na nich príde rad. Každopádne overene viem, že Tibet za sarých dobrých čias nebol domovom pre tibetské ženy, ktoré by sa tam - ani v prípade návratu starých dobrých čias - z exilu nevrátili ani bohovi. Pardon, budhovi. Bytosti s nižším spoločenským postavením ako jaky. Ale to len tak, na okraj, keď už sa v tom videu ten oranžový agent vycieral.
    publikované: 31.07.2011 08:14:40 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. Klasická ukážka ťažkoonážnej propagandy
    http://www.sme.sk/c/5998049/dvaja-utocnici-v-cine-vosli-autom-do-davu-potom-utocili-nozmi.html

    Ani zmienka o tom, že beštiálny masaker ZAS spôsobili ujgurské špiny.
    A kúzelná formulácia "dav útok opätoval."
    To sú ale hajzli, tí etnickí Chanovia. Oni sa nebránia, oni "opätujú útok".

    Ako by vyzerala táto správa, keby boli útočiacimi Palestínčania a obeťami židia? Prepíšeme si to v tomto duchu ako domácu úlohu :)
    publikované: 31.07.2011 09:01:11 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. ema - ad SZM a Figel
    neviem isto, ako bola tato Tvoja poznamka mienena, da sa to chapat aj tak, ze by sa az taka skoda nestala, keby sa onehda taky Andrej Bravik vyskytol a analogicky teraz nedavno v Norsku tiez...len jeden nikdy nemoze vediet dopredu
    publikované: 31.07.2011 11:05:57 | autor: mnkr (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. Akože by sa škoda nestala
    Hen, o akého plnokrvného kresťanskofundamenalistického politika by prišla slovenská politická scéna, keby ho ako predsedu univerzitného SZM oňahdy Bravík zakilloval.

    Analogicky ako sa zvykne hovoriť pri úvahách o rozumnom počte detí, že by to zabilo Beethowena, ja si dovolím zvolať, že masakre SZMáckej mlade zabíjajú pravicových Figelov.
    Vidíš, dokázal sa prebrať z humanistického blúznenia a umiestniť namiesto človeka na najvyššiu priečku hodnotovej hierarchie prachy a vplyv.

    Nórsko je inak jasným príkladom, kam fokusácia na človeka vedie. Všetci sa tam majú dobre a potom sa im tam ťahajú cudzinci.
    U nás je aj vďaka Figelovi situácia ako vo vypálenej stodole - a cudzinci nás oblúkom obchádzajú. Nie je to úžasné, že ani hladomorní Somálci u nás nechcú žiť, pretože takto si život nepredstavujú?

    No, to bola len rečnícka otázka, Menakure.
    publikované: 31.07.2011 13:56:34 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. Stanek o dnesnej dobe
    publikované: 31.07.2011 18:59:14 | autor: ovcan (e-mail, web, neautorizovaný)
  65. ber to ako
    caro nechceneho :-))) ale mozno ti vyhladovani Somalci vzhliadli fotografie rezidencii "znevyhodnenej" este mensiny kdesi u vas na divokom vychode a pomysleli si, ze tak toto nie, kvoli tomuto hladom nezomierame aby sme sa dostali zrovna tam...a pritom nevidia tu srandu okolo chyz, veselie, trci-frci, chlast...nepovedzme im to :-)
    publikované: 31.07.2011 23:02:43 | autor: mnkr (e-mail, web, neautorizovaný)
  66. Si už zrejme, Menkaurus, na rodnej hrude
    hodnú chvíľu nebol. Už to nie je ako za Mečiara, prci frci, džamóre, kudla sem, kudla tam, crna mačka, beli mačor. Dnes sa cigáni naháňajú okolo chyže s devinami. No schválne, prídi sa pozrieť. Len si nezabudni pribaliť do brašne okrem Nikonu aj pilule proti nausei a hlavne sadu prvej pomoci.
    Dnes je už zbytočné teoretizovať o Bravíkovi. To ste mali hrdinovia robiť pred pätnástimi rokmi, ale vtedy ste ráčili mať poslušne stiahnuté chvosty medzi s prepáčením drahocennými vajcami.Teraz sa to už vyberie svojou vlastnou cestou,kdejaký jeblý politruk si o to obtrie svoje gamby, a ničomu a nikomu to už neposlúži.
    publikované: 01.08.2011 03:01:15 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. Ak sa idete postretať,
    hlavne, preboha vás prosím, nepíšte sem, kde a kedy to bude. :)
    t: Skôr si myslím, že niekto je natoľko sfanatizovaný; také skvosty ako pri tom videu je podľa mňa schopný vymyslieť len skutočný nadšenec-dobrovoľník, to na objednávku žiadny sionál profesionál nezvládne. :)
    A na záver by som rád parafrázoval: Dnes je už zbytočné teoretizovať o Breivikovi.
    Ďakujem za prípadnú pozornosť.
    publikované: 01.08.2011 15:47:12 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  68. transformácie, dynamika a kľud
    niečo z guliverových zázračných ciest hehe
    http://www.cestyksobe.cz/novinky/novinky/833.html
    publikované: 02.08.2011 14:11:50 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  69. Ak sa idete postrielať,
    hlavne, preboha vás prosím, nepíšte sem, kde a kedy to bude. :)


    Súhlasím.
    Kto sa má na to pozerať? .)
    publikované: 02.08.2011 15:44:35 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  70. To bude až taká kovbojka? :)
    O vašu bezpečnosť ide. Ľahko si domyslieť, aké typy by asi takto spropagovaný trefung pritiahol.
    Zatiaľ v Pobaltí nič nového, stále iba reči a všetko je akože v poriadku:
    http://news.windowstorussia.com/problem-of-persons-without-citizenship-acute-in-latvia-estonia.html
    publikované: 02.08.2011 17:43:21 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  71. Tak dohodnuté.
    27.8. okolo 3 pod kozmonautom.
    Kto nevie, kde to je, nech mi napíše na siddha@pobox.sk.
    Kto nemôže prísť, nech pošle ospravedlnenie na rovnakú adresu.
    publikované: 02.08.2011 18:39:49 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  72. Nejako je mi to nejasné, idar.
    Kto aký politruk si obtrie aké gamby o aké vajcia?
    Napíš aspoň: situácia sa zlepšuje alebo zhoršuje? :)

    publikované: 02.08.2011 18:46:59 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  73. No napríklad ten metaforista,
    čo sa dnes presúša na Jetoftáku. Každému hĺbavejšiemu jedincovi musí byť jasné, že veci sa majú v realite presne naopak. Čím viac sa existancia problému na verejnosti potláča, tým viac hrozí nebezpečenstvo skrytého varu.
    Nerozumiem, čo sa má zlepšovať? Ty chceš teraz ešte niečo riešiť? Ibaže by si imigrantov premaľoval a nahováral publiku, že sú ako všetci ostatní. To ovšem nemá ďaleko od riešení, aké ponúka náš euroboľševik Krkavec a jemu podobní. A radikálna cesta, na spôsob hajde domov, neexistuje. My predsa nie sme židia, to iste uznáš.
    Teraz nám už nezostáva nič iné len integrovať, integrovať, integrovať. Donemoty a doslepa. Až pokým nebudeme sami zintegrovaní.
    Som sa teraz dúfam vyjadril precízne, Arton. Pokiaľ nie, kľudne si môžme o probléme ešte trochu poterorizovať, pardón poteoretizovať.
    publikované: 02.08.2011 20:40:19 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  74. Ty si taká kurva lenivá, Arton,
    že to nemá obdobu :)
    To si si nemohol vybrať aspoň Svätopluka, žeby si sa trochu zapotil pri výstupe na horu?
    No ale odvahu ti uprieť nemožno. Ak by teda prišla strašná vlna cunami. Tak nám aspoň vravievali za mladi. Naserie sa dvestopäťdesiatročný sumec, kráľ vôd, tresne chvostom a bude po šetkom.
    publikované: 03.08.2011 02:05:13 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  75. tu
    sa uz vie, ze v oblasti kde spadol americky vrtulnik, sa bojuje. A zrejme nespadol, ale ho zostrelili. http://spravy.pravda.sk/v-afganskej-oblasti-kde-spadol-americky-vrtulnik-sa-bojuje-pa0-/sk_svet.asp?c=A110807_150307_sk_svet_p58
    publikované: 07.08.2011 17:14:00 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  76. Vzdy aktualne - dnes obzvlast
    Asi pred dvomi rokmi som niekde inde napisal:

    Mate vraj vase ludske prava, a stat chce, aby ste mu naozaj boli vdacni za to, ze vam ich tak velkoryso dal, dokonca chce, aby ste mu za to s pokorou bozkavali jeho stedru ruku. Taky je ten stat prefikany a este aj bezocivy - ten chladny netvor.

    Nikdy vas vsak nenapadlo, ze vase prava, to nie je nieco, co vam stat moze dat, o co by ste ho najskor mali prosit, a potom mu este za to byt vdacni. Nikdy by sa nemuselo hovorit o ludskych pravach, keby stat vedel, ake su jeho povinnosti, a keby ste mu to vy vedeli vzdy pripomenut. Kto su to ti neznami dobrodinci, ktori vam chcu davat nieco, co vam patri a nikto by nemal o tom ani pochybovat? Kedy ste sa vy vzdali prava definovat, co su vase prava, a kedy ste to pravo definicie dali nejakej neznamej, pre vas nepristupnej sile? Kto je to, ten vsemocny neznamy, ktory povedal, co su vase prava, a klamal vas pritom? Az ked prestanete pokorne hovorit o ludskych pravach, a zacnete hovorit s velkym sebavedomim o povinnosti statu, a stat vas bude ponizene pocuvat, az potom budete naozaj slobodni. Kedy bolo naposledy, ze sa vas stat pytal, ake povinnosti mu vy ukladate? Vedeli ste niekedy, ze vy ste viac, ako stat, ze stat je tu pre vas, a ma vas posluchat?

    Pride teraz cas velkeho utrpenia a chaosu, a vase ludske prava vam budu k nicomu. A potom sa budete takto pytat: preco sme my len nenaucili stat posluchat, ked este bol na to cas?

    Pre vasu lahostajnost a honbu za marnostou, nikdy ste nemali cas, a nikdy vas nenapadlo diktovat statu taketo povinnosti a pravidla:

    - nevydas nas do ruk bankarov a uzernikov, a nebudes si v nasom mene poziciavat nikdy peniaze, aby sme ich potom my a nase detne deti museli splacat aj s urokom,

    - pravidla hry budu stanovene tak, ze ty stat, vezmes od nas len desiatok ovocia nasej prace, a len z toho budes zit. Ak ti ten desiatok nestaci, prepusti polovicu svojich sluzobnikov. A nezabudni, ty netvor, ze nikdy nevyhlasis ziaden strajk, aby si nas terorizoval svojim vydieranim.

    - sluzobnici statu budu naozaj sluzobnici, a nebudu mat ziadne ine vyhody a privilegia, ako ma kazdy iny obcan statu: ani vyssie platy, ani specialnu lekarsku starostlivost, ani skorsi dochodok, vyhody, sluzobne auta - nic. Plat porovnatelny s ktorymkolvek inym, a to je vsetko.

    Moze si nejaky loser zarabajuci tristo euro mesacne prenajat najdrahsi byt v centre mesta, k tomu osobneho sofera, kucharku, zahradnika a dve sluzky, a platit to uverom z banky? Taka velka sprostost sa v realnom zivote nemoze stat.

    No vidite, a presne to robi stat, a preto sa teraz divajte, co sa bude diat s tymto svetom a s vasimi "ludskymi pravami".

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Chcel som tym azda povedat, ze som prorok?
    Vobec nie!
    Len jeden obycajny clovek. Skoda, ze nas nie je aspon malo.
    publikované: 08.08.2011 06:26:42 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  77. My a oni.
    Ty sa, Grigoriy, prihováraš zaslepeným luďom, stádu.
    Ovšem dávaš to sem, takže niekedy vzniká dojem, ako by si vytýkal aj nám, že sme stádo. Čo môže byť teda aj pravda. Teda to, že si to myslíš, .... ale aj to, že aj my tu prítomní, táto elita ľudstva, sme tiež len stádo.)
    Ergo, ty sa nevieš, alebo nechceš rozprávať s insidermi.

    Neber to ako kritiku, ale ako skonštatovanie informácie charakterizujúcej tento blog.

    Takže tu nakoniec pripomenme jednu dôležitú pravdu:)
    My nie sme oni.
    Teda prinajmenšom ja nie.)

    (Ale vážne, fakt ma už nebaví prispôsobovať sa tomu, čo sa stáva z ľudstva)


    publikované: 08.08.2011 20:53:21 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  78. Zeme je kulatá.
    Ako potvrdzuje známa klasika, ktorá tu už bola
    http://www.youtube.com/watch?v=sKH49zdu5mc
    zeme je kulatá.

    Ale miesta nie je dosť, a peňazí, toho produktu nafúknutej bubliny, tiež nie.
    Lebo ako tak pozerám, plutoratický systém vyhlasuje sám o sebe ďalšiu "krízu".

    Kde udelali soudruzi plutokraté chybu?
    Urobia aj perestrojku? Alebo to naopak budú riešiť ako v roku 1914, respektíve roku 1939?

    Nuž, pravdupovediac, ja som naozaj taká kurva lenivá, že je mi to (skoro) jedno. Osud, to sa nezmení, to sú tektonické sily, sopku nezastavíš.

    Ale jedno ma mrzí.
    Že je ludstvo NAOZAJ také tupé.

    Že si nevie povedať pravdu, že sa nevie zorientovať zoči voči problémom.
    V Londýne čvarga ZAS rabuje, a bude znova, a znova a znova ...
    Ja viem, raz sa to prevalí a ako som písal, potom aj ten najväščí blbec bude hovoriť, že to vedel, ale PRECO to tomuto ludstvu trvá tak dlho.
    To je pod úroveň.
    publikované: 08.08.2011 21:13:02 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  79. Len tak pre zaujímavosť
    publikované: 09.08.2011 10:01:33 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  80. pardon, išlo o tento článok
    publikované: 09.08.2011 11:00:52 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  81. pša kref
    .
    publikované: 09.08.2011 15:20:17 | autor: 1612 (e-mail, web, neautorizovaný)
  82. Noví Briti
    publikované: 09.08.2011 22:32:40 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  83. Zhypnotizovanému stádu nezáleží na ľudských právach.
    Dokonca si myslím, že bežný pešiak ani len netuší, čo by si mal konkrétne pod týmto abstraktným pojmom predstaviť. Len vie, že on práva má, jedno aké, a Číňan nie. Bárs sa aj jedná o právo byť otrokom. Takže širokým masám príhovor priateľa Grigoriya asi určený nie je, skôr masám úzkym, vlastne v úzkych, čo sa sami naivne považujú za tú pravú strednú triedu. A tie sú už dlhodobo pravou biedou postmodernej spoločnosti.
    A keďže sme teraz mali to okrúhle výročie internetu, všimol si niekto, že by bolo niekde verejne zaznelo heslo pluralita názorov alebo sloboda slova? Ani raz, to už je zase tabu. Mali tí IT magori, čo sa pretŕčali po médiách, len plnú hubu pohodlíčka, zábavičky, konzumíčku a slovo informácia znelo priam konšpiračne. Ale ani jeden z nich nezabudol varovne vztýčiť krivý pazúr Pozor na extrémistov! Keby sa tí dementi vedeli vyjadrovať explicitne, možno by povedali aj disent, lenže to zatiaľ nemá na rozdiel od plurality názorov negatávnu konotáciu, páč Vašek ešte stále neotrčil svoje disidentské kopytá.
    Plutokrati nie sú schopní jednať sofistikovane, len sa im sem tam podarí ukradnúť nejaký ten bilión, čo potom chýba dole.Ale na poničení ostrovov pozitívnej fluktuácie si záležať dajú. To majú vo svojej genetickej výbave, tak ako to má v krvi aj kažký iný zlodej a parazit. Všetko záleží len na vás, na vašej kreativite, na vašom odhodlaní. Dnes sa už máločo dá pokaziť. Hlavní je se nestydět!
    publikované: 09.08.2011 22:37:38 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  84. Noví Slováci
    publikované: 09.08.2011 23:08:42 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  85. Tie silikóny na hube,
    úplne zbytočné, svedčia o tom, že sa jedná o slepú evolučnú vetvu. Ibaže by slúžili ako delikatesa pre gurmánov zo susedného kmeňu.
    Hlavný vývojový prúd išiel týmto smerom:
    http://www.instablogsimages.com/images/2007/10/27/primates3_3868.jpg
    A nedá sa nepoznamenať, že sa aj vydarili oveľa lepšie. Na rozdiel od hentých majú budúcnosť, i keď sú momentálne minorita.
    publikované: 09.08.2011 23:14:28 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  86. Myslím, že hovoriť dnes ľuďom, že sú otroci,
    je už mierne zbytočné.
    Kto to doteraz nepochopil, respektíve nepochopí v krátkom čase, je bezcenný odpad.
    Tak, ako už vlastne nemá cenu ľuďom ukazovať a odkrývať zlo kryptokracie, v ktorej žijú. Tak, ako nemá zmysel apelovať na ich morálku - veď im prinajmenšom ekonomicky pôjde o prežitie, takže oni budú hladať príčinu problémov, oni budú onedlho sami aktívne hladať zlo.

    Čo ľudia potrebujú, to je skôr ideál, smer východiska. A potom možno aj cestu, metódu, kadial ísť a ako ísť.
    Aby sa v kritickom čase, keď padnú staré paradigmy, nedali LEN na cestu barbarstva.

    Ja si myslím, že časť druhu homo sapiens je stále schopná mať ideály. Dúfam.
    A naopak, veľká časť zaručene toho schopná nie je. To som si istý.

    Ak sa ľudstvu navytvoria čisté a silné, racionálne ideály, objektívne pravdivé ideály,tak bude upadať do starých svinstiev, od kresťanstva cez židovstvo až po islám.
    Túto tendenciu a bezradnosť vidno na všetkých disidentských centrách.

    Nuž, ale taká je špirála evolúcie,
    Z blata do kaluže, a stáale dokola ... až kým sa nevydestiluje essencia.
    publikované: 09.08.2011 23:26:28 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  87. Takmer vážne - je to nová evolučná vetva.
    Títo uhubení černoši sú relatívne nová evolučná vetva, ktorá vyhubila väčšinu obyvatelstva Afriky krovákovského či oygmejovitého typu, respektíve iných astenických typov.
    Toto je výsledok genocídy v Afrike, ktorá ani neprebehla tak dávno, možno len v posledných tisícročiach, či dokonca storočiach.
    To sú evolučne neoverené novotvary.

    Ale aj ja dúfam, že je to slepá ulička evolúcie.
    publikované: 09.08.2011 23:37:59 | autor: ARton (e-mail, web, neautorizovaný)
  88. Nemám najmenší dôvod sa nejak bližšie venovať propagande,
    ale to sa naozaj nedá nevšimnúť, že jedným z jej hlavných pilierov, ak nie vôbec najhlavnejším, je presvedčiť permisívnych jedincov, že z ideálov sa nenažerú. Takú jednoduchú vec chápu aj tí najsprostejší plutokrati. Načim hľadať sofistikované a elegantné riešenia, netreba čakať pokým ľud vyhladovie. Cesta skrzevá kalórie sa mi bridí a okrem toho je zbytočná, veď aj tak už vymierame ako počas morovej epidémie. Treba najprv dať ľuďom šancu, zbaviť ich pemisivity, základ je dobrý, s tým súhlasím. Farmaceuti také niečo poznajú, volá sa to Adept prodrug therapy (čau píča I.:), len v našom prípade by to fungovalo cez pozitívnu selekciu. Kladivo prichádza na rad až posledné, takže essencium sa nerozplynie ako vždy v dominujúcich výkaloch.
    Čo sa týče tých murínov, je dostatočne známe, že ich genetická diverzita dodnes rádovo prevyšuje celé zvyšné obyvateľstvo sveta. Takže tam evolúcia stále prebieha vo svojej originálnej surovej podobe, čo vnímavému pozorovateľovi nemohlo uniknúť, pokiaľ sa teda neobmedzuje na mainstream deliacich Afričanov na dobrých katolíkov, zlých muslimov a exotických animistických aboriginov. Naozaj sa treba problému venovať pozornejšie, inak sa môže pri dnešnom stave vecí ľahko stať, že nám tu biela emerická tvár zase vyselektuje mandelinky zemiakové, obrazne povedané.
    publikované: 10.08.2011 01:46:15 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  89. Software (ideologia, propaganda) sa dá zmeniť
    lahšie, ako hardware.
    Ale bez dobrého hardwaru je dobrý software bezcenný.

    Táto jednoduchá pravda, ktorá vyznieva až triviálne, ale sme na webe, tu nie je nič moc vulgárne), takže táto téza je to, čo si anthropologia (sociologia, ekonomia) nechce priznať.

    Vraj je hardware nepodstatný.
    A software sa vraj prenáša sám od seba, asi duchom svatým.
    To sú predstavy dnešnej socialnej vedy.


    Ja osobne som skôr softwarista, ale keďže doba má problém s akceptovaním hardwerovej problematiky, sebaobetavo to spomínam.
    Riešenie hardwareového problému je známe, je to EUGENIKA.

    Ako k podobným zásadným pravdám pridáva klasika:
    nānyaḥ panthā vidyate ayanāya.
    (v jazyku outsiderov: there is no other path to go)
    publikované: 10.08.2011 07:44:59 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  90. Nepodstatné k Afrike.
    Genetická diverzita Afričanov je čosi, čo sa všade spomína. Často s podtextom, ako by to bolo niečo pozitívne, ale skôr je to dôkaz toho, že tam je ľudstvo v stave divehj zvieraciej selekcie - ale o to teratz nejde.
    Napriek tomu trvám na svojom tvrdení, že tieto hrubé násilné typy sú aj v Afrike neúmerne rozmohnuté pomerne nedávno, ako novotvar. Možno je ich viacero typov, v Zululande jeden, v Gabune iný ... ale to nie je štandard ani tam. Rôzne pôvodné či starobylé druhy človeka, aj keď ich v žiadnom prípade nechcem romanticky idealizovať, aj keď boli na naše pomery kruté, boli skôr apatické, dementne prírodné, viď Krováci či Aborigini.
    Tieto agresívne ohubené beštie z obrázka anglického gangu sú novotvary možné len v novej dobe - adočasne. Prodrug therapy rozhodne - buď oni, alebo my, spoločnosť, ako ju poznáme za posledných 10000 rokov.
    publikované: 10.08.2011 08:00:31 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  91. Konečně obrat v česke valce proti Libyji
    publikované: 10.08.2011 09:33:10 | autor: zinehoblogu (e-mail, web, neautorizovaný)
  92. tych demonstrantov...
    ... sa vobec netreba bat... oni neovladaju ani zaklady aerodynamiky http://www.youtube.com/watch?v=p39ULW_xzUE ...
    publikované: 10.08.2011 12:12:12 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  93. Never nikomu.)
    http://www.disinfo.com/2011/08/pandas-raised-by-people-in-panda-suits/
    ...the story of a panda born into captivity in China that lives surrounded by humans in realistic panda costumes. It’s enough to make one wonder, have I been living surrounded by beings in human suits?
    publikované: 10.08.2011 22:44:34 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  94. k tej trojici ogambených
    publikované: 11.08.2011 20:11:29 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  95. Musim sa Vam dnes, moji drahi priatelia, pochvalit
    V pondelok 1. augusta 2011 sa jeden moj priatel vracal nocnou hodinou na svojom aute domov k svojej rodine. Ked prechadzal horskym priesmykom v pusti Atacama v severnon Chile, v mieste vzdialenom od ludskych obydli, vsetky funkcie jeho auta prestali zrazu fungovat. Zastavil svoje auto na okraji cesty a vystupil z vozidla v snahe zistit, co sa deje. Skor vsak, ako mohol cokolvek urobit, videl zrazu, ze sa k nemu z oblohy blizi osvetleny objekt kruhoveho tvaru. Objekt s priemerom asi dvadsat metrov bez akehokolvek zvuku pristal na ceste nedaleko jeho auta. Svetlo vychadzajuce z objektu malo na mojho priatela taky ucinok, ze napriek velkej nezvycajnosti celeho javu, zostal absolutne kludny a bez akychkolvek naznakov strachu, uplne sa poddajuc okolnostiam v stoickej indiferentnosti.
    Dostal telepaticky pokyn, aby kracal smerom k objektu, a priduc blizsie, videl, ze na jeho boku sa zrazu vytvoril otvor, ktorym vstupil dnu. Vo vnutri ho podanim ruky a ukludnujucimi gestami prijali bytosti svojimi crtami uplne zhodnymi s ludskymi bytostami. Moj priatel mi ich neskor opisal ako ludi velmi podobnych uslachtilym typom, ktorych podoba sa nam z antiky zachovala vo forme soch Apolona alebo Afrodity.
    Skupina bytosti v mojom priatelovi okamzite vyvolala pocit dovery a priatelstva. Vysvetlili mu, ze ich materska planeta sa nachadza vo vzdialenosti tristo svetelnych rokov od Zeme, a oni su tu na pozorovacej misii uz styridsat rokov. Uprimne sa mu ospravedlnujuc, vysvetlili mu, ze ucelom ich misie bolo urobit komplexne pozorovanie ludskeho rodu, jeho osudov aj prognoz vyvoja v buducnosti. V zaverecnej faze projektu potrebovali zistit, do akej miery sa este v ludskom rode zachovali aspon rudimentarne schopnosti realne vnimat realitu vlastnej existencie .
    Poprosili ho, aby sa e-mailom spojil s tridsiatimi ludmi podla vlastneho vyberu, a poziadal ich aby kazdy z nich vypracoval vlastnu kratku analyzu skutocneho stavu ludstva.
    Medzi ludmi, ktorych moj priatel cestou e-mailu oslovil som bol aj ja. V snahe pomoct svojmu priatelovi som mu do dvoch hodin odpovedal kratkou analyzou. Dnes je moj priatel opat doma v kruhu svojej rodiny, a s vdakou mi oznamil, ze moj prispevok vyhodnotili jeho novi priatelia za absolutne najlepsi, najobjektivnejsi, a v uplnej zhode s vysledkami ich pozorovani.
    Rozhodol som sa preto, ze v najblizsej buducnosti na tomto mieste moj prispevok v jeho celosti uverejnim, ako vyraz mojej vdaky za Vase dlhorocne priatelstvo.
    publikované: 12.08.2011 06:01:56 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  96. ... , Gregor
    ... preboha , ty co hulis ??
    publikované: 12.08.2011 09:22:01 | autor: Jojo (e-mail, web, neautorizovaný)
  97. dufame, zo po prichode manifestu nepojdes na zraz laviciarov :)
    publikované: 12.08.2011 10:54:34 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  98. Mám tomu rozumieť tak,
    že tu vesmírnu dialnicu už cez zemegulu ťahať nebudú?
    publikované: 12.08.2011 18:09:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  99. Nebudu
    Grigorij nevyhral tender.
    publikované: 12.08.2011 18:44:12 | autor: 300 svetenych rokov v troch pruhoch bez odpocivadiel (e-mail, web, neautorizovaný)
  100. Zrejme vyhlásia miesto za nakazené a neliečitelné
    a spália ho kozmickým plameňometom.
    Slnko sa stane supernovou a bude tu svetlo a teplo.

    PS. Grigoryho analýzu nepoznám, ale tú, ktorá rok predtým bola vyhlásená za absolutne najlepsiu, najobjektivnejsiu, a v uplnej zhode s vysledkami ich pozorovani, sa mi podarilo získať:
    http://www.youtube.com/watch?v=5T6ImfyfvIA
    publikované: 13.08.2011 07:56:28 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  101. Убијање косовских Албанаца !
    НАТО ће вас бомбардовати !

    Bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová povedala, že zavraždeným mužom bol 27-ročný Albánec z Kosova.
    http://bratislava.sme.sk/c/6014438/muz-prisiel-do-kaviarne-v-bratislave-a-zastrelil-cloveka.html
    publikované: 13.08.2011 11:56:12 | autor: Митровчан (e-mail, web, neautorizovaný)
  102. Mafia vraždí na uliciach
    ako v najhorších či najlepších amerických románoch.
    A náš policajný riaditel dement to považuje za dobrý znak. Je to dôkaz, že tu nevládnu nacistické pomery, ale sloboda a demokracia a láska.

    Poneváč demokraticky, demokraticky možno aj genocídu páchať, a je všetko v poriadku. Len im dajte, albáncom skurveným ...:)
    publikované: 15.08.2011 06:40:15 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  103. Tak nám zomrel najznámejší český zabijak.
    Jeho tatko bol zločinec, odchovaný bol na predstave,m že vraždiť je dovolené, ak sa vám chce, ak máte chuť, ... tak sa rozmaznaní mašínovskí fafrnci obrátili proti tým, za ktorých vraždil ich taťino a ich strýc.

    Hrdina mašínovci presne podla tradícii reálneho bolševizmu v cárskom Rusku ukoristili peniaze a prachy, koho mohli, toho podrezali, a potom sa inteligentne, hm hm, pustili na cestu do Berlína.
    Ako sa im to tam podarilo domrviť, to je naozaj unikát.

    Pravda, ich ďalšia kariera v US armáde bola slbá. Oficiálne už nikdy nikoho nezabili.
    Aká hanba.

    Posmrtne dostanú ešte rád českého Breivika.
    publikované: 15.08.2011 06:46:50 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  104. Sterilizácia zadarmo
    http://www.sme.sk/c/6016012/mihal-na-sterilizacii-netrva.html

    Tak nám konečne doba pritlačila a vláda musela urobiť zas jeden maličký krok.
    A ajhla, prejavilo sa na KDH, že keď je niekto nakazený deliriom, tak zostane blbom navždy. KDH, presne podla abrahámovsko-mokžišovského debilizmu, je proti akýmkolvek sterilizáciam.

    Kedysi sa hovorilo, že kresťanstvo je bolševizmus. Dnes sa o tomto prirovnaní mlčí, ale asi to bude treba oprášiť.
    publikované: 15.08.2011 11:39:52 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  105. Pracovnik CIA ekonomickym poradcom Miklosa
    Nas novy Pavko Korcagin
    http://ekonomika.sme.sk/c/6018545/ekonom-europe-chyba-tea-party.html
    Najhrubsia americka struktura
    publikované: 17.08.2011 19:43:57 | autor: absurdistan (e-mail, web, neautorizovaný)
  106. lepšie už to nebude
    publikované: 18.08.2011 11:59:10 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  107. Najlepšia je zemedelska usedlost...
    Asi má pravdu.
    A najlepšie asi v Austrálii alebo Novom Zélande.
    Mnkr, ty sa máš.)


    publikované: 18.08.2011 17:03:57 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  108. Je tu nejaky kompetentny evanjelik ci snad charismatik, ktory by nam nevercom vysvetlil co sa na Slovensku pre ziveho evanjelickeho boha deje?
    http://www.sme.sk/c/6020474/rozpadne-sa-evanjelicka-cirkev-na-slovensku.html
    mne to pripada tak ako keby sa z nasich mladych evanjelikov stavali americki evangelikani na urovni vyznavacov woodoo.
    ja sa v rozdieloch medzi reformovanymi nabozenstvami nevyznam, ale tolko viem ze evanjelici odmietli mariansky kult, ktory je pokracovanim primitivneho kultu Velkej Maternice
    v clanku je v suvislosti s charismatikmi spominana nejaka Kralovna
    totalna retardacia reformnych principov?
    publikované: 21.08.2011 08:03:45 | autor: Bipolarny medved (e-mail, web, neautorizovaný)
  109. No teda..
    "Meňky ich obvinil aj z toho, že dozorca údajne prisluhoval večeru Pánovu zwingliánskym spôsobom."
    Poviem vám, nechcel by som mať ich starosti.
    publikované: 22.08.2011 18:46:21 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  110. koordinaror
    Velitel divize generálporučík von der Hecht si vmáčkl monokl pevněji do oka a naklonil se nad mapami roz­prostřenými na hrubém stole. V malé místnosti s nízkým stropem jsou kolem něj shromážděni velitelé jednotli­vých rot jeho divize.
    Štíhlý velitel štábu drsného vzezření, plukovník von Balk, úsečnými slovy vysvětluje, proč útoky na pahorky selhávají jeden za druhým.
    „Jenom samé výmluvy! Samé výmluvy!“ vyštěkne zuřivě. Praští do mapy ukazovátkem. „Skutečnost je ale taková, že ti muži tam nemají odvahu, a nižší důstojníci nemají disciplínu. To se ale musí změnit! Už s nimi ne­budeme jednat v rukavičkách! Udeříme železnou pěstí! Sebemenší známka zbabělosti – nebo jen vyhýbání se odpovědnosti – bude okamžitě trestána! Budou zřízeny mobilní vojenské soudy s pravomocí zkráceného řízení! Bude znovu nastolena disciplína! To sanatorium na kótě 409 a opuštěný mlýn naproti už dobýváme celé tři týdny. Našim cílem je věznice OGPU! A my jsme kde? Pořád ještě u sanatoria a mlýna! Nepřítel přitom dobývá zpět své území, sotva se nám ho podaří dobýt!“
    „Führer dal armádnímu sboru na tenhle úkol tři dny. Tady!“ praštil ukazovátkem do červeně zakroužkované­ho místa na mapě, „je brána do sanatoria a mlýna! Tady tudy a za chvíli máme celé pahorky. Potom už je to na vrcholek kopce, kde stojí věznice, co bys kamenem dohodil. Až se dostaneme tam, tak je to jen pár kroků ke Dněpru!“
    „Staneme se první divizí, která se dostane ke Dněp­ru!“ Vstane a podívá se na jednoho z divizních velitelů.
    Generálův Rytířský kříž s dubovými ratolestmi se za­leskne v bílém světle karbidové lampy.
    Na generálových úzkých rtech se mihne úsměv. Vy­táhne z rukávu sněhobílý kapesník a osuší si s ním své vysoké čelo. Svýma chladnýma rybíma očima hodnotí shromážděné důstojníky.
    „Pane generále!“ ohrazuje se chabě velitel pěchoty, „to nás bude stát spoustu životů.“
    „Každá bitva stojí spoustu životů, plukovníku,“ zavr­čí generál s opovržením. „Ztráty se nepočítají. Do histo­rie vstupují jenom ty nejkrvavější bitvy!“
    „Útok nebude možný bez podpory těžkého dělostře­lectva,“ přidal se operační důstojník vyhýbaje se generá­lovu ledovému pohledu.
    „Myslíte, že mi říkáte něco nového, plukovníku?“ od­sekl generál prudce. Naplnil si sklenku koňakem a jed­ním prudkým pohybem ji obrátil do sebe.
    Jeho pobočník sklenku okamžitě znovu dolije. Generál se prudce narovná a vrhne nelítostný pohled na velitele tankové roty, jednorukého plukovníka Hinku.
    „Váš druhý prapor to celé zmotal, plukovníku! Jak se to mohlo stát? Jaká škoda, že byl zabit major Blank! Jak jemu by to slušelo před vojenským soudem!“
    „Překvapili nás, pane!“ brání se Hinka. „Do té pasti by spadl každý! Ty ukryté ruské tanky byly dokonale neviditelné i ze dvou metrů. Nepřítel prostě smetl druhý prapor ze zemského povrchu. Major Blank tomu nemohl zabránit!“
    „Nechte si ty své výmluvy,“ přerušil ho generál prudce. „Zbytek vašeho druhého praporu se přidá k pě­chotě. Těm líným vším trošku pohybu neuškodí. Zatím nedělali nic jiného, než že si váleli šunky ve vyhřátých tancích!“
    „Provedu, pane generále,“ řekl Hinka a vrhl zoufalý pohled na nízký strop před ním.
    Náhle se s rachotem zřítil k zemi setník motocyklové roty. Spadl i se židlí, na které seděl.
    Generál si vmáčkl svůj monokl pevněji do oka a jal se se zřejmým odporem bezvědomou postavu prohlížet.
    „To je můj velitel DR, setník Opel, pane,“ řekl pod­plukovník Winkel, velitel čtvrté jezdecké roty.
    „Odneste tu trasořitku odtud,“ rozkázal generál ostře.
    „A okamžitě ho transportujte k jedné z útočných rot!“
    „Ten setník celý týden nespal, pane!“ pokoušel se svého bezvědomého důstojníka bránit podplukovník Winkel.
    Hubený drobný generál obrátil svůj koňský obličej od map na stole a věnoval podplukovníkovi smrtící pohled.
    „A vy si myslíte, že já jsem spal, když se moje divize pokoušela dobýt tu prašivou věznici?“ zasyčel chrapla­vě. „Padám tady snad na tu umaštěnou ruskou podlahu? Omdlívají snad naši vojáci všude kolem? Podobné ne­smysly už mi nikdy neříkejte, podplukovníku Winkele. Váš ospalý setník je mi k ničemu. Ať už ho tady nevi­dím! Jestli ten útok přežije, chci ho vidět před vojen­ským soudem pro slabost a neschopnost služby.“ Naklo­nil se nad mapy a ukázal svým jezdeckým bičíkem za červeně zakroužkované místo útoku. „Poslouchejte, pá­nové,“ pronesl hlasem ostrým jako nůž. „Ty pahorky musí být dobyty, a dobyje je moje divize! Další dvě divi­ze budou útočit na křídlech. Záložní divize vyčistí pro­stor po útoku. Dostal jsem povolení z OKH1) zaútočit s mojí divizí ve středu. Polní maršál von Mannstein nám plně důvěřuje!“ Nervózně si pohladil svoji oholenou hlavu. „Pánové, chci ten pahorek do zítřejšího večera!
    To je rozkaz! Dobře si to zapamatujte! Každý, kdo mě zklame, bez ohledu na příčinu svého selhání, půjde před vojenský soud pro zbabělost a neschopnost.“ Znovu udeřil do map svým stříbrem pobitým bičíkem. „To je rozkaz! Ty pahorky budou dobyty do zítřejšího večera, i kdyby mě to mělo stát celou divizi!“
    Ode dveří se ozval řinčivý pád. Přímo na obličej se tam zřítil jeden poručík od dělostřelectva.
    Generál téměř zfialověl a vztekle se švihal bičíkem do jezdeckých bot.
    „Ještě někdo má chuť se tady válet po ksichtě?“ zasy­čel výhružně. „Tak to udělejte hned, ať se s váma můžu co nejrychlejc vypořádat!“
    Zavládlo hrobové ticho, zatímco dva sanitáři odnášeli poručíka, jako by to byl pytel brambor.
    „Pokračujte, Balku,“ otočil se generál ke svému veli­teli štábu. „Ale hoďte sebou! Nemáme čas!“
    „Náš armádní sbor zaútočí ve třech vlnách,“ informo­val velitel štábu. „Jak již bylo řečeno, útok vedeme my. Musí to být velice rychlý útok. Nebude se při něm zasta­vovat, bez ohledu na to, co na nás vrhne nepřítel. Začí­náme tady od kóty 209. Přeženeme se tady tou roklí. Zezadu budeme mít podporu dělostřelectva. Zaměří se na vrcholky pahorků a pak bude postupovat po jejích svazích. Tím nepříteli vyrazíme dech. Proti nám stojí 39. sovětská garda. Je to elitní jednotka vedená tím tvr­došíjným chlapem, generálem Koněvem. Byli posíleni 521. tankovou divizí a 16. obrněnou brigádou. Jejich zálohy jsou zde, dvacet kilometrů za nimi. Jedná se o 731. střeleckou divizi, ta ale vůbec nic neznamená. Jestli se zapojí do boje, jeden z našich praporů si s nimi snadno poradí. Nemají zkušenost v boji ani odvahu. Je to banda mizerně vycvičených sedláků, které rozmáčk­neme jako vši. Podplukovníku Winkele, vy zaútočíte z této pozice jako podpůrná pěchota tankové roty, a na­řídíte svým mužům, aby se drželi co nejblíže tankům. Zezadu vás bude zajišťovat jednotka vojenské poli­cie. Každý, kdo se pokusí ustoupit, bude okamžitě likvi­dován. Plukovníku Jeversi, vy jste spojkou s divizí na křídle a následujete 104. granátnickou rotu se svou 6. motocyklovou rotou.“
    „Provedu, pane,“ zamumlal plukovník Jevers a šoko­vaně zíral na obrovskou mapu. Dobře věděl, co to zna­mená. Byl mu právě doslova uložen trest smrti.
    Velitel štábu se s chladným úsměvem zadíval na plu­kovníka Mullena, velitele 114. tankové roty.
    „A vy, plukovníku, zaútočíte spolu se 104. rotou. Ma­jore Zaune, vy se budete se svým 76. útočným praporem probíjet během noci přes frontu a dobyjete nepřátelská obranná postavení těžkými plamenomety a trhavinami. Pojďte sem, Zaune. Tady na tom místě provedete prů­lom.“ Velitel štábu poklepal na mapu svým ukazovát­kem. „A proveďte to co nejrychleji! Jakoby vám byl v patách sám ďábel. A on skutečně bude! Až nastane ho­dina H budete za nepřátelskými předsunutými pozicemi. Jestli tomu tak nebude, bude vás to stát hlavu!“
    „Provedu, pane!“ odpověděl major Zaun. „Rozuměl jsem!“ Olízl si okoralé rty. „To je cesta na věčnost,“ za­šeptal podplukovníkovi Winkelovi. „Z téhle akce se nás mnoho nevrátí!“
    „Jste snad nervózní?“ otočil se na něj velitel štábu, který jeho šeptané poznámky zaslechl. „Jestli se vám zdá, že je ten úkol příliš náročný, tak to řekněte! Najdu si za vás rychle náhradu!“
    Major zrudl jako rak, nestihl ale reagovat, neboť veli­tel štábu přistoupil k veliteli dělostřelectva, plukovníko­vi Grünovi.
    „Vy, plukovníku, budete velet celé dělostřelecké divi­zi. K ní bude připojena raketometná brigáda a dvě těžké minometné čety. Nemusím vám snad říkat, že váš úkol bude vyžadovat přesné plánování a spolupráci mezi jed­notlivými bateriemi. Máte pět hodin na to, abyste svolal a instruoval velitele svých baterií. Podařilo se nám zís­kat meteorologickou jednotku, takže v tom ohledu by­chom neměli mít žádný problém. Jestliže některému z vašich velitelů nedůvěřujete, nahraďte ho nějakým spolehlivým a zkušeným mužem. Nemůžeme si dovolit žádné chyby! Všechno to závisí na vaší palbě! Nejdůle­žitějším z vašich mužů je koordinátor palby. Musí to být ten nejlepší z nejlepších. Koho pro ten úkol navrhujete?“
    „Kapitána Henckela,“ odpověděl plukovník bez váhá­ní. Pohlédl na vysokého, štíhlého důstojníka, kterému nebylo o mnoho víc než třicet. „Pan Henckel byl tři roky instruktorem dělostřelecké školy v Jüterburgu. Na frontě není dlouho, ale ze školy má skvělá doporučení. Jsem pevně přesvědčen o tom, že lepšího důstojníka pro tento úkol nenajdeme.“
    „Doufám, že máte pravdu,“ vyštěkl generál a zkou­mavě si prohlížel vysokého kapitána dělostřelectva, sto­jícího záměrně z dosahu světel karbidových lamp. „Po­slouchejte Henckele, je to důležité. Všechno závisí na tom, že svým rozkazům porozumíte. Na jejich opaková­ní nemáme čas! Pokračujte, Balku,“ zavrčel netrpělivě a švihl se přes boty. „Máme moc práce!“
    Plukovník Grün udělal dva dlouhé kroky ke svému koordinátorovi palby a dloubl ho do žeber.
    „Sakra, Henckele!“ zašeptal. „Vždyť vy spíte ve stoje! Proberte se, chlape! Kde máte ty rozkazy k palbě? Ukažte mi, co jste si poznamenal!“
    Kapitán Henckel s podivně zastřenýma očima podal plukovníkovi svůj blok s plánem palby.
    „Co je to k čertu s vámi? Nezbláznil jste se?“ vykok­tal plukovník zuřivě. „Vždyť jste si skoro nic nepozna­menal! Chcete nás všechny dostat před vojenský soud? Sakra, ty vaše oči, chlape! Tohle jsem ještě v životě ne­viděl. Pane Pohle!“ otočil se ke svému pobočníkovi. „Zapalte Heckelovi pod prdelí. A vy mě dobře poslou­chejte, Henckele, tady už nejste v Jüterburgu. Jestli tady uděláte chybu, tak už se z toho tak snadno nevykroutíte. Jestli nepůjde všechno podle plánu, tak přijdete o hlavu! Je vám něco? Jestli ano, tak to řekněte. Ale hned!“
    „Ne, pane, nic mi není. Jsem jenom trochu unaven.“
    „Unaven,“ řekl plukovník s úšklebkem. „Myslíte si, že ostatní nejsou unaveni?“
    Vracel se znepokojeně ke stolu s mapami a vrhl ner­vózní pohled na vychrtlého drobného generála, přemýš­leje, jestli by snad nemohl Henckela za někoho vyměnit. Nedokázal si však představit nikoho, komu by se ten úkol mohl odvážit svěřit.
    „Vy jste se snad zbláznil, chlape? Vždyť vy zase chrá­pete!“ zašeptal pobočník pobouřeně a šťouchal kapitána Henckela do ramene. „Poslouchejte a zapisujte si, co ta­dy říkají. Jestli to budete mít špatně, tak rozstřílíte celý armádní sbor na cimpr campr, až to spustíte!“
    „Nevím, co se děje. Oči se mi samy zavírají,“ odpoví­dal kapitán Henckel omluvně, opíraje se o zeď, aby ne­spadl na zem. „Už si ani nevzpomínám, kdy jsem napo­sledy ležel v posteli!“
    „V posteli?“ zasmál se pobočník ironicky. „Budete rád, když se vám podaří najít hromádku smradlavý slá­my, a nebudete muset spát na ušlapaným sněhu. Postele mají jenom štábní důstojníci s vysokými hodnostmi. Já sám jsem postel neviděl už dva roky.“
    „Dva roky?“ zamumlal Henckel překvapeně. „Musel jste přece být na dovolené, ne? Každý voják má tři týdny dovolené ročně!“
    „Povězte mi, Henckele, odkud jste to sem přišel? Z měsíce, nebo co? Dovolená? Svatá matko boží, vy ale máte naivní představy! Jediný, v co můžete doufat, je nějaké šikovné zranění, díky němuž se dostanete z to­hohle bordelu a zase si to dospíte. A já vám slibuji, že jestli budu mít to štěstí a budu raněn, tak mě prvních šest měsíců z postele nedostanou ani všechny armádní dok­toři na světě!“
    „Ale to je sabotáž!“ zvýšil Henckel vyčítavě hlas.
    „To si myslíte jenom vy!“ zasmál se pobočník opovržlivě. „Brzy svůj názor změníte. Teď vám ale přikazu­ji, abyste se probral. Jestli se vám to nepodaří, tak spad­nete do něčeho hodně ale hodně ošklivého. Úkol, který jste dostal, vyžaduje něco mnohem víc, než jen mít oči otevřené. Ve frontovém žargonu by se dalo říct, že jestli tohle zpackáte, tak se vám bude od prdele kouřit, že by se na ní daly vejce smažit!“
    Náhle je přerušila hromová exploze. Celá budova se zachvěla a otřásla. Vzápětí s jekotem explodovaly další dvě bomby. Žádný z důstojníků si toho zdánlivě vůbec nevšiml. Velitel štábu nepřestal probírat plán útoku ani na vteřinu.
    Z temnoty zazněly pronikavé výkřiky a sténání. Kapitán Henckel se nervózně zadíval na zatemnělý dveřní rám. Černý závěs při výbuchu zmizel ve dveřích.
    „Bombardéry?“ ptal se šeptem. Víčka se mu strachem chvějí. Na frontě je nový a v Jüterburgu žádné nálety ne­byly.
    „Jo, asi by se jim mohlo říkat bombardéry,“ usmál se pobočník vesele. „My jim říkáme kafemlejnky. Každý jich má celý pytel. Jsou to staré dvojplošníky s bombami visícími dole jako salámy v řeznictví. Jakmile pilot za­hlédne dole světlo, vyhákne bombu a shodí ji dolů. Zkuste se venku projít se zapálenou cigaretou v puse. Můžu vás ujistit, že vám spadne bomba na záda dřív, než řeknete Jack Robinson!“
    Série výbuchů rozrazí hlučně dveře, jako by do nich někdo udeřil obrovskou pěstí. Školní místností zavane ledový vzduch a vířící prašan, který sfoukne skomírající plaménky karbidových lamp.
    „Zavřete ty dveře a rozsviťte světla,“ rozkazuje ge­nerál podrážděně a přitom se netrpělivě švihá přes své vysoké jezdecké boty. „Světla!“ opakuje. „Světla, pro Kristovy rány!“
    Několik signalistů se mohlo přerazit, jak běželi pro nové karbidové lampy. Po chvíli se rozzáří nádherným bílým světlem. Jedna z lamp ostře syčí a praská.
    Generál se po ní vztekle ohlédl.
    „Ať je ta blbá lampa zticha,“ zařval v obličeji rudý vzteky.
    Jeden desátník signalista se nervózně snažil nastavit její hořák; lampa ale nepřestávala prskat. Vypadalo to, jakoby se rozhodla generála dráždit.
    Desátník si popálil prsty, ale je dost chytrý na to, aby nedal nic najevo.
    „Odneste tu lampu pryč! Ať už je pryč!“ zařval gene­rál ochraptěle.
    Desátník popadl lampu a vyběhl zatemnělým tune­lem ven.
    Právě v tom okamžiku se ozvalo burácení explodují­cích bomb. Desátník signalista se svojí lampou vyletěl z tunelu zpět do místnosti v dešti skleněných střepů, ku­sů masa a zdiva.
    „Proklatej bordel,“ vyštěkl generál vztekle. „Ukliďte to a hoďte sebou!“
    Všichni se okamžitě vrátili k plánování velkého úto­ku. Bombardování a mrtvý desátník evidentně nikoho nezajímají. Dvojice vojáků urychleně uklízí nepořádek.
    „My máme zadržovat nepřítele prudkou přerušovanou palbou?“ ptal se nejistě velitel dělostřelectva, plukovník Grün.
    „No jistě, samozřejmě!“ odpověděl generál podráždě­ně, a vmáčkl si svůj monokl pevněji do oka. „Co jiného byste čekal? Vaše palba bude dopadat mezi frontové li­nie a musí postupovat před útočící pěchotou, která ji bu­de v patách. Asi přijdeme o pár troubů, ale tomu se ne­vyhneme. Nepřítel nebude mít tušení, že naši lidé postupují tak blízko za dělostřeleckou palbou. Budou překvapeni a nestihnou umístit své automatické zbraně na pozice. Jejich těžké zbraně budou rozdrceny našimi minami. Musíme využít momentu překvapení! Překva­pení, pánové, na to nezapomínejte. A vy, podplukovníku Winkele, budete útočit přes otevřenou step. Já vím, že budeme mít ztráty, ale jsem si jist, že vy to dokážete. Vě­řím vám. Nezapomeňte ale udržovat kontakt s oběma křídly. Jestli ten kontakt neudržíte, tak jsme ztraceni! Náš protivník je géniem v protiútocích vedených skrz oslabené spojovací linie. Jestli uděláme sebemenší chy­bu,“ praští svým bičíkem do plánů na stole, „jsme v tom největším srabu, v jakým jsme kdy byli!“
    Instruktáž jednotlivých rot pokračuje další půlhodinu. Každou chvíli zazní výhrůžky vojenským soudem a vě­zením.
    Na závěr generál znovu zdůrazní obrovskou odpověd­nost posíleného dělostřelectva. Ztěžka položí ruku na ra­meno plukovníka Grüna.
    „Grüne, slibte mi teď, že vyměníte každého, komu ne­můžete plně věřit. Jediný trouba mezi vašimi důstojníky může způsobit nedozírné škody!“ Dotkl se lemu svého kšiltu. „Děkuji vám, pánové. Přeji vám všem hodně štěs­tí! Jestli tento útok selže, žádný z vás nezůstane důstoj­níkem, až bude po všem! To si zapamatujte!“
    „Můj Bože, zase!“ zašeptal plukovník Grün popuze­ně. Kapitán Henckel na své židli znovu usnul.
    „Omlouvám se, pane!“ mumlá Henckel zahanbeně. „Nevím, co se to se mnou děje. Mám pocit, jako by ve mně byl ještě někdo jiný!“
    „Co mám s vámi dělat?“ ptal se plukovník ustaraně. „Žádného náhradního koordinátora palby nemám. Ně­kdy jindy bych mohl sáhnout po nějakém zkušeném strážmistrovi, tentokrát to ale nejde. Musíte se dát do­hromady. Sakra, vy máte oči, dejte se dohromady, chla­pe!“ opakuje a cloumá ospalým důstojníkem prudce. „Zapsal jste si to všechno?“
    „Ano, pane, všechno mám zapsáno, pane. Není to pří­liš složité. Můžete mi věřit, pane!“
    „U Boha živého a všech ďáblů, doufám, že máte pravdu. Nenamlouvejte si ale, že to bude snadná práce. Projděte si to pro jistotu ještě jednou tady s poboční­kem.“ Plukovník sundal z věšáku svůj dlouhý kožešino­vý plášť.
    Henckel servilně přiskočil, aby mu s ním pomohl. „Co to děláte za kraviny,“ odstrčil ho plukovník zlost­ně. „Tady nejste v důstojnické kantýně. Raději si ještě jednou projděte své instrukce. Ať při vás, Henckele, sto­jí ďábel, Bůh a všichni svatí,“ zamumlá, když vychází ze dveří a utahuje si opasek. Vyndává si revolver z pouzdra a dává si ho do kapsy svého pláště, kde k němu má snad­nější přístup.
    Kapitán Henckel se zoufale snažil udržet své oči otev­řené. Dlouhá školní třída se před jeho očima houpala ja­ko loď na moři. Jediné, co si přál, bylo vrhnout se na podlahu a spát a spát a spát…
    „Musím si dát sprchu, ledově studenou sprchu,“ pře­mýšlel a šlápl si prudce na vlastní nohu, že mu bolest vystřelovala až ke kolenům. Vůbec to nepomáhalo. Ble­dé tváře důstojníků v místnosti se točily kolem dokola. Někde v dálce kdosi řekl něco o synchronizaci hodinek.
    Jeden major od raketometů ho dloubl do žeber a něco mu říkal, porozuměl ale jenom slovu „počkejte!“. Ale na co má počkat, tomu nerozuměl.
    „Jste nemocný? Co je to k čertu s vámi?“ ptal se ho ten muž ostře.
    „Jsem jenom trochu unaven, pane.“
    „Já doufám, chlape, že nejste pro svou práci koordi­nátora palby unaven až příliš. Jestli ano, pak byste měl okamžitě odkráčet na marodku. Asi by vás zavřeli, ale to by bylo pořád lepší, než zpackat tenhle úkol! Jestli to uděláte, tak se dostanete před vojenský soud, a přijdete o krk, příteli!“.
    „Za minutku budu v pořádku, pane,“ ujišťoval Henc­kel majora zastřeným hlasem.
    „To taky sakra doufám, že budete! Zapsal jste si všechny ty časové intervaly správně?“ ptal se major ne­důvěřivě a sledoval ho chladným přimhouřeným zra­kem. „Jestli ty svoje rakety odpálím moc brzo – nebo zase moc pozdě – tak se celá ta koordinace střelby roz­sype jako domeček z karet! Ukažte mi ty svoje časové intervaly!“
    Henckel mu mlčky, třesoucí rukou, podal svůj velký záznamník.
    Se rty pevně stisknutými přejížděl major očima sloup­ce čísel a kalkulaci. S úlevou zjistil, že co se týče jeho raketometů, jsou všechny hodnoty v pořádku. Už ale ne­ví, že tohle jsou pobočníkovy poznámky, které si Henc­kel opsal, ale ještě se na ně ani pořádně nepodíval.
    „Běžte se pár hodin vyspat,“ radí mu major a plácá ho po rameni. „Musíte být čerstvý a čilý jako rybička, až začne tahle legrácka. Dnes večer budete balancovat na ostří nože!“ Jedním prstem klepl na lem své čepice a odešel směrem k veliteli jednotky houfnic.
    Unaven a nezvykle omámen přistoupil Henckel k roz­viklanému stolu a posadil se vedle pobočníka. Společ­ně prošli jednotlivé časové údaje a cíle dělostřelecké palby.
    „Radil bych vám, abyste udělal jednu věc,“ doporučo­val mu pobočník vážně. „Zkontrolujte si telefonické spojení. Neponechejte to náhodě. Bude s vámi v kontak­tu velitel štábu obousměrnou vysílačkou, kdyby snad byl nějaký problém. Jestli vám není něco jasné, řekněte to hned teď!
    „Nejsem úplný blázen,“ odsekl kapitán Henckel po­hněvaně. „Není mnoho lidí, kteří vědí o koordinaci pal­by tolik jako já. Podle mého názoru tady každý dělá z komára velblouda. V Jüterburgu jsme si s podobnými zadáními jenom pohrávali.“
    „Dobrý bože na nebesích,“ zamumlal pobočník ke svému řidiči, když rozechvěle lezl do svého kübelu. Ten nafoukanej kasárenskej hřebec vůbec nechápe, že už je jednou nohou před popravčí četou. V Jüterburgu! To je mateřská škola v porovnání s tímhle! Vůbec by mě ne­překvapilo, kdyby si tenhle ospalej šašek dneska zlámal vaz. „K rotě!“ poručil rázně a přetáhl si přes sebe deku. „Bože, to je zima!
    Těžký kübel jde několikrát do smyku a jen tak tak že nespadne do jednoho z hlubokých příkopů táhnoucích se na obou stranách podél silnice.
    „Ti z nás, kteří tohle přežijí,“ zavrčel pobočník za­myšleně, „na bitvu o tuhle zpropadenou věznici OGPU jen tak nezapomenou.“
    „Víte, co si myslím, pane setníku,“ poznamenal jeho řidič desátník Stolz, otáčeje volantem, aby se vyhnul elektrickému stožáru, „kdybych já byl generálem, tak bych Ivanovi tu jeho pitomou věznici, sanatorium a ten jeho mlýn nechal. Na obou stranách je přece spousta místa, kudy se to dá obejít.“
    „Vy ale generál nejste, Stolzi,“ odpověděl pobočník sarkasticky. „Až bude tahle báječná válka u konce, vrá­títe se domů a budete zase jezdit náklaďákem, ať už tu­hle věznici dobudeme nebo ne. Chápejte ale, že velitel naší divize je generálporučík s jedinou malou zlatou hvězdičkou. Než tahle válka skončí, moc rád by měl ještě další tři malinké zlaté hvězdičky. Generálové si myslí, že právě k tomu všechny ty války slouží. Když tu věznici dobudeme, z našeho generálporučíka se sta­ne armádní generál a kdo ví, třeba dostane i nějakou tu barevnou stužku na krk. No a od armádního generála už je jenom krůček ke generálplukovníkovi. Tak či onak, jestli tu věznici OGPU nedobude, tak zřejmě přijde o velení. A všechny ty pěkné nové hvězdičky budou v prachu. Podle toho taky bude vypadat jeho penze!“
    „No, nezlobte se, pane setníku, ale mně to připadá ší­lený, že my obyčejný vojáci máme jít a nechat se rozstří­let na maděru a cedit krev, jenom kvůli tomu, aby něja­kej generál dostalo něco víc hvězd na ramena.“
    „Máte pravdu, Stolzi, taková jsou ale pravidla hry. Vy máte štěstí, že jste štábním řidičem. Poděkujte Pánu Bo­hu, že nejste jedním z těch ubohých lumpů v útočných jednotkách.“
    „Jistě, to byl taky dar boží!“ zamručel desátník Stolz a při té představě mu přejel mráz po zádech.
    Těžký kübel velitele dělostřelectva stojí na široké kři­žovatce. On sám stojí na kraji silnice a hovoří s kapitá­nem Henckelem.
    „Tady zastavte!“ říká pobočník a vyskakuje z auta ještě než úplně zastavili.
    „Všechno v pořádku?“ ptá se ostře plukovník Grün, schovávající se před ledovým větrem v závětří kübelu.
    „Ano, v pořádku, pane,“ odpoví pobočník a sepne ru­ce. „Všechno jsme to s kapitánem Henckelem ještě jed­nou prošli.“
    Plukovník spokojeně kývne, zvedne si kožešinový lí­mec přes uši a starostlivě se zadívá přes potemnělou step. Po obloze se rychle ženou nízká temná mračna.
    „Budu teď nějakou dobu v divizním štábu,“ řekl plu­kovník Grün, přešlapující ve sněhu. „Jestli vám nebude něco jasné, spojte se se mnou. Henckele, jestli máte ně­jaké dotazy, ptejte se hned teď!“
    „Provedu, pane,“ odpověděl Henckel s nápadně roztřeseným hlasem. „Rozkazy k palbě mám vydávat já, nebo budou přicházet z divize?“
    Plukovník na něj nevěřícně vytřeštil oči. Nemůže uvě­řit vlastním uším.
    „To snad není pravda!“ rozzuřil se. „Copak jste z to­ho, co bylo řečeno, vůbec nic nepochopil? To je přece jasné, že ty pitomé rozkazy vydáváte vy. To je úkol ko­ordinátora palby! Koordinovat dělostřeleckou palbu!“ Plukovník podezíravě přimhouřil oči a zadíval se na ně­ho. „Nepřišel jste snad o rozum?“
    „Ne, pane, to ne. Jsem v pořádku, pane. Trošku se mi točí hlava, cítím se unavený a jakoby zmámený. Strašně dlouho jsem už nespal,“ dodal po chvíli zahanbeně.
    „Spousta ostatních si už také ani nepamatuje, kdy si naposledy zdřímli,“ řekl plukovník chladně. „A zrovna vy, kapitáne, jste ten poslední, který by si měl stěžovat. Tři dlouhé roky jste si užíval v kasárnách v Jüterburgu, zatímco my jsme tady žili jako krysy. A teď tady brečíte jako stará baba s revmatickýma kloubama, protože jste se pořádně nevyspal! Jestli máte pocit, že na ten úkol nestačíte, tak ven s tím, než bude pozdě! Nakonec byste se mi hodil jako spojka!“
    „Pane plukovníku, dostal jsem speciální výcvik koor­dinátora palby, a tuto konkrétní operaci nepovažuji za obzvlášť náročnou,“ odpověděl Henckel uraženě.
    „To zní nadějně,“ zasmál se plukovník kysele. „Jestli to zpackáte, tak vám generál vyrve játra chřtánem! Teď běžte a zkontrolujte všechna spojení. Všechno musí per­fektně fungovat! Zlomte vaz, Henckele!“ dodal vlídně a skočil do kübelu. Ten okamžitě zmizel v oblacích sně­hu těsně následován pobočníkovým vozidlem.
    „Sobeckej idiot,“ zamumlal Henckel. „Kdyby nebyla válka, tak by se nikdy nemohl stát plukovníkem. Ti nej­lepší důstojníci jsou drženi v týlu jako instruktoři. Dobří instruktoři dokáží vychovat dobré důstojníky. Vím toho o koordinaci palby víc než ty, ty frontová kryso! Potře­bovals dvacet let na to, aby ses stal plukovníkem, a já byl kapitánem za tři roky! Až tohle skončí, tak mě povo­lají zpátky do Jüterburgu s hodností majora!“ S uraže­ným obličejem vlezl do vlastního vozu a ovinul si kože­šinový plášť těsněji kolem těla.
    „Ježíši, pane kapitáne! Slyšíte, jak to bouchá!“ vzdychl jeho řidič, starý svobodník Drobečkova typu.
    „Nechte si ty své drzé poznámky pro sebe, starší svo­bodníku,“ odbyl ho Henckel ostře, „nebo toho budete li­tovat! Mluvte jenom, když jste tázán!“
    Svobodník nadzvedl překvapením obočí. „Čurák je­den namyšlenej!“ pomyslel si. „My jsme ti, kteří se o te­be musí starat! Už jsme zakroutili krkem lepším chláp­kům, než seš ty!“
    „Pane kapitáne, starší svobodník Schwarz žádá o svo­lení k vyžádání vašeho cíle cesty, pane!“
    „Vy přece víte, kam jedeme,“ vyštěkl Henckel vztekle.
    „Ne, pane. Nemám ponětí, pane!“
    „Do střediska koordinace palby, ty troubo!“
    „A do kterého, pane? Je jich tady spousta, pane.“ Na okamžik to vypadá, že Henckel vybuchne. Sevřel ruce v rukavicích a vrhl na drze se usmívajícího svobod­níka smrtící pohled.
    „Střediska řízení palby dělostřelectva! Kams myslel?“
    „Já nepřemýšlím, pane. To mě odnaučili, ještě když jsem byl bažant. To nech koňům, ty maj větší hlavu, říkali mi.“
    „A vy tomu věříte, že je to tak?“ odpověděl Henckel vztekle. „Dovezte mě do střediska řízení palby dělostře­lectva a nahlaste se zpátky do služby u své baterie. Už v životě vás tady nechci vidět!“
    „Provedu, pane,“ zašklebil se řidič lhostejně. S obrov­ským skřípotem převodovky a s plynovým pedálem na podlaze vyrazil děsivou rychlostí po nerovné cestě. Ještě vyšší rychlostí vletěl do sněhových závějí, ale navzdory té divoké jízdě, která by z každého vytřásla duši, upadl kapitán Henckel okamžitě do mrtvolného spánku.
    Desátník Schwarz se na něj podíval koutkem oka. Na tváři se mu objeví pobavený úsměv a vzápětí začne zpí­vat z plných plic:

    Es geht alles vorüber,
    Es geht alles vorbei,
    Das Ei von Dezember
    Kriegst du im Mai!
    Zuerst fällt der Führer,
    Und dann die Partei! 2)

    V jednom místě se kübel dostane do smyku, udělá dvoji­té hodiny a sklouzne dolů po dlouhém svahu.
    Schwarz se dlouze hlasitě směje a zdá se, že mu to ce­lé připadá velice zábavné. Mrknul znovu na kapitána Henckela, který napůl v bezvědomí sjel na podlahu vozu.
    „Ty si myslíš, že se mě můžeš jen tak zbavit, co, ty nafoukanej černej pasažére! Však uvidíš! I kdyby ses postavil na hlavu a ty svoje rozkazy na mě prděl, tak se starýho svobodníka Schwarze nezbavíš!“ Prudce zabrz­dil vůz před podzemním krytem velitelství palby.
    „Poslušně hlásím, pane, že jsme doma a ani jsme ne­zmokli! Vstávej, kámo, musíš se sebrat a začít házet že­leznej šrot na toho tvýho starýho bráchu Ivana! Jestli se ale netrefíš, tak nasypou železo do tebe!“ Zatřásl hlubo­ce spícím důstojníkem prudce, ale nevypadalo to, že by to mělo nějaký efekt. „Vstávej, kurva, ty zlatem lemova­nej čuráku! Taxi je na místě! Hej, Herberte!“ zařval na svobodníka krčícího se ve vchodu do krytu s karabinou nedbale visíce přes rameno. „Pojď mi pomoct. Tenhle vyblejskanej koženej parchant tady chce prochrápat ce­lej zbytek války!“
    „Tak ho kopni do koulí,“ radil mu Herbert lhostejně a ukousl si pořádný kus ze své zmrzlé klobásy.
    „To nemůžu, kámo. Tohle je jeden z velkejch šéfů,“ zakřenil se desátník Schwarz vesele.
    „Kdes ho našel?“ ptal se Herbert, loudaje se pomalu ke kübelu.
    „To je novej koordinátor palby! Je celej litinovej a místo páteře má čepel šavle!“
    „Sračky a hemoroidy,“ bručel Herbert, když vytaho­vali kapitána Henckela z kübelu, jako by to byl pytel brambor, a hodili ho do sněhové závěje.
    „Kde to jsem? Co se to děje?“ zařval Henckel zmate­ně, když se ve sněhové závěji probral.
    „Poslušně hlásím, pane. Jste v Rusku, pane!“ zvolali oba vojáci najednou a z legrace přitom salutovali.
    „V Rusku?“ zamumlal Henckel. Nervózně se zadíval na oblohu. Vysoko nahoře si razil cestu jeden kafemlej­nek. Na horizontu vylétly barevné světlice. Nedaleko divoce burácí automatické dělo a v dálce dutě vybuchu­jí jeho střely. Na dohled se v lese pohybuje skupina me­teorologů. Jejich stínové postavy pobíhají spěšně ko­lem. Zazářil světelný paprsek směřující kolmo k oblo­ze, měřili výšku mraků.
    publikované: 23.08.2011 12:07:40 | autor: ion (e-mail, web, neautorizovaný)
  111. upozornenie:
    video v závere citovaného článku nebolo natočené v Minsku, ale vo Washingtone. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=32678
    publikované: 23.08.2011 20:55:27 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  112. survajlistova mozaika,
    publikované: 24.08.2011 10:07:50 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  113. Smeruje to....
    publikované: 25.08.2011 17:13:17 | autor: Kokotáni (e-mail, web, neautorizovaný)
  114. Breivik Did Not Act Alone
    publikované: 27.08.2011 06:26:55 | autor: Order 777 (e-mail, web, neautorizovaný)
  115. To mal byt prvy april?
    Dve hodiny som vas cakala pri kozmonautovi.
    publikované: 27.08.2011 18:37:51 | autor: Naivka Ivka (e-mail, web, neautorizovaný)
  116. Ved oni tam boli pred tebou
    Len sionisti z CIA ich hned zajali
    publikované: 28.08.2011 11:42:32 | autor: pistabaci (e-mail, web, neautorizovaný)
  117. Dve hodiny?
    A čo, neprišli sme?
    Nie je možné ...
    publikované: 30.08.2011 06:31:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  118. Vatra samostatnosti
    horí pod Devínom, a tu nikto.

    Mám dojem, že už je každému všetko jasné:)

    A to je dobre.
    publikované: 01.09.2011 17:21:28 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  119. Anketa
    publikované: 04.09.2011 02:37:21 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  120. Asi zrazila EMU sionisticka elektricka
    alebo ju uniesol MOSSAD
    publikované: 06.09.2011 01:08:29 | autor: Pistabaci (e-mail, web, neautorizovaný)
  121. Mária terézia a stádo bratislavských debilov.
    Včera som si bol pozreť epoxidový model sochy Márie Terézie, ktorú stádo typických prešburských degenerátov chce umiestniť na nábrežie.

    Nebudem sa pýtať, či už umelcom nevadí tento pseudobarokový gýč, ale rád by som vedel, či naším čechoslovakistom nevadí vyťahovanie rakúskouhorskéhj zdochliny.
    Alebo je to tak, že raz (prešburský) sluha, navždy sluha - vždy bude hladať pána, egál koho, len aby ho mal, len aby nebol samostatný, slobodný.

    publikované: 06.09.2011 14:56:38 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  122. Treba postavit Svatopluka a Mariu Thereziu vedla seba
    aby sme uz konecne mali slovenskeho krala a kralovnu.
    publikované: 06.09.2011 16:00:13 | autor: Schöner-nazi (e-mail, web, neautorizovaný)
  123. Ema ?
    Vzdy chodila v pravy cas.

    O dva tyzdne bude vyhlaseny Palestinsky stat. Kam hodia frustrovani sionisti prvu atomovu bombu?
    publikované: 06.09.2011 18:08:26 | autor: Petuchinov duch (e-mail, web, neautorizovaný)
  124. Ema asi čaká s novým článkom,
    kým nejaký ďalší breivik urobí novú akciu.
    Alebo niečo podobné.

    Konieckoncov, veď je všetko jasné, začem bukvy.




    publikované: 07.09.2011 20:36:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  125. Tak nám zabili Ferdinanda.
    Tak nám zrutili WTC.

    Desať rokov po, sledujem jedným okom prvý z pripomienkových dokumentov (ORF, tak hlboko som klesol...) Ako sa ten svet zmenil za ten čas, aké smiešne sú prejavy Busha a tých ostatných idiotov. Insider job samozrejme nikde nie je spomenutý, ale ... celé to je s nádychom akýchsi pochybností. New amercian century skončilo tuším skôr, ako začalo. Chcelo byť založené na klamstve. Agresívny hlúpy podtyp druhu homosapiens vlečie túto krajinu do záhuby. Ich zločiny, ktorých sa dopúšťali po celom svete, sa im ešte len začínajú vracať.

    Je dobré si dnes pripomenúť, ako lahko zomierajú ludia. Ako muchy.
    publikované: 07.09.2011 21:52:25 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  126. Kapú jako muchy.
    „Ludié kapú jako muchy, stále ich tráfa šlak
    Jeden zaspav za kormanom, druhého prešóv vlak
    Další držav dietu, scev sa dožit dvesto rokóv
    Potom jenného dna zmokóv, prechladóv a zdochóv

    Volakerým trhá črevá z kalorickej stravy
    a za švajčárske pirule by ochotne aj zdravie dali
    Tavin chobot im to bude v tejto dobe platné
    ked im v noci do gágora s nožom kdosi zatne

    Jenného dna moje bejby skončí táto krátka estráda
    Ty a já sme bez rozdielu len tuctové kusy ze stáda
    Sceš či nesceš - ked to príde nikdo sa ta na ništ nepýta
    Otrčíme hore koncom naše staré kopytá

    Ludský mozeg je jak vyžuvaná wrigley-spearmint guma
    Tomu čo je dobré ani dzivé svine nerozumá
    V bordeli a chronte ludié kapú jako muchy
    Pánbožko sa kuká z okna a robí sa hluchý

    Vedátori vykrikujú : Pokrok všetko zmení !
    Šak stopercentný koniec sveta zatal ešče neni
    Natáhnem si večer budík, ráno možno vstanem
    A ked náhodu nie, tak zbohom a amen“

    (Pardón, neovládol som sa..)

    „Kam hodia frustrovani sionisti prvu atomovu bombu?“
    Zvislo dohora by mohli skúsiť. A všetky.
    Len aj to neviem, či by pomohlo.
    publikované: 08.09.2011 15:04:44 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  127. Buďme pozitívni: aj nad chobotnicou možno vyhrať.
    Chrachel na Letnej neprešiel a autora tohoto výsmechu českej písomnosti, Kaplického, z toho trafil šlak.

    Bože, prečo si títo ľudia neuvedomia, že zlom, ktoré šíria, ovplyvňujú svoje srdce a že ich zlá karma ich skôr či neskôr dostihne.

    Treba si znova pripomínať, s akými ťažkými menejcennými úbožiakmi máme do činenia a že NIKDY nesmieme dovoliť, aby sme zostúpili na ich úroveň.

    To radšej smrť.
    Naše opovrhnutie nám totiž naozaj nik a nikdy nemôže zobrať.)

    A ostatné veci tiež len ťažko, veľmi ťažko, nám už veľmi ťažko.
    publikované: 08.09.2011 21:40:52 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  128. Už je oficiálne možné tvrdiť
    1. Niektoré etniká (národy) nie sú vhodné pre modernú vyspelú spoločnosť

    2. Niektoré náboženstvá sú fanatické a zločinné.

    To práve verejne vyhlásil poslanec Šebej, a v tomto prípade nie je podstatná jeho známa neflexibilná tuposť a špinavá podlosť, podstatné je, že takýto postoj vraj neodporuje totalitným zákonom, ktoré paradoxne sám Šebej presadil.

    Kocúrkovo, ale dobre.

    Lebo spravodlivo všetkým rovno - ako na moslimov, tak aj na židov, ako na katolíkov, tak aj na sionistických evangelikánov.

    A čo sa týka priamych vodcov teroristov, vrahov a podporovatelov vrahov - na nich treba tak, ako to robia židia a američania - zabiť bez súdu. Kohokolvek z nich, kedykolvek to je možné. Veď nedávno bol dokonca štátny sviatok venovaný udalosti, ktorej moto bolo Mor ho! Ergo ...

    (ps. ďakujem STV2 za službu a inšpiráciu verejnosti. Tie desaťtisíce neboli vyhodné zbytočne. Ale keďže viem, že jej sledovanosť je takmer nulová, opäť je to na mne, aby som vám tu sprostredkoval insiderské info a názory tej sion mafie. Aby ste neboli prekvapení, keď budú okolo vás muchy kapať. Ako keby to boli ludia )
    publikované: 08.09.2011 23:33:39 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  129. "Amerika stratila vnútornú presvedčivosť"
    Aký dojímavý termín používa sprofanovaný konšpirátor Bútora pre zlaté tela - peniaze.

    Ako som hovoril - peniaze madoffov sú preč a tak potkani začínajú kvičať a pozerať sa po novom pánovi.
    Priatelia, opakujem znova, niet najmenších pochýb, že niet ani jednej politickej štruktúry, ktorá by prežila čo len polstoročie, o to sa netreba báť. Opak by bol zázrak.
    Ale ťažký filozofický problém je: ako si možno predstaviť proces, ktorým by sa ľudstvo zbavilo týchto večných podliakov a prevracačov kabátov?

    Vyššie som napísal, nezostupovať na ich úroveň. Ale k tomu patrí - netoelrovať ich úroveň. Oni sú chorí - a chorobu nemožno tolerovať, ignorovať.
    publikované: 09.09.2011 00:01:16 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  130. Tento blog už nechala autorka tiež zdochnúť,
    alebo to tak len vyzerá?

    publikované: 09.09.2011 13:55:41 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  131. Nevyzera, to je realita
    Nepredpovedal Ti tu niekto pred niekolkymi rokmi, ze tu nakoniec zostanes sam strielat svoje slepe patrony?
    Pamatas sa?
    publikované: 09.09.2011 18:31:23 | autor: Kronikar (e-mail, web, neautorizovaný)
  132. Moje patrony nie su slepe
    a reakcie židov, ako Kronikár, svedčia tiež o tom, ako ich štípu v riti.

    To žid je dnes ako kôl v plote.
    Ešte aj v OSN.

    Ja sa pýtam, či autorka ešte považuje za nutné v tejto veci niečo písať, alebo či už sama pochopila, že ludia vedia do vecí hlboko, ovela hlbšie, ako sa blogy odvážili napísať.

    Ergo - upozorňovanie na to, že Izraelci sú zločinci, je už zbytočné. Je to ako písať v 1989, že Stalin bol tyran, a v 1990, že Husák bol podliak.
    To je ako písať v 2011, že Amerika stratila vnútornú presvedčivosť :)
    To je príliš neskoro a príliš málo.

    publikované: 10.09.2011 08:23:40 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  133. Venované WTC a holokaustu
    publikované: 10.09.2011 08:55:31 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  134. trefne, Arton
    nech sa v tej predstave o svete, kde oni spravujú akvárium, úplne stratia. košér dilinkovia nie sú vôbec zvláštnosťou
    publikované: 10.09.2011 13:59:26 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  135. Áno, mám rád pochvaly a neznášam kritiku.
    Ale mimochodom, ja nekritizujem tento blog, skôr všetky tie ostatné smrtelne vážne stránky. Panebože, tomuto svetu vládli v absolútnej väčšine času zmrdi rôzneho razenia a jedna zo sránd histórie je to, že sú potom pravidelne k dispozícií na spravodlivé rozbitie huby :)
    Preto nie je nutné, aby sa ludia báli SEM napísať čokolvek.
    ČOKOLVEK.
    (ja každému vysvetlím, kde sa mýli ...:-))

    Toto, kde sa pohybujem, totiž nie je (jedno z tisícov) laboratorii na zistenie spôsobu, ako pracne a spravodlivo zmeniť systém, ale hlboky priestor na neobyčajné návody, ako z nadhladu sledovať (pravidelné) zrútenie tých globálnych sračiek.

    A na to stačí správny postoj. Bacha, POSTOJ, nie komplikovaná metóda. O metóde písal Descartes, a tak aj dopadol ... chudák .)

    Ovšem postoj - to je dar.
    Postoj je satori:)
    publikované: 10.09.2011 18:38:53 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  136. Ale teraz na chvílu niečo vážnejšie
    publikované: 10.09.2011 18:49:34 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  137. No šak som tu opakovane poznamenala,
    že sionistické chronty skončia pred Medzinárodným súdnym tribunálom a budú súdené za zločiny proti ľudskosti a vojnové zločiny. Prasa Barak, ktorý vstúpil do histórie Mossadu preoblečený za ženskú s takoutomalouhubinkou bez rúžu, tupec Netanjahu, beštia Livniová, sadista Aškenazi atď atď. Si to potom v súlade s verdiktom ľudia vybavia aj s ich voličmi.
    Nemusíme na tejto jasnej a jednoznačnej ceste monitorovať každý ďalší zločin židovského štátu. Načo.
    publikované: 10.09.2011 19:42:44 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  138. Jak, TIEŽ nechala zdochnúť
    Za celý život mi zdochla len jedna trpazličia borovica, lebo kochel nemal na dne tie oné... perforácie.
    Aj Šunkesa som postavila na nohy, hoci to vyzeralo beznádejne.
    publikované: 10.09.2011 19:49:34 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  139. Kochel?
    Perforácie?

    To bude zas nejaký amtisemitizmus.
    Alebo talmud.
    :-o






    publikované: 11.09.2011 22:05:03 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  140. stretávania sú konšpirácie
    Priatelia, až dnes som pozrel svoj starý mail a ešte raz sa vám niektorým ospravedlňujem - to stretko nebolo možné, pretože to je moc velký prepych, poznať sa, a hlavne pretože sa pohybujem v úplne inom, až pomaly druhom svete, prinajmenšom vo virtuálnom.

    Berte to ako selekčnú skúšku - a na budúce si dávajte pozor a neskúšajte sa tak lahkomyselne kontaktova s indivíduami, ako som ja. Verte, nič dobré by vám to neprinieslo - mám to vyskúšané.)


    publikované: 14.09.2011 23:53:04 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  141. JUAL OBAT ABORSI DI BEKASI
    GOOD JOB
    https://elblogdeshade-princessthehedgehog.blogspot.com/2018/10/jual-obat-cytotec-bekasi-aborsi-gugur.html
    https://licnobioinfernal.blogspot.com/2018/10/jual-obat-cytotec-di-bekasi-aborsi.html
    https://repisa-oscura.blogspot.com/2018/10/jual-obat-cytotec-di-bekasi-aborsi.html
    https://unikrum.blogspot.com/2018/10/jual-obat-cytotec-aborsi-di-bekasi-aman.html
    https://nomegustajuanito.blogspot.com/2018/10/jual-obat-cytotec-aborsi-di-bekasi.html
    https://snockardchanning.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://mimihandbags.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://webampapauromeva.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://mylifecoachsparrkles.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://rhiahnonpresents.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://nurulfatihahzain.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://mylittlemrmonroe.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://writingwarandmedia.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://ningyuanmall.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://oddlyevensupplyco.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec.html
    https://webringtheweather.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec-asli.html
    https://sukadukanyakehidupan.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-manjur.html
    https://purapaixaoartetrico.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec-asli.html
    https://xn--annelinksityt-ifb8y.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-cytotec-asli.html
    https://perfecthingtosay.blogspot.com/2018/11/jual-obat-aborsi-di-bekasi-obat-cytotec.html
    https://wishdreamsfaith.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-obat.html
    https://wishdreamsfaith.blogspot.com/
    https://yayacweet.blogspot.com/
    https://yayacweet.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-obat.html
    https://zaii-memyselfi.blogspot.com/
    https://zaii-memyselfi.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-obat.html
    https://13bonfire.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-obat.html
    https://13bonfire.blogspot.com/
    https://olanolinolanolin.blogspot.com/
    https://olanolinolanolin.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-penjual.html
    https://mizzzleeyasweet.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-penjual.html
    https://mizzzleeyasweet.blogspot.com/
    https://mylovecrazyworld.blogspot.com/
    https://mylovecrazyworld.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-penjual.html
    https://mysarah1998.blogspot.com/
    https://mysarah1998.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-cytotec-penjual.html
    https://luvulzzangworld.blogspot.com/
    http://luvulzzangworld.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-cytotec-penggugur.html
    https://luzecura-bemmaior.blogspot.com/
    https://luzecura-bemmaior.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-cytotec-penggugur.html
    https://maquillajeamiestilo.blogspot.com/
    https://maquillajeamiestilo.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-cytotec-penggugur.html
    https://mari-parachuparselosdedos.blogspot.com/
    http://mari-parachuparselosdedos.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-cytotec-penggugur.html
    https://firesmilephotography.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec-asli.html
    http://flashforwardstyle.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec-asli.html
    https://forlovemakeup.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec-asli.html
    http://heartbreaker-jannyyy.blogspot.com/2018/10/obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec-asli.html
    http://blogakusukahatiakula.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-cytotec-bekasi-jual.html
    https://chenta-sall.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-cytotec-bekasi-jual.html
    http://bycosmico14.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-cytotec-bekasi-jual.html
    http://cockerandcanela.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-cytotec-bekasi-jual.html
    https://obataborsibekasicytotecasli.blogspot.com/
    http://obataborsibekasicytotecasli.blogspot.com/2018/09/jamu-penggugur-rahim-bekasi-obat-aborsi.html
    http://wanie-sk5.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec.html
    http://wteveruloser.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec.html
    http://xiellaxull.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec.html
    http://xyndee.blogspot.com/2018/10/jual-obat-aborsi-bekasi-obat-cytotec.html
    http://hellstitle.blogspot.com/2018/08/obat-aborsi-cytotec-asli-bekasi-obat.html
    http://colouringsofmylife.blogspot.com/2018/08/apotik-jual-obat-aborsi-bekasi-obat.html
    https://elyscha921.blogspot.com/2018/08/apotik-obat-aborsi-bekasi-obat.html
    https://dianahoo.blogspot.com/2018/08/obat-aborsi-apotik-bekasi-obat.html
    http://hatisaye.blogspot.com/2018/08/obat-aborsi-apotik-bekasi-obat-cytotec.html
    http://farah-alright.blogspot.com/2018/08/obat-aborsi-cytotec-asli-apotik-bekasi.html
    publikované: 03.11.2018 18:08:45 | autor: ABORSI BEKASI (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014