Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

United news

"Bol to najkrajší pohľad, aký som kedy videl." Seržant Frank Bramley, účastník bombardovania Drážďan

Pred 66 rokmi anglosaská vojnová propaganda nadšene hlásila, že americké a britské bombardovanie Drážďan "zabilo viac ako 100 tisíc diabolských obyvateľov". Jeden z účastníkov bombardovania sa pre CBC vyznal, že nikdy nevidel krajší pohľad ako bolo spaľovanie Drážďan a United News priniesli divákom ukážky z ohňového pekla s pokrikom Dresden Blasted. Ak by boli verejne dostupné všetky americké a britské mediálne výstupy z druhej polovice februára 1945 s témou vypálených Drážďan ako symbolu zničenia intelektuálnej superiority kontinentálnej Európy, aj hlupák by pochopil, že Orwellove desaťminútovky nenávisti v knihe 1984 čerpajú z anglosaskej reality. Z anglosaského nacizmu.

Drážďanské spálenisko vychladlo, vojna sa skončila, Európa - konkurencia Ameriky a Británie bola zničená a my sme ako výsledok anglosaskej kolaborácie so sovietskymi židoboľševikmi nafasovali komunistickú totalitu. Otrasné dôkazy angloamerického bombardovania Európy putovali do archívov a nikdy sa nestali súčasťou ikonografie II. Svetovej vojny v Európe. Ako keby sa Európy ani netýkali. Beštiálne zločiny na európskej civilizácii prekryla propaganda vojnového víťaza mýtom, ktorý v podobe novodobého náboženstva núti Európu k akceptácii jej dedičného hriechu. Nie náhodou bol tento mýtus profesionálmi propagandy pomenovaný podľa ohňového pekla Drážďan.

Napriek tomu, že vybombardovanie Drážďan a ďalších stoviek nemeckých miest bolo horším zločinom ako zhodenie atómových bômb na Hirošimu a Nagasaki (systematické vyhladzovanie centier miest masívnym bombardovaním si vyžadovalo extrémnu ukrutnosť množstva aktérov - nebolo to zhodenie jednej bomby malou skupinkou beštií) norimberský tribunál sa bombardovaním Drážďan nezaoberal a propaganda sa doteraz sústreďuje na marginalizáciu beštiality Američanov a Britov na nemeckých civilistoch. Zločin nebol potrestaný a dôsledky sa dostavili. Americké a britské bombardovacie orgie nám united news korporátnych médií predkladajú ako niečo samozrejmé. Od Kórei cez Irak po Afganistan ... a v Európe v Juhoslávii.

Za čias čínskej dynastie Tchang podnikol čínsky budhistický vzdelanec Süan-cang cestu po Indii a časti strednej a južnej Ázie. Bystrý pozorovateľ dokázal jednou vetou vystihnúť atmosféru navštívených oblastí. "Je tragédiou pre krajinu, keď je jej kráľ krutý a nerozlišuje medzi zločinným a cnostným jednaním," dočítame sa v jeho Zápiskoch o západných krajinách za Veľkých Tchangov.

Echom nepotrestanej krutosti psychopatov, ktorí spálili Drážďany, je spolupáchateľstvo európskych takzvaných elít na zverstvách Kosovskej oslobodzovacej armády. Psychopati (a psychopatky) neschopní rozlišovať medzi zločinným a cnostným jednaním sa spolupodieľali na ukrutnostiach, ktoré mentálne zdravým ľuďom vyrážajú dych. V united news korporátnych médií Európy 21. storočia sa v rozpäti pár hodín dočítame o vágnom postoji Európy k porcovaniu ľudí na orgány za účelom kšeftu priamo na jej území a poverení jedného z hlavných účastníkov tejto kanibalskej ukrutnosti zostavením vlády v drogovom paštáte, financovanom Európskou úniou. Hľa, je to demokrat západného typu. A to nie je všetko. Huhňajúci zombie, pre ktorého je vraždenie civilného obyvateľstva bombardovaním humanitárnou záležitosťou, prichádza šíriť tzv. kultúru.

    

Možno sa raz v united news dočítame aj o kmeňových bunkách z novorodencov kradnutých v pôrodniciach, ktoré sú určené pre zombies v pozícii západných tzv. elít, aby tieto monštrá udržali v prevádzke. A zas sa raz nájde nejaký európsky orgán, ktorý to bude pod vedením nejakej Ruth-Gaby akože vyšetrovať.

Spojené štáty americké odhalili svoj fundament vo vete na pôde Bezpečnostnej rady OSN. Toto veto je pre USA politickou samovraždou a len ťažko by sa našiel očividnejší akt absolútnej podriadenosti Ameriky Aškenázom. To sú tí, ktorí pred II. Svetovou vojnou ovládli politiku Veľkej Británie a USA a nahuckali ich proti nenávidenej Európe, z ktorej vyliezli. Áno, to sú tí vysoko inteligentní nadľudia, ktorí majú kopu Nobelovych cien a celkovo sú vysoko nad ostatnými národmi, ktoré im primitívne závidia. Všetci bojovníci proti nacizmu aškenázskeho übermenscha bezo zbytku uznávajú, klaňajú sa tomuto vyvolenému aškenázskemu "národu" a oslavujú ho. Autori Cochran a Harpending prepašovali do svojej knihy s nevinným názvom The 10.000 Year Explosion o Aškenázoch celú kapitolu. Pred cenzúrou ich uchránila skutočnosť, že v nej servilne konštatujú vysoké IQ Aškenázov - ich výnimočnosť. Za túto úlisnosť však Cochram s Harpendingom skryli nekorektné konštatovanie, že v stredoveku žiadna aškenázska (židovská) výnimočnosť nejestvovala a je iba produktom posledných 200 rokov, keď sa Aškenázovia vyselektovali prostredníctvom rabínskeho talmudizmu - pri ktorom norimberské zákony blednú závisťou - na kastu "white collars". Napriek snahe o vedecký prístup autori nezapreli svoje prednadstavenie, spôsobené vymieľaním mozgov propagandou: aškenázsky nacizmus nazývajú korektne "pravidlá" (kto už by mal niečo proti pravidlám, všakáno), kým reakciu okolia na talmudistický rasizmus a nacizmus označujú za predpojatosť (fuj, antisemiti!). Najzábavnejšou je však časť o údajnej výnimočnosti na poli vied. Litovskí Aškenázovia napríklad nemohli vynikať vo vedách, lebo žili v Litve a začali v nich vynikať až v Nemecku a celkovo na Západe. Jeden by sa aj spýtal, prečo Aškenázovia nebudovali vedy v Litve, keď sú takí geniálni, ale odklusali niekde, kde vedy už dávno pred nimi niekto založil, ale to by bolo antisemitské a napísať slovo parazitizmus by už bolo priamo nacistické.

V knihe je uvedené, že Aškenázovia v porovnaní s ostatnou európskou populáciou získavajú v IQ testoch vysoké verbálne skóre, kým v priestorovej predstavivosti (visuospatial abilities) sú jednoznačne pod európskym priemerom. Veď hej. Excelovanie v propagande si tento typ mentálnej zručnosti nevyžaduje. Stačí vedieť kecať... ad nauseam. Napríklad o tom, že americké veto, ktorým USA zablokovali odsúdenie výstavby židoosád na okupovaných palestínskych územiach vôbec, ale vôbec neznamená, že USA s výstavbou židoosád na okupovaných palestínskych územiach súhlasia. Ľudia so zdravým rozumom si proste musia odpľuť a spýtať sa rečnícky, či by propagandisti, ktorí vkladajú americkej administratíve do huby takéto sprostosti, nemohli na chvíľu odtrhnúť oči od talmudu, kde sú gójovia vykreslení ako blbý dobytok a všimnúť si, že nie všetci ľudia sú členovia americkej administratívy.

Kapitola o Aškenázoch má otvorený koniec. Kniha, v ktorej je zaradená, vyšla v roku 2009. Teraz je rok 2011. Po tom, kam Aškenázovia dotlačili Ameriku - svoj cecok, môžno mať o ich legendárne vysokom IQ oprávnené pochybnosti.

       

Aškenázsky ideál krásy pravej židovky

 

... a zobrazovanie blízkovýchodných etník v židovských médiach

Nie, to nie sú obrázky z nacistického Stürmera z roku 1939. To sú obrázky zo súčasného izraelského mainstreamu, ovládaného Aškenázmi.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Pokračovanie témy
    Je im už úplne ľahostajné, koľko kusov civilného obyvateľstva vybombardujú
    http://www.rian.ru/incidents/20110220/336425654.html
    Kto by už počítal nejakých zabitých Afgancov. Nám ide o princípy demokracie a slobody, nie o nejaké bezcenné mŕtvoly počerných ženštín a pankhartov, všakže.
    A preto nikto zo západných takzvaných ľudskoprávnych aktivistov ani len neotvorí papuľu. Človek v ohrození a podobná svoloč.
    publikované: 20.02.2011 11:33:10 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. NAZIS RAUS AUS DRESDEN
    www.nazis-raus.de
    publikované: 20.02.2011 15:55:30 | autor: spatna_vazba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Nazis raus aus Dresden ?
    Pripomína mi to "Juden raus aus Dresden",
    a nie len pre to, že Izrael je bezpochyby nacistický štát.

    Ako vidím, oficiálnu ideológiu už obraňuje iba pubertálny nedozretý odpad spoločnosti.

    Pripomína mi to znova roky 1987, 1988, 1989 ... keď ľudia vítali každú príležitosť, aby mohli napluť nenávidenému režimu do ksichtu.
    Dnes je taký radoby večný a nezničitelný režim nie socializmus, ale jeho rodné dvojča, sionizmus.

    Samozrejme, pád oficiálneho sionizmu neodstráni z verejného života určitý druh kádrov... tak, ako ich neodstránil pád socializmu.

    Ale je možné, že by sa spravil medzinárodný tribunál za vojnové zločiny Dráždany a podobne, a širokej verejnosti by sa povedala objektívna historická pravda o týchto svinstvách Britov, Američanov a nemožno vynechať aj Rusov.

    Ktovie, čo na to hovoria iní, ktorí zbabelo mlčia - (odozvy od pubertiakov nás nezaujímajú).
    publikované: 20.02.2011 16:53:16 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Zatiaľ by úplne stačilo
    keby sa na verejnosť dostala fotodokumentácia z Drážďan.
    Nepotrebovala by ani slovo propagandistického obkecávania.

    Ale systém nedovolí, aby sa Európania dozvedeli, čo sa tu stalo.
    Jo,jo, sloboda jak sviňa.
    publikované: 20.02.2011 17:14:05 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ukrajincov nie? gruzíncov nie?
    nemcov už vôbec, však títo uplakanci smoklili, že sa stali zajatcami, museli proti ich vôli makať, toľko nespravodlivosti, každý deň prinášali európsku superiórnosť a z vďačnosti ich zavreli do gulagov, veď je to zakázané v šábesmasónskych medzinárodných dohovoroch, popraviť zelené hlavy je zločin, oni len plnia príkazy, oni nevraždia, naopak, zločinom je ich rozrezať.
    publikované: 20.02.2011 20:40:11 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. pseudonárod „židov“ je
    produktom náboženstva, prejavom dávnovekej sprostoty stotožňujúcej náboženstvo s národom, akoby aj mohol byť Chorvát pravoslávnym, to je nemožné, on môže byť jedine srbom, a ak nie, tak ho museli násilím odsrbčiť, arabi sú všetci moslimovia, ako ináč, dokonca aj jazykovo poarabčení berberi sú arabi a teda moslimovia, a talmudské odvodeniny všakovakých smerov sú výlučne pripravené pre dajakých „židov“, pre nikoho iného, ich úbohosť zišla ešte nižšie, ak by pôvodne bol neizraelita nábožensky, tak sobášom sa vraj stáva židom národne alebo aspoň jeho deti, ale sprostákov netreba počúvať, pravda má vždy vyššiu váhu ako početnosť masy veriacej napríklad v appolohoax, ak nejaký akože žid prestúpil na iné náboženstvo už nie je židom nábožensky, ale mu to už nie v náboženskom zmysle kadejaké rasovo nevzdelané hlúpe, vraj protižidovské bandy v minulosti pripomenuli a tým utvrdili v konštrukcii umelého lžinároda. Sústredený útok spojením satanovej synagógy a požidovšteného ducha „antisemitov“ stvoril lžinárod, a tým ich opustenie árijstva a slovanstva.
    Semiti sú len v malej miere, chazari tiež málo, tí čo tvrdia neprestajne namiesto semitských lží chazarské obdoby o vraj 90, či 95% chazarstva medzi „židmi“ sú rovnakí zločinci proti pravde ako tvrdiaci, že blondíni sú potomkovia Abraháma.
    Rasa je znakom pôvodu, aj malé dieťa vie popísať tvár, aj za tretej ríše sa vedelo medzi znalcami, že veľká časť „židov“ sú v skutočnosti árijci, preto nie je nič nezvyčajné ak ideálom pre árijcov vraj „židov“ sú árijské ženy.
    publikované: 20.02.2011 21:09:39 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. tu je dost vela vystupov z dobovej tlace
    http://www.archive.org/details/GruesomeHarvest

    "All German cities above 50,000 population and many smaller ones were from 50 to 80 per cent destroyed. Dresden, as large as Pittsburgh, was :wiped out and nearly all of its 620,000 inhabitants buried under the ruins. [7] Cologne, with a population of 750,000, was turned into a :gigantic wasteland. Hamburg, with its 1,150,000 people, was blasted by huge attacks, in one of which the flames rolled a mile into the sky :and roasted alive hundreds of thousands of civilians in street temperatures of a thousand degrees. Frankfurt-on-Main, a city of 500,000, was :reduced to a mass of rubble. All cities and industrial areas, such as the Ruhr and Saar regions, were laid waste.[8]"

    [7] United Press, London, Feb. 14, 1945 and Associated Press, London, March 5, 1945

    [8] Associated Press, London, March 24, 1945
    publikované: 20.02.2011 23:35:41 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Aj tu sa akosik ochladilo
    Táto je od mínus 20 nižšie
    http://www.youtube.com/watch?v=wIDwBQlhYHc&feature=related

    Ozaj, istý Daniel Tammet dokáže celé hodiny počúvať tú istú pesničku
    publikované: 21.02.2011 17:10:41 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Dresden 620 000 zavraždených
    K minuloročnému 65. výročiu angloamerického genocídneho besnenia dostali od "historikov" darček: v dresdenskom ohnivom kotli ich nezahynulo viac ako 25 tisíc. V tomto duchu majú byť upravené aj školské osnovy. Každý, kto zvýši počet obetí nad 25 tisíc, je popierač humanitárnych zámyslov amerického a britského bombardovania, ktoré zachraňuje ľudské životy. Šebej už chystá zákon.
    publikované: 21.02.2011 17:18:02 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Aká nervozita okolo Líbye
    http://www.sme.sk/c/5776368/libya-nasadila-proti-demonstrantom-bojove-lietadla.html
    Pointa: Medzinárodné spoločnosti zaoberajúce sa ťažbou ropy a zemného plynu začali sťahovať z Líbye svojich zahraničných pracovníkov a zastavujú prevádzku.

    Africká ropná veľmoc zásobuje najmä: Taliansko, Francúzsko, Nemecko a Španielsko. Všelikto ďalší z Európy sa muckal s Kaddáfím, vetriac ropu a majúc veľké plány s ňou.

    Si treba nachystať bicygle. A na zimu sánky.
    Lebo Rusko bude dodávať ropu Ázii.
    publikované: 21.02.2011 19:42:30 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Ľudské práva v realite:
    "Český minister zahraničných vecí Karel Schwarzenberg varoval pred hlasnou podporou ľudských práv v Líbyii."

    Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5776191/schwarzenberg-ak-kaddafi-padne-bude-to-katastrofa.html#ixzz1EcXL7hwg

    :-)
    Pozlátko padá, nastáva boj o pozície v záchranných člnoch.
    publikované: 21.02.2011 19:49:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Moroz moroz,
    dobrá ukážka nordického fundamentu ruského ludu.

    publikované: 21.02.2011 19:52:43 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. pozrime sa na posledné slovo
    Keelingovej knihy–holokaust.
    K Holokaustu slovanov došlo, najprv si pomätení nemeckí a nemecko–židovskí úchyláci uzmysleli ovládnuť biedne duše v tábore ich nepriateľov, vnútiť choromyseľnosti k opisu minulosti a ukázať vzor správnosti správania sa pre dnešok. Narušili obranyschopnosť nepriateľa duchovným holokaustom stratených existencií, pre ktorých bezbožnosť a smrť sa stala cestou.
    Rýchlejšie riešenie sa dostavilo nemeckým vpádom, ktorý nepodporilo len pár židoboľševikov ako Liebknecht, presne 2 sa zdržali v parlamente pri hlasovaní o vojnových pôžičkách.
    všetci ostatní židoboľševici, židomenševici, židonacisti, a ich „nemeckí“ súputníci jednomyseľne žiadali agresiu, víťazstvo a dobyté územia.
    A vyslali infekciu židoboľševických katanov pod vlastnou ochranou určených k výdatnejšiemu poburovaniu, rozbíjaniu ešte zvyškov odporu v čase po prvej židoeserskej revolúcii.
    S vlastnými chránencami uzavreli zmluvu, a stala by sa aj nemennou, ak by vnútorný nepriateľ nevrazil dýku víťaziacim neporazeným armádam, a židia odvtedy už neboli nemcami, zabudnuté je augustové šialenstvo jednej vôle, zrazu už sú zradcovia, spojili sa s uk, stratili vlastenčiace nadšenie, dokonca by chceli vojnových štváčov ešte aj súdiť.
    K porážke sa nemci zachovali pokorne, znášali utrpenie a radovali sa, že dostali príučku a majú platiť za vlastné chyby, žeby nie?
    Pýcha a nenásytnosť ich viedla k revanšu, odplate, vyhliadli si ešte väčších zurvalcov, ničivejšie zbrane a diabolskejší ošiaľ.
    Začali odznovu, pribudli nové zámienky, vraj židovské nemecko bojuje proti židoboľševizmu, ktorý tam zaniesli ako spojenca.
    Prinášali zlo a vzali si veľké sústo, boje s porovnateľnými anglo–americkými bláznami, ktorí spôsobili aj Drážďany.
    Ale to bol iba ich vnútorný zápas v rámci priebehajúcej vojny, zločinci jednajú ako zločinci a preto sú známe Drážďany, u nich mravnosť nemá miesto, chceli vyhrávať a preto pribúdajú do zoznamu Drážďany.
    Koho vlastne oplakávajú v Drážďanoch? Nemcov, bez nejakej bližšej špecifikácie, rusofóbnych, bohorúhačských Nemcov? Nacistických Nemcov? Nebyť vojny nie sú Drážďany v troskách, nebyť psychopatov, ktorých si zvolila sama lúza nikto by vojnu nezačal. Vojna sa totiž vyhlasuje, neprebieha jej rozlet tým, že nejaký židko si ju vysníva, pretože postačí slovne popohnať, mierne otvoriť cestu, sľúbiť budúce úspechy v pravý čas. Nič násilné, pretože nemecko bolo dychtivé po nej a už sa rozbehla.
    Tí v Drážďanoch ako sa k vojnám vyjadrili, bola to aj ich vojna, ak áno, bombardovanie iba jej súčasť, želali smrť iným a navštívila ich, okrádali iných a sami boli okradnutí, zarmucovali a im samým ostal len plač a hlad, nikto ich nenútil nasledovať vodcu, ak išli, toto je dôsledok ich slepoty.
    Na čej strane stáli, za čo bojovali oni?
    uk zabíjala občanov kvôli hitlerovi, hoci sami s vládou nemuseli nič mať, dokonca boli proti, alebo aspoň neskôr, a treba uviesť dôvod prečo vládu už opúšťali, ak by sa taká možnosť naskytla, tak zabíjali nepravých, alebo už nie spojencov Hitlera, ale iba potkany opúšťajú Hitlera bez toho aby uznali spoluvinu na vojne.
    Tučné, prežraté, ožraté, sfetované prasa Churchill chcel ublížiť Hitlerovi a bombardoval ľudí, o ktorých predpokladal, že sú náckovia, a že Hitlera tým zasiahne.
    Ak sa obete spájajú s vládou, akoby mali očistiť vládu v očiach sveta, v tom prípade tie obete sú vinné, pretože vláda je vinná, a oni verili vláde.
    Jedine ako by bolo možné očistiť obete, je ich Oddeliť od Hitlera, vlády a vojny a uviesť, že oni stáli mimo vojny, ale zelení magori vraždia a nepýtajú sa mená.
    Koľkí mafiáni zdochli pri prestrelke a kvôli tomu nie sú mučeníkmi.
    publikované: 22.02.2011 03:34:24 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. píše nie 620000 zavraždených,
    ale spolu toľko obyvateľov a takmer všetci pochovaní pod rozvalinami.
    odvolávky na novinárov, koľko pisálkov omieľa 6 melónov a aj tak sa nestanú pravdou.
    Našli novinári 620000 tiel, ich spočítali? ani len nehľadali, načo bádať, vlastné vyšetrovanie či prehľadať zem.
    Maximum odhadu 25000 je súhrn čísiel čo uviedli ešte v policajnej správe v apríli 1945, vtedy 22096 zabitých, po vojne do roku 1966 našli ďalších 1858.
    Ak by aj bol pravdivý predpoklad o vysokých teplotách a úplne spálených a teda nepochovaných telách, kto je taký nadutý aby kvôli nacistickým prízrakom odhadoval čísla, ktoré si vymyslel, samozrejme čo najvyššie.
    publikované: 22.02.2011 04:11:43 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Vďaka za opravu, Fon
    Druhý raz budem čítať angloamerickú vojnovú propagandu pozornejšie.
    Ani neviem, či nám už napísala, koľko obyvateľov má súčasný Tripolis. Márne však budeme v správach hľadať počet žoldákov, ktorí do tohto mesta nadupali a akých sú nácií. A ktoré kokrétne ropné korporácie ich platia zo zisku, ktorý mali v roku 2010 v Líbyii nezanedbateľný.
    publikované: 22.02.2011 04:54:21 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Zmyslom Keelingovej knihy bolo
    nedopustiť, aby Nemecko prešlo k Rusku, zásadne nenapíše ZSSR a židoboľševický ZSSR ani omylom, Disraeli je pre neho Angličan, nie privandrovalec od severných brehov za kanálom z rodu satanovej synagógy, presne takíto pretvorili Anglicko.
    Báli sa, že stratia Nemecko, Európu a všetky vojnové náklady.

    Kremlin knows and we know that all Europe
    would have to fall before the combined might of a union between
    Soviet Russia and a resuscitated Reich.
    Such an eventuality cannot be tolerated by Britain who, with a hostile
    Europe at her back, would find her very existence threatened. Nor
    could we countenance such a threat to England, because treatment of
    the British Isles as our first line of defense in the Atlantic is one of the
    imperatives of our present foreign policy.
    Union between Soviet Russia and a sovietized Germany would mean
    war. To prevent war, we must therefore prevent the fruition of
    Russia's design. Hence, it becomes necessary that we attract Germany
    to our side and keep her there.

    aggressive Soviet Russia represents a merger of the territorial ambitions
    of old Russian imperialism and the communist program of world revolution. The
    former proceeds as before on military power and the allurements of Pan-Slavism,
    to which has now been added the force of world communism. The latter,
    motivated as always by the crusading urge of ideological fanaticism, finds itself
    carried along by the expansionist imperialism of its base, Soviet Russia.
    Reinforcing each other as they do, the two confront the world with menacing
    power.
    Russian imperial expansion now as in former years threatens British trade
    routes, strategic oil reserves, and commercial opportunities. Russian attempts to
    penetrate through Iran to the Persian Gulf and through the Dardanelles and
    Trieste to the Mediterranean are to Britain intolerable threats to her lifeline to
    India. Equally damaging is the actual and potential enlargement of the Soviet
    Union itself, for wherever it expands it virtually closes the door to international
    trade and financial operations on which Britain thrives and without which she
    starves. Through the force of world communism the U.S.S.R., which has already
    drawn into its orbit the eastern half of Europe and important sections of Asia,
    actively menaces other sectors all over the globe - in Asia, Africa, western Europe,
    and even the Americas.
    And because we believe our own vital interests parallel those of Britain, our
    reaction to Russian expansion is similar to the British and collaborates closely
    with it.
    publikované: 22.02.2011 05:04:34 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Churchil
    by nechal zmasakrovať nemecké mestá, aj keby v Nemecku vládol nejaký Gándhi.

    Tie správy angloamerickej propaganmdy:
    Samozrejme, že hovoria o pochovaní všetkých obyvatelov, čo sa reálne nestalo, boli LEN zničené CELE mestá, všetky budovy ... ale podstatné je, že ONI SA TYM PYSIA a aj so svojími obavatelmi sa tešia, že je SMRTI čo najviac.
    To bol a je primitivizmus, to bol a je hnus.
    To Nemci nerobili.

    Áno, Fon, historia je zmetenec špinavej aktivity Nemcov, Britov, Aškenázov, Američanov, Rusov ... je to špinavá aktivita šialencov, ktorí sa navzájom chceli ovládnuť, nik z nich nebol pasívny dobrý chlapec ... ale KOHO zastupuješ ty, so svojou nenávisťou voči všetkým?
    Ktorá skupina sa vtedy vyhla šialenstvu a hlavne, ktorá skupina je dnes nositelka pozitívnych hodnôt a perspektívy, podla teba?
    -------


    Je jednoznačné, že súčasnosť je deformovaná výsledkami poslednej svetovej vojny a doteraz je kôli tomu deformovaná politika, kultúra aj veda. To sú konkrétne fakty a kôli tomu sa musí o minulostii povedať pravda, musí byť všeobecne známa a v povedomi, bez ohladu na to, kto bol obeť, lebo hlavne je to, KTO BOL A JE DOTERAZ TA VELKA SVINA.

    Ja napríklad ani najmenej sa nebránim debataám o holokauste židov v koncentrákoch, o svinstvách, ktoré sa tam bezpochybi diali, nech sa len ukáže najpresnejšie, kto, čo, ako naozaj spchal.
    Nebránim sa hovoriť o všetkých zločinoch židobolševika v Rusku, ani o zločinoch nemcov v Rusku - vojna tam bola jedna z najkrutejších v historii.
    Ale ty odmietaš hovoriť o holokauste nemeckých miest spáchaných anglo-američanmi!
    Prečo taký odpor?


    publikované: 22.02.2011 07:28:32 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Zmyslom Keelingovej knihy
    je presne to, čo hovorili Nemci už počas vojny - že sa Anglo-Američania pridali na zlú stranu.

    Ale sionisti Churchil a Roosevelt boli symbolom výraznej choroby toho ich AA sveta.

    Keeling popisuje svinstvá nielen Rusov, ale aj Zapadniarov a v podstate odsudzuje politiku, ktorá sa snažil ZNICIT JADRO EUROPY, zničiť jendú zo zásadnych časti SVETOVEJ HISTORIE.

    Ak sa nemýlim, aj on tam spomína, že táto barbarská politika bola okrem iného zmenená aj tým, že nakoniec aj Stalin bol proti tomu.

    Myslím, že Keeling sa nezastáva iba jednej strany, ale podáva svedectvo o PERVERZITE tzv. víťazných mocností - teda o perverzite SUČASNEHO SVETA - lebo stále mu odvtedy vládnu v podstate tie isté ZVRATENE ŽIDOKRESTANSKE HLUPOSTI.
    publikované: 22.02.2011 07:34:42 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Nerád, ale k detailom morbidity.
    Oficialne správy úradov Drážďan hovori o telách, ktoré boli uradne pochované-spálene.

    Telá, ltoré ležali po cestách a na otvorených priestranstvách a prirodzene museli byť pochované.
    Čo myslíš, fon, koľko tiel zostalo pod troskami celého mesta?
    Videl si tie fotky? Celé mesto , obytné strvrte, boli zničené, vtedajšie bomby, ak trafili obytný blok, sa nezastavi až v pivnic plnej ludí, na ktorú vzápeti padlla sutina všetkých stien.
    Čo myslíš, kedy sa odstraňovali či ako tak zrovnávali tieto široké oblasti. Určite až dávno po vojne, a ani potom nik nebežal s každou kosťou za okupačnými úradmi, aby pridali čiarku k nemeckým obetiam.

    Odhady obetí sú podla oblasti zničeného jadra mesta a podla odhadov hustoty obyvatelstva.

    Ale dobre, ja tiež odmietam rátanie duší, veď lož o milonoch je dostatočne nechutná, aby znechutila podobné počty. Ale holkaustové ohňové peklo, ktoré bezpochyby zničilo Dráždany, Hamburg a aj desiatky ďalších miest, je nespochybnitelná pravda.

    A kto sa o tomto odmieta baviť, nemá svedomie.
    publikované: 22.02.2011 07:51:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. no,
    toto si bude vyzadovat hlbsi a kreativnejsi rozbor so zapojenim bujnejsej fantazie... zatial, ema, poklona k tvojmu pevnemu a kladnemu postoju ku kulturam vychodu (azia, nemecko, rusko) i ked si to urcite nevyzadujes, vzpriamenie sa pred negativnym postojom ku mamzer kulturam orientu a zapadu (askenazi, anglosasi). tradicne 'monokulturni' japonci, slovaci a madari sa spominali predtym. priznam, ze ja som sucitil s vtakom turulom, ktory nemohol odletiet ale musel byt nutenym svedkom stretnutia a dokonca jeho symbolom...
    inak, pravdepodobne, prvoplanova interpretacia clanku bude zavadzajuco-mylna a opat treba zobrat v uvahu rozne chakry-makry a nazriet nan viac poeticky... obavam sa, ze este dva-tri clanky a kvoli nedostatku kontaktu s budda (ci hindu?) kulturou, stratim kontext a schopnost rozumiet a reagovat - podobne ako v pripade urbi a orbiho a rimskeho katechizmu. nerozumiem tym pannam v dlhych sukniach a v drevakoch..

    zatial vsak dumam nad tym, ci uprostred nasledujucej piesne odznelo 'lyrik' alebo 'klerik'

    http://www.youtube.com/watch?v=TdJOa7BJd0E&NR=1
    publikované: 22.02.2011 08:05:02 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Zolotuchyn ťa zaujal?
    Môžeš trikrát hádať, či v bumbaraši odspieval наплевать alebo напевать
    http://www.youtube.com/watch?v=L51O0wMdxEA&feature=related

    Sú dva druhy oponentov. Prví rovno vytiahnu pištoľ, kým druhí začnú zmätene bláboliť.
    Martin: "Vieš, ja vlastne nerozumiem, čo hovoríš."
    Jak, kurva, nerozumieš, keď ti to po slovensky. Priamočiaro, jasne a jednoznačne.

    Nemecko je kultúra východu? A to kde máš domicil, šašo. Na predmestí Londýna?

    Mamzer, mamzer... to už som veru dávno nepočula. A poniektorí tu v pitvore iste vôbec. Aby vedeli, o čo ide, keď ich nejaký vysoko inteligentný a šikovný ažkenáz takýmto výrazivom obdarí, tu je vysvetlenie. Zájdeme si preň do "jedinej demokracie na Blízkom východe" - do brutálnej aškenázskej kolónie v Palestíne.

    - Náboženský monopol v Izraeli je najciteľnejší v oblasti rodinného práva, konkrétne v oblasti svadieb a rozvodov. V Izraeli neexistuje civilný sobáš. Jediný spôsob, ako sa môže Žid oženiť (a Židovka vydať) je skrz ortodoxnú náboženskú právomoc. Jediný spôsob, ako môžu sekulárni Židia túto inštitúciu obísť, je svadba v zahraničí, ktorú štát následne uzná. Izraelské právo však neumožňuje sobáš medzi príslušníkmi rozličných náboženstiev. Na základe niektorých náboženských rituálnych obmedzení ortodoxný rabinát - ktorý smie ako jediný páry oddávať - môže niektorým párom odoprieť spôsobilosť k svadbe. Mnohým párom je odoprená možnosť svadby na základe obmedzenia náboženského práva, že príslušník rodu Kohenov si nesmie vziať rozvedenú osobu alebo nemanželského potomka. Asi najmarkantnejšie je vidno náboženský zásah do súkromia na postavení žien pri rozvode. Jednoznačne je zvýhodnený muž a židovská žena sa s ním môže rozviesť len s jeho súhlasom. Ak sa žena obráti na Najvyšší súd, ten síce môže toto manželstvo rozviesť, ale v Izraeli sa už takáto žena nemôže vydať a z hľadiska izraelského zákona sú jej ďalšie deti považoované za MAMZEROV - bastardov. Mamzer sa môže potom oficiálne oženiť alebo vydať len s iným mamzerom a ich deti a deti ich detí nesú nálepku mamzera celé generácie.
    Izrael je jediný "demokratický" štát, ktorý oficiálne označuje ľudské bytosti za MAMZEROV. Ktorý dáva ľuďom oficiálnu pečiatku BASTARD a diskriminuje ho.

    A veľa podobných vecí o súčasnom Izraeli, o ktorých ste nikdy nevedeli, lebo vám to šlojmovská propaganda neprezradila, nájdete v skvelej knihe Mareka Čejku Judaismus a politika v Izraeli
    http://www.martinus.sk/?uItem=66183
    Nebojte sa, je to korektná kniha. Napísal ju politológ a stážista na Hebrejskej univerzite Marek Čejka (1975), ktorý si stanovil jeden cieľ: napísať pravdu. Popísať, ako vyzerá Izrael naozaj.
    Naozaj odporúčam. Hlavne tým, ktorí z neznalosti tú nacistickú spoločnosť všelijako honosne titulujú.
    publikované: 22.02.2011 17:12:13 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Ešte sa všeličo podozvedáme o špine Chodorovi
    http://www.sme.sk/c/5777743/rusky-vicepremier-obvinil-jukos-z-vrazd-a-mucenia.html

    Všetko, o čom sa v Rusku vedelo (tak ako sa vedelo v Srbsku o porcovaní Srbov). Len užitoční idioti vreštiaci o Chodorovej nevine sa cez korporátne média o ničom nedozvedeli.
    A veru sa dozvedia. Budú grcať od šoku.
    publikované: 22.02.2011 17:22:01 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Bumbaraš.
    Komédia.
    Rusi majú jedinečne správny zmysel pre skutočný záver všetkých komédií:

    http://www.youtube.com/watch?v=fENlMYycSFI
    publikované: 22.02.2011 18:11:08 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Ema, ema,
    problem Slovakov je ich zivot v zajati ideologii a pocitov... zijete v nich, tryznite sa nimi navzajom a okradate ... a myslite si, ze svet je podobny vam... наплевать!
    publikované: 22.02.2011 21:10:03 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. we're friends, we're not like the others
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Mutassim_Gadaffi_Hilary_Clinton.jpg

    http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704476604576158584257313372.html?mod=WSJ_article_MoreIn_Opinion

    V zajati, ktorej ideologie je zivot Slovaka? Lebo moj je v zajati idealizmu a preto verim, ze napriek proroctvu v biblii PRAVDA zVITEZI pred tym ako dojde k jatkam

    наплевать
    publikované: 23.02.2011 00:07:41 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Celý svet je iný.
    Jeho jediný problém sú Slováci.

    To som si vydýchol.
    Zase raz jeden bastard odhalil pôvod všetkého zla. Svoju slovenskú minulosť :-)

    publikované: 23.02.2011 07:26:08 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. zapamataj si t a Arton,
    prosim ta, jedine znesitelne zajatie je zajatie zdraveho rozumu a ten teda urcite u vas "nevitezi"... to skor ta idealisticka "pravda" - raz cervena, inokedy okridlena... ked uz sa nechcete zacitat, zapocuvajte sa aspon

    http://www.youtube.com/watch?v=wuGC3VhPmgg&t=0m54s
    publikované: 23.02.2011 07:41:35 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Pred zdravým rozumom utekáte vy,
    to vy ste zbabelí a utekáte pred akýmkolvek dialogom, to vy namiesto rozumu argumentujete emociami. Keď máte silu, tak sa vyhrážate, ludí zatvárate
    ( alebo je to niekto iný, ako vy, svine, ktoré by ste ma zavreli na dobrých pár ostrých rokov, keby som napísal, že holokaust je vymyslená politicko-ideologická lož, podklad politického náboženstva dávajúceho neoprávnene zločinné privilégia sionistickým mafiam?).
    A ak nemôžete zatvárať, tak zabíjate tajne. A ak ani to nejde, tak vyhlasujete ekonomické vojny, embargá, ničíte finančne. A až potom, keď už nemáte čo, tak utekáte z dialogu a tvárite sa, že ste nikdy nič nechceli, nič nemali, nič neurobili a ludia vám závidia, čo ste si nakradli poctivou prácou v nejakom židobolševickom UV KSČ (alebo ako sa to aktuálne volá)


    Tak čo, Martinko, máme byť k vám za toto milostiví, alebo sa máme podla tvojej rady na emócie vykašlať a zaobchádzať s vami TAK bezcitne , ako vy robite s nami, kedykolvek môžete a robili by ste aj teraz, keby ste mohli?


    Pravda zvíťazí - pravda o humanitárnom bombardovaní už dávno zvíťazila, na tom ale vreštiaci chlpatý deprivanti z Tublatanky a im podobní psychopati nemajú žiadnu zásluhu.
    publikované: 23.02.2011 12:18:02 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Zabudol som na video
    Dalšia pravda o emočných slovákoch odhalená - a myslia si, že celý svet je podobý im:

    http://www.youtube.com/watch?v=SeNB0v8SXUA&feature=related
    publikované: 23.02.2011 12:23:27 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. zaujímavé,
    V Pakistane zatkli Američana, ktorý zabil dvoch agentov pakistanskej tajnej sluzby. Ten American je ale v sucasnosti veliacim dostojnikom pakistanskej pobocky CIA. Mal mat pri sebe materialy dokazujuce, ze o.i. chcel odovzdat/odovzdal materiál na výrobu špinavej jadrovej nálože a biologický bojový materiál ľuďom z pakistanskej frakcie AlKaidy. Naše korporátne UN (United News) o tejto - z viacerých hľadísk hlavnej správe týchto dní - ani nehlesli.
    publikované: 23.02.2011 22:51:18 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Keby bola verejna mienka mala naozaj ucinok
    Demograticke hlasovanie http://epopej.cz/ by nedopadlo

    takto http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-novinky-domaci/148588/dalsi-trapne-divadlo-kolem-stehovani-epopeje.html

    A keby pravda aspon obcas nezvitazila tak Slovaci by ako samostatny narod neprezili dodnes
    publikované: 23.02.2011 23:50:42 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. jediná skutočná vojna
    prebieha proti židom, alebo presnejšie obrana pred židmi, ale čo presnejšie by si zaslúžilo ubrániť sa?
    Hocijaké iné vojny by nemuseli mať nijakú spojitosť so židovstvom, aj tak v skutočnosti nepriamo židovstvu napomáhajú.
    Čímže je to dané ak židia nijako neparticipujú, ani nepoburujú, nepíšu horlivo pre žiadnu stranu, nefinancujú ani nepredávajú, na nič rukou v tom boji nesiahli a aj tak im to prospieva?
    2 súvislosti im to uľahčujú, 1. pretože účastníci bojujú židovskými zbraňami a postupujú židovskými cestičkami proti nepriateľovi, a teda sami seba odsúdili byť židovskými otrokmi, ktorí budú vraždiť kadekoho ale nikdy nepozdvihnú zbrane proti svojim pánom.
    A. Najrôznejšie pseudonacionalistické nenávistné, najspodnejšie zločinecké bandy, predovšetkým plné neschopností a žobrácke nadmieru, svoju frustráciu a osobnú traumu by chceli riešiť na úkor iných, začínajú falšovaním dejín, prekrucovaním prítomnosti jazyka, rasy, náboženstva na istých miestach v čase a ešte ak by aj niekoho iného odlišného pôvodu od ich okruhu náhodou ponechali, tak z neho vyrobia úplného debila bez kultúry, ktorí pochopiteľne im nadľuďom otročil. Iné miesto pre neho niet. Jedine úplná náhoda, že „nacionalistické“ čvargy nasledujú vo vykresľovaní dejín talmudskú inšpiráciu pohŕdania. Židia by mohli byť sprostredkovateľmi ich chápania minulosti, ale postačí obyčajné živelné zlo aj bez účasti židov, malý človek chce byť veľký a keďže sám je nikto, tak parazituje na skutkoch celku, ku ktorému sa hlási a aj k tomu čo je prehlásené jeho šábesgójskymi vodcami za dedičstvo jeho sekty. Ak dnes blúznivci zo závisti nenávidia iných, tak prirodzene aj v minulosti museli byť ich spolusektári rovnakými, blahorečia národné boje, ktorých ani veľa nebolo pokým sa nezrodil pseudonacionalizmus ako židovský úder proti pravdivému národovectvu, ktoré bolo večným a dobrým a zároveň namiereným proti židom.
    Ostáva pseudonacionalistom len povinnosť hrať židmi narežírované úlohy.
    Keďže odmietli pravdu musia veriť lži, že árijská tvár a slovenské meno je znakom čistoty feferónstva. Alebo že to bola lúza ich bytostných parametrov, ktorá tie dejiny tvorila a teda im patria nielen kvôli jazyku ale im osobne ako skupine. Vylepšujú svoje bezcenné chátrajúce ego krádežou minulosti, ich posadnutosť ich priťahuje k židom, obdivujú ich rozvátenie pravdy a koristenie, sami by chceli parazitovať obdobne.
    Niektorí z nich sa aj odvážili povedať niečo proti židom, ale ako by mohli židovstvo zničiť, keď ich výšplechy sú neškodné. Ak niekto pretvára dejiny podľa miery vlastnej hlúposti, ak významné osoby prirovnáva k sebe, hoci ničím ich nenasleduje a nekoná ich skutky, zamiloval si lož, ako by mohol židom ublížiť?
    Vrah a klamár vystupuje proti iným vrahom a klamárom? V takom súboji je možné zvíťaziť? Áno, menší odpad ustúpi prospechu vyššieho. Feferónske alebo nemecké, anglosaské potalmudčené hnojisko v židovských záujmoch koná a nijako sa ich spornosti nevyskytujú, osobnostné možno, preto sa ich židia nemusia obávať, sú aj bez židov židovskí, ale štvať proti iným neprestanú.
    B. Známy triedny boj, závistivé a zlodejské masy obviňujú štát, že živia negrov, cigáňov, prisťahovalcov, presviedčajú akí sú úspešní a pracovití, a sú len lakomí a nechcú sa podeliť, majetok vládne nad nimi a cez majetok pôvodca majetkového materializmu. Okrádať zamestnancov a strieľať ich, ale už nie dovoliť brániť sa pred nimi, a keď už dosiahli odbory, tak ich ovládnuť židovskými parazitmi a demagógmi a okrádanú masu voviesť do židovského jarma.
    A a B príklady vystupujú zo života, ľudskej túžby klamať a kradnúť a votrieť sa do priazne aby mohol utajene lúpiť, uchmatnúť, lenže sa vždy dotýkajú len pár osôb bez ohľadu na ich pôvod, A a B je všeobecnou kolektívnou vojnou, preto sa ich zmocnila a spútala satanova synagóga, ktorá nemá pochopenie riešiť susedské spory o jablone.
    publikované: 24.02.2011 01:16:08 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Tá druhá okolnosť je
    náboženská a rozhodujúca, pre jej neporozumenie má plno protivníkov, ktorí sa radšej pridávajú do židovského tábora.
    Každou vojnou vzrastá moc satana nad zločincami a keďže židov si vyvolil satan, úpadok a zločiny nežidov slúžia satanovi a v konečnom dôsledku upevňujú panstvo židov.
    Každý hriech pomáha židom, židia síce sú nepodstatné nuly, ale aj satan potrebuje kulisy, nástroje ktoré pripravia príchod antichrista, za ktorého si pri múre mlátia lebene.
    Hriech je meno pre židovu moc a pokánie je židova smrť, rozhodnutie vo veľkom zápase, zničiť židov a oddialiť príchod antichrista alebo ho urýchliť, to je najväčšia otázka a zmysel sveta.
    Odpor voči židom musí byť svojbytný, nie karikatúra, napodobnenie ich vnímania, ak oni vraždia musíme súdiť vrahov, ak kradnú my ich popravíme, ak obviňujú, zaútočíme a usvedčíme ich, pravdivosť sa nemá čo ospravedlňovať ale žalovať.
    nie vrešťať bolestínsky podľa židovského vzorca.
    napríklad rozdrvení v Drážďanoch necítili žiadne poníženie pred premožiteľom, neukazovali rany, sklonili sa, rozzúrení zdanliví víťazi zbesneli, že nemohli donútiť spoločnosť cítiť sa porazene.
    Lebo žid je pyšný, žiada výpalné za traumy a obväzy, je samoľúby a vidí kšeft vo všetkom, preto svoj ksicht pchá do popredia, v Drážďanoch tiež môžu židoviny prijať, tým sa stanú duchovnými židmi a teda ozajstnými porazenými vo vojne. Skučať, že sám dostal ranu a vynechať prečo údery padali je sebecké a židovské. Cítiť sa sluhovský pred víťazom je tiež porážka, prijatie podmienok a prevýchova.
    Jediným víťazom po vojne je ten kto spíše pravdivé dejiny priebehu vojny.
    publikované: 24.02.2011 02:22:46 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Arton
    Kde som spochybnil anglo–americké bombardovanie? Len presadzujem objavenie pravdivých čísel. Nielen židobanda nafukuje cifry. Presné číslo je pravý prejav úcty k mŕtvym, meno a miesto skonu, tiež vinníka uviesť a dôvody vraždy.
    Dederónski nacisti vyťahujú Drážďany pre rovnakú príčinu ako židkovia koncentráky. Nacucať sa chcú ako šakalovia z mŕtvol, oni hovoria výlučne o sebe, chcú obete využiť v politike pre svoje zisky. Vytiahnúť sa na mŕtvolách, a ty si niekde čítal arton, že by obete dali právo zastupovať ich práve tým čo spochybňujú nemecké zločiny?
    Ako keď Židia vraždia ale škrečia o tom ako im zlámali ruku, alebo zaútočili na nich palicami na lodi a až v zúfalej sebaobrane museli rázne konať.
    Žiadny vedecký postup ale talmudské kvílenie, keď ma rozčuľujú židovské, musia, aby som nebol pokrytec aj nacistické a iné lži. Keď sa už dopracujeme k dôveryhodným údajom, potom môžeme súdiť, a SÚD už prebehol, takže emócie nemajú miesto, len čisté bádanie.
    Bombardovanie spomínajú vlastne iba náckovia, taká je pravda, a ako odpoveď na ich pouličné transparenty vznikla komisia, čo preskúmala otázku a spísala knihu. Oni mali k tomu vyššiu oprávnenosť ako náckovia čo len kričia rovnaké bludy ako židia.
    „nenávisťou voči všetkým“–znie ako súčasť trestného zákona, odsudzuje sa pre nenávisť voči skupine obyvateľov, tak si to myslel? Ak poviem, že židia vraždia a cigoši kradnú tak ich nenávidím, a kto ich požehnanú prácu vychváli ich má veľmi rád?
    Medzi kresťanstvom a židovstvom je neprekonateľný protiklad, jedine kacíri sa zbratali so židmi aj vieroučne, aj kádrujú v židovskom duchu dejiny vlastných predchodcov, ktorých opustili, prečo používaš voči nim svojvoľne ukradnuté meno kresťan.
    publikované: 24.02.2011 03:36:32 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. налевать и на здоровье
    publikované: 24.02.2011 07:59:21 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Volajte ma vtierka a budem u vás bývať:
    Rahm Emanuel zvolen prvním židovským starostou Chicaga
    http://eretz.cz/content/view/10173/41/
    Ak hovoríme o šťastí, nik na tom nie je lepšie než americkí Židia
    http://new.icej.sk/article/bez_oh_adu_na_n_bo_ensk_presved_enie_idia_dosiahli_najlep_ie_v_sledky_v_prieskume_kvality_ivota_v_usa
    publikované: 24.02.2011 13:03:56 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Fon, vyjadril si sa ucelenejšie,
    a je to v mnohom tak, ako som hovoril.

    Je lahké sa vydefinovať mimo a tvrdiť, že v zápase je každý, kto sa spotí a smrdí, rovnako zlý.
    Ale nie je to tak, ak máme a uznávame hodnoty, tak nie sú všetky strany rovnako zlé (ako sa ty vyjadruješ, hrajúce "satanskú židovskú hru").

    To práve ja neuznávam - i keď opakujem tiež, že nik v histórii nie je bez viny.

    ---
    Za ďalšie, každý prirodzene pripomína a nafukuje svoje obete, aby z nich čerpal morálnu silu a právo. Znova ale, je to otázka miery, samé o sebe to nie j ezločin.

    ----
    A posledné, čo treba povedať v tomto dialogu:
    Medzi kresťanstvom a židovstvom NIE je neprekonateľný protiklad, naopak, sú to objektívne príbuzní.
    I keď v tvojom slovníku je "židovstvo" nejaké satanské metafyzické zlo, a ja hovorím o historíckom fenoméne v širokom zmysle slova, rozpor zostáva.

    Povedzme teda, že by sme uznali tvoje dištancovanie sa od všetkých hnutí a síl, ako si ich popísal - to by si ale nesmel na druhej strane tak preferovať a tak slepo veriť "kresťanstvu". To si protirečí nielen principiálne, metafyzicky, ale aj konkrétne historicky. Mám začať vypočitávať, do akej miery sa kresťanstvo prejavovalo ak "odnož satanovej cirkve"?

    ---
    Ale aspoń sme to trocha vyjasnili.

    publikované: 24.02.2011 15:43:00 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. http://israelinsider.net/profiles/blogs/with-a-jewish-grandma-and-a
    With a Jewish Grandma, and a Jewish Mother, Gaddafi may seek refuge in Israel according to its Law of Return
    publikované: 25.02.2011 05:39:29 | autor: insider (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Divné časy
    Jedlo na prídel, ropa na prídel.

    VOJNOVÉ HOSPODÁRSTVO.

    http://natankuj.sme.sk/c/5781624/s-dalsimi-nepokojmi-moze-byt-ropa-na-pridel-tvrdi-banka.html
    A kdeže máme mantru o neviditeľnej ruke trhu, ktorá všetko vyrieši?

    Na týchto ksindloch je najnechutnejšie, s akou ľahkosťou začnú hlásať opak toho, čo krákorili doteraz.
    publikované: 25.02.2011 16:21:29 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. Snáď nezaškodí pripomenúť si 30. roky
    publikované: 25.02.2011 16:52:24 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Kým novinárska (j)elita v korporátnych médiach
    na Slovensku rieši so Žoldom Šimonom zásadnú vec, v tvare akých prefabrikátov budú prídelové cestoviny, my si tu povedzme, o čo ide:

    Na nedávnom stretnutí V4 Merkelová nariadila východoeurópskym vemenám, ktoré tu robia politiku, OKAMŽITE zaviesť a odskúšať funkčnosť prídelového systému. Lebo keď to udrie, Véštvorkový hladomorový chaos pocíti Nemecko, kam sa budú valiť utečenci.
    Francúzi sa o región nezaujímajú - vždy sa zaujímali len o seba - a Britom by nevadilo, keby kontinentálna Európa scípla hladom hneď zajtra.
    A tak to zostalo na Nemecko. Kopnúť tunajších primitívnych politikov do riti, aby začali okamžite konať - skôr, ako ich v dôsledku ich neschopnosti hladné davy obesia na námestí.

    Merkelku považujem za sprostú submisívnu sliepku, kolaborujúcu s megazločincami, ale za toto jej patrí vďaka.

    Taká je celá pravda o cestovinách na prídel. Systém bude teraz odskúšaný na vzorke núdznych, aby spoľahlivo fungoval a neskôr bol rozšírený na celú spoločnosť.

    Tým, čo nevedeli, vinšujem dobré ránko.
    publikované: 26.02.2011 11:40:52 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. Pé es. Snake eater tu priebežne poskytoval cenné rady
    Nastáva čas venovať im zvýšenú pozornosť.
    Kto chová psíka alebo mačičku, urobte im v pivnici zásobu konzerv a granulí. Do prídelového systému zahrnuté nie sú.

    "Boli sme síce bohatí, ale nemali sme príbuzných a známych v lepšie zásobenom kraji. Hoci matka vedela vymýšľať a variť stále nové jedlá z repy, bol som často tak hladný, že som tajne postupne vyjedol celý mech na kameň tvrdých psích suchárov, ktoré pochádzali ešte z mierových časov, a to s veľkou chuťou." (Albert Speer: Riadil som Tretiu ríšu. Odporúčam prečítať si túto pozoruhodnú knihu. Napríklad pre poznanie, ako bleskúrýchlo dokáže prísť do mesta hladomor.)
    publikované: 26.02.2011 12:16:35 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. aj na zvedavci som videl nieco ako britania ponizena!
    stredna trieda dostava zemiaky na pridel... nuz ja si ich stale kupujem, zatial vsetko dostat, akurat fazula uz nebola dlho v akcii tak asi budem nuteny kupit zasobu za standardnu cenu 4x400g = 2.26. nestandardna je 8x400g za 3. len pre porovnanie uplne ten isty produkt na slovensku nekupite za menej ako 80 centov za kus. Co je aj vdaka ROVNEJ DANI. ale len pre lepsiu ilustraciu 8x0.8 evri=6.4 evri. drzim nam palce, neviem ako tam u vas ale u nas na dedine sa vacsina zakladnych veci este dopestuje doma (na zahradke jako). Slovensko ako celok dopestuje len 46% spotreby potravin (ale v tom zvysku su aj banany). A tak si myslim ze ak nam nemci alebo niekto nepostavi elektrarne alebo nove manufaktury tak hladomor nebude len to nebude to co to byvalo. ak sa tam hore nezblaznia tak presmeruju vsetku ropu do polnohospodarstva a od hladu nezomrieme no. ropovod mame rusky, v ukrajine je po case vlada, ktora nerobi nezmysly, rafineriu mame nech ju ma kto ju ma rozobrat a presunut ju nemozu. a ak niekto neprezije bez spanielskych paradajok v januari(dlabat)... horsie je to vo vacsich mestach.. priatelka hovorila ze v moskve v 80 rokoch jedli modre kurence lebo ine sa nedali dostat, ale na predmesti na trhu bolo dostat vsetko potrebne... dnes rusi dovazaju kuracinu z ameriky, snazili sa to zmenit direktivne dovoznymi danami a budovat vlastne farmy ale jaksi sa k tomu nikto nemal. Ziadnu paniku! od hladu nezomrieme. ale radsej dnes pojdem kupit muku...
    publikované: 26.02.2011 12:56:27 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. Gospodi pomiluj, ema!
    Ak dovolis, netradicne sa najprv zameriam na zdroj clanku, ktorym je Wordpress a pokusim sa ho porovnat s inym zdrojom internetovych a publicistickych clankov, ktorym je Blogger.com a ktory pouzivam napr. aj ja.

    Najprv porovnanie fyzikalne tj. caso-priestorova historia (W vs B): Texas May 27, 2003 vs San Francisco, August 23, 1999. A teraz politicko-ideologicko-kulturne, nielen z pohladu obsahu ale aj z pohladu pouzivatelnosti a technologii: konzervativne vs liberalne, tradicne vs inovativne. Vid napr. obchodne logo, ktore je takmer na nerozoznanie od

    http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen

    A teraz k clanku, ktory je naozaj vybornym zdrojom informacii a povedal by som aj vcelku vyvazenym i ked ja ako laik sprostredkuvam iba svoj subjektivny pocit a nie odborny nazor. To co mi na nom prekaza je centralna 'tema', na ktoru sa zameral - v nadnesenom a odlahcenom tone je "v centre jeho pozornosti zid, a uz tradicne, krestan zostava v tme podobne ako obdobie osvietenstva a doba temna"...
    Neviem ci si si objednala a precitala knizku, ktoru som onehda spominal "Konflikt svetu, svet konfliktu". Ak nie, skoda. Mne to napr. umoznuje utvorit si na clanok aj nejaky vlastny pohlad, ktory by ma v tvojom pripade velmi zaujimal. Tu je knizka, je z nakladatelstva P3K

    http://www.p3k.cz/konflikty.html

    Zatial sa moze pozorny citatel zapocuvat ale aj zadivat na mnou oblubene produkty z urciteho kulturneho prostredia

    http://www.youtube.com/watch?v=qOnU-TRRmSE&feature=fvwrel
    http://www.imdb.com/video/screenplay/vi2428240153/

    ---
    na zaver jeden zaujimavy clanok do Artonovej pozornosti

    http://zpravy.idnes.cz/obama-vyhlasil-sankce-proti-libyi-miri-na-kaddafiho-vladu-i-rodinu-p9v-/zahranicni.asp?c=A110226_072449_zahranicni_hv
    publikované: 26.02.2011 14:34:36 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. martin
    by sa mohol vyjadrit k tomu "clanku", ktory je de facto preklad 19 kapitoly, solzenicynovej poslednej knihy, 2 dielnej eseje ktorej ustrednou temou je naozaj vplyv etnika ktore nemenujeme na Rusko od roku 1795. Uvodna kapitola sa strucne venuje obdobiu pred tymto rokom. Kniha je o tom o com je, ale najzaujimavejsie pre mna je to ze ju takmer nikde nekupite. Pokial viem tak vysla v originali, v nemcine, vo francuzstine(odkial bola prelozena do cestiny). Ale skuste si ju kupit... a preco posledna kniha nositela nobelovej ceny a bojovnika proti bolshebolshevizmu nevychadza v anglictine. Ostatny hnoj je prelozeny do 2 mesiacov od vydania tak preco na toto cakaju pomaly 9 rokov. A preco kniha o ktoru je evidentne zaujem sa doteraz nedockala reedicie alebo dotlace ani u nas...

    lebo na primitivny antisemitizmus sa najde priestor aj v mainstreame http://tv.sme.sk/v/19497/rady-arabom-naucte-sa-ako-protestuju-slusni-europania.html masa je teda uspokojena a ucicikana, tym ze status quo je the best a ti druhi(s inym nazorom) su kategoricke zlo.. a navyse primitivi

    ale ak niekto, kto bol kedysi oceneny zapadom ako nositel pravych ruskych hodnot, podporovatel vojny vo vietname a nepriatel komunizmu, povie ze ti ktorych nemenujeme neplatia dane tak to si zasluzi ostrakizaciu a hrubozrnnu cenzuru...

    A Obama postupuje standardne, doteraz im vyhovoval Kaddafi, ak sa potvrdi, ze tam postrielal vlastnych ludi (europskymi a americkymi zbranami) tak by jeho dalsia podpora vyzerala stupidne. Teraz si, ale dokazem predstavit ako natacaju novy diel Zapadneho kridla o tom ako vyberaju novych kandidatov na hlavy statov... zajimalo by ma ci to stihaju alebo necakali, ze to prebehne tak zhurta
    publikované: 26.02.2011 15:10:19 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. Černočerný scénář
    http://www.blisty.cz/art/57418.html

    Prakticka otazka pre snake eastera: cim sa zasobujes, takmer vsetky konzervy maju datum spotreby max 2012, ?
    publikované: 26.02.2011 22:59:09 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. ahoj t + odkza pre martina:
    t: Dvestelet v meste som si kupil v originali v nahrazke niekdajsej Sovietskej knihy, ktora je dnes vyznacena tabulou "Radsej knihu".

    martin, jeden odkaz pre teba: Ked uz tu ema vystizne objasnila vyznam slova mamzer, ktory si pouzil vo svojom prispevku (ide ozaj o dnes uz malo frekventovany vyraz, ale pamatam si, ze ho pouzivali pocetni obyvatelia domu na Leningradskej (Laurinskej) ulici, kde som svojho casu byval, tak na tvoju adresu pouzijem este jedno oznacenie: kinigli.
    publikované: 26.02.2011 23:00:00 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. Cholokaust čitateľov, brutálna cenzúra
    v angličtine, ani v čínštine šábesgójsku knihu dajakého západniarského mongoloida nehľadajte.
    Taký to bol neobyčajný Američan, pobúrilo ho protivojnové hnutie, zoskupenie sebanenávidiacich vlastnú spoločnosť, ktorí odmietali pomôcť slobodnému svetu a dôsledky sa ich zradou dovalili, podporili veľkú genocídu, je to úplná pravda, veď to prehlásil Napalmonicyn.
    Kuba tiež hrozí, USA by jej mali zatrhnúť výlety do Afriky.
    Oslobodenie Vietnamu najprv podporoval v sovietskej tlači, môj omyl, vtedy bol veľkým disidentom, od rodnej strany sa odťahoval, musel trýznivo mlčať, tyranská moc mu zabraňovala agresorským rozletom.
    Politickou cenou na západe získal aj štempeľ veľducha, čítajte gójovia, hltajte, ale nerozmýšľajte, solžo je strašný antisemita, on je proti nám a odhaľuje naše zámery, síce nie rasovo, ale aj tak nás nemá rád.
    Gójkovia, nečítajte zlú sfalšovanú literatúru o židkoch ako protokoly siónskych mudrcov, Veľké v malom, vezmite si peknučké antisemitské knihy veľkého spisovateľa, ocenili ho, on je s vami, príďte k nám do nakladateľstva a dostanete výživné knižky, nikto ich nikdy nezakáže, lebo sú šťavnaté.
    Ústredným motívom knihy o „židoch“ má byť žid, NIE, pravda o židoch. Pravda ako najvyššia entita pri opise čohokoľvek. Písať knihu pre pravdu a nie kvôli ľuďom. Pravda žiari vysoko nad ľuďmi aj vtedy keď už skaza postihla každého a niet nikoho kto by sa k nej odvážil.
    pravdivé slovo vydá za milióny lží.
    Vedeckosť je prísľubom knihy, že vykreslí presvedčivo presne ako prebiehalo, zosúladí fakty, podvrhy rozgniavi, časovo zaradí a ozrejmí zmysel udalosti.
    Spálené rumovisko pochybných kníh bez pravdy privádza k smrti, lenivcom sa nechce bádať, radšej sa nechávajú oblizovať klamstvami, im postačuje lákadlo „mena“, popularizovaného zločineckými médiami.
    Miesto skúmania tvárí solžo šíri bludy o rozptýlení, vyhnaní, diaspore a asimilácii, trepe o neprerušenom súzvuku medzi semitskými Hebrejmi a nejakými židmi, satanovou synagógou všetkých plemien.
    už aj Hebreji bývali čiastočne zmiešaní a Mojžišovo, teda Božie náboženstvo vysielané aj k iným rasám, teda konverzia prebiehala. Znakom prispatej hlavy je stotožňovanie náboženstva s nejakým národom, tiež medzi Hebrejmi žili najrôznejšie kacírske sekty, dávno vymreté, dnešná synagóga satana je len náboženstvo očakávajúcich príchod antichrista, ich lživiera je rozdrobená do rôznych smerov, ale cieľ majú jeden, celosvetový štát a totálne vraždy. Národ lutheránov sa nezrodil, lebo nikto nezačínal oblbovať masy.
    publikované: 27.02.2011 03:07:07 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. američania túžobne volajú
    po rusofóbnych zákuskoch. chcú sa potešiť z mongolských očí, ktoré pripočítavajú k nositeľom pravých ruských hodnôt, ako oštievajú Rusko.
    Later in emigration, the exiled Russian right-wing press published investigative reports attempting to show that Schiff actively financed the Revolution itself. Perhaps Schiff shared the short-sighted Western hope that the liberal revolution in Russia would strengthen Russia in the war. Still, the known and public acts of Schiff, who had always been hostile to Russian absolutism, had even greater effect than any possible secret assistance to such a revolution.

    Through many years of detailed studies I have spent much time trying to comprehend the essence of the February Revolution and the Jewish role in it. I came to this conclusion and can now repeat: no, the February Revolution was not something the Jews did to the Russians, but rather it was done by the Russians themselves, which I believe I amply demonstrated in The Red Wheel. We committed this downfall ourselves: our anointed Tsar, the court circles, the hapless high-ranking generals, obtuse administrators, and their enemies — the elite intelligentsia, the Octobrist Party, the Zemstvo, the Kadets, the Revolutionary Democrats, socialists and revolutionaries, and along with them, a bandit element of army reservists, distressingly confined to the Petersburg’s barracks. And this is precisely why we perished. True, there were already many Jews among the intelligentsia by that time, yet that is in no way a basis to call it a Jewish revolution.
    One may classify revolutions by their main animating forces, and then the February Revolution must be seen as a Russian national Revolution, or more precisely, a Russian ethnic Revolution. Though if one would judge it using the methodology of materialistic sociologists — asking who benefited the most, or benefited most quickly, or the most solidly and in the long term from the Revolution, — then it could be called otherwise, Jewish, for example. But then again why not German? After all, Kaiser Wilhelm initially benefited from it. But the remaining Russian population got nothing but harm and destruction; however, that doesn’t make the Revolution “non-Russian.” The Jewish society got everything it fought for from the Revolution, and the October Revolution was altogether unnecessary for them, except for a small slice of young cutthroat Jews, who with their Russian internationalist brothers accumulated an explosive charge of hate for the Russian governing class and burst forth to “deepen” the Revolution.
    So how, having understood this, was I to move through March 1917 and then April 1917? Describing the Revolution literally hour by hour, I frequently found the many episodes in the sources that had a Jewish theme. Yet would it be right to simply pour all that on the pages of March 1917? Then that easy and piquant temptation — to put all the blame on Jews, on their ideas and actions, to see them as the main reason for these events — would easily skew the book and overcome the readers, and divert the research away from the truly main causes of the Revolution.
    And so in order to avoid the self-deception of the Russians, I persistently and purposely downplayed the Jewish theme in The Red Wheel, relative to its actual coverage in the press and on the streets in those days.
    The February Revolution was carried out by Russian hands and Russian foolishness. Yet at the same time, its ideology was permeated and dominated by the intransigent hostility to the historical Russian state that ordinary Russians didn’t have, but the Jews — had. So the Russian intelligentsia too had adopted this view. (This was discussed in Chapter 11). This intransigent hostility grew especially sharp after the trial of Beilis, and then after the mass expulsion of Jews in 1915. And so this intransigence overcame the moderation.
    publikované: 27.02.2011 03:45:44 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. lepšia revolúcia rúca a
    pustoší to čo musí byť rozváľané. Ale Revolúcia satana musela dôjsť aj do Ruska, v Británii obdobná prebehla najneskôr v 17. storočí, nemám na mysli politický prevrat systému moci, ale duchovnú revolúciu pohľadu k večnosti, USA sú buriči od počiatku, žabožrúti s istou miernou vôľou čiastočne odolávali do 1789, Španielsko navyše trochu viac. Pápežský štát zanikol, habsburgovci slúžili židom a Prusko bolo židovskejšie aj bez židov.
    Rusi či malorusi na páde ríše majú podiel ten že odpadli od Boha a dostali nakladačku. Opustili Boha, uvoľnili zomknutosť s Bohom, ukončili spojenie a vydali sa na cestu zla a ich vodcom sa stal žid, preto ich spútal do otroctva.
    Revolúcia číslo 1, aj jej neúspešní predchodcovia, boli protiruskou, zákernou a pekelnou od počiatku, zhromaždiskom najodpornejších lebiek, aj keď by každý účastník preukázal árijský pôvod, aj tak ich myšlienky čerpajú zo židovského zákulisia, Boha niet, odvrhujeme Ho, chceme demokraciu, preč s tmármi, slobodu hriechu.
    Dať práva židovi? Práva koristiť a okrádať, právo sedieť vo vláde a rúhať sa Bohu? Starý režim im z toho dovolil málo na rozdiel od celého sveta, ale aj tak dostatočne, aby škodili a rozmnožili svoju moc.
    Solžo špinavý prevrat odporných živlov velebí, ale októbrová revolúcia je už fuj, na nej vraj židia záujem nemali, lebo už dosiahli čo chceli, by bola pre nich úplne nadbytočnou, len málo zlých krutých židkov žiadalo prehĺbiť revolúciu, ak už revolúcia prepukne nemožno ju polovičato uzatvoriť, aby prospech z nej mali iba lakte jedincov, výbojnejší revolucionári vyšikovali neúspešných, ako ja ich veľmi ľutujem, hrôza, oni zničili dobrých demokratov.
    Rozpútaná revolúcia bola diabolská, a ako je diabol nehmotný, tak revolúcia tiež postupovala nemateriálne, pre samotného bábkovodiča majetky neboli podstatné, len ako možnosť korumpovať neústupných, ak sa jedná o útok na Boží ľud a na duše. Ktože zvíťazil v zápase? Židoboľševici, ktorí vykántrili milióny? Zrážka ideí zrodila svätých a minimálne cez 2000 ich bolo priamo prehlásených a ešte sú ďalšie tisíce nepoznaných. Tak prebieha skutočná vojna, nie ako keď solžo sa vysmieval v liste Stalinovi. 2000 svätých má vyššiu váhu ako 2 miliardy ľudí. Ak by sa revolúcia židovská upokojila po februári tak revolucionárom by nezhabali majetok a židkovia by neemigrovali, a poslušní sprisahanci by nemuseli až do zahraničia chodiť cmúľať svojich pánov. Vládli by židoeseri, možno spolu so židokadetmi a výsledok by bol ten istý, postupné odumieranie v židovských okovách, možno by nevyplienili chrámy, ale rozburinili by sa herézy, kňazi by sa zosvetčtili a zdochli, smrdeli by rovnaké tváre, kde niet utrpenia je len zomieranie. Židoboľševizmus vyhnal do zahraničia svätých a Božiu Cirkev, kde sa mohla šíriť, tí čo bojovali zvíťazili.
    Solžo mudruje, že prečo nenazveme nemeckou revolúciou, keď z nej mal zisky aj kaiser, áno, židovská revolúcia vychádza so skúseností choromyseľných židov a to vo veľkej miere nemeckých židov, môže byť pomenovanou ako židovsko–nemeckožidovská revolúcia, ale aj za kaiserskou rozpínavosťou spupných protestantov je nenásytnosť, spriaznená s talmudom. Nemecko by získalo jazykovo, priestorovo isté výhody, ale duch nemecka by bol stále židovský, takzvané „národné“ nemecko je podporované židmi, kedyže židia napomohli národnému Rusku?
    publikované: 27.02.2011 05:23:35 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Čo znepokojí väčšmi nepriateľov pravdy?
    Azda hromžia kvôli tomu, že sa napíšu 2 mená židoboľševikov? Neinformovaní z klanu parazitov moci sú aj vtedy zdesení, ale čo tak doplniť 50 židov, alebo uviesť pomer 50 z 52 osôb, alebo spísať náplň vymedzenia práce a právomocí ustanovených pre tých 50 židov a ich dosah na život, a tiež tí 2 k čomu mali oprávnenie.
    A ideme ďalej, každú cibuľnatú vrstvu strhneme, až dorazíme napokon k jadru, ktoré je diabolské, ako ináč.
    Ak majú istú moc isté osoby najprv rozanalyzujeme myšlienku moci novej a moci starej, čím sa starý režim držal a nový prevzal, doplnil. Zástupcovia režimov a ich početnosť, ovplyvňovateľnosť občanov.
    ak sú prehlásené isté osoby na základe pôvodu, tak skúmame ich rasu, ich rodičov a prostredie a tiež sklony a zameranie myšlienkové, v zozname sú 2 rusi, kvičia sionisti akoby zvíťazili, alebo hoci aj 26 z 52 sú rusi. je tomu tak? Ak sa narodil je rusom? Alebo ho vykorenili, rozrezali a stvorili z neho monštrum, síce rasovo, jazykovo by aj patril, ale je to agent, prijal duchovnú škrupinu židovstva, tvári sa ako domáci ale je to špión čo prevzal náuku rozkladu od pestúnov cudzích škôl.
    Popudy sú židovské, myšlienky sú židovské, základy sú židovské, aj nemecké, gójovia uskutočňujú experimenty, ktoré navrhli židia. Či azda sa uvádza, že škoda je české auto? Ak financovateľ, rozhodujúci činiteľ o priebehu výroby je niekto iný.
    Ako môže byť v internacionalistickej zločineckej ideológii prvok národnosť, jedine by sa mohol jeden jazyk šíriť, ale jazyk nie je zmyslom národa, pretože musí tlmočiť ducha národa a teraz len šíri ideológiu jazykom.
    Pôvod osôb boľševikov bol árijský, aj mnohých židoboľševikov, ale nenaplnili význam pôvodu.
    kto je určovateľom miery hodnôt človeka, Boh, a čo je dobré pre Boha, je dobré pre ľudí, konal to čo Boh požadoval, potom by získal pocty od Boha a nežiadal by potlesk od ľudí. Pravé ruské hodnoty nie sú odlišné ako by sa mohlo zdať od nemeckých hodnôt, lebo boli vložené Bohom každému človeku, ak koná niečo krásne tvorí hodnoty, a vtedy sa tvrdí, že hodnota je ruská podľa jej nositeľa. ak osoba boľševika a vraha je vraj rus, lebo má taký pôvod a iní rusi by sa mali kvôli nemu hanbiť, to je drzosť útoku solžiho. Mal pôvod ale cudzieho ducha, solžo chce súdiť za zločiny ducha jeho pôvod. Rusofóbia pod maskou obrany Ruska.
    Židia nie sú národ, nikdy neboli, náboženstvom rôznych odrôd, toto náboženstvo je iba zlé, témy židov ako „národa“ sú antisemitizmus, holoholo, pogromy, terorizmus. Nič pozitívne. Osoby prihlasujúce sa k vymyslenému lžinárodu by mohli aj niečo prospešné a krásne stvoriť, ale to vždy má korene v ich rasových znakoch, lebo nič nemá cenu vopred ak by malo úlohu velebiť akékoľvek ich náboženstvo, ktoré je čisté zlo.
    publikované: 27.02.2011 06:15:45 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. Solžo ako vrcholné číslo
    vlastnej nedôveryhodnosti predostrel nekonečne sa opakujúcu lož o podvrhnutých protokoloch.
    Čo na tom, že sa inštrukcie napĺňajú, že ani neuvažujú upraviť úspešnú talmudskú taktiku infiltrácie, nemá jediný dôkaz seriózne presvedčiť o opaku ale ako nemysliaci hlúpy gój počul od židkov, že sa jedná o strašný falzifikát antisemitov z cárskej ochranky a tým je definitívne otázka pravosti vyriešená.
    Mali by sa hanbiť Rusi ešte aj za podstrčené protokoly, aj pogromy, neodpustiteľná je aj nečinnosť a ľahostajnosť voči právam židkov, čo som ešte zabudol?
    publikované: 27.02.2011 06:43:57 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Sinuhe,
    slova maju neurcity vyznam, su viaczmyselne. Na zaklade tejto skutocnosti dokonca mozu vznikat viaczmyselne clanky, pesnicky a ideologicke poucky ....
    -
    Uctu Zidu k vzdelanosti lze poznat v tomto soudu misny: "Uceny bastard stoji vyse nez ignorantsky veleknez." (Jidis pro jeste vetsi radost, Leo Rosten - nie Laurinska)
    -
    kingli som tam nenasiel ale potes nas vysvetlenim
    inak emin vyklad mi samozrejme bol znamy ako aj sadobne podmienky platne v Izraeli... Byvaly kolega, Izraelcan, ich uvadzal ako jeden z dovodov svojej emigracie.... Takze pre mna to nie su nejake nove informacie... to skor pre dobreho Slovaka.
    publikované: 27.02.2011 08:58:41 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. Fon
    "Pôvod osôb boľševikov bol árijský, aj mnohých židoboľševikov, ale nenaplnili význam pôvodu.
    kto je určovateľom miery hodnôt človeka, Boh, a čo je dobré pre Boha, je dobré pre ľudí, konal to čo Boh požadoval, potom by získal pocty od Boha a nežiadal by potlesk od ľudí."

    Najvacsou slabinou a zaroven aj nebezpecenstvom volnych diskusii na inetrnete je skutocnost, ze sa v nich mozu realizovat ocividne dusevne chori jedinci. To, ze Fon je dusevne chory clovek, je dotraz, aspon dufam, kazdemu priemernemu pozorovatelovi viac, ako jasne. Pozitivnou strankou veci je to, ze zvacsa ide o neskodnych pisalkov, ktori prakticky nikdy nesposobia spolocnosti ziadnu naozajstnu skodu. Mozno len taku, ze odraduju od diskusie ludi, ktori naozaj maju co povedat. Nie je vsak vylucene ani to, ze ich "prispevky" maju za ulohu diskreditovat akukolvek zmysluplnu diskusiu. Jeden nikdy nevie.
    publikované: 27.02.2011 09:01:50 | autor: Kaamo (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Kinigliho si pohľadaj v maďarskom slovníku,
    ty kinigli.
    Keby Aškenázovia neboli úplne blbí a stavali na svojej vzdelanosti miesto kádrovania ľudí za mamzerov, dnes by si pri zmienke o nich slušní ľudia neodpľúvali.

    Vskutku obdivuhodné, že Izraelčan pred teokraciou, ktorá ľuďom lezie do súkromia, ušiel.
    To čo je, Izraelčan? V Izraeli nič také nepoznajú.
    publikované: 27.02.2011 11:02:26 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Fon je boží človek
    Je zložité porozumieť mu, ale to neznamená, že mu možno vziať právo hovoriť.
    On určite nie je ten, kto ti zastrelí starého otca v posteli pri razii na okupovanom Západnom berhu alebo ti v Gaze spáli deti bielym fosforom.
    publikované: 27.02.2011 11:08:03 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. Kaamo
    Tvoje meno je tu prvy krat, vypovedna hodnota tvojho prispevku nulova. Fon napisal o Solzenicinovi svoj nazor, za co mu dakujem. Obavam sa, ze ma pravdu. Ty asi nebudes nadseny obdivovatel Solzenicina, skor patris medzi tych vecne ukrivdenych. Trafena hus.
    publikované: 27.02.2011 14:49:06 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. praktická odpoveď
    http://ps-survival.com/PS/index.htm
    N ,potraviny, ktoré majú záruku minimálne tri roky, napr. tuniak, špagety, konzervované ovocie, fazuľa, kukurica. Vyberaj zo zadnej časti regálov a priebežná rotácia zjedeného :-) Sú aj také, ktoré majú pri dobrom skladovaní prakticky neobmedzenú životnosť- med, soľ, ryža, pšenica.
    Dôrazne opakujem, či to už bude snehová búrka, výpadok elektriny či dodávok, zemetrasenie, záplavy, poleshift, - každý by mal mať doma vodu a trvanlivé potraviny spolu s evakuačnou výbavou na 3 dni.
    Dajme si do poriadku zdravie, turistickú výstroj, zuby, bicykel, krb, studňu. A hlavu. Je to len otázka času.
    publikované: 27.02.2011 16:28:52 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. uhm
    k solzhenitsynovi, suhlasim s tym ze nepovedal uplne vsetko, ale z hodnovernych zdrojov dolozil co sa dalo a podla mna je uplne nemyslitelne dokazat niekomu tam hore alebo clenom kahalov cokolvek za co su skutocne zodpovedni. Ani Chodorovi nie je mozne dokazaj jeho najvacsie zlociny akokolvek sme presvedceni o tom, ze je za to svinstvo zodpovedny. To moze byt preto lebo za:
    1. je nevinny, nasili to na neho ini, Nevzlin a spol aby mali obetneho baranka, ktoreho vaznia na Sibiri(co v Rusku tradicne znamena velku symboliku pre odpor k moci nech je pri moci ktokolvek), maju teda cloveka, ktory moze byt oznaceny ako martyr novej svetovej vlny antisemitizmu hlavne tej Ruskej, lebo tam sa nejedna o fazulky
    2. je vinny, ako je teda mozne ze mu nedokazu vrazdy na objednavku, tunelovanie, podvody pri privatizacii ale len danove uniky v krajine kde dane neplati nikto okrem statnych zamestnancov... je aj Putin a cele vedenie clenom satanovej sekty a zucastnuju sa na variante cislo 1.? nemyslim..

    ja to skor vidim tak ze je nemozne dokazat nieco co sa stalo v case ked to co sa deje zaujimalo malokoho.. Preto ocakavat to ze Solzenicyn odhali ze ako sa volal kazdy jeden clen strany a vystopovat jeho rodokmen a cinnost jeho rodiny spatne 300 rokov dozadu je nemozne...

    A zatial mi nikto nevysvetlil preco to este nevyslo v inych prekladoch.. ja som to kupil v anglicku v ceskom preklade..

    K inej veci
    http://www.guardian.co.uk/uk/feedarticle/9520520

    toto: Immigration was held to have been on the whole a bad thing for Britain by 63% of whites, 43% of Asians and 17% of black Britons. - vypoveda o tom komu vyhovuje status quo(okrem inych veci) - teda byt nezamestnany a byt nahradeny lacnou pracovnou silou, z ktorej dani sa platia davky a ubytovanie zadara! Po novom(od leta), ale mozu dostat prispevok na ubytovanie obcania UK "uz len" 500 libier tyzdenne.

    publikované: 27.02.2011 16:50:26 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. predchadzajuci prispevkom
    sa teda chcem vratit k serii prednasok, ktore mal Havran a spol. o tom, ze multikulti Slovensku pomoze!!! nuz so 14 % nezamestnanostou co by ti imigranti robili a za kolko, a odkial by prisli? 70% bielych by bolo proti, ale len 5% romskeho etnika. hoci ved ich tu mame len 90000 http://www.jetotak.sk/slovensko/romovia-potrebuju-rovny-pristup-a-rovne-prilezitosti
    publikované: 27.02.2011 16:57:03 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. ešte jedno zlaté pravidlo
    a je to - bez starostí so zárukou - spočítaj si, koľko zješ za mesiac - kilo ryže, 2x tuniak, 1dcl medu, 1 špagety, 10 mačacích konzerv Šunkesovi . Napríklad. Mesačnú spotrebu vynásob počtom mesiacov do dátumu expirácie a máš počet, ktorý je optimálny na skladovanie . Násob počtom osôb v domácnosti. Ak budú niekedy zásoby potrebné, postačia na čas, keď už nebude naokolo nik nažive. A to stačí.
    publikované: 27.02.2011 17:14:55 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. Ema,
    nic si nepovedala k Солжени́цыну a k nedavnemu velkemu bratovi kym k malej krajine na blizkom vychode si sa stihla vyjadrit. Izraelcan bude obciansko-pravny termin a bude znamenat obcan Izraela, predpokladam, kedze nie som pravnik a ani expert na pravny system Izraela.

    Co sa tyka kingiliho, verim, ze mnohi sa musia tvarou v tvar voci matuske teokracii citit ako

    http://ecx.images-amazon.com/images/I/31FBH51n56L._SL500_AA300_.jpg

    --
    t, multi-kulti zacina uplne niekde inde ako na ulici - v organizacii, ktorej vysoka nezamestnanost je medzinarodnou "vizitkou"
    publikované: 28.02.2011 07:37:16 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. Ja, ako dobry Slovak,
    som termín "manzer" už počul, ale pozabudol som, v danom kontexte, čo znamená.
    Mňa totiž židovskí bastardi nezaujímajú.
    publikované: 28.02.2011 14:33:26 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. A čo som ja expert na Solženicyna?
    Dala som sem linku, pretože ju tu voľakedy pýtal ktosi. Ak túto požiadavku medzitým stornoval, považujme linku za irelevantnú.
    Bodka.
    publikované: 28.02.2011 16:55:07 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  65. Snake_eater, tvoju predposlednú vetu
    som si zapísala fikskou v špajzi na hranu police.
    publikované: 28.02.2011 16:59:35 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  66. ema, prečo práve predposlednú?
    ani ja nemám vyriešenú otázku, či nakŕmiť niekoho, kto zaklope na dvere.
    publikované: 28.02.2011 19:41:29 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. V tej vete nie je
    počet osôb limitovaný.
    publikované: 28.02.2011 20:51:05 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  68. Ropa - to sú vojny, vojny a vojny
    Na konci tejto bude Líbya tak prosperujúca a demokratická ako súčasný Irak a korporácie tak spokojné ako sú v súčasnom Iraku.

    V troskách bude aj toto strategické dielo
    http://www.boinc.sk/clanky/saharska-velka-umela-rieka
    lebo Američania vybombardujú všetko, čo nepotrebujú pre seba.

    Korporácie dostanú ropu a Európa stotisíce líbyjských utečencov.
    publikované: 01.03.2011 04:01:42 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  69. Evidentne,
    rozhodnutie o tom, na koho udreť neurčuje to, aký je dotyčný objekt zločinec, ale ani dokonca to, aké má bohatstvo, ale v prvom rade miera jeho SLABOSTI.

    Irák vyzeral dostatočne slabý (na základe predošlej vojny v 1991), Irán preukázal zatial príliš vela sily (a americký sup si zas na základe situácie v Iraku oprávnene neverí), ale zrazu prudko oslabla Líbya. Kto sa potkne, bude roztrhaný - súčasný svet.

    (tým netvrdím, že bude Líbya vojensky napadnutá či obsadená, nie som prorok - ale, táto možnosť je OFICIALNE na spadnutie, tak zrazu, to je skutočne nádherná ukážka reality)
    publikované: 01.03.2011 10:36:12 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  70. Ešte detail k významu písania po internete.
    Tým, že som vyššie ukázal na krutú smiešnosť či smiešnu krutosť tohto sveta, som MOHOL myslieť:

    1. Svet je zlý (treba to zmeniť)
    2. Oficiálne vnímania sveta je zlé /treba to zmeniť)

    Pravdupovediac, možnosť 1. sa mi zdá príliš odvážna, maximalisticá ... svet je taký, ťažko povedať, či sa dá zmeniť, nehovoriac, že by sme ho zmenili ...
    Ale možnosť 2 - tu je velká pravda a velká a možno aj lahká možnosť zmeny.
    Samozrejme, poznanie s VZDY šíri ako kruhy na vode, z centra, a NIKDY neprebehne cez celú hladinu. Ale stačí hodiť kameň a kruhy sa šíria samé.

    Alebo nie, ak trafíte nejký pevný material, nejakú tvrdú hlavu, ale aj vtedy to je ok.)

    publikované: 01.03.2011 10:42:38 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  71. arton, do Líbye sa US korporácie a ropná lobby
    budú nejakým spôsobom snažiť nastrčiť armády EU. USA sa musia tohto roku stiahnuť domov, i keď budú naoko napínať svaly. Dodávky do USA sú mizivé percento, ale nepokoje tlačia nahor svetové ceny. A je treba ešte zvyšovať zásoby do poslednej chvíle. Všimnite si, ako sa začínajú v médiách objavovať správy o hrozbách z vesmíru. A všimnite si, ako pomaly utícha mediálny podpora rebelov. Podpora diktátora aj za cenu pár tisíc mŕtvych je ekonomicky výhodnejšia. To už vedia aj korporácie. Ale naoko je treba hlasito rozprávať o ľudských právach. Prípadne ešte vymeniť starého Kaddáfiho za nového. A s tou slabosťou máš pravdu. Silnejší trhá na kusy slabšieho.
    publikované: 01.03.2011 14:25:27 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  72. EU alebo USA, zatial žiaden velký rozdiel.
    Pokial by tam niečo, čo len málo, robila EU, tak by to boli Taliani (a zbytočne spomínať, nikde pri okupácii sveta nechýbajúci degeneráti z Britských ostrovov, dnes poväčšine už počerní až čierni).

    Ale k pointe - vidieť tam znova-prítomnosť Talianov, to by som sa smiechu nezdržal. Ktovie, kedy pošlú zas Nemcov na Ukrainu.
    Či to by už príliš klalo do očí? :-)))

    PS. Snake Eater, o hrozbách z vesmíru nepíš. Za prvé to vzbudzuje podvedomý dojem, že niečomu takému sám veríš, za druhe, žiadna "satanská vláda" nebude hladať nepriatela pre svojich ludkov vo vesmíre. Nie že by ludia tomu neboli schpní slepo uveriť, ale - keď nie je komu rozbiť hlavu, koho zbmbardovať, je taká masmediálna manipulácia na nič a nemá z čoho žiť.

    publikované: 01.03.2011 16:09:38 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  73. uf, sneke_ eater
    dakujem za rady, ale predposlednu vetu si nedam do spajze, rozhodla som sa byt radsej nikto na okolo ,preto si ani nerobim zasoby amoniaku, sassafrasu a pod. na vyrobu mydla :)
    Ty sa tusim chystas naozaj na uplny koniec, ja len na akusi "lahsiu formu" . Asi ako v knihe Andreasa Eschbacha Vyhoreni.

    Co sa tyka Lybie, nemam dobry pocit. Z nedalekeho vojenskeho letiska pocut startovat cosi ine ako obycajne ,nieco, co sa objavovalo pred "humanitarnym bombardovanim". Tiez po zotmeni.
    http://www.outsidermedia.cz/Svet--ruskyma-ocima-43-1.aspx

    http://www.outsidermedia.cz/Libye-a-imperialismus-1.aspx

    http://www.fondsk.ru/news/2011/02/22/svoboda-eto-kogda-prihodim-my.html
    Если очень коротко, США начали необъявленную войну со странами арабо-мусульманского мира. И ведут ее самым современным оружием, внедренным на территорию «объекта» под видом демократии и свободы. А один из глашатаев этой войны, сенатор от Аризоны Джон Маккейн, в интервью телекомпании CBS прямо указал на Москву и Пекин (персонально – на В.Путина и Ху Цзиньтао), когда заявил: «Я не думаю, что все эти события ограничены Ближним Востоком… Этот ветер перемен дует и разносится…»

    Так что это и наша война тоже.



    publikované: 01.03.2011 18:42:31 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  74. prepac
    za skomolenie mena
    publikované: 01.03.2011 18:43:25 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  75. N, so snakom je to OK,
    snake eater zje nielen snake-a, ale keď bude treba, zje aj nielen sneka, ale aj šneka :-)
    publikované: 01.03.2011 22:37:32 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  76. Sinuhe
    ku N mám zvláštny vzťah, pozná ma inak ako vy. Aj šneka má odpustené.
    N, ku Rusku a Číne si prečítaj : http://www.osud.cz/pohled-z-druhe-strany-aneb-nac-se-pripravuje-amerika
    napísané v roku 2003 pred útokom na Irak. Pravda, ani jedna strana nespí a podmienky sa menia.
    publikované: 02.03.2011 07:38:34 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  77. Opätovná prítomnosť „talianov“
    v Líbyi by predpokladala ich protiklad voči Líbyjčanom, dokonca spoločné a jednotné prednosti a odlišnosti voči domorodcom.
    Iberovia, berberi, ligúrovia, Etruskovia, semiti a ďalší neárijci, to sú oni, kráčali k stredozemským bratom, isteže nie bratsky, keďže museli zabíjať a išlo im o moc nad nimi, ale vskutku to sú ich príbuzní.
    „taliani“ boli vždy v priebehu dejín jazykovo a rasovo rozličný, ak sa z nich utváral umelo 1 celok, tak súhrnne sú kreolskí. Novotvarom ako u židov. Ale prečo by irredentisti pravdivo skúmali čo i len románske jazyky na územiach, ktoré chceli kradnúť a kradli, treba ich prehlásiť za jediný jazyk a každého za makaróna, a už vás prichádzame oslobodiť, lebo rimania tam krátko vládli, Benátčania tiež aspoň pár minút, a ak by tam bolo pomenej „románov“ aj tak to patrí nám makarónom, my už z vás „talianov“ vykrešeme, lebo rimania sú makaróni, aj Benátčania sú makaróni, a my sme zástupcami všetkých makarónov, a žijete na našich makarónskych územiach divosi. Lýbia tiež patrí makarónom lebo veľmi dávno rím im vládol, sme sa len vrátili tam čo nám navždy patrilo, a ako výsledok našej práce na železniciach nevďačne vyhnali nás talianov, je krásne vy árijskí hlupáci, že plačete nad úderom proti bielej rase podľa vás, teda proti nám, my rasovú otázku neprepracovávame, tá by nás usvedčila z lží, preto mlčíme, ale vy árijskí blbúni zo severu nezabúdajte smokliť aj nad vyhnaním žabožrútov z alžírska, oni tiež patrili k brutálnym árijcom, a veľmi si vážili árijskú jednotu.
    Netreba dopĺňať, že talianske pomery sú židovské a cigánske, zúrivo protislovanské aj zo strany starých boľševikov.
    Prečo by mali oni smrdieť v lýbii a nie naopak?
    Ktorí taliani by napokon došli? Vrchný pedofil nad hrobom? Alebo bezvýznamné osoby čo zo závisti kvičali proti posielaniu 5 miliárd kompenzácií do Líbye?
    Anglosasovia sú dlhodobo duševne zbastardení, mravne zúbožení, skutočnosť, že tam v poslednom čase prúdia záplavy negrov je výhodou, že Britániu spľundrujú a po krvavej očiste a konci britských degenerátov možno dôjdu na ostrovy obrodné sily, ktoré ju vyslobodia a zaberú pre seba.
    Árijská krv sa vývojovo skrútila a zahubila vlastného ducha, zrejme nie ako dôsledok rasových prímesí, ale prebehla zreteľne diabolská revolúcia, čoho výhonkom boli výkonné ústredne slobodomurárske lóže, prejav poklony nového režimu pred satanom, a čo vedie satan tam drancuje, či v Indii, rhodézii či Drážďanoch.
    Degeneráti pracujúci za úspech židovskej svetovlády.
    publikované: 02.03.2011 22:10:47 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  78. snake_eater
    ten clanok poznam, bola to jedna z prvych veci, co som si vytlacila . Link bol kedysi asi na smetiarni. Pridala som k nemu aj
    http://www.chelemendik.sk/ShowDoc.php?d=896&c=Konstantin_Simonov_Vojna_je_uz_na_dohlad_ z 2009

    Chystam sa na svet bez elektriny, tak dolezite veci si uchovavam aj pisomne :)
    Teda, co sa mi zdaju dolezite. Aj ked s rizikom - Чем больше поток информационного мусора, тем труднее простому человеку отделять зерна от плевел.

    V rannych spravach som zachytila na regionalnom vysielani - Iranska hrozba jadrovej vojny .To je nejaka skratka, nezaznamenala som, ze by "ociti svedkovia " potvrdili vyrobu jadrovych zbrani. Nova metoda vymyvania?

    Ranne spravy mi tiez oznamili, ze v Lybii zaznamenali pritomnost arijcov, podla vyzoru" pravdepodobne " Bielorusov.
    publikované: 03.03.2011 08:34:30 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  79. sirsi blizky Vychod
    publikované: 03.03.2011 09:21:13 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  80. pre tých, čo nevládnu ruštinou
    má to už nový názov
    http://www.blisty.cz/art/57550.html
    publikované: 03.03.2011 12:23:23 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  81. senátna mrtvola
    Já mu dám vetor, hovadovi jednému americkému!!
    publikované: 03.03.2011 13:15:46 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  82. Všetko je riadené.
    Ty si optimista, snake eater. Naozaj myslíš, že homo sapiens, presnejšie židoameričania, cielene spustili a ovládajú tieto procesy na blízkom východe?
    Ty si myslíš, že sú naozaj takí dobrí ? :-)

    To je ich vlastná propaganda, aby zakryli svoju slabosť.
    Nie že by ludstvo vela vecí nedokázalo, napriklad aj tu je dobra úkážka:

    http://www.youtube.com/watch?v=1HHIRXEic_s&feature=related

    :-))
    publikované: 03.03.2011 13:24:23 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  83. arton
    pravda býva uprostred a na každom šprochu pravdy trochu. Chaos, aký dnes vládne na zemi, sa riadiť nedá, dá sa len postrkovať alebo vyvolať. Potom už žije svojím fraktálnym životom. Nepodliehaj dojmu, že my hadi slepo veríme všetkému , čo čítame. Optimista? No dovoľ!
    publikované: 03.03.2011 14:04:09 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  84. Postrkovať alebo vyvolať.
    S tým súhlasím.

    Američania majú bohatú historiu v prípadoch s chaosom, ktorý iniciovali a následne sa im vymkol z ruky.

    Ale ja dokonca pochybujem, že majú nejakú predstavu o stave, ktorý by chceli dosahnuť.
    Tá mapa - tá len kopíruje etnické hranice - to nie je mapa, ktorá by nejako vyhovovala NY impériu To skôr len nejaký americký jasánek vytvoril svoj "dokonalý" svet.

    PS. áno, hovorím len o dojmoch, ktoré mám ja subjektívne, ber to ako reakciu "z ludu".)
    publikované: 06.03.2011 00:50:18 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  85. :D
    Stovky zahraničných žoldnierov z afrického kontinentu dodáva líbyjskému lídrovi Kaddáfímu izraelská firma Global CST. Tvrdia to izraelské noviny Jediot Achronot.
    publikované: 06.03.2011 14:26:45 | autor: Pravda ta rozosmeje (e-mail, web, neautorizovaný)
  86. ema,
    som dosti sklamany z tvojej odpovede. publikovanie clanku bez komentara mi pripomina zdvihnutie pravice a jej nasledne pripazenie bez akejkolvek sprievodnej a objasnujucej reakcie.
    arton - pocas globalnej financnej a hospodarskej recesie vzdy zavladne 'chaos' ... teda chaos z pohladu moci, naopak z pohladu verejnosti je to cas na zmenu... obavam sa vsak, ze aj tato zmena je riadena ... Inak, myslim, ze bezneho Slovaka sa ovela viac, ako Izrael, dotyka nasledujuci fakt

    http://komentare.sme.sk/c/5784724/neziaduci.html
    publikované: 07.03.2011 08:07:48 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  87. a samozrejme
    vyvoj nezamestnanosti, ktorej sucasna vyska sa na zapade v pripade recesie 90. rokov v Kanade uvadza ako odstrasujuci priklad najhorsej monetarnej a fiskalnej politiky od cias velkej hospodarskej krizy
    publikované: 07.03.2011 08:11:43 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  88. Ach, "mimovládky" a "neziskovky".
    Dobrá téma, vážne.:-))

    Za prvé:
    nejestvuje NIC, čo by bolo mimo politiku, teda čo by sa "vlády" netýkalo. Preto tieto organizácie klamú o svojich princípoch.

    Za druhé:
    nejestvuje NIC, čo by bolo za darmo - všetko potrebuje zdroje a všetko aj nejaké BONITY, teda ZISK, pre niekoho vytvára. To značí, že tieto organizácie klamú o svojich princípoch.

    A teraz tak konkrétne, sionisticky, po človeku:
    Zuzana Wienk je prdajná kurva na úrovni Bilaka - tolko k autorke toho článku.

    Ako všetci vieme, "vďaka bohu" nevládne v malej Tatranskej republike Fico, takže je šanca, že sa táto zmena presadí a nebude označená ako socialistická zvrátenosť. Bolo to naozaj nesystémové a korporácie môžu dať pár korún na Slobodu zvierat či dokonca charitu aj zo svojich zdrojov, nie zo štátnych daní.

    Násladne by mala nastať tá odluka štátu od církví a tak ďalej.
    ---
    Napriek tomu - aj pre občana Slovenskej republiky má sionizmus ovela váčšiu dôležitosť, ako žabomyšie zárodočné problémiky jeho štátu.
    publikované: 07.03.2011 16:23:09 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  89. Kríza.
    Kôň má 4 nohy a predsa sa potkne.
    Takéto potknutia, spôsobené demenciou systému, sa nazývajú kríza.
    Ok.
    Okrem nich ale existujú stavy, keď koňovi dochádza žrádlo, alebo keď jednoducho zostarol, skornatel a nevládze.
    Toto sa tiež nazýva "kríza".
    (kolká to naivita:)

    Rozumné národy pre tieto stavy našli vo svojej terminológii už dávno lepšie názvy. Napríklad Götterdämmerung alebo čosi ako Yuga cykly.

    Sme na kolotoči, tak sa nebojte, len sa dobre držte ...
    http://obrazky.otv.sk/files/reklama-na-zrychlenie.jpg
    publikované: 07.03.2011 16:36:58 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  90. Mimovladky su potrebne,
    mali by organizovat nekonformnu verejnost, Arton, ty hulvat. O Zuzane sa rozpravat nechcem ale o konkretnej politike pripadne jej realnych vysledkoch. Inak, okrem Zuzany je tu mnoho inych sikovnych mimovladnych aktivistiek ako napr. Lucia Nicholson. Problem je, ze na MFF maju zeny stale male zastupenie a tak namiesto o cislach je to o hudbe.
    publikované: 08.03.2011 07:59:00 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  91. Pardon, L. Nicholson
    je uz momentalne pri moci ale pred volbami bola mimo vlady a dost aktivna.
    publikované: 08.03.2011 08:03:11 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  92. neziskovky
    poznam z prvej ruky (viac o sebe neprezradim) a nielen z novin, ci z ozveny donemoty opakovanych mien (Wienk, Nicholson). Arton, mas uplnu pravdu.
    Este jeden link k tvojmu milemu obrazku
    http://www.blisty.cz/art/57599.html
    Autor sice odbieha od hrusiek k jablkam cez jahody, ale liniu kolapsu si drzi:
    Vypadá to, že lidské bytosti jsou odsouzeny k opakování těchto cyklů exploatace a kolapsu. A čím větší je rozsah úpadku, tím méně jsou schopny pochopit, co se kolem nich děje. Země je pokryta fyzickými zbytky lidského šílenství a arogance. Vypadá to, že jsme jako druh odsouzeni hnát sebe a své společnosti směrem k vyhynutí, ačkoliv tento okamžik vypadá jako rozuzlení celého smutného příběhu civilizovaného života, který začal před nějakými 5 000 lety. Na planetě nezbývá nic, co by se dalo obsadit. Spotřebováváme poslední zbytky našeho přírodního kapitálu, včetně lesů, fosilních paliv, vzduchu a vody.
    113
    publikované: 08.03.2011 12:52:53 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  93. uz ani tie detske riekanky
    nie su . co byvali.
    "....zavolejte saska Vaska, hned vas prejde zlost..."

    Realita:
    Bývalý prezident České republiky Václav Havel doporučuje v případě pokračování občanské války v Libyi vojenský zásah západních zemí.

    "Zvlášť, když se to bude příliš dlouho protahovat a Kaddáfí se bude zabedňovat a páchat další a další zločiny, bude zásah nutný. Může mít různou podobu.

    Od pomoci tamním povstalcům přes blokádu vzdušného prostoru po cílený atak na místa, kde se schovává Kaddáfí," řekl Havel v rozhovoru pro Hospodářské noviny.
    publikované: 08.03.2011 12:59:16 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  94. keď vidím kdekoľvek meno Havel
    urobím si rozborku a zborku milovanej SA58. Ale tento cyklus je nevyhnutný a správny, N. Mali by sme začať tesať naše myšlienky do stien našich bunkrov :-)
    publikované: 08.03.2011 14:31:39 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  95. Mimovládky
    by naozaj chceli kontrolovať verejnosť.
    A vytlačiť respektíve potlačiť akúkolvek ORGANIZOVANU opozíciu, nekonformnosť .

    O tom, že sú platene politickýmyi silami, svedčí vela, zlomyselná kravička Nicholson je len jeden evidentný dôkaz z mnohých.

    ----
    A ešte niečo - pravda je často vulgárna. Ba treba pripomenúť, čo je velmi dôležité, často býva aj krutá.
    Neviem, čo priviedlo Wienk tomu, že sa predáva a prostituuje, ani ma to nezaujíma, ani jej ďalší osud ma nezaujíma , len dúfam, že bude spravodlivo krutý, taký, aký by mal byť.

    publikované: 08.03.2011 20:30:47 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  96. Čo sa týka Líbie,
    ja odporúčam zhadzovať povstalcom humanitárnu pomoc zloženú z havlovoidných humanistov.

    Internacionálne brigády - to bol kedysi predsa hit medzinárodných revolucionárov....

    Mimochodom, na tomto príklade znova pekne vidieť, že umelé a zámerne klamlivé a nezmyselné delenie na "pravicu" a "lavicu" je úplne bezcenné.
    Treba sa pozreť, kto je za násilie, a kto nie. Treba sa ozreť, kto chce robiť revolúcie, a kto nie.

    A to prosím nehovorím, že niektorá z daných možnosti je jediné dobro a jej protiklad zásadné zlo. Ja nie som ani pokrytec, ani utopista, ani naivista - nie som ani politik, ba nie som ani človek zapojený do prasačieho zháňania sociálnych fikcii, fatamorgán - ja si môžem dovoliť vidieť a povedať to, čo dnes nik komplexne nepovie - ale zajtra to môže byť oficialna paradigma.

    Takže, opakujem, treba sa pozreť, kto čo chce VCERA, DNES .... Havel je VRAH, to je jednoznačné.

    publikované: 08.03.2011 20:41:22 | autor: Artoň (e-mail, web, neautorizovaný)
  97. Prečo by nás mal
    zaujímať dajaký havel čo chce iných mlátiť? Lebo je pepíček, zlatá ručička?
    aha, on bol prezident, takže dôležitosť úradníčka je vyššia a jeho slovo najrozhodujúcejšie. ako je možné že sa stal tým prezidentom ak je lump? že ho zvolil židoboľševický parlament, neskôr stádo OFcí s vápenkársko–mečiarovsko–kdh–feferónkami, ale iste nevedeli aký v skutočnosti je, priznali si omyl, prekliali svoje pochybenia a obdobných darebákov už nezvolia, všakže?
    Havel je vrah, silné tepajúce slová, a to má byť všetko?
    Havlisti sú zrejme dobráci, a bývalí havlisti ešte väčšmi, pretože svoju modličku opustili z hrôzy nad ním vyvolávanými zločinmi, napríklad už o iraku 1991. alebo žeby nie?
    Havel je rovnaký ako pepíkovia vo väčšine, arogantný, skazený, hlúpy, namyslený, zákerný. Kdeže sú dnes fanatickí milovníci havla, ktorí sekali každého, kto na ich modlu siahal, odskočili zaľúbení na inú štetku? Prelietavci, ktorí čo i len na okamih havla vítali sú spoluvinní, havel je aj vaše dieťa a vaša zodpovednosť, nepoznali havla ale podporili ho, jeho zločinecké vnútro ich prilákalo, a utiekli od neho, pretože nekládol dôraz na hospodárstvo.
    položená otázka musí byť dôkladná–kto nie je vrahom? Kto havla odmietal kvôli jeho zločinom a nie pre vlastné ego a ideologické táraniny?
    Havel zdochne možno zajtra, vydýchnete si že zdochol vrah?
    Cigánoid Bátora nebol schválený na istý flek na ministerstve školstva, a pre klausoidov je vinné havlistické bratstvo pravdy a lásky.
    Tí čo sa nebojácne stavali od počiatku proti havlovi jednali z morálnych pohnútok, jeho následní vrieskajúci nepriatelia sú len nestáli veriaci.
    Ak je havel vrahom, hierarchizovane treba podľa závažnosti zostaviť súhrn havlovej viny, najprv vrážd, ktoré podporoval vo funkcii aj mimo nej, bežných zločinov, protislovenské štvanie, rusofóbia a podobne.
    Úpadok u ľudí prebieha vo večnej kritičnosti a obviňovaní iba tých druhých, nepredpokladám, že by v súčte výčitiek voči havlovi by sme objavili vo väčšom množstve ako 1 % práve otázku vraždy, samozrejme zahŕňajúc každú vraždu, zločinecké reči sú na najspodnejšom okraji protihavlovských útokov.
    Náckovia vyčítali židom jednanie, čo od nich prevzali, antihavlisti tiež.
    publikované: 10.03.2011 00:42:23 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  98. Domáhanie sa vojenskej intervencie
    je vražda.
    To je taký slovník, aby bolo jasné, že sa nejedná o maličkosti.

    Inak s tebou súhlasím, Fon.
    publikované: 10.03.2011 09:11:30 | autor: Artoň (e-mail, web, neautorizovaný)
  99. tak začína 8 z 10, arton
    http://www.youtube.com/watch?v=JdTDhFyM9zk
    okolo 20 marca sa vraj očakáva aj čosi pre New Madrid.
    Indonézia klesá, Petriho miska sa trasie.
    publikované: 11.03.2011 09:39:24 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  100. príspevok č.100
    Arton, ako amen za tvojimi slovami malé ponaučenie:
    http://www.youtube.com/watch?v=zN0eagebNi0
    publikované: 11.03.2011 14:06:31 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  101. змеёныш, читай!
    publikované: 11.03.2011 18:06:33 | autor: бес (e-mail, web, neautorizovaný)
  102. *
    спасибо, волк, земная ось качается и без принуждения. Betelzeuge, Tyche, Nemesis, Nibiru, Elenin, Planet X, 10-th planet - или землетрясение без различия. Oткуда ты, дружок?
    publikované: 11.03.2011 19:36:10 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  103. maly vtaci, krava a kojot?
    publikované: 12.03.2011 10:52:20 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  104. symbolicke doplnenie
    publikované: 12.03.2011 10:58:43 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  105. V súvislosti s Japonskom
    uvádzam tu príklad, kam až môže viesť používanie atomovej energie.

    (zábery obsahujú tvrdú realitu toho, čo hrozí ludstvu)
    http://www.youtube.com/watch?v=ud33w26qsWQ&feature=related

    publikované: 14.03.2011 07:59:26 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  106. Teraz naopak celkom vážne:
    V Japonsku (v niektorých oblastiach) je teraz krízová situácia, ako ju opisujú survivalisti ( napríklad aj Snake Eater).
    Uvidíme, aké komplikácie tam ešte nastanú a ako sa reakcie ludí budú zhodovať s týmito predpoveďami.

    V každom prípade, dva príklady podobnej prirodnej kataklyzmy a predsa takej rozdielnej situácie, Haiti a Japonsko - keby som bol z kozmu, neveril by som, že sa jedná o rovnaký živočíšny druh.


    publikované: 14.03.2011 16:38:17 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  107. snake_eater, zvacsujem zasoby
    publikované: 14.03.2011 19:02:24 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  108. Japonci sú vyšším živočíšnym
    druhom, vyvinutejší ako haitský.
    Neprestajne u tých najväčších si všímam opakovane sa vyskytujúce zvieracie úkazy zrejme odpozorované od iných superiórnych živočíchov, Nemcov, Američanov, židkov, alebo žeby sa zjavili z istého navonok nebadateľného zdroja príkazy zámerov jednakosti jednania?
    Napríklad, zjavený diabol ich nalákal k pýche, to je hrôzostrašné, Hirošima nás máta dodnes, poďme gongovať a počítať. Fuj jadrovým bombám, fuj hroziaci Irán.
    Čo napríklad hanba za zločiny v Kórey a Číne, ich skromnosť a spomínaný zjavený im to nedovoľuje.
    Sú povýšeneckí z vlastnej vôle, bez ovplyvňovania z okolia, lebo navonok nosia ľudské schránky, ale prebývajú v nich živočíchovia, ako ich nazval arton, alebo je náklonnosť k pýche vrodená alebo vychovaná či vnútená?
    Musí čítať talmud, aby sa požidovštil? Nasleduje židovské vzory, alebo dokonca stavia sa proti nim, ale aj tak používa zbrane a postupy súpera. len chce zničiť vlastný obraz.
    Čože sa to len udialo opäť nám chudákom, aj americké lode sa stiahli, aby za jeden deň nepocítili výboje mesačnej radiačnej dávky, kamaráti nás opúšťajú.
    Zanechajme živočíchov, lebo žili aj ľudia.
    Learn, Oh Lisbon, that the destroyers of our houses, palaces, churches, and convents, the cause of the death of so many people and of the flames that devoured such vast treasures, are your abominable sins, and not comets, stars, vapours and exhalations, and similar natural phenomena. Tragic Lisbon is now a mound of ruins. Would that it were less difficult to think of some method of restoring the place; but it has been abandoned, and the refugees from the city live in despair. As for the dead, what a great harvest of sinful souls such disasters send to Hell! It is scandalous to pretend the earthquake was just a natural event, for if that be true, there is no need to repent and to try to avert the wrath of God, and not even the Devil himself could invent a false idea more likely to lead us all to irreparable ruin. Holy people had prophesied the earthquake was coming, yet the city continued in its sinful ways without a care for the future. Now, indeed, the case of Lisbon is desperate. It is necessary to devote all our strength and purpose to the task of repentance. Would to God we could see as much determination and fervour for this necessary exercise as are devoted to the erection of huts and new buildings! Does being billeted in the country outside the city areas put us outside the jurisdiction of God? God undoubtedly desires to exercise His love and mercy, but be sure that wherever we are, He is watching us, scourge in hand.
    publikované: 14.03.2011 19:33:44 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  109. snake eater
    Indonezia klesa kvoli nadmernemu odcerpavaniu spodnej vody, uz dlhsi cas...su tu toho plne noviny
    publikované: 15.03.2011 14:21:28 | autor: mnkr (e-mail, web, neautorizovaný)
  110. Ano, Fon, sú to živočíchovia.
    Aj ja som živočich.
    Aj ty si.

    A najväčšia diabolská pýcha je nahovárať si, že nie sme.
    Tak, ako si to nahovárate vy, kresťania. A vy, židia.

    Ale ináč je pravda, že vy, kresťania, označujete za pýchu každý rovnyý postoj. Každý, kto sa vystrie a nadýchne, je kresťanmi ozančovaný za pyšného.
    A pri tom je takáto pýcha práve to, čo Europa, zvlášť vyýchodná, potrebuje. Dôstojnosť, sebavedomie...

    publikované: 15.03.2011 17:48:28 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  111. inu:
    bol tu clanok "Zly sen", tema bola jasna
    bude aj clanok o tom, co Fico v Izraeli vybavil, so zameranim na holokaust?
    publikované: 18.03.2011 13:58:36 | autor: otazocka z kuta (e-mail, web, neautorizovaný)
  112. Fico objednal putovnú výstavu potomkov holých kostí
    Upriamil si náznakom ponuku obmeny témy zrejme z dôvodu nesúhlasu s posudzovaním orbánolúzy.
    čo árijské tváre približuje k jobbickým zlodejom a vrahom?
    Ich spoločný cigánsky pôvod, isteže pravdepodobné, alebo im na rase vôbec nezáleží a podstatné je ideologické spolutvárnenie sveta, alebo aspoň okolia podľa podhodených schém.
    Vlastné „myšlienky“ povýšili nad rasu, je to možné, už len tým sa ukázali ako buriči, rasu stvoril Boh a vaše reči ste vyšťali včera, nemáte minulosť a slúžite iba ako poburovači v službách židov, spomínaním holohoaxu sa od židov neodlúčite.
    Tie citlivky čo sa vždy rozohnia nad zmienkami o holohoaxe sú tí, ktorí pravdu odhalili a sú rozhnevaní nad neustálymi klamstvami?
    U malého počtu, zvyšok závidí, sám by chcel ukázať vlastné rany ako veľmi nespravodlivo trpel, on veľký, za ktorým stoja obrovské dejiny ukradnuté iným si zúfa, poďme sa rozplakať nad ich údelom, pritom sa o nich nedozvieme, lebo omieľajú len holoholo.
    My žiadame vlastné holoholo, len sme socky bez peňazí na propagandu.
    Kadejakí vraj politickí väzni kvičia ako veľmi ich vybúchali, a najväčšmi na súde kde popierali všetko čím sa dnes vychvaľujú.
    publikované: 18.03.2011 17:14:59 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  113. Európa je umelý nezmysel, preto mi
    je ľahostajné čo tá potrebuje. Ukážkou býva keď agenti vykrikujú o Európe a keď sa ich milovaná Európa zhmotní v 1 celok už sa im to na oko, na príkaz nepáči. Žiadajú si tú dobrú jednotnú Európu, nie zlú socialistickú EÚ. jeden centralizmus je správny, iní už zlý, ako sú dobré a zlé vraždy, podľa toho kto a koho vraždí.
    sebavedomie a sebadôvera sa stali revolučnými spoločníkmi židov a vo výsledku je Európa v ich reťaziach. Sebadôležitosť a sebavýznam všetko poničili.
    Opičiť sa po najväčších úbožiakoch sveta, židoch. To nám chýba. Tým by sa vzpriamili opäť iba židia, iniciátori rozdýchavania, oni sú plánovači, vy ste vyskočili k nim, chcete ich miesta.
    Je pyšný a preto sa chce vzpriamiť, chce sa rozdýchať na úkor iných. Mali by sa nadýchnuť feferónske gardy, aby sa rozrástli do rozmerov príkladu sionacistických súdruhov.
    Nestačí jeden šarko, požadujeme viac dôstojnosti.
    Pýcha je povýšenosť, že niet Boha, nepamätanie na trest a smrť, presvedčenie o beztrestnosti, pýcha je súd, že je lepší, vyšší nad iných. Nikto chce byť väčším, nie menším, ale ak je malý čím sa rozdýchala jeho pýcha, spojil sa do skupiny niktov, aj oni spolu sú stále niktovia, tak musia ukradnúť skutky druhých, smerom do minulosti aj dnes, a ich dýchanie končí vraždením.
    Naopak, treba ich znížiť, odstrániť, nie aby sa rakovina rozšírila.
    Narovnať sa a dýchať proti židom? ÁNO, musí byť začiatkom aj koncom celého snaženia.
    Je vzpriamený ale nie pyšný, chce dýchať, aby písal pravdu.
    Hovorí pravdu a stojí priamo ako kolos.
    Priamo voči komu, pred kým?
    Pred Bohom, napriamovanie funguje a volá sa pokora, nie páčiť sa ľuďom ale Bohu.
    publikované: 18.03.2011 17:54:15 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  114. Konecne ma aj Europa s pricinenim warmongera Sarkozyho svoj Irak
    publikované: 20.03.2011 08:10:07 | autor: Tobruk (e-mail, web, neautorizovaný)
  115. Vsetci
    sedia nad danovym priznanim, ja viem, niektori mozno naposledy, ak nam vlada nadeli, co slubuje.... Ale snad niekto este sleduje spravy.

    Nedavno nenner prorokoval vojnu ku koncu roku 2012, teraz sa objavila sprava:
    " Biden se setkal s Medveděvem, Putinem a vedoucími opozičních politických stran. Kasparov, bývalý šachový mistr světa a jeden z opozičních představitelů, uvedl ve svém blogu, že i když měl Biden odjet na Moskevskou státní univerzitu, pokračoval v besedě. Nakonec nepokrytě sdělil, že na setkání s Putinem mu oznámil, že není vhodné, aby znova kandidoval na prezidenta. Podle něho je Rusko z Putina unavené a zvyšující se únava povede k podobným událostem, jaké nastaly v arabském světě. Dynamika těchto událostí zapříčiní přehodnocení ze strany USA všech autoritářských režimů, tedy včetně Ruska. Stabilita putinské vertikály prý nebude pro americkou zahraniční
    politiku konstantní."
    http://www.regnum.ru/news/polit/1382930.html

    Neviem, nakolko je to doveryhodne. Krasilnikove slova z roku 2002 prestavaju byt sci-fi.
    Zopakujem snake_eaterov link http://www.osud.cz/pohled-z-druhe-strany-aneb-nac-se-pripravuje-amerika
    Ked zase zacne preskupovanie leteckej techniky na blizkom letisku , dam vediet.
    publikované: 21.03.2011 09:43:21 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  116. zopár postrehov ku novej vojne
    Tak už nám ju predávajú. Od začiatku: Krasilnikov: k poslednej skúške dôjde rok alebo dva pred úderom. Krajina musí vlastnit PL systémy S300. Úderu bude predchádzat celosvetová kríza a kríza dolára. ...atd atd - podmienky sú splnené.
    zdá sa, že bolo rozhodnuté ešte pred hlasovaním v OSN. Radičovej najťažšie rozhodnutie. Do Stredozemného mora už pred týždňami priplával krížnik Aegis - anti SCUD. Predletová príprava, výber pilotov , zásobovanie a logistika operácie vyžaduje viac ako 24 hodín od rezolúcie OSN. Pozemné operácie sú vysoko pravdepodobné. Už sa ani nezaťažujú dodržiavaním rezolúcie. A oslavná Goebbelsovská propaganda vojny na SME je na zvracanie. Možno sme naozaj svedkami začiatku konca. Milá N, dávaj na seba pozor.
    publikované: 21.03.2011 10:57:37 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  117. zdanlivý rozpor
    v záujmoch US korporácií udržať nízku cenu ropy a tejto vojny - má možno viacero vysvetlení. Jednou je to, že ide hru na vyššej úrovni - pravdepodobne pokus zastaviť Čínu v Afrike. Málokto vie, že Čínania v priebehu týždňa bezchybne evakuovali 35000 svojich občanov z Lýbie. Očakávaný nárast cien komodín poškodzuje Európu a Euro a tým opäť nahráva USA, rovnako ako príliv nových utečencov. No možno je v pozadí aj pokus vytvoriť predmostie pre opačný zámer - exodus európskeho obyvateľstva v dôsledku klimatických zmien. Británia má mať do roku 2020 sibírske teploty. Počkáme a dozvieme sa. Teotwawki.
    publikované: 21.03.2011 12:46:18 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  118. Ľavičiarsky extrémistický postulát
    dolejšího Bieli muži je pomýlený
    Nedokáže rozoznať farebné odtiene a podobu tváre, nemá poňatie o tvorcovi rasy, ani o jej zmysle.
    Tým má byť Berlusconi? Alebo obama?
    Kedy sa cigáni ako šarko venovali rasovej otázke? Kedy sa prihlásili k rase ako politickej téme? K antirasovej vždy.
    Sa nejedná len o farebnosť lebky, ale aj jej tvar, mnohí „Európania“ sú neárijci, to si všimne práve malé dieťa, ktoré ešte neprešlo obdobím premývania makovice.
    Ak psychopati vraždia, aký to má súvis s ich rasou? Ktorá je aj tak len dočasná, telo sa po smrti rozpadne, a duša, ktorú obopínalo telo má zafarbenie podľa miery skutkov, čím sú horšie, tým viac sa približujú znakom satana.
    Navonok síce sú vrahovia bieli, ale vskutku negry, len sa prizrite na ich škaredosť, ich umŕtvené vnútro sa prejavilo v tvári.
    Po výslednom spojení vzkrieseného tela a duše, duša bude na vrchu, a vtedy sa pozná, kto ako sa odchýlil od osobnosti, ktorú získal.
    posledným steblom, ktorého sa chcú vrahovia pridržiavať pri živote je aj otázka rasy, nahovorili „bielym“ hnutiam, že vyvražďovanie druhých sleduje vyššie ciele dotýkajúce sa mét celého bieleho sveta.
    Predsa vrahúň neprezradí, že je sebecký odpad, on zachraňuje civilov, dokonca kresťanov, nezabíja, je dobrák, ešte aj biely.
    A „bieli“ hlupáci sú ochotní uveriť, že ak multikulti šialenci cepujú minulých mordárov v Indii či Afrike, tak ich k tomu voviedol etnomasochizmus a nenávisť voči bielej rase. Aj to je síce pravda, ale chrániť vraha lebo má podobnú tvár je bláznivé.
    Pre rôznych samozvaných, nikým nevyžiadaných ochrancov bielej rasy vrahúň je čistý kvôli svojej hlave, akoby aj mohli vraždiť, veď sú bieli, a teda nevinní. Čože mi to len pripomína, žeby jednanie židov, všetci revolucionárski vzbúrenci rozmýšľajú rovnako, žeby ich riadili z jedného ústredia?
    Dolejší nech netrúbi boľševické kecy, nevnucuje predstavu, že vrahovia majú rasu, a iných vraždia pre rasu a teda milovníci rasy by mali bojovníkov za rasu podržať.
    Vrah nemá tvár, iba vzhľad netvora, ktorý čaká na popravu. Rovnako by nás mohol presviedčať, že vrah je chudobný a preto vraždí, v prípade boľševika dolejšího naopak, bohatý. Vraždí lebo je narušený, rozbitý, nemá úctu pred ničím, a reči o chudobe a podobne majú jediný zámer obhájiť a trivializovať zmysel vraždy.
    Zosúladil človek skutky so svojou rasou, vylepšil?
    Neger čo bude spasený bude žiariť ako Boh. Odporné zjavy „bielych“ zločincov budú smrdieť ako ich tchorský otec satan.
    publikované: 21.03.2011 18:05:13 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  119. kulturna vlozka
    publikované: 21.03.2011 20:19:38 | autor: n (e-mail, web, neautorizovaný)
  120. Rusko
    Zaujimavy odkaz som nasla v jednej diskusii na zvedavcovi.

    http://colonelcassad.livejournal.com/332836.html#cutid1

    Velvyslanec RF v Libyi Camov zaslal do Moskvy telegram, v ktorom nazval Medvedeva zradcom. Medvedev se chcel udajne zucastnit priamych akcíii proti Libyi.

    "Putin nazval západní tažení proti Libyi křižáckou výpravou a Medveděv kontroval, že taková vyjádření jsou nepřípustná. A je toho ještě mnohem víc. Zdá se, že spekulace o rozkolu v ruském "tandemu" se stávají realitou. Americký viceprezident se na poslední návštěvě Ruska tedy činil."

    V texte sa spominaju diplomati z ministerstva zahr. veci, ktori mali iny nazor ako Medvedev a boli prepusteni - dvaja od Lavrova a spominany velvyslanec v lybii. V ruskych diskusiach su tiez narazky na medvedevove napojenia na americku diplomaciu. Медвепуты давно и прочно засели в кармане мирового сионизма
    publikované: 22.03.2011 04:11:11 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  121. POSTAPOKALIPTIKA
    (zopakujem: http://www.youtube.com/watch?v=Lwot8rzB_N4&feature=player_embedded)
    Pekná ukážka zrejme ruskej ilustračnej školy.
    Vidno, že táto myšlienka sa stáva čoraz bežnejšou. Konieckoncov, žiadne fantázie netreba -

    POSAPOKALYPTICKÁ ĚRA je predsa TÁ NAŠA.

    V Europe každých pár kilometrov prechádzate medzi zrúcaninami sídiel, ktoré boli na svojich bralách symbolom večnej sily a nezničitelnosti, symbolom pýchy vtedajších mocných.

    Prejdete k Stredozemnému moru a nájdete tam zrúcaniny dychvyrážajúcich mramorových monumentov. Prejdete do jediných zachovaných Pompeji, vtedy len nepodstatnej bočnej periférie , a nájdete tam na každej stene malby, ktoré svojou technikou prekonávajú ešte aj michelangelove fresky a svojim umeleckým stvárnením je ich v každej vile viac, než si dnes môže dovoliť aj ten najbohatší plutokrat.
    Keď takto vyzerali antické dediny, qko potom musela vyzerať metropola pred tým, ako ju rožozrali z kanálov vyliezajúci kresťania?

    Prejdite k Nílu a objavíte zrúcaniny niečoho, čo ani dnešné ludstvo nedokáže zopakovať, aj keby niekde vzalo čo len zlomok vole také niečo spraviť, aj keby náhodou už dokázalo pochopiť, prečo je to postavené. Objavíte NEKONEČNÉ postapokalyptické zrúcaniny stavieb civilizácie, ktorá v časoch, keď 90% druhu homosapiens blúdilo ako zvierata bez domova, popísalo tisícky a tisícky nápisov do kameňa presne podla pravítka.
    A to robila až dovtedy, kým sa ich vôla nerozriedila v krvi dementov. Potom zanikla v púšti.

    A zájdite aspoň v myšlienkach na sever krajiny zvanej Bharáta a objavíte už ani nie až tolko fyzických pozostatkov, ale tolko a takých hlbokých myšlienok, že z nich ludstvo historicky dokazatelne žilo celú svoju historiu, a to ako východ, tak aj západ, a z ich zvyškov je pozliepané každé jedno to, čo by malo súčasnému svetu plniť funkciu duchovna, ale dnes sú to už len mrtve nefunkčné dogmy. Z diela rozmýšlajúcich ludí zostali len postapokalyptické zlomky, ktoré pochopiť dokáže len málokto, a ak, tak ich nedokáže podať svojim blízkym, a ak, tak ho nepochopia. Ludia sa konieckoncov o racio nezaujímajú, nepočúvajú a nečítaju učitela, namiesto toho radšej vytiahnu z hrobu jeho rozloženú mrtvolu a jej odpadnuté údy nosia na transparantoch a štítoch - Ecce homo, Ecce religio.

    To dnešná doba je postakopalyptická a preto, milé detičky, nemusíte sa ničoho báť. Keď praskne táto dúhovo žiariaca bublinka, v ktorej sme vyrástli, nič hrozné a neobvyklé sa nestane.
    publikované: 22.03.2011 07:13:59 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  122. kulturna vsuvka
    publikované: 22.03.2011 07:17:53 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  123. Rasové vojny.
    Je hodné špecialnej konzultácie s odborníkom, prečo súčasná Západná civilizácia vedie rasové vojny iba externe, respektíve prečo má tendenciu odtial začať, prečo s tým ma menej problémov.

    Zrejme ovela lahšie prekonava strach zo špinavých metód a ich následkov, keď sú ďalej od centra.
    Konieckoncov, toto je asi prirodzený všeobecný zákon, netýka sa to len extrémne pokryteckej dnešnej západnej civilizácie.

    Ale zdá sa mi, že perimeter vojnového kruhu je čoraz menší (alebo zle vidím ?

    Ale nezaujíma ma vojenské násilie a zkaza, ktorá zrejme smeruje k Europe. Som zvedavý, ako sa szmeni PARADIGMA verejných prejavov.
    Ono Orwel si to vo svojom 1984 riadne zjednodušil s tým menením hesiela ahistorie. Konieckoncov, to bola len explicitná fikcia, karikatúra. V reáli je to očividne náročnejší proces a aj ovela veselší, keď človek vie, ako to bolo včera, ako to je dnes hlavne, kam to bude smerovať zajtra. To sa potom pozerá na tie červíky produkujpce ideolígiu, ako sa krútia a otáčajú, nenápadne menia orientáciu pod vplyvom niečoho, čo ani sami nechápu.

    Že ste ešte nepočuli vo tom bordeli, čo sami nazývajú "verejný diskurz" ( tupý termín, že :), že ste ešte nepočuli spomínať rasovú otázku ohladne utečencov z Afriky?
    No , ani ja nie. Ale na tomto blogu to už spomína kde kto. Ale už sa krútia všetci, všetci do jedného sa už držia za brušká a už to ide vypadnúť z ich doterajších multikulti židokresťanských ritiek (ideologovia vždy produkujú tadial, iba ak idú na debatu do masmédii, vezmú to do úst a až tam to potom druhotne vytláčajú cez zuby )
    A treba dávať aj dobrý pozor - to je tiež súčasť zábavy - aby ste dokázali rospoznať ten termín, ktorý kôli tomu vytvoria. Lebo samozrejme, staré, ako rasa, eugenika, dedičnosť, evolúcia .... to všetko je tabu, oni proste riešia problémy sveta tým, že vytvoria nové slová :))

    No nemilujte ich, hoviadka božie homosapientske.
    publikované: 22.03.2011 07:40:34 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  124. 2000 a 2012
    My, čo sme zažili pri plnom vedomi a pri plnom rozume rok 2000, si pamätáme, ako začala tá hysteria 2K. Dokonca aj medzi porfesionálmi boli takí, ktorí tomu podlahli (nemyslím tých, ktorí toto absurdné klamstvo práve sami vymysleli a rozdúchavali - ano, jednoduché vysvetlenie je najlepšie - len a len kôli ziskom z predaja "updatovaných" systémov.

    A teraz tu máme niečo trocha podobné, 2012.
    Zatial je to ešte latentné, tak ako 2K hysteria bola rok pred časom nula ešte len relatívne latentná. Ale to sa zmení, o tom nepochybujem, to tu predpovedám.
    Nepochybujem, lebo vidím, čo teraz bude poháňať hystériu. Nie, nie je to viera v mystickú pravdoznalosť budúcnosti u starých mayských časomeračov. Očividne bude túžba po apokalypse a bahnenie si v nej poháňané dennodenými tragédiami, ktoré ludia zažívajú, ich nedostatkom zmyslu, hodnot a vidiny cesty...

    Keď vidím tie apokalyptické videá, s akou láskou sú vytvorené :), začínam sa pomaly aj ja takpovediac obávať, čo ešte sú ludia schopní kôli "eventu" roku 2012 naozaj vytvoriť.
    Teraz absolútne bez žartu a ironie - oni sú naozaj schopní spustiť nejakú katastrofickú udalosť či proces, len aby boli pri tom.

    Každopádne sa ale obávam toho škrekotu, akým budeme zavalení celý budúci rok (to už bola zas trocha ironia:)
    publikované: 22.03.2011 08:01:45 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  125. unikat a zaroven univerzal
    takého je v kozme myriady.
    a skúste pri tom, ja viem, výnimočne, nerozmýšlať
    http://www.youtube.com/watch?v=hsMtws2yJWw&NR=1

    ergo,
    ČO do boha tie vypelichané opice ešte chcú?
    publikované: 22.03.2011 12:26:04 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  126. Západná „civilizácia“, „jedna
    civilizácia“, vy nemilujete našu jedinú mysliteľnú „civilizáciu“, využívate jej plody, ale odmietate ju podoprieť vlastnou silou.
    Ste nepriatelia „civilizácie“, vaša nezrelosť vás voviedla do odboja so systémom, ktorý je jediný možný, ako sa v jedinej „civilizovanosti“ očakáva, je jediná, a tú jedinú môže viesť len jediný nositeľ moci a šíriteľ a upevňovateľ s tvrdou rukou a vy nimi nie ste a ako hrozba ste skončili, vy ste nútení „civilizáciu“ prijať, pretože žijete v okruhu rozšírenia „civilizácie“. Ste majetkom „civilizácie“. Nič mimo „civilizácie“ nie je prípustné, len vaša smrť. vrchný kápo „civilizácie“ stanovuje smerovanie „civilizácie“, ukrýva sa v zahmlenosti a rozposiela cez svojich najbližších lekcie vnímania skutočnosti davom.
    Jednej „civilizácii“ postačí 1 kápo, poznáte ho, alebo žeby nie?
    Ak sa dôveruje jestvovaniu západnej civilizácie a krok jedného sa odráža v mienke celku tak by malo byť ľahké zodpovedať otázku kto je hlavou „civilizácie“.
    Spoznanie nepriateľa je víťazstvo, ale dopátrať sa ho môže, dokonca hoci len uvažovať o existencii tajomného neznámeho, len ten čo sa absolútne oddelil od komunistických snov jednakosti celku, ako sa všetkých dotýka všetko a činy jedného sú súhrnom želaní druhých. 1 „civilizácia“ by predsa neobstála ak by sa našiel protichodný postoj, vtedy by zákonite museli existovať aspoň 2.
    Alebo sa niekto zaľúbil do komunizmu a preto jednota mu vyhovuje, milióny rovnakých sú veľmi vítaný materiál na spracovanie, alebo amatérčiny predostrel ako mu preliali z „civilizovaných“ hrncov. Bez zmyslu.
    Civilizácia je len náčrt, ponuka, obmieňa sa alebo vyvracia, zlieva, nie je jedinou ale centralizmus je nutnosťou, ak človek je nula, a nemá silu sám škodiť druhým. Preto sa scmukávajú dokopy, ale náplňou ozajstnej civilizovanosti nie je vymodelovať lietadlá, ale ich účel a použitie. Šarko a iní vrahúni nestvorili nikdy nič, priživujú sa na objavoch druhých, zneužívajú ich rozum v službách zla, pritom ich predkladajú ako vlastný vynález, pretože sami sa pridružili k dajakej „civilizácii“ a objav jedného je objavom každého príslušníka sekty, so zdôraznením pohŕdania, že ostatní mimo ich „civilizáciu“ sú chuji, ktorým chýbajú čo i len vlohy aby niečo splodili. Nazvať psychopatov, čo dnes vyliezli na povrch po stáročiach strachu, civilizáciou, je spustlosť ducha.
    Arton napísal pravdivo, že vymýšľajú nové slová a zopakoval ich.
    publikované: 22.03.2011 17:43:03 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  127. Ak sa vyskytujú rasové
    vojny, kto je ich hýbateľom?
    Od počiatku vekov sa stala vojna, aj rasová súčasťou dejín človeka.
    Ak bojujú rasy, museli sa od seba oddeliť, aby sa vonkajškovo odlišní ich zástupcovia vyvražďovali ako praví divosi práve kvôli ksichtom, alebo žeby rasy rozmiestnila po svete vyššia bytosť?
    Eva bola ružovou a bezhriešnou, ale nastal úpadok ľudí a narastanie hriechu privolalo trestajúce eugenické prečistenie obyvateľstva. Boh je najväčší a jediný eugenik, rozhodol kto si zaslúžil žiť, prežil jediný človek čo zachovával mravnosť, 100 rokov staval loď a nabádal na pokánie a spodina kydala na neho posmešky až zdochli. Rasa predpotopných ľudí pokračovala Noachom a jeho príbuznými.
    Rozvrstvenie rás stvoril hriech, stavali vežu, pyšný veľký kolos a Boh ich rozfúkal po zemi, vykreslil im nové tváre, jazyky a usporiadal cestu.
    Potomkovia Cháma, veľkého hriešnika sčernali. Sú čierni lebo Chám bol hriešni, hriech je čierny, hriech z ľudí vyobrazil negrov.
    Boh a rasa sú spojené ako 2 prsty jednej ruky, kto pohŕda rasou, tak aj Bohom, kto Bohom aj rasou, rovnako ako Boh stvoril svoju Cirkev, satan okamžite proticirkvi, ako rasovú otázka skúmali síce omylne v minulosti, ale predsa len dospievali k pravde, aj keď Nemci a Američania vháňali svoju namyslenosť, čím znečistili rasové bádanie ale zásluhy im ostali.
    Dnes nastalo prevrátenie zmyslu rasy.
    publikované: 22.03.2011 18:47:14 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  128. Môže byť nazvané rasovou
    vojnou strachovanie sa o majetok, áno, ak významom ich vnímania rasy sú prachy.
    Prachy ako prvotnosť aj záver zmyslu rasy.
    Pred mnohými rokmi som si všimol, pretože som predpokladal že ak slovne tvrdili podobne čo ja, že aj pochopenie a dôraz kládli na čo ja, mýlil som sa, prachy, prachy, islam, islam, skupánstvo, skupánstvo, o rase nič.
    Alebo sa boja spomenúť nebezpečné slová, alebo sú riadení.
    Rasovo sa vymedziť proti inému je podmienené skúmaním rasy. Skúmajú?
    Ak rasová, tak z hľadiska rasy by odmietali prisťahovalcov, len v náznaku tvrdia, že ak niekto došiel z Afriky, tak je moslim a džihádnik, a musia ho živiť a má milión príbuzných a nechce makať ale hádzať bomby.
    Nové slová k téme musia vynájsť, pretože rasa nie je dôvodom ich vreskotu, sú sebeckí držgrošovia, to je všetko, musíme živiť cigáňov, Gréci rozflákali hospodárstvo a musíme za nich platiť, dederónom už priveľa vyplácame, dôchodcom treba znížiť dôchodky, som najpracovitejší, socky začnite robiť.
    Neberte mi peňaženku, keďže oni obviňujú negrov a podobných, tak mnohí vierolomníci to pospájajú s rasou, akoby niekto odsudzoval trockého a ďalší by ho obvinil z antisemitizmu, pretože akoby mohla sa nájsť iná príčina ako že patril k satanovej synagóge.
    Arton
    Kedy v dejinách jestvovalo žido–kresťanské súručenstvo? Ak už omdlievaš nad výtvormi dávnoveku len preto, že neboli kresťania, tak začni prekopávať celú zem, podlez pod stojace domy a hľadaj, ale všetko a porovnávaj, a keď sa nedochovalo, tak sa ozvi Bohu, ten ťa poučí.
    Tvoje výpady sú aj tak skopírované, aj nenávisť si uchmatol od druhých, kresťan nevie nič, iba rúcať, Nemci škriekajú o Slovanoch, židolúza o Palestínčanoch, taliansky cigáni o Líbyjčanoch, sever o juhu.
    publikované: 22.03.2011 19:23:57 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  129. Konečne si si všimol pointy, Fon
    na ktorú ťa upozornujem už dlhšie.
    Mal by si sa nad tým zamyslieť, čomu slepo veríš. Toto tvoje rozpoltenie sposobuje tvoje problemy.
    Každý človek má v princípe dobré úmysly, ale každý podlieha nejakým memetickým epidémiam, ideologiam.

    Duchovno človeka je vec abstraktná a čistá. Napriek tomu vždy vznikali okolo nej socialne siete, zotročujúce sekty, cirkvy, aj na východe aj na západe. Jjedno z takých pochybných monštier voláš židovstvo, ale ako by si bol slepý na jeho pokrvného brata, kresťanstvo.

    Je to častá chyby, ktorú robíš, Fon, veď priam z toho kresťanstvo žije, ba pôvodne ho na ten účel upravil farizej Saul. Prečítaj si jeho epištoly, ako majú kresťani podporovať "svatých" v Jeruzaleme... Medzičasom kreťanstvo prešlo zmenami a rozdrbalo sa na desiatky podsiekt ... ale submisivita voči iracionálnym blbosťiam, voči genocídnej knihe, voči nejakému vymyslenému kmeňu z púšte, mu zostala, len sa pretransformovala do iných foriem.

    Uzavrime to jedným podobenstvom:
    Kresťania sú ako ludia, ktorí si sťažujú na kašlanie, chrlenie krvi a celý čas sa liečia rôznymi anibiotikami v dobrej viere v čisté zdravie a pokoj, ale v každú nedelu idú do kostola, kde im akýsi človek v čiernom vstrekne novú dávku tuberkulózy rovno do krvi ...
    Toto je problém ich zdravia, toto je ich schizma.

    publikované: 23.03.2011 06:05:23 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  130. Korozia pokračuje.
    Europa je vo vojne, je pod priamou agresiou takzvaných "utečencov".

    http://spravy.pravda.sk/zaplavia-europu-utecenci-taliansko-sa-chysta-prijat-50-tisic-africanov-1eu-/sk_svet.asp?c=A110322_154005_sk_svet_p23

    Europa buď zmení paradigmu, alebo zomre dlhou bolestivou smrťou a zmení sa na to, čo je dnes severní afrika.

    Toto je skutočná a v podstate aj JEDINA tragédia súčasného spoločenstva.

    ( problém oilpeak je skôr technického rázu, ale korózia ludstva, či skô rakovinové nádory ludstva, sú najnebezpečnejší problém. Racionálni a inovační zdraví ludia prežijú aj bez ropy, zvieracími pudmi riadení polodementi stiahnu ludstvo do úpadku, bolesti a smrti aj pri totálnom blahobyte )

    Preto sa už odmietam zaoberať jednotlivcami a pomáhať im dialogmi a psychoanalýzami - kto doteraz nepochopil, kto doteraz nevidí, je beznádejný prípad.
    Lavína sa už pohybuje.
    publikované: 23.03.2011 07:03:48 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  131. Ešte aj toto..
    Vojdem včera do Pantareje, a hneď sa aj otočím a vyjdem von.
    Normálne tam visí taká ceduľa, že celým svetom milovaný George W.Bush napísal knižku o sebe (alebo niekto ju napísal zaňho, veď ten tuším nevie písať). Normálne im tam visí, no. A normálne bola promptne preložená do slovenčiny a normálne vyjde. A budú ju normálne predstavovať v onom kníhkupectve, a to prosím za účasti amerického veľvysranca a súdruha ministra Mikuláša Dz.
    Teraz len dúfam, že v tom čase budem mať nejaký zmysluplnejší program, lebo v opačnom prípade sa asi neovládnem a budem v správach. A ja mám len jedny nervy, ako vravela mama.
    „When a stupid man is doing something he is ashamed of, he always declares that it is his duty." George Bernard Shaw
    (To má byť akože o bušovi, ale ak tam nakoniec pôjdem spraviť bordel, tak to tuším bude aj o mne..)
    Chcel som sem najprv capnúť pár postrehov z prvej ruky k pôvodnej téme článku, od Kurta Vonneguta, ktorý mal to pochybné šťastie byť v Drážďanoch práve počas toho pekla a krátko po ňom, ale potom som sa dopočul, čo že sa to deje v Líbyi a.. nejako ma prešla chuť.
    Načo?
    publikované: 25.03.2011 16:09:41 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  132. Lebleu, Ty si moj clovek!!!
    Ty si jednym slovom povedal celu filozofiu dnesneho clovecenstva, filozofiu posledneho Arijca.
    Tvoje "naco?" je vyjadrenim vsetkeho, co sa udialo za poslednych 4000 rokov, vyjadrenim vsetkeho, co citi posledny Arijec.
    Naco sa este usilovat o cokolvek, ked uz Zid s jeho Talmudom a jeho spinavymi trikmi , a Neger s jeho hip-hopom skurvili ludstvo, ked zabili nadej na to, ze povstane Nadclovek.
    publikované: 25.03.2011 20:53:10 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  133. protest v londyne
    po tom ako vlada schvalila jeden utahovaci rozpocet a chysta sa na druhy, 200000 plnonasratych britov ide protestovat za svoje pravo dostavat peniaze za nic do ulic londyna tuto sobotu. vsimnime si kto je spomenuty ako prvy konkretny recnik. nuz nie je socializmus ako socializmus http://www.artlyst.com/articles/london-protest-against-arts-cuts-26-march .
    publikované: 25.03.2011 20:59:16 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  134. Nobelova cena za mier
    Obama: Libya military action saved 'countless' civilian lives

    Buuuuhahahahahah
    publikované: 26.03.2011 13:02:01 | autor: Irak bol tragedia, Libya je fraska (e-mail, web, neautorizovaný)
  135. Obomba klame, vraždí, mučí
    to je prekvapenie, pre naivných istotne, dôverujú každému polonegrovi, ktorého nepoznajú a očakávajú zázraky. V USA nie je mysliteľné, aby niekto mimo rámec systému mohol čo i len sa usilovať o nejaký prevrat, USA sú totálne mŕtve na zmeny. Čo dobré vykonal obama pred vstupom do úradu? Nič, fanatici čakajúci na zmeny sú vinní, že monštrum obama sa prejavil.
    publikované: 26.03.2011 17:27:03 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  136. chudáčikovia árijci, už sa
    ich snaženie uchyľovalo k zavŕšeniu, túžobne očakávali príchod nadárijca, vtom zaznela negerská hudba a priskočil talmuďák a zhatil vzývanie nadčloveka.
    Kde tieto nápady Grigoriy vydoloval, úplnou náhodou poznám aj iné obmeny večnej usmoklenosti.
    komovia nám zhabali majetok, tým zatarasili všetky nádeje, tak veľké vyhliadky ma čakali, a prosperita neprišla, vinní sú komovia, oni, ja som veľký, zabránili mi vzostupu, dnes som biedny z viny komov, ja by som vám ukázal ak by som nebol nevládny.
    Bol som ťažkým väzňom, politickým, veľmi som nenávidel komov, škodil som im, plačem veľmi dodnes, živo si spomínam na rozdiel od mojich mučiteľov na každú stenu cely, ale stráca sa mi pamäť ak mám prehovoriť o súdnej obhajobe, o popieraní toho čím sa dnes vychvaľujem, aj skutky hrdinstva mi vyfučali, ako je to možné? Ale pošlite mi odškodné.
    Telefónne číslo záchranky nefunguje, poďme bleskovo objaviť vinníka, už ho máme, Fico a jeho minister, on podpísal dohody s pochybnou firmou, čo celý rok robili noví nájomníci ministerstva nie je dôležité, ani to, že ak je vinný niekto druhý, potom by aj predchádzajúca zaručená plynulosť mala byť zásluha Fica, žeby nie?
    Príšerné, zvyšujú sa ceny benzínu, môj pracovný nástroj nemá šťavu, hanba arabom, určujú si ceny po svojom, hanba aj šikmookom, nedodali nám sklené výplne, čím mi znemožnili dodávky a zmontovanie celku, biznis mi stojí, strácam.
    Dokola tie isté príbehy sebectva, namyslenosti a urážok druhých.
    Vinný na úpadku árijcov sú špinaví židia? Nie, špinaví židia nastúpili na trón po absolútnom zlyhaní árijcov.
    Pochopenie účelu árijstva je v samotnom porozumení tvorcu árijcov. Árijec je árijcom pokým má vzťah k Tvorcovi, ak ho stratil, alebo zúrivo sa odkláňa od spojenia, má len telo, aj to uvädnuté, ovisnuté.
    Árijec nie je telo, je to duša, rasoví otravovia vždy vyťahujú kult tela, ktoré zožerú červy. Pretože sami majú telesné, talmudské sklony.
    Boh sľúbil Jemu verným nie ľudské telo, ale také aké má On sám, žiarivé, oproti ktorému aj to najkrajšie zemské je temný hnus, rasoví táraji si vybrali ináč.
    Vrieskajú na negrov, vreštia aké majú vysoké IQ, pritom svojim mozgom sa nesnažia pochopiť ani len toľko, že akoby aj mohol prispieť neger s niečím k čomu nemá danosti.
    publikované: 26.03.2011 18:01:40 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  137. čítam len 1 meno, turkicko–semitsky tmavého Eda Milibanda
    ak dostávajú peniaze za nič, ako znie modroboľševické heslo, tak ostatní tvrdo makajú, aby ich uživili, je to zlé?
    Zlé pre sebeckých modrých boľševikov?
    Zlé pre štát?
    Žeby bolo pravdou skôr, že najrôznejšie vypitvané socky závidia, že iní si vedia vybaviť podporu?
    Alebo krikom chcú ukryť svoju chudobu?
    Ak je niekto ozaj bohatý, akoby ho znepokojilo, ak by niečo rozdal? Rozdať znamená zmnožiť, ak mu nechýba je jeho povinnosť podeliť sa s ostatnými.
    V dnešnom svete mnohé zločiny nie sú postihnuteľne zákonom, tak prečo by nemohol zločincov štát vypumpovať o to čo si cenia najväčšmi, peniaze?
    Umenie nie je zárobková činnosť, prinášať hospodársky profit nie je jeho zámer, ak áno, len prispôsobením sa vkusu davu, štetky sa predávajú spodine pre vidinu prachov. Potom by pracovali za niečo, ale už to nie je umenie.
    publikované: 26.03.2011 18:32:12 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  138. ako ďalej?
    zaujímavé, presakujú správy o Kafdáfiho zlate a globálnej hre
    http://www.blisty.cz/art/57945.html
    publikované: 28.03.2011 10:02:49 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  139. videjko
    publikované: 29.03.2011 08:36:42 | autor: zlaty standard (e-mail, web, neautorizovaný)
  140. vrcholček ladovca
    židokresťanská morálka v afganistane:

    http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2011/03/das-us-kill-team-unterwegs-in.html

    viem, že je to už staršie, ale stojí za to sa nad tým zamyslieť.

    publikované: 31.03.2011 12:14:18 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  141. Kresťanstvo je nezmieriteľne
    protižidovské, ešte aj pápeženci v dávnych časoch. Boje proti heretickému pápeženectvu vždy mali židovské pozadie a úspešné prevraty vždy vyústili v židovládu, alebo maskované obmeny stále prítomného víťaziaceho židovského ducha, dokonca aj bez prítomnosti vo väčších počtoch údov satanovej synagógy. Arton, aj tvoj vreskot a fňukanie má židovský pôvod a židovský patronát, alebo ti vymleli makovicu protikresťanstvom boľševickí rodičia, nežidia? podľa vzoru židoboľševizmu ťa vyučili protikresťanskej zlobe?
    Kto že ti premýval hlavu protikresťanstvom, keď prví najzúrivejší nepriatelia kresťanstva boli hebrejovrahovia, ktorých židia sa cítia byť dedičmi, keďže sú hlupáci, dokonca aj rasovými?
    Možno sa stať protikresťanom bez židovského sprostredkovania?
    Sotva, každý protikresťan je vskutku židom. Dokonca aj keď by ich nenávidel, aj tak napomáha ich plánom.
    Tým, že posluhuješ Arton satanovi a satan si vybral židov, nevybral si usmoklených nemconacistov, ale sionacistov.
    Ty chceš satana a jeho lži, satan si vyvolil židov, tvoja podpora pre satana dvíha moc židov.
    Aby satan ukryl svoje nástrahy tak vrieska a arton poslušne opakuje, že zločiny amerických cvokov sú žido–kresťanské, skôr dôraz kladie na kresťanské zločiny, bez toho žeby predložil dokumenty, že vrahúni sú čo i len vygumovaní sektári, alebo že skutočné kresťanstvo stojí na vraždení, dokonca to vpísalo do doktrín ako predpoklad viery.
    Protikresťania, predovšetkým tí nie celkom v súzvuku so židovstvom v istých ohľadoch, sú nedocenení dedičia hebrejských vrahov kresťanov a židkovia ich veľmi neprijímajú, napriek ich veľkým zásluhám, zločinci bývajú žiarliví na spolubratov.
    Smola, však.
    Vraždy Američanov sú vraždy protikresťanov, aj tvoja Arton, či nie? Vraždia lebo sú antichristi, ty Arton si protikresťan, ich vraždenie neprijímaš. Ako možno vysvetliť, že ak antikresťania vraždia, ty nesúhlasíš. Už viem, oni sú kresťania, tak je to pohodlné, protikresťanský odpad nazvať kresťanmi, dokonca vo význame, že kresťanstvo si tak žiada. Nenávidíš kresťanstvo, teda vrahmi sú kresťania, čo je očakávané vyplnenie od nich, lebo kresťanstvo je zlé, nerád by si chcel, aby sekta protikresťanov, ku ktorej si sa pridružil bola pošpinená krvou.
    Kedy sa prihlásili ku kresťanstvu, nikdy. Sú kresťania, nie sú, čo také kresťanské by sme odhalili v uSA ak samý ich počiatok je protináboženská bezbožnosť? V USA žili kresťania, dokonca aj svätí, lenže ich vplyv na spoločnosť bol veľká nula, nikto ich nepočúva.
    Ešte môžeš pritvrdiť, že aj KDH je kresťanské, len preto, že ukradli meno. Z toho vyplynulo, že dôveruješ ak sa časť zločincov prehlási za kresťanov, prirodzene iba medzi neznalými voličmi a neskúmaš okolnosti ich tvrdenia, ty im veríš, si veriaci, a veriaci nepotrebuje dôkaz, veriaci žije mimo skutočný svet, on si len potvrdzuje svoje bludy, k tomu mu postačia aj náznaky a lži.
    Nehovoriac už vôbec o tom, že kto jediný má právo sa za kresťanov hlásiť, a ak fungujú rôzne náboženstvá vraj kresťanské musia to byť odčlenenci, teda odlúčenci, antikresťania a protikresťania. Pre teba kresťanom je ten kto si prisvojil meno, bez ohľadu na jeho pôvod. Ako môžu byť 2 kresťania ak nie sú spolu v 1 Cirkvi, žeby preto, že boli pyšní a chceli zneužiť Boha pre svoje ciele, čo myslíš Arton, človek určí kto je kresťan, alebo opačne, BOH stvoril Cirkev kresťanov a tí čo sú z Bohom sú kresťanmi?
    publikované: 03.04.2011 22:00:25 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  142. V tom je večná dilema, čo je zlo.
    Tu niet sudcu, čo by nás rozsúdil.

    Ja som ovšem abstraktný teoretik, alias skeptik, a preto sa cielene a vedomo nerád schovávam za slová. Preto som kritický nielen k súčasnej ideologii, ktorá je kryptosionistická, ale aj ku kresťanstvu, islámu, budhizmu, komunizmu, nacizmu, plutokracii zvanej kapitalizmus ... atd. Som (teoreticky) kritický ku všetkým dogmám.

    Prinajmenšom optimálne definované je toto môj postoj.
    Samozrejme, viac kritický som voči tomu, čo je v súčasnosti pri moci a V SUCASNOSTI KLAME a masovo špiíi noosféru.


    ------------
    Tí zabijáci v afganistane sú časťou spoločnosti, ktorá sama seba nazáva židokresťanská.
    SAMA SEBA !!

    Preto nebudem skúmať, z ktorej zo siekt kresťanska pochádza. To je váš problém.
    Ja som s tým oblbovadlom, ktoré vytvoril žid Saul už skončil. Asi som to už napísal - samozrejme, kresťanstvo je naša tradícia a obsahuje aj dobré elementy - ale to je primálo, lebo obsahuje aj privela zlého.
    A pokial sa jedná konkrétne o starozákonné (alias židovské, alias podla Fona- satanské elementy) tie sú tam zastúpené tak, že sú od neho už neoddelitelné.
    Kresťanstvo je sekta židovstva.

    Ovšem ani židovstvo, samozrejme, nie je stelesnené zlo, to ja naozaj netvrdím, na rozdiel od jeho bratov. Je len zhnité zrejme viac, ako kresťanstvo. Ovšem porovnávať dve močovky, respektíve hádať sa, ktorá z nich smrdí viac, to je prekliatie západu posledné 2 tisícročia. Ako keď pes naháňa svoj chvost a nazýva ho satanský vocas. Šialenstvo.

    ------------

    Ovšem jednu kritiku, respektíve urážku, prijímam.
    Som usmoklenec.
    zabili nám ježiša,
    zabili nám apoštolov,
    zabili nám prvých kresťanov,
    zabili nám všetkých svaytých
    zabili nám vyvolených v pogromoch
    zabili nám celých 6 milionov
    ....
    Na tomto som vyrastal, toto na mne muselo zanechať negatívne následky, som naozaj usmoklenec.

    Slubujem, budem sa liečiť.
    Prvý krok k náprave je veďeť o sebe pravdu.
    Robil som to, samozrejme, zle.Mea culpa, mea maxima culpa.
    A už nikdy žiadne tolerovanie odpadu, zmrdov, hlupákov agresívnych zvierat.
    Nulová tolerancia ku zlu.
    Nie je žiaden racionálny dôvod.
    publikované: 04.04.2011 17:55:44 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  143. ludom chyba ciel
    namiesto toho sa dokazeme pohadat kvoli tomu ci je krestan vrah alebo vrah krestan... generalizovat sa neda to ma uci snubenica - ruska ale nie tak celkom ruska:)

    tym co nemenujeme treba priznat jedine, zatial co oni uchovali svoju komunitu a tradicie prakticky nezmenene, dokonca judifikovali narody ktore k palestine nikdy ani neprivonali, dokazali zbavit masy ostatnych ludi v priebehu par desatroci akychkolvek vazieb s ich predkami, prepisat historiu a mnozstvo inych obdivuhodnych uspechov. Otazka je ci natrvalo a co sme ochotni spravit pre to, aby sme prezuli vzajomne nezhody a prisli na konstruktivne riesenie...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Behistun_Inscription
    publikované: 05.04.2011 00:35:31 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  144. este k tomu krestanstvu
    Zalezi od toho ako krestanstvo zadefinujeme. Je krestan len ten co bol pokrsteny a zaroven chodi do kostola vyspovedat sa za svoje hriechy? Pritom cirkev nebola navrhnuta Kristom v takej podobe ako sa prezentovala v doterajsiej historii, ale to nie je kolektivna vina vsetkych krestanov to je nezmysel. Vinu za to niesli a nesu jednotlivci(a skupiny jednotlivcov), ktori deformuju vyvoj institucii a tym celej spolocnosti. Ja osobne v boha neverim, ale nemam nic proti uceniu Jezisa Krista lebo to povazujem za to iste alebo velmi podobne Kantovi a jeho Kategorickemu Imperativu... a domnievam sa, ze podla toho sa sprava kazdy z nas.. Nikto z nas nevrazdi, nekradne, nehadze smeti do potoka... itd
    publikované: 05.04.2011 00:55:21 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  145. system sa potkýňa o svoje základné chyby
    tento systém ma niektoré základné chyby a tie sa stávajú evidentnými.
    Plutokratická despocia bank naráž na svoje limity.

    Malé vcelku podarené video k téme kryptokracie a finančného otroctva:
    http://www.youtube.com/watch?v=H3DGEG3lOPk&annotation_id=annotation_627286&feature=iv
    publikované: 07.04.2011 12:15:00 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  146. GMMR
    publikované: 07.04.2011 16:55:22 | autor: Wassermann (e-mail, web, neautorizovaný)
  147. nikto z vás nevraždí a nekradne, vy
    pohania ste zdá sa výkvet, váš Kant zomrel, porovnávať ho s Bohom je nedôstojné.
    prečo bezbožníkov znepokojí krádež, pretože ňou rozumejú útok na ľudské túžby, okrádajú ich, berú im to čo si zaľúbili, rárohy bez úžitku, alebo žeby chránili ojedinelé cennosti, bronzové predmety, staré mince, známky?
    väčšinou sa pri krádežiach odnášajú veci, ktorých je po svete plno, a ich strata nie je škodou pre spoločnosť, a u okradnutého by mala vyvolať skôr dôvod zamyslieť sa prečo sa chváli svojím majetkom a tým privoláva lúzu.
    Zničenie predmetov, zvlášť tých vzácnych je skutočne zločin.
    Že bohorúhačstvo je bežné a krádež je trestaná je len rysom spoločnosti, jej výberom čo bude vyzdvihnuté a trestané ak sa narúša najvyššia priorita moci.
    Majetok stojí nad všetkých a preto nekradnite, bojte sa kradnúť, krádež je veľmi zlá, urážať Boha sa neobávajte, my vám nebránime.
    Boh zákazom kradnutia nemyslel zrodenie kultu majetku, ale ochranu človeka pred hriechom, berie čo patrí druhým, tým vyvolá spory, aj vraždy. Narúša krádežou vzťahy s druhými, zavrhnutie krádeže nie je o strážení majetku druhého, ktorý sa aj tak rozpadáva ale že človek uchmatne druhému a z tej krádeže vzniknú ďalšie vojny, krádež je nasledovník pýchy a pýcha sa nezastaví pri krádeži jednej. Štát trestá krádež, ale nie ďalšie zločiny čo s krádežou súvisia a tie sú ešte závažnejšie.
    Krádežou nemyslí zákon ani ulúpenie histórie iným, priživovanie sa na skutkoch predošlých ľudí, ktorí akoby podľa vyjadrení dnešných zlodejov stavali všetko len preto, aby nejaký zločinecký štváč sa vychvaľoval ich dielom, iných urážal a dokonca by chcel pre seba tie výtvory ukradnúť doslovne, hmotne si ich vziať ako dedičstvo, samotnému zlodejovi nárok vznikol zaradením sa do rovnakej sekty s autorom.
    Narúšanie autorských práv je krádež? Ak by sám koristil na predaji myšlienok druhých áno, ale žiaden vynález nesplodil jeden človek, jedná sa o postupné vylepšovanie a nahrádzanie, patenty a licencie nie sú ničím iným len poistením si ustavičných výnosov z kolektívneho diela, alebo azda sami platili svojím predchodcom, že použili ich vzorce?
    publikované: 09.04.2011 21:00:10 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  148. Boh založil jedinú vlastnú
    Cirkev, tí ktorí Boha nasledujú pre túžbu žiť večne sú kresťania. Nikto iný, kresťan je v Cirkvi, mimo Cirkev stoja podvodníci čo predávajú lístky do vlastnej sekty, ktorú pomenovali kresťanskou kvôli oklamaniu.
    Christos je Boh a jeho veriaci kresťania. Tí domnelí kresťania ak by boli ozaj kresťanmi by boli s Bohom v Jeho Cirkvi.
    T ty píšeš o dajakej cirkvi, myslíš pápežencov, lenže tí iba ukradli meno a chrámy a zmenili dogmatické a vieroučné príkazy, sú to odpadlíci, síce stále okupujú chrámy, ktoré postavili ozajstní kresťania, ale to je všetko, zradili.
    Aby som jasne uviedol, Božia Cirkev je pravoslávna, nič nezmenila, je stála ako je aj Boh stály a bez zmeny.
    Pravdou aj to, že rôzne novokalendárne sekty ukradli okrem mena kresťan aj meno pravoslávny.
    Grécko je kacírske a podľa toho vyzerá aj ich politika, v Rumunsku a Bulharsku rovnako.
    Ak by boli kresťanmi žiadne teroristické spolky typu EÚ, NATO by neprijali, búria sa len vtedy ak im siahnu na peniaze, chudáci musia šetriť.
    Kresťan je v Cirkvi, ale musia byť videné aj skutky kresťanské.
    Tí v grécku sú kacíri, ale čo také kresťanské sa dá objaviť dnes v grécku, ak by sa vyváľali všetky pozostatky dávneho kresťanstva, ktoré odvrhli, možno by vyzerali ešte biednejšie ako UK a USA. Dokonca v Izraeli žije Božia Cirkev, isteže medzi arabmi.
    publikované: 09.04.2011 21:23:00 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  149. obdivuhodný úspech?
    Obdivovať sionacistov za vyškolenie otrokov z gójov?
    Úspech pred kým?
    Kto im bude blahorečiť za sústredený triumfálny výkon?
    Prevýchova kohokoľvek v satanožidovskom duchu je porážkou židov, nie ich víťazstvo.
    Víťazstvo musí mať záverečný schod, vrcholec rozsudku, a tam židia nedočiahnu, ani ich otec satan.
    Prehrávajú a ich koniec je známy vopred, obdivovať zločincov, že ich plány sa vydarili a ich temné dýky vykántrili odpor je prejavom judifikácie, ako si to T napísal.
    Zločinec musí visieť a bude. Gratulovať vrahom za vykonanú úlohu? Byť šťastný, lebo narušené živly splnili poslanie?
    Židia sú umelý celok, žiadny národ, spája ich iba šialenstvo klamstiev, zaradenie sa k židom predpokladá náreky nad holobludmi, pogromami, svetovým džihádom a podporou pre Izrael, to má byť zmysel života národa? Sú to pacienti, ktorí potrebujú utíšiť, nemajú spojitosť s minulosťou, sú stále na pochode, ak vynecháme ich zlobu voči Bohu, lenže aj tá je mnohorakou a pozmeňovanou, niet stálosti, ako to u zúrivých sebeckých siekt býva.
    Zbaviť väzieb s predkami–je židovskou zásluhou, že mnohí nepoznajú ani svojho pradeda? Zviazanosť musí pokračovať ak je dobrá, zlú treba rozkopať. Predkovia sú jednotlivci, žiaden komunistický kolektív, prečo sa naviazať na predkov a prečo by ho židia chceli rozvrátiť?
    Pokračovať v skutkoch dobra z minulosti, pravdivo spísať minulosť, modliť sa za mŕtvych, čo ešte?
    Myslíš Židovské lži o sebe ako potomkoch Abraháma a o povinnosti Boha im odovzdať nielen Palestínu ale celý svet? Parazitovať na Abrahámovi s vidinou moci nad druhými. Boh aj Abrahám im poslúžia len ako rozdávatelia a tým ich úloha pre židov končí. Boh aj Abrahám sú doplnok pre židov, ktorí im dávajú pokyny.
    fňukoty feferónikov aká pohroma ich postihla?
    Alebo ako sa prednacistickí a nacistickí zločinci snažili im neznámych ľudí, ktorí rozprávali nemeckozmiešaným jazykom, presviedčať o nemeckej jednote a jednotnosti vlády, jednom duchu Nemcov, tom ktorý určí vláda aj smerom k výkladu dejín?
    Alebo keď pochybný jazykovedec prehlási štokavské nárečie za srbské a všetkých za Srbov len preto aby iných ľahšie ovládli?
    Alebo by chceli albánsky jazyk vyničiť, na úkor druhých sa vzmáhať, a keď sa bránia tak ich dokatovať, nemyslím nedávne udalosti, ale pozrime sa aj tam, zrazu pre uplakaných turkosrbov je vedenie kosova teroristické, nepriateľ je vždy terorista, veď predsa nechce vydať to čo náleží turkosrbom.
    Aké väzby hľadáš a dajakí židia ti ich odrezali? Tí ktorí sa vrhli na históriu väčšinou len klamú, k tomu nepotrebujú židov, sami boli mnohokrát väčší zločinci ako židia, ak vraždili vlastnú matku či suseda ma to zvlášť neupúta, ale akonáhle svojimi zločinmi apelujú na minulosť a predkov tak ma vždy rozčúlia.
    Lúze treba zakázať aj násilím parazitovanie na minulosti, ich nezaujíma pravda o nej, ale oni sami, oni ako vlastníci minulosti, prednášatelia pravdy, história ako biznis, ako vojna a vražda.
    publikované: 09.04.2011 22:38:05 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  150. Možno narážaš tými predkami na
    prisťahovalectvo, že im nezáleží na tom, kto vedľa nich žije.
    Aj ja som sa dlhé roky tým znepokojoval, potom uvedomil, prečo by mňa malo trápiť že negry zaplavia UK či Francúzsko.
    Okrem toho, protiprisťahovaleckí extrémisti sú aj proti pracovníkom z východu, sú sebeckí a boja o vlastné miesta, alebo nechcú nikoho živiť, ak náhodou niekto spomedzi nich má výhrady voči cudzincom pre rasu, tak seba pokladá za etalón správneho správania sa bielej rasy a voči ostatným hádže len pohŕdania. Mal som to vedieť skôr.
    publikované: 09.04.2011 22:56:33 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  151. Arton
    spoločnosť sa nenazýva židokresťanskou ako predstieraš, jeden vodca totalitne nenariadil pomenovanie, to sa vynorilo jedine v ústach proizraelských extrémistov, ktorí spájajú vodu s ohňom, aby oklamaním nezasvätených ich nakoniec obetovali pre splnenie vlastného plánu.
    Vrahúni sú len najatí, vraždia pre prachy.
    Ak si navštevoval synagogálnu prípravku, tam jediným školením býva holopogromo mláťačka. Plač ako učebný plán.
    Škola musela byť veľmi pokroková ak zároveň spomínali aj vlastné viny, zrejme seba nenávidiaci sa.
    u nich si vyhrabal lži, že naša Cirkev plače, že Hebreji zabili Isusa a prvých kresťanov. Ťažiť zo smrti je výsadou židov a ich poddruhov. Nebyť vraždenia nemohol by Boh vstať z mŕtvych, nevznikla by Cirkev a nezrodili by sa svätí, ak si náhodou čítal o opise vrážd, tak si videl rovnaké vyšetrovanie aké je úlohou polície. Predpokladáš, že policajti smoklia keď hľadajú vrahov?
    My sa tešíme, aká smrť? Sú mučeníci, odlúčili sa od sveta, nikdy nežiadali žiadne výpalné a odškodné za utrpenia, ani nikto v ich mene, ak sa rozkrikujú dnes sektári ako žiadajú majetok zhabaný iným alebo nastavujú rany druhého, aby z nich zbohatli, tak tí nie sú od nás.
    Skutočné a domnelé zločiny.
    Opis pravdy a príživníctvo na výmysloch.
    V tom rozdiel nie je?
    Kresťanstvo nie je ani sektou hebrejstva. Kresťanstvo získalo novú náplň, čo v starom izraelskom náboženstve bolo naznačené, pred zrodom kresťanstva sa vyplnilo, dovŕšil sa čas proroctiev a prišiel Boh na Zem a neskôr vznikla Cirkev.
    Kresťanstvo je prepojené s izraelským náboženstvom, nie sadukejov, farizejov, tým že ho nahradilo. Nie je s ním totožné. Čakajúci sa preliali do kresťanstva. Boh prvého náboženstva je aj Bohom nového náboženstva. Staré náboženstvo skončilo.
    Píšeš v 1 rovine starozákonné, židovské, satanské, spresním.
    Starozákonné bolo hebrejské, a to takzvané židovské nemá súvis so starým zákonom, stoja proti nemu, starý zákon doslúžil a prišiel nový zákon. Oni to nechápu, lebo sú posadnutí, predpokladali že Boh príde ako tyran, čo od Hebrejov prevzali židia pre vlastnú skazu. Nespájaj špinavcov so starým zákonom len preto, že sa na knihu nacucali a vysvetľujú slová v nej po svojom.
    Ich želanie je jediné, panovať svetu, čo sa im aj vyplní, jediný odboj je kresťanstvo, nie herézy.
    publikované: 10.04.2011 00:33:27 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  152. Fon
    V prvom rade chcem povedat, ze nie som rasista, neonalepkoval by som sa vobec nicim. Nemam prehlad v mnohych oblastiach ako ludia prispievajuci do tejto diskusie, ale aj tak by som sa rad zapojil a odtiahol diskusiu od ezoterickych odbociek k debate o vecnych problemoch, ktore sa zdaju byt neriesitelne prave pre mikrorozdiely v nasom vnimani sveta. Domnievam sa, ze kazdy kto navstevuje tento blog a diskusiu, aktivne ci pasivne, to robi preto lebo nie je presvedceny o doveryhodnosti medii hlavneho prudu. Mnohe alternativne zdroje zachadzajuce do militantneho rasizmu ci antisemitizmu(realnemu antisionizmu) boli zatvorene(PROP), editori postaveni pred sud za uverejnenie prekladov politicky nekorektnych clankov(Zvedavec), mnohe dalsie su na konci so silami(CFP,TVINA), zatial co "zdroje" z druhej strany nikdy nevysychaju (Eretz).

    Media su hlavna uderka, spolocne s tzv. zabavnym priemyslom maju masy odradit od podstatnych veci. Jednotlivci v mase vsak nezmozu nic, vlady sa rozhoduju ist do vojny bez toho, aby sa kohokolvek spytali, vlady vyhadzuju peniaze na predrazene tendre zatial co viac ako 10% ludi nema pracu. Praca tu je avsak zijeme v dobe ked ma clovek narok na "socialnu vypomoc" bez toho, aby sa o nu akokolvek pricinil. Stravil som rok na Slovensku ako nezamestnany. Ziadal som o organizaciu upratovania v obecnom lese - to nebolo schvalene pretoze za les a prilahle pozemky nezodpoveda obec. Po tom ako ma neprijali k policii, pretoze nosim okuliare 1,25 (kriterium je 0.5), som mal prax 6 mesiacov na Urade prace(za vladnutia SMERu) tu som na vlastnej kozi pocitil co to je pracovat pre stat. Po mojej otazke, aka kvalifikacia je potrebna na to, aby sa clovek zamestnal na Urade prace socialnych veci a rodiny, sa mi dostalo takejto odpovede: - sem sa dostane len taky co tu niekoho ma, alebo na kraji... Co sa aj stalo bol som prideleny do kancelarie zeny, ktora mala zaucat novu zamestnankynu(ktorej maminka sa poznala s PODZUPANKOU nasho kraja), stacil jeden uplakany telefonat a debil bol na svojom mieste. Po 2 mesiacoch aj sama riaditelka odboru povedala, ze clovek ktory pyta od vozickara potvrdenie o tom, ze nevie chodit by nemal byt zamestnany v statnej institucii... A skutocne kazdy jeden clovek, ktory pracoval na tomto urade sa "s niekym" poznal. Najprekvapivejsie bolo to, ze aj riaditel (vyselektovany na ustredi) sa poznal s dodavatelom kancelarskych potrieb. Vitazna firma vsak nestihla dodavat ani toner do tlaciarni, aby pokryla dopyt... Inspekcia z ustredia ministerstva dokonca prisla na to ze urad nemal dostatok zamestnancov na to aby pokryl vsetky povinnosti... prirodzene toto nebolo vyslovene nahlas... Pri spomienke na tuto skusenost a pri pohlade na to, ze mesta zadavaju upravu zelene a cistenie ulic sukromnym firmam, ktorych majitelia maju vacsi vozovy park ako Schumacher, a pritom doma na zadku sedi generacia ludi co este nedrzala v ruke lopatu, je mi do placu.. A domnievam sa, ze by sme sa my ako skupina vseobecne uvedomelych ludi mali sustredit na upozornovanie na tieto problemy prostrednictvom zjednotenia sil a pokusom o propagovanie systematickej reformy systemu..
    publikované: 10.04.2011 15:00:25 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  153. a predchadzajucim prispevkom
    nechcem obhajovat ani jednu stranu politiky na Slovensku, avsak uz neviem ako sa vyvinula situacia po zmene vlady nakolko som si nasiel pracu len v Londyne(o tom potom), viem len tolko ze "nova vlada" vymenila riaditelov na 95% uradov co je naozaj magicke cislo a dokaz ich nestrannosti... Ak niekto bude mat zaujem mozme sa porozpravat o moznych rieseniach a napadoch ako veci zmenit k lepsiemu...
    publikované: 10.04.2011 15:07:25 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  154. fon , človeče
    nezhoršuje sa ti to?
    publikované: 10.04.2011 19:06:01 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  155. Realita je iba jedna,
    pravda je iba jedna,
    abstraktna duchovná pravda je iba jedna.

    Ale sú tisíce siekt, ktoré sa navzájom nenávidia a sediac v jednom sude označujú všetkých svojich bratov za satana.

    Ich gordický uzol, ich sieť a príbuzenské väzby, ktorým su spletené dohromady, sa nedjú rozpliesť - dá sa iba jedno - vyvliecť sa z toho.
    Kto to nedokáže ... myslím, že Ježiš by povedal: zomrie na veky.
    publikované: 11.04.2011 06:53:26 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  156. Aby sme to trocha odlahčili, T
    tu je ukážka, že problém tohoto sveta bol známy už dávnejšie.

    Sydney Lumet, Network 1976

    http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2011/04/network-der-beste-film-aller-zeiten.html

    pre deprimovaných odporúčam túto čsť
    http://www.youtube.com/watch?v=XTPN_4jiDzw&feature=player_embedded
    Je to v nemčine, určite nebude problém nájsť aspoň original anglickú verziu ... ale v tej nemčine to znie AUTENTICKEJSIE :)
    publikované: 12.04.2011 05:40:23 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  157. do archivu
    publikované: 14.04.2011 00:38:35 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  158. ako píšeš žrút, daromné je
    sviniam perly hádzať, si sa ocitol vo svete ani nevieš prečo a topíš sa, ja sa snažím napomôcť ti pochopeniu a ty sa smeješ.
    Stojíš na zrúcaninách starého sveta, ktorí poničili tvoji kámoši, že niekedy sa nezhodnete v maličkostiach nevylučuje vašu spoluprácu.
    Zahrab sa v židovskom bahne a veľmi nevyčnievaj, dávaj pozor, aby ťa neodstrihli, k otrokom bývajú nevďační.
    publikované: 14.04.2011 17:41:06 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  159. čo vypisuješ, že Číňania bezchybne
    presunuli občanov z Lýbie, a zrejme tú dôležitosť hodnotíš kladne, tak si úplne popletený svojim novým spolupánom, pretože aby teroristický židoboľševický šikmooký režim vrážal miliardy do zbraní a neposlal ani ich časť na obranu Líbye, na vraždenie Ujgurov áno, ale šikmookých čuramedánov sťahoval z miesta, proti napadnutiu ktorého nevyvinul žiadnu aktivitu, svedčí o zatratenosti šikmookého plemena. Ku koncu sveta títo kaini obsadia celý sever až po Ural, kde rozpútajú teror, áno, Čína nahradí úlohu násilníka namiesto USA. Podpora Číny dnes znamená výmenu stráží, pre mnohých jednoduchých sluhov vraždenie Číny je blahodarné, užite si to otroci.
    publikované: 14.04.2011 18:01:12 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  160. T
    Rozdiely pozorujem medzi nami, že sú nekonečné a sa nepretínajú. Mňa nezaujíma 10 % nezamestnanosť, to má byť zvláštny ohľad na ľudské ruky aby sa hýbali a makali, prirodzene iba s vidinou peňazí? Kult ruky? Kvôli čomu by mali pracovať? Čo by sa zmenilo ich zamestnaním, vôbec nič, ostali by rovnakým dobytkom ako prv, len s vyššími možnosťami pôžitkárskeho vyžitia.
    Z akého hľadiska ťa znepokojila nezamestnanosť, že nemajú peniaze? Peniaze k čomu? Načo by využili peniaze?
    Peniaze ako zmysel života?
    Predpokladáš, že nezamestnaný nemá peniaze?
    Nárek nad neznámymi ľuďmi môže mať 2 vysvetlenie, ozajstné zarmútenie nad biedou, materiálnou, aj duchovnou, čoho príkladom je Boh a mnohí ľudia najmä v minulosti, alebo nízka túžba ich použiť pre vlastné zisky. Tí majú odplatu, smrdia v pekle.
    Ako istý fúzatec bol veľmi vydráždený vymysleným utláčaním osôb, ktorých prehlasovali za Nemcov a on ako jediný reprezentant Nemcov ich chcel vyslobodiť.
    Mal právo zasahovať do sporov druhých? Nie, ale cvok bude seba prezentovať hoci aj ako hovorcu Nemcov v USA, kým mu to nezatrhnú.
    Lúzer hovorí za druhých, lúzer myslí za druhých, končí to jedine diktatúrou a vojnou. Sebeckí Nemci plakali po vojne opäť kvôli sebe.
    Neodporúčam žiadne grupovanie sa pre hmotárske starosti, navlečú sa k vám špehúni, vytepajú z vás užitočných idiotov ak nimi nie ste od počiatku, neviditeľne vás povedú kam sami chcú.
    Bratríčkovanie sa s nezamestnanými je nové boľševické ťaženie, sociálna otázka je morálnou otázkou, nestojí na peniazoch, ale na dobrote.
    Objavili sa v 19. storočí úprimné a nezištné hnutia pomôcť chudobe, a ako skončili? Prevalcovali ich židomenševici a iní židovskí psy agresívnosťou. Zneužili biedu druhých na prevrátenie toho čo ešte bývalo dobré.
    Kto dnes kričí o materiálnych blbinách, červení boľševici, modrí boľševici, židoboľševické socky pod novou tabuľou obyčajní lúzeri, postaviť sa k nim je samovražda, alebo vedľa nich pýcha, že vy by ste boli tými najsprávnejšími, ktorí ozajstne vyriešia ťažkosti.
    Zahŕňaš aj jedáka medzi uvedomelých, takí ako on rozbúrali, rozhýbali svet, ich život je všetko dobré poničiť už v zárodku, niet v ľudských silách zmeniť systém, jedine skryto, utajene udierať, pobiť ich jedného po druhom, škodiť im.
    Zavŕtať sa a roztvoriť zvnútra, rozleptávať, aj arton spomínal, ako opatrenia rozliezť sa do systému.
    publikované: 14.04.2011 18:57:15 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  161. výborné, že nie si rasista, ideš s dobou
    Rasizmom ako hrozivým strašidlom trieska do ľudí systém. Oni sú príliš nespôsobilí porozumieť otázke rasy aj keď by sa prípadne odvážili ju skúmať, ich útoky proti rasizmu vyvierajú z pýchy, chceli by určovať čoho by sa mal človek vystríhať, aby ostal slušným otrokom.
    Rasizmus nie je ničím odlišným ako pochybným správaním sa voči druhým, neprajnosť, ohováranie, závisť sa teraz pretavila v rasovom význame, alebo aspoň perá systému tak oznamujú. Nenávidí suseda, nič neobvyklé, ale iný sused je neger, ho prehlásia za rasistu, i keď je len nenávistný zúrivec, som predpokladal, že odmietajú prisťahovalcov pre rasu, až som zistil, že takmer nikto, alebo sa im nepáčia Arabi lebo milujú Izrael, alebo sú vystrašení z islamu, alebo peňaženka sa im vyprázdňuje. Síce hovoria o tých istých rôznofarebných Araboch, ale dôvod nie je rasa, oni len predpokladajú, že ak Araba vraj živia, tak všetkých Arabov živia, ak 1 Arab moslim, tak všetci džihádnici. Oni použili rasové črty ako pomôcku, nie ako dôraz na rasu, ale ako bližšie vykreslenie skupiny, tých ktorých vraj kŕmia.
    Ak náhodou sa objavia rasovejšie pohľady tak sú skamenelé v 19. storočí.
    a čo slovanofób?
    kadejaký sockár zo západu ťa má za podčloveka, ty si sa s tým ešte nestretol?
    Predpokladáš, že ich zloba je namierená len proti tmavochom? Som bol zaskočený ich protivýchodnosťou, mnohí z nich egoisticky nenávidia aj vlastnú mater.
    Nenávidia negrov čo neznamená, že milujú teba, a ak milujú negrov neznamená že aj teba.
    Teba nemilujú možno vôbec, tvoj majetok áno, ak príde na pretras otázka hodnoty druhého človeka vtedy sa spozná kto je čo zač, takmer každý proti prisťahovalcom sa nad nich vyvyšuje, keďže je nikto príživníči na skutkoch celku, dokonca ešte aj tých čo prisťahovalcov vítajú.
    Militantnosť domnelého rasizmu je mýtus, pretože nie je ani obyčajným rasizmom, sú to len kriminálnici bez rasového presvedčenia.
    Rebrík príkazov dovoľuje urážať Boha, chudobu za lenivosť áno, boháčov za krádeže, vtedy začínajú mnohí škriekať, že sa jedná o pokutu za ich pracovitosť, a rasa, Slovanov alebo Albáncov vždy, cigov v istom vymedzení a negrožidov vlastne nikdy.
    Nejedná sa o nijakú mravokárnu prednášku zo strany systému, len prehlásili koho je priam povinné ogrcávať a kto je chránený, oni si osvojili vedúcu úlohu strany.
    Preto nechcieť byť rasistom sa dá rozumieť ako náklonnosť k režimu.
    Ak sa vysloví rasa, priblížime sa k Bohu, tvorcovi rás a čo domnelí rasisti? Kedy tí sionistickí agenti chválili Boha?
    Duchovnú stránku rasy si nevšímajú, tento aspekt je najdôležitejší.
    Oni sa domnievajú, že jednota existuje, kryptožidovskí kalvíni z južnej Afriky sú pre nich veľkou boľačkou ako chudáci trpia, po židoboľševickom proletárskom objatí sa objavili bielorasoví, židmi napáchnutí naprieč svetom zjednocujúci sa, tí z východu alebo Indie akoby boli vítaní. Žeby americkí extrémisti pokladali za zachovalého árijca iného ako seba? Žeby eugenici mierne povedané už nepodceňovali druhých?
    Nie sú to rasisti, ale telisti, správne vnímanie rasy je pravda o tvorcovi rasy, účele rasy a pravdivé zdokumentovanie skutkov príslušníkov rasy.
    publikované: 14.04.2011 20:21:13 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  162. Milý Fon,
    snake-eater to myslel s tebou dobre. Jedna z Tvojich diagnóz má dokonca aj pomenovanie: logorhoe.
    Ja som ťa už v duchu dávno poslal do péčka a teraz to robím verejne. Na tomto fóre som sa prestal zúčastňovať na diskusii kvôli tebe, aby ma náhodou niekto nepovažoval za podobnú diagnózu ako si ty.
    publikované: 14.04.2011 20:41:25 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  163. zásadná nie je nenávisť, ale jej príčina
    Ak sektári klamú a vieme o kom, tým slúžia satanovmu plánu, či ich popritom aj zahádžu nenávisťou je dôsledok odpovede na ich zločiny.
    Ich lži predchádzajú prípadnú nenávisť voči nim. Sú vzbúrenci čo rozbili spoločnosť. Kto ich podlosti má rád okrem satana?
    Nenávidia vlastných bratov, alebo židkov bez dôvodu, kde som to už počul?
    mnohí sektári sa síce neznášajú dodnes, ale ultraheréza ekumenizmu napreduje.
    Protestantské sekty aj tak vždy spolupracovali v šírení lží medzi davmi a pripravili pôdu židovstvu.
    Pápeženci sa neskôr pridávali najprv ako osoby, ktoré sa k sekte navonok hlásili, osvojením si najnovších ekonomických praktík prevzatých od židov, pridali sa kňazi, upúšťali od mravných zásad a prísnosti, a zavŕšením bola dogmatická a vieroučná revolúcia. Zradili vlastnú minulosť prijímaním pohľadu židov. Sekty odvrhli minulosť, majú len prítomnosť, najstaršie majú pár stoviek rokov, nacingerovci 50, a presvedčili aj bezbožníkov že stáli na počiatku a vraj sú akýsi naši bratia.
    Ide o natoľko závažné otázky, aby sa kadekto vyjadrujúci k rovnakej téme pokladal za brata, modrí boľševici aj červení boľševici by patrili k sebe, veď unavujú rovnakými bludmi.
    Zločinec je bratom policajta lebo ich spojil zločin.
    Arton, sú bratia Izraelskí teroristi čo obsadili Jeruzalem, s tou rabínskou vetvou čo odmieta Izrael ako štát, a pritom si trieskajú lebene o múr slobodne len vďaka existencii Izraelu?
    publikované: 14.04.2011 20:44:03 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  164. Neporozumenie mnou písaného má určenú diagnózu?
    Dištancovanie sa odo mňa, hoci nikdy som sa s tebou nijako nebavil je aká úchylka? Žeby slávybažnosť? Servilnosť? Otroctvo voči systému, čo ak náhodou rodná strana by tebou zamietla pre moje slová.
    Boľševici ti riadne rozobrali mozog.
    Čo by povedal svet na to, že si s vyvrheľom býval v jednej budove. Kariéra sa buduje ťažko.
    Dobre, tak sa stiahnem, aby si sa mohol vrátiť a trepať neškodné vetičky, tak má prebiehať hádka, nepýtať sa či holohoax sa udial, ale na príkaz mocných hľadať nových a novších vinníkov a zalíškať sa a napredovať v postavení, ak nie ja, prídu rýchlejší dravci, len sa nezapliesť s nesprávnymi. To by ma šéfovia odmietli, či podozrievali so sympatií k diagnóze.
    Diagnózy posudzovania druhých ma nedojímajú, odohráva sa iný zápas.
    Napísal pravdu, alebo nenapísal pravdu?
    Písal kvôli pravde alebo z nudy? Obťažoval nezmyslami?
    Duchovné výzvy, pretože práve tie potvrdzujú nevraživosť sa stretli s neurčitou odozvou, zbytočné mrhanie času, námaha má zmysel aj keď ocenenie nepríde, aké by som aj mohol získať, pretože píšem nie o sebe, ja nie som dôležitý, pisateľ nie je dôležitý, ale slová či sú pravdivé alebo nie.
    Ty si sa odtiahol od slov, nie odo mňa, tak mňa nespomínaj, slová ťa režú, ale radšej nech ťa režú slová na zemi, akoby si mal zhniť v zatratení, nemyslíš?
    Prízvukujem veľké témy myslím veľmi vážne, nie ako mnohí odvážni rozprávajúci do všetkého čomu nerozumejú, musia prezentovať seba, svoju obmedzenosť a o pár minút už strácajú záujem, dokonca aj ich pamäť z nedávnej hodiny je preč, kotkodákanie bez zmyslu.
    Keď antichrist zavraždí svätých Henocha a Eliáša tak pobláznené zástupy si budú telefonovať radostnú zvesť a posielať si darčeky, pretože svätí ich veľmi obťažovali kázaniami, ale ich vládca s teroristami urobil rýchly proces. Budeš jedným z nich? Chceš byť 1 z nich?
    publikované: 14.04.2011 21:48:53 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  165. sinuhe, ja by som to nazval
    aj mesiánsky komplex. Nadradenosť rovnaká, ako vyčíta ostatným.
    Máš riadne pokrivené videnie sveta, Fon. čomu vlastne veríš, keď všetko nenávidíš?
    publikované: 15.04.2011 10:48:41 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  166. Ecce homo.
    Samojedská rodina, severné Norsko, okolo 1900.

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Saami_Family_1900.jpg

    Uplne vážne, nič proti tým ľuďom, dokonca si nemyslím, že viedli nejaký smutný, chudobný či bezcenný život, a musím pripomenúť, že napríklad aj na Slovensku žili donedávna ludia, aj moji predkovia, nie velmi rozdielnym spôsobom, aj keď to boli polnohospodári v domoch, ale žili priam takýmto prírodným spôsobom.

    Toto preto nie je výčitka, toto nie je nadraďovanie sa.

    Toto je určité varovanie, pripomienka, že ludstvo, jeho väčšina a to ešte celkom nedávno, žila takto, aj v Europe, a že VELMI LAHKO, a velmi skoro, môže zas sklznuť späť do tohto stavu.

    Iskra racionality a mentálnej schopnosti meniť chaos na kryštál, nie je vôbec samozrejmá, ani všeobecná.

    Preto kaaukazoidna menšina musí brániť svoje schopnosti.

    Už aj pre to, že nie sú jej - je to dar od prozretelnosti, je to dar miliárd náhodných pokusov a selekcíí a NIK nemá PRAVO sa ho vzdať.

    Vlastný život, ten si možno zobrať, ten je osobný a aj tak ohraničený, ale lokálne kozmické maximum treba chrániť a zlepšovať - TO je POVINNOST.
    publikované: 15.04.2011 10:59:27 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  167. pricinou mojej nenavisti ak to musime tak nazvat
    nie je objem pigmentu v niekoho kozi, ale ignorancia. Ignorancia voci povinnostiam a nutnostiam. Ak sa narodis narodis sa preto, lebo tvoji rodicia sa pre to rozhodnu a Boh( ja mu hovorim priroda ) to dovoli. Tvoji rodicia za teba nesu zodpovednost od narodenia pretoze clovek je neschopny samostatnostne prezit bez pomoci v prvych rokoch zivota, na tomto sa zhodneme? K jednoduchemu prezitiu staci kusok potravy, nejaka strecha nad hlavou pre rodicov a par deci mlieka od matky pre dieta. Ak chces dat dietatu viac ako je zaklad musis pracovat tazsie nezalezi na tom v akej spolocnosti. Musis viac lovit, viac zbierat alebo aspon efektivnejsie. Co viac mozes dat dietatu ako plne brucho jedla? (((((teraz odbocim)))))

    Na strednej skole (Gymnazium) sme mali velmi ezotericku ucitelku (nemeckeho jazyka), v skolskom casopise s nou bol rozhovor(s kazdym novym ucitelom bol), uz si nepamatam otazky, ale v podstate v jednej z jej odpovedi vyplynulo, ze doma nema televiziu. Ma 2 deti a nema televiziu. Spominam si ake poburenie tato pasaz vyvolala v mojej triede. Ak si dobre pamatam tak to bolo prve verejne priznanie sa nejakej osoby z mojho okolia k tomu, ze doma nema televizor. Neviem ako vy ale aj moje 80+ rocne totky doma nejaky ten prijimac maju.

    Co okrem jedla dopriat dietatu? Hracky? Osatenie? Vzdelanie? Najstarsie najdene Venuse boli skor modly ako hracky pre deti takze "nasi" predkovia asi nemysleli na buduce generacie, aspon nemame dokaz, alebo o tom neviem. V kazdom pripade na prezitie netreba viac ako pribytok, jedlo a satstvo(to je stav spolocnosti o akom pise Arton). Domnievam sa, ze este stale su spolocenstva ludi, ktore ziju tymto sposobom (a tymto ludom uprimne zavidim Fon:) ). To co vsak hrozi tymto kmenom ak sa cas od casu neobohatia o geny konkurencnych kmenov tu nebudem rozpisovat...

    Ja byvam v Londyne, dokopy nemam ako posudit ako nas vnimaju Anglicania alebo "miestni" pretoze takych tu nenajdes(Aspon ja s nimi prichadzam do styku malokedy)... Pravo volit ma kazdy kto tu pracuje, kto sa tu narodil alebo kto ziskal obcianstvo po case pobytu.. Prirodzene vsak voci nam vsetci zapadniari maju odstup, co je pochopitelne nakolko cast "z nas bielych" sem nechodi pracovat, ale rozsirovat obchodne aktivity(sem si doplnte vsetko ostatne).. prirodzene to sa "miestnym" nepaci a preto nas vnimaju ako nas vnimaju... Zaujimave, ale je, ze "nas" nemaju radi aj preto, lebo "kradneme" pracu.. Mozno som to len ja, ale ak by som bol na mieste mojho zamestnavatela tak by som vyrazil aj posledneho "miestneho", ktoreho zamestnava nakolko odpracuje asi 30% toho co "nemiestny".. ((((ZASE ODBOCIM))))

    a opisem rodinu miestneho. Stara mama - prve dieta v 16. - miestneho mat. Miestneho mat - prve dieta v 16. - miestneho sestra.
    Miestneho sestra - prve dieta v 16. - miestneho neter(2 tyzdne dozadu ma "miestny" ponukol zuvackami co ukradla).. Nebudem opisovat do detailu v akych hygienickych podmienkach ziju, pretoze to mozu citat aj damy... Je to nanajvys smutne zakazdym, ked tam idem - beriem to ako pozorovanie nejakeho domorodeho kmena, pretoze ich sposob zivota je to kde skonci kazda chudobna rodina "na zapade" ak sa sucasny "vyvoj" nezastavi, i ked stale verim, ze tito su jedinecni.. Muzske pokolenie v tejto rodine je odsudene pracovat, pricom zenske pokolenie ma moznost dostat zaplateny tzv. housing benefit, ktory bol prednedavnom limitovany na 500 libier tyzdenne. To znamena, ze samosprava zaobstara nezamestnanej matke s dietatom (do 18r) byt vo vlastnictve samospravy alebo si prenajme nehnutelnost od sukromneho vlastnika. A teraz pohneme kohutikmi a dajme si dokopy kolkoze to samosprava a stat zaplati za tych 18 rokov na ucet sukromneho vlastnika nehnutelnosti. Patri sa este dodat, ze toto je krajina kde cenu vsetkeho urcuje trh... nic z toho by mi nevadilo keby nam nas landlord nezvysil najom o 15% pretoze ved samosprava da viac..

    ja viem som neliecitelny sebec, ale aby som sa dopracoval ku korenu veci potrebujem viac rozpisovania a po dnesnej sichte som utahany, a tak prostite...
    publikované: 16.04.2011 01:10:01 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  168. France blocks Italian trains carrying migrants
    publikované: 17.04.2011 20:50:03 | autor: Sarancha invasion (e-mail, web, neautorizovaný)
  169. Ostro sledovane vlaky?
    Zid vas zaplavi negrami a Aziatmi, lebo vas nenavidi, lebo, vy ste jeho jedina prekazka na jeho ceste k skurveniu sveta. S vami je mu tazko, ale z vasich zbastardelymi deti si on lahko spravi otrokov.
    Zid nie je historicky, alebo politicky fenomen - Zid je kozmicky fenomen, lebo jeho ulohou je zahatit evoluciu mozno jedineho inteligentneho a naozaj tvoriveho tvora vo vesmire - Arijca.

    Takto hovori Zid:
    http://www.youtube.com/watch?v=YJuaTIZdUKc&feature=related

    A takto hovorim ja:
    http://www.grigoriy.blog.sk/detail-nesystemove-dumania---1.html?a=b6961ddf7aa46178be676c7281f35066

    Dobre si vypocujte, co ta Zidovka hovori. Ked niekto z nas tvrdi, ze im ide o znicenie nasej rasy, povedia nam, ze sme antisemiti alebo dusevne chori paranoidi, a ona sa vo svojej bezocivosti ani netaji svojimi cielmi.
    publikované: 17.04.2011 21:29:03 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  170. Kozmologické, lepšie povedané ontologické.
    Niektoré organizmy potrebujú bahno, dusno a zatuchnutosť, iné potrebujú svetlo a vzduch .
    Niektoré potrebujú džunglu a hustú spleť dier, iné otvorené lesy a lúky.
    Niektoré štruktúry existujú len za horúčavy, iné len za mrazivého chladu.

    Korózia a boj sa chaosom je veru univerzálny proces - a problém.

    ---
    Ba čo viac, a čo veru správne treba zdôrazniť:
    tak, ako aj pozitívna evolúcia prináša podivnú rafinovanosť až akoby cielenosť (takú, že mnohí neveria, že niečo také vznika "samé od seba" ), takisto aj evolúcia rozkladu prejavuje povšimnutiahodné synergetické vlastnosti.
    Zlo je, rovnako, ako akýkolvek velký systém, sieť, ktorá je ako hydra - s tým treba počítať, to nemožno podceniť.

    ----
    A konkrétne historicky (zopakujem): chaos výrazne ovládol zem už pádom rímskej ríše, (resp. rímskych ríš, a nielen dvoch...).
    A ešte zopakujem: aj v poslednom storočí sa pnutia prejavili viacnásobným otvoreným stretom svetových blokov, pričom bola skôr ideologia kvality porazená ideologiou kvantity.

    Taká je realita, tak sa dnešnému stavu, dnešnému pomeru síl a dnešnému smerovaniu nemožno čudovať !!


    V dnešnej Europe či USA je zakázané povedať racionálnu objektívnu vedeckú pravdu o tom, čo tvorí či tvorilo absolutne nevyhnutný ZÁKLAD jej velkosťi - genetický fundament jej nositelov. Jej hardver, bez ktorého je akýkolvek softver zbytočný.

    Tak sa nemožno čudovať, táto spoločnosť sa mierne povedané mýli, je klamaná, tak upadá.

    Kým táto RACIONALNA PARADIGMA oficiálne neprevládne, je dokonca zbytočné hovoriť o tom, že prebieha nejaký boj s chorobou, že prebieha nejaký explicitný boj so sieťou, vytvárajúcou džunglu a rozklad. V takomto stave sa ešte ani nezačala otvorená konfrontácia a otvorená zmena , len sa vytvárajú siete disidentov - čo aj tvoríme a robíme.

    Nemá ani zmysel odhadovať, ako konfrontácia dopadne (neskôr, kedy vlastne?) - ona aj tak nikdy neskončí, bude znova a znova vo vlnách prichádzať a ako už pochopili rozumní aj v minulosti, bude sa opakovať aj mnoho ragnarokov.

    Všetkým možno dať teda hlavne radu:
    Dbajte na svoj duchovný a racionalny vývoj, budte inteligentní a silní. Už z princípu. Budte lepší, ako zlo - a to vo všetkých parametroch, ináč nemáte šancu, ba ani právo. A budte slobodnejší - nezabúdajte, že každý z nás má v okolí množstvo lian chápadiel tejto smradlavej džungle - čo samé o sebe nie je fatálne, nevadí, len neverte a nepodlahnite žiadnemu z nich .)
    publikované: 18.04.2011 08:01:13 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  171. united monthly news
    publikované: 18.04.2011 08:11:44 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  172. Sumarum:
    Bola doba, keď bolo treba ukazovať, AKY je židokresťanský systém zločinný.
    Dnes to už väčšina ludí tuší, takže tento proces už beží sám.


    Dnes je doba, keď už treba ukazovať, kde má systém najslabšie miesta a AKO ho možno bez samovražedného rizika cez tieto miesta rozpárať až po jeho vnútornosti.

    Každý systém má také miesta. Miesta a momenty, keď sa jeho vlastná energia dá použiť proti nemu.

    ---
    Takže, popri bežnom čistení si peria, treba byť hlavne duševne pripravený a naozaj rozhodnutý to spraviť.

    A ono niekto bude v pravý moment na správnom mieste.
    Tak to bolo vždy v histórii a tak to bude naveky, vždy sa to pohne.
    Trocha trpezlivosti.
    publikované: 20.04.2011 09:56:05 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  173. No
    číta sa to dobre..
    publikované: 21.04.2011 12:40:47 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  174. Niekdo bude v pravy moment na spravnom mieste
    Mozno je odpustime ze sem teraz nic nepise
    publikované: 21.04.2011 17:33:29 | autor: Kalashnikov (e-mail, web, neautorizovaný)
  175. ako dolu, tak hore
    publikované: 28.04.2011 09:48:39 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  176. plaza de George Orwell
    publikované: 28.04.2011 11:30:17 | autor: G.O. (e-mail, web, neautorizovaný)
  177. prave som knihkupectve
    a pri plateni som zbadal obrovsky putac nabadajuci ku kupe knihy "Okamihy zlyhani", oardon, co to taram: "Okamihy rozhodnuti" plnej spravnych myslienok od myslitela menom George W. Bush. Spytal som sa pokladnicok, ze ako vyzareju ludia, co si tu knihu kupili. Odpovedali mi, ze za par dni, co ju maju na predajni si ju nekupil NIKTO.
    Toto dokazuje dve veci: 1/ slovensky citatel ma aspon zakladnu mieru literarneho vkusu a 2/ moda vydavat "breznevovske spisy" je v daktorych vritsapchajkoch hlboko zakorenena. Akuratze dnes to nie su breznevovske, ale bushovske spisy. Co na to hovori Greenpiss, ze sa na vytlacenie tychto knih premarnilo mnozstvo energie, papiera a tak?
    publikované: 28.04.2011 20:57:41 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  178. a ked uz som tu,
    odporucim este Jesse Venturu (byvaleho vojaka, zapasnika a neskor US senatora so slovenskymi korenmi), prinajmensom prve tri minuty dialogu, kedy odfajcil jedneho trtka stoja za pozretie:
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=25214
    publikované: 28.04.2011 21:25:57 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  179. žiadne obavy
    priemerný život človeka, aký už zažili miliardy ľudí, vyzerá takto:
    http://www.youtube.com/watch?v=1zv2_jg1L60&feature=related

    takže nie je čo pokaziť, ak človek sám zobere osud do svojich rúk a pritlačí na pílu.
    publikované: 29.04.2011 09:50:54 | autor: faraonov vojak (e-mail, web, neautorizovaný)
  180. The right to question
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=22800

    It's our right.
    It's our life.
    publikované: 29.04.2011 10:24:36 | autor: Anthony Lawson Memorial (e-mail, web, neautorizovaný)
  181. vie niekto, čo sa chystá?
    Úryvky z tlače:

    - Něco se děje. Jak upozorňuje Graham Summers, měnová báze USA prudce letí vzhůru. Fed jede „v panickém módu“. Naposledy takto pumpoval peníze do ekonomiky po krachu Lehman Brothers. Tištění peněz ostošest není forma ukončení QEII. Naopak, takhle vypadá QEIII. Evidentně se něco děje, podle reakce Fedu to vypadá na něco velkého. Obávám se, že je to jen otázka času, kdy toto kolo krize propukne. To bude hlavní chod. Rok 2008 pak bude pouhým předkrmem. Co bude
    zákuskem?

    - Zatímco svět řeší Libyi, v Baltském moři se shromažďuje úderná skupina NATO. V Rusku není nafta a benzín, a možná to není tak, jak se tvrdí (že Rusko přehnalo zahraniční dodávky kvůli kšeftu) ale prostě si všechnu naftu a benzín rezervuje "armija" pro sebe. Odtikávají poslední minuty... ?

    publikované: 01.05.2011 04:11:14 | autor: paanoik (e-mail, web, neautorizovaný)
  182. Rusko už doláre nepotrebuje
    publikované: 02.05.2011 09:31:21 | autor: Avery Goodman (e-mail, web, neautorizovaný)
  183. USA USA ..!
    Tak som si pozrel Američanov, oslavujúcich na uliciach smrť Bin Ladina.
    http://www.youtube.com/watch?v=Zwij_3dIN2c&feature=player_embedded


    Samí počerní a velkogamboví ... Toto je Amerika ? :-))

    USA, USA ...:-)
    publikované: 02.05.2011 13:06:20 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  184. Arton
    pred tyzdnom wikileaks zverejnili spravu o nulearnych bombach v Europe, ak sa Ladinovi nieco stane (mne sa hned nezdali, ked odmietali spochybnovat 11 september)
    Stalo sa (co je realne teraz neriesme).
    Co bude nasledovat?
    Ema vie viac a uz sa odstahovala? :)
    publikované: 02.05.2011 20:39:17 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  185. Arton, ako sa hovorí:
    USA: Land of crooks, home of cowards ... :-)
    publikované: 02.05.2011 20:53:31 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  186. Evolúcia.
    Zvedavec píše:
    Česká republika: Připomínám, že soud s editorem Zvědavce je zítra, 5. května ve 12:30 u okresníhou soudu pro Prahu-západ, Karmelitská ulice 19, jednací síň č. 35. Pokud mě chcete přijít podpořit, budu rád, ale tentokrát to hezké nebude. Hranice už stojí.
    -------------


    Možno aj preto je tento blog mrtvy. Oni nechcú dialog, nechcú slobodu slova.

    Uvidíme.
    publikované: 05.05.2011 00:19:31 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  187. Čo je zakázané.
    Súčasná ideologia nedovoluje:

    "podporu a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka"

    Myslím, že tento zločin splňa každý kmeň, ktorý vyhlasuje svoju vyvolenosť.

    Ergo, tento systém ani nie je treba meniť. Treba len naplniť jeho vlastné zákony.
    Konieckoncov, oko za oko, nie?
    publikované: 07.05.2011 10:27:16 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  188. Pokial nie je mrtva aj Ema ...
    Vzdy je sanca ze sa vrati z jej divej prirody

    Arton ked povies ze isty kmen s jeho zlocinnou ideologiou potlaca prava a slobody cloveka, dostanes sa za mreze ...
    Za odmenu ze ohybame chrbty mame lacne hypoteky na povestne Havlove kralikarne :o)Pamata si niekto ako ten spinavec chodil po Petrzalke ?
    publikované: 07.05.2011 14:28:06 | autor: Charon (e-mail, web, neautorizovaný)
  189. viete dakto nieco blizsie o tomto:
    publikované: 09.05.2011 17:50:33 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  190. ja len v kratkosti :)
    http://tv.sme.sk/v/20497/borovsky-o-zasahovani-jt-nebudme-naivni.html o tych zasahoch si seru aj vlastni do huby ako sa hovori, s dorazom na C M E a vlastnicku strukturu
    publikované: 09.05.2011 20:03:08 | autor: t (e-mail, web, neautorizovaný)
  191. Scitajte sa !
    publikované: 11.05.2011 17:46:23 | autor: komisar (e-mail, web, neautorizovaný)
  192. Odkedy tu mama nema Emu
    odvtedy tu my nemame kulturne vlozky :p

    Jedna z archivu. Prisla v starych dobrych casoch.

    http://www.youtube.com/watch?v=NRkdbtEhO14&feature=related

    publikované: 15.05.2011 07:43:00 | autor: A ja ne russkij, a ja ne russkij .... (e-mail, web, neautorizovaný)
  193. mem-oar
    arton Ty asket-co ine oprravnuje ucitela prestat davat pozor na stravu ziiakov ako jeho nezrelost?-riaditelka ako sa mi vidi implodovala- to vsak neznamena nepokracovat in memoriam v relacii zapocateho zakoniteho protipnutia centripetalnym smerom po obdobi zakonitej explozie, v poradi dalsieho pseudopodstatneho skoncentrovaneho do umela skulturalizovaneho spektra momentalne dostupnnych informacii.

    nerovnosti prirodzenia terenu
    chaos protipolov v pohybe zosobnuju
    a deti jeho v prievane zakonitostii
    menia sa na prachu kosti-plnej rozumnej sprostosti.
    publikované: 17.05.2011 22:19:06 | autor: mem (e-mail, web, neautorizovaný)
  194. implozia explozia
    už tu viacerí stratili vieru v pozitívnu cestu, a mnohí pritom robili riadny lomoz,
    ale naozaj nepokračovať sa nedá, taký je karmický zákon.

    ovšem mémy pracujú za nás ... tik, tik, tik ....

    všetko je zrelé na memetickú revolúciu.



    publikované: 20.05.2011 13:47:28 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  195. Zdravím
    Любэ si vypočujeme so Šunkesom na uvítacom pikniku. Знаю, сбудется наше свидание: Я вернусь, я сдержу обещание.
    Veď ako inak.
    publikované: 20.05.2011 23:27:36 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  196. Počet obetí v Drážďanoch...
    Stačí si prečítať Bitúnok č.5 od Kurta Voneguta a dostanete polojasný obraz, čo za peklo to bolo a že sionisti nebrali ani vlastných zajatcov do úvahy...zabiť, zabiť je ich heslo...humanita im nič nehovorí!!!
    publikované: 27.06.2011 23:56:58 | autor: interbulo (e-mail, web, neautorizovaný)
  197. ďakujem za tipy
    Zaujimavy clanok, dakujem
    publikované: 03.07.2011 14:05:14 | autor: misief (e-mail, web, neautorizovaný)
  198. Baloniky
    http://www.balloon-time.cz/

    Precitajte si o tom nieco viac ked tu tak kritizujete
    publikované: 24.05.2013 20:25:01 | autor: balloon (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014