Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stratený svet starej Európy

Na histórii podunajského regiónu je fascinujúca konzervatívnosť jeho pôvodného obyvateľstva. Podľa archeológa Davida Anthonyho došlo síce pred 3500 rokmi pod vplyvom nomádov z ázijských stepí ku kolapsu európskej civilizácie, ale prastarý lokálny substrát je tu stále prítomný. Mlčiaca väčšina zostala sedieť pri krbe a žiť si z generácie na generáciu svoj pokojný život.

"Rozdiel medzi Európanmi a Američanmi je v tom, že Európania si myslia, že sto míl je veľká vzdialenosť a Američania si myslia, že sto rokov je dlhý čas," začína John Michael Greer svoju knihu The Long Descent: The User´s Guide to the End of Industrial Age.

Sto rokov je približne éra ropy, ktorá kŕmi industriálne štáty energiou, fundamentálnou pre hmýrivé šialenstvo "neviditeľnej ruky trhu". Po najdôležitejšej správe tohto leta, že Rusko ukončilo výstavbu odbočky ropovodu Východná Sibír - Tichý oceán k hraniciam s Čínou, nie je od veci pripomenúť si, že sto míľ je naozaj veľká vzdialenosť. Nielen pešo, ale aj na bicykli. Zacitujme si Putinove slová počas malej slávnosti v amurskom meste Skovorodino: "Это для нас важный проект, так как мы диверсифицируем поставки нашего стратегического сырья. До сих пор основные поставки осуществлялись в Европу... На Азиатско-Тихоокеанский регион пока шло небольшое количество, но с пуском этого участка через восточную трубопроводную систему и к берегу Тихого океана мы будем поставлять 30 миллионов тонн нефти, а при расширении - до 50 миллионов тонн", - подчеркнул Путин. В этой связи он отметил, что это уже "заметная конкуренция европейскому маршруту". A k tomu pridajme následné vyhlásenie Gazpromu, že Azerbajdžan, považovaný donedávna eurojelitami, špecializovanými na energetiku, za budúceho hlavného plniča plynovodu Nabucco, bude radšej dodávať plyn Rusku. Bližšia košeľa ako kabát. A my sa môžeme vopred tešiť, ako nám Zbor židov zabezpečí teplo pre naše brlôžky v mestách - v pýche a hrdobe industriálnej éry.

Aby nás to tak nebolelo, môžeme sa vďaka mienkotvornému médiu 21. storočia zamýšľať nad tým, ako vyzerá boh. Či je táto entita, nabádajúca na genocídy, ktorá bola do tohto regiónu zavlečená ako cudzí prvok na zotročenie ľudí, naozaj chlptá a má krvavú hubu, alebo je depilovaná špičkami ihiel, na ktorých tancujú anjeli, a hubu jej nevidno pre mraky.

No a aby sa nezabudlo na to, čo je už dávno vidno: kapitalizmus je mŕtvy. Tento systém bol vhodný len na to, aby nás motivoval k neobmedzenej žravosti, ku konzumu dohnaného ad absurdum. Teraz, keď sa už zdroje takmer minuli, systém nás potrebuje na dve veci: aby sme odovzdali vládam - reprezentantom korporácií - aj posledné gate a bučivo odsúhlasili (akože demokracia) ďalšie agresívne vojny ako poslednú šancu korporácií na korisť.

Výnimkou z amerického nedostatku zmyslu pre históriu - história sa predsa v USA začala príchodom bieleho muža na nekonečne bohatý kontinent oplývající mlékem a strdím - je Američan David W. Anthony, archeológ a lingvista, ktorý sa špecializuje na prehistorické kultúry euroázijských stepí a východnej Európy. Vďaka nemu sa v New Yorku od novembra 2009 do apríla 2010 uskutočnila výstava Stratený svet starej Európy - údolie Dunaja v rokoch 5000-3500 pred naším letopočtom, vypovedajúca o vyspelej civilizácii.

Varna, pred 6400-6200 rokmi

Kým naše média nepovažovali za potrebné spopularizovať pointu newyorskej archeologickej výstavy - snáď nikoho neprekvapuje, že sa tu nepíše v pozitívnom duchu o ničom, čo bolo pred kresťanstvom a príchodom Maďarov - New York Times sa v bezpečnej vzialenosti od Európy pre americkú hamburgerovú čitateľskú obec vyjadril explicitne: ešte pred antickým Gréckom a Rímom, ešte pred prvými mestami Mezopotámie a chrámami pri Níle žili v údolí Dunaja a na Balkáne ľudia, ktorí predčili dobu v umení, technológiách aj obchodovaní na veľké vzdialenosti." Ak by tu existoval seriózny archeologický výskum, obdobné dôkazy starej vyspelej civilizácie by sa iste našli na ďaleko väčšom priestore, než je mapovaný na výstave.

Lenže u nás vyzerá naša minulosť inak ako od archeológa Anthonyho. Takéto lacné vzbudzovanie odporu je súčasťou ideológie, odcudzujúcej Slovákov od ich dejín, spojených so starým substrátom, ktorý v hlbokej minulosti vytvoril pozoruhodnú civilizáciu. Uvažovať o kultúrnej kontinuite je tabu. Zostáva len zo dvestoročné neduživé romantické blúznenie á la Slávy dcera a nadchýnanie sa kresťanstvom, ktoré - hlavne to západné - prinieslo do týchto primitívnych pohanských (fuj, pohania!) končín civilizáciu. Predtým si tu ľudia navzájom obhrýzali kosti. O tejto sektárskej manipulácii históriou vypovedá aj ono delenie histórie "pred Kristom a po Kristovi". Nie, dámy a páni, to nie sú žiadne konšpiračné teórie. Tento zločin na histórii, ktorá by mala byť vedou, je na údajnom modernom Západe realitou a podnes deň s touto hanebnosťou nebol nikto schopný nič urobiť.

Jedným z hlasov, ktoré sa ozývajú voči manipulácii histórie Slovenska, je Rudolf Irša. Jeho kniha Najstaršie dejiny slovenských kráľovstiev je síce kostrbatá, ale sú v nej užitočné myšlienky. Pre identitu a sebavedomie Slovákov určite užitočnejšie ako ryk o 500 judášskych markách, arizáciách, malosti, bezvýznamnosti a akomsi Svätoplukovi, ktorý predsa nemohol byť kráľ.

Čína ako jedna z civilizácií, ktoré sú nám veľmi vzdialené, a preto hodné štúdia, cielene vzbudzuje vo svojich ľuďoch silné vedomie príslušnosti k mohutnej starej veľkolepej civilizácii. Dáva Číňanom silu nepretržitej kultúrnej autenticity. Keď sa potom človek zadíva na tento región - a špeciál na Slovensko - žasne nad tým, ako tu kresťanský vírus zámerne ničil poznanie vlastnej minulosti. Sú tu síce historici mimo hlavného ideologického prúdu, ale - okrem toho, že ich v kraváli bulváru takmer nepočuť - im možno chýba talent priviesť čitateľa k precíteniu historickej kontinuity. K skutočnému pochopeniu, že aj v histórii územia, ktore je dnes Slovenskom, prichádzalo k vlnám civilizačného vzostupu, úpadku a migráciám, ale mlčiaca väčšina sedela celé tisícročia doma pri krbe - a že toto autentické prastaré obyvateľstvo je stále tu.

Cernavoda, pred 7000-6800 rokmi

Kompletná slideshow

David W. Anthony je nielen archeológ, ale aj lingvista. Túto tému však ponechám na prípadnú diskusiu.

Update: Mienkotvorné médium nás opäť opelilo na neprehliadnuteľnom mieste témou, ktorá s týmto textom súvisí.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Ako je tu na Slovensku veselo
    Doštudovala som si, čo sa tu dialo - a hľa, kauza Hayekovci. Koľké prekvapenie, že kovaní takzvaní pravičiari sa vyžierajú cez zmanipulované tendre na štáte.

    A teraz sa práve nemtavý Bugár v televíznej debate paprčí, že slovenskí politici by nemali brať "do rúk" Cyrila a Metoda. Zato svätý Štefan - to je niečo iné. Pokrytec.
    publikované: 26.09.2010 12:34:17 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Bugár tvrdí že je technik
    ale vie opraviť zásuvku? Možno hej, ale história je niečím prekonávajúcim jeho bezvýznamnosť, sám nemá rozumovú kapacitu aby pravde porozumel a tento vrah o ňu ani nestojí, sa radšej uspokojí s blbinami nevedcov, preto keď sa odvážil komentovať minulosť, výjdu z neho len tupé frázy, ktoré niekde počul. On verí, ale nevie nič.
    Slovenské meno a cigánska hlava, čo podľa neho môže byť feferónske? skúmal rasovú podstatu? Alebo žeby vývoj jazykov? Vyhľadal artefakty v zemi? Vie ich presne zadatovať? Má každú listinu, aj tie čo sa nedochovali a boli zámerne zničené?
    Chce len kradnúť a klamať ako každá závistlivá čvarga. Sám nula sa musí pricucať k tvorbe iných, ktorých nevidel, nepozná, ale si vybáji, že patrili do jeho sekty, aby sa nafúkol a presviedčal o vlastnej dôležitosti, že to práve on je dedičom len preto, že pôvodca bol vraj v jeho sekte.
    Čo by skutočný tvorca prehlásil na zástupy parazitov, čo si jeho veľdielo privlastňujú, hoci sami sú schopní len ničenia a ten tvorca má pre nich len úlohu výsmechu voči ostatným mimo okruh ich sekty.
    Posmech z histórie nie je vo zviazanosti s kresťanstvom, akoby tí čo obchádzajú predkresťanskú dobu tak písali z kresťanskej horlivosti, naopak, tí istí antichristi čo zanedbávajú, zakrývajú staré kultúry sa vysmievajú aj kresťanstvu, jedná sa o rovnakých lživých smradov, už stáročia.
    Kto dnes pravdivo chváli kresťanstvo v priebehu dejín?
    Ten čo píše o komunizme musí byť sám komunistom?
    Ak bezbožník potupuje kresťanské činnosti v knihe je azda kresťanom len kvôli objektu potupy?
    Že píše o náboženských rádoch neznamená, že je kresťan, ale aký je duch písania, čo pre nich osobne znamená náboženstvo. píšuc o rytieroch znamená, že autor je jedným z nich?
    Koľkí atheisti výskajú o križiackých výpravách, a jediné čo im imponuje je boj proti arabom, keby sa so skutočnými križiakmi stretli, tak tí poznajúc ich vnútro ich dozaista rozrežú.
    Čím bezbožník chváli kresťanstvo? jeho život je negáciou kresťanstva, klame, podvádza, vymýva deťom mozgy od útleho veku.
    Hanobia predkresťanské doby nie kvôli dôrazu na kresťanstvo, ale obrátene, keďže žriedlom všetkého ozaj kultúrneho je iba Rím, a keďže aj kultúru Iberov považujú hlupáci za rímsku, tak všetko neoznačené za rímske je pokladané za divošské a barbarské, a čokoľvek prehlásia za rímske už len tým oznámením získava vyšší punc.
    Každá kultúra je podradná, lebo nie je rímska, primitívi sa povyšujú dnes, aj smerom do minulosti, chcú rozbombardovať Irán dnes, obdobne uctievajú vo filmoch komunisticko–buzerantskú Spartu čo sa postavila árijským Peržanom, pľundrujú dejiny podľa ich vlastných momentálnych nálad.
    Ak pre nich všetko americké je dobré a dobré je americké, tak to platí aj pre minulosť, ako môže byť skvelý ten čo sa vzpiera naklonovaniu americkou dušou, nepoznajúc americký spôsob života vždy ostane zaostalým a neľudským, a ak dnes, o čo väčšmi bol zbytočný vtedy.
    Čím mohli byť podľudia z východu vynikajúcimi pre Nemcov, keď sa na nich chystali? Chceli kradnúť, vraždiť a lúpiť, a preto ich nepriateľ musel byť propagandistickými „vedcami“ pošpinený, ponížený a musel byť zničený ako hanba sveta, čo nemá právo zavadzať na nemeckých územiach. A vymasírovaná lúza už pochodovala.
    Primitívni plešatí makaróni vrešťali o utrpení spôsobenom bojovými plynmi? Ale o prívale čerstvej civilizácie a budovaní miest v dobytej Etiópii.
    Ak je pre nich vrcholok vedomostí Grécko a Rím, pričom vklad Pelasgov vynechávajú, Heilótov tiež, dokonca aj Etruskov tak čokoľvek nerímske patrí medzi necivilizované, preto odmietané, a ak vedci nemajú záujem, tak koľko asi pravdy sa môže dostať k analfabetom.
    Podľa toho aj falšujú históriu, kto nepatrí medzi nadľudí, musí byť opovrhovaným, rímska štetka má väčšiu váhu ako nepoznaná činnosť miliónov v širokých oblastiach divochov.
    Nižšie postavenými sú pre „vedcov“ kelti, ktorí žili úplne všade, aj tartassania boli kelti, aj venedi, aj galaťania, až po pár stáročiach pred tisíc rokmi ich jazyk nie je nikde, a dnes už úplne nikde.
    Ale vraj iba oni boli veľkí baníci a učitelia všetkého.
    Ak nie je možnosť prisúdiť istý ľud ako keltský, tak sa ponúkajú germáni a to je konečná.
    Ostatné jazyky ako thrácky, dácky vymreli, mali blízke vzťahy s baltskými a slovanskými, ale majú smolu, lebo už ich niet, alebo ich blízky príbuzní, alebo len vetva slovanských a baltských jazykov ich predurčuje k tomu, aby ako divochom nestáli za veľa slov.
    Etruský, elymský jazyk je mŕtvi takže ak by aj vykonali všetko čo sa prisudzuje lživo cudzím, tak na tom nezáleží, pretože niet nikoho kto by bránil pravdu, takže blbcom stačí vycapiť tabuľku rímske.
    Postačilo aby grécky jazyk prežil medzi mnohorasovou, rôznofarebnou škálou ľudí, a už zrazu toľko záujmu o dávne deje, bol by takým ak by grécky jazyk vymrel totálne, ale na jeho miesto by došiel napríklad lýdsky?
    To by isto vedátori vypisovali o genialite Lýdov.
    Kultúrna kontinuita alebo holopodvod je povinné tabu len u otrockých pseudohistorikov, presne tých čo smoklia v historickom ústave SAV, že sa im przniteľom dejín spred 1989 aj neskôr znížia platy.
    Kultúrna prerušenosť je dogmou pre nich preto, že podľa prednacistických pavedcov Slovania žili iba v ohraničených bažinách ako najprimitívnejší ľud sveta a až keď sa Germáni pohli, tak ako otroci Avarov boli presídlení na germánske územia, pričinliví idioti to len opakujú. Pre nich jeden ľud znamená jednu kultúru, jedna kultúra znamená jeden jazyk, jeden jazyk má len jediné meno, ani sa nevyvíja, pretože akoby divoch mal možnosť spoznávať a dokonca pomenúvať krásy, keďže je divoch prevzal slová od Germánov. ak jeden národ má len jedno meno a nosí 1 kultúru, tak akákoľvek iná kultúra musí patriť iným, a ak jedna je vyspelejšou, ktorú asi tak pavedci zapíšu komu.
    publikované: 26.09.2010 21:55:21 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. U nas to kedy vyjde?
    publikované: 26.09.2010 22:59:11 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Ked sa konal v Petrohrade
    kongres o prvotnom slovanskom pisme , pricom sa vychadzalo z vykopavok v Lepenskom vire, z nalezista z doby 8000 p.n.l., tiez o tom moc nepisali.
    Vacsina ludi konci s historiou pri Grekoch, Rime a Cezarovi, aj to len vdaka tomu, ze pozerali sladke filmy akoze o Kleopatre. No a este si nieco pamataju o neandertalcoch. Len nakolko je to iba ich chyba? Mam doma stary dejepis z gymnazia. No, nic moc.....

    publikované: 26.09.2010 23:26:57 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. asi tu ozaj sedíme na zadkoch už tisícročia :-)
    Svedčia o tom porovnania DNA z nálezov ľudských tiel spred cca 7000 rokov s našou DNA.
    publikované: 27.09.2010 00:36:37 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Je tu ešte niečo, Sinuhe
    Hudba. Nie bezdôvodne sa musel Bartók spakovať a ujsť pred horthyovcami. Mal talent počuť históriu.
    publikované: 27.09.2010 04:10:37 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Bartok
    mohla by si Ema prosim Ta o tom blizsie napisat, na co Bartok poukazal, ze musel ujst? Na diskusiach SME nejaky madar totiz pravidelne copypastuje youtube link na "piesen od bartoka", ktora vraj dokazuje, ze slovenska hymna je prevzata madarska piesen.
    publikované: 27.09.2010 10:31:51 | autor: kazdy den sa volam inak (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Maďarská pieseň?
    Prečo nie. Maďari sú predsa Slovania.

    Skutočných Maďarov, ktorí mali šikmé oči ako Samojedi, vyhlušil svätý Štefan.
    Spolu s nimi vyhynula aj ich samojedská muzika.
    publikované: 27.09.2010 16:44:56 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Hymna
    Tá veľa vyhlasovaná teória je postavená na skutočnosti, že Béla Bartók r. 1908 zaznamenal istú maďarskú ľudovú pieseň s textom Azt mondják, nem adnak engem galambomnak (Vravia že ma nedajú môjmu holúbkovi), a je to veľmi vtipná vec, keďže je to na nápev slovenskej hymny – ergo Slováci ešte aj svoju hymnu si ukradli od Maďarov!

    Neuveriteľne jednoduchým gúglovým vyhľadávaním si aj po maďarsky môžeme prečítať (pomerne romantický) príbeh vzniku slovenskej hymny. Janko Matúška r. 1844 cestou vozom na protestnú akciu do Levoče počul ľudovú pieseň Kopala studienku, v tom momente napísal na jej nápev text, potom slovenskí vlastenci romantickej duše spievajúc túto pieseň vtiahli do mesta poriadne si zademonštrovať. Takto vznikla pieseň Nad Tatrou sa blýska.

    Teda medzi Bartókovým zbieraním piesní a živelným záznamom ľudovej piesne Matúškovcami je rozdiel 54 rokov v prospech slovenskej verzie. Navyše je tu ešte aj jeden háčik: Bartókom zozbieraná pieseň nie je ľudová, ale k nápevu vybásnená umelá pieseň, ešte k tomu od tradičných maďarských ľudových piesní s úplne odlišnou štruktúrou. Odo mňa pripravenejší odborníci v osemzväzkovej Maďarskej národopisnej zbierke to takto odôvodnili: „je nesporné. že maďarskej tradícii sú cudzie niektoré izolované dur-molové nápevy, ktoré sa nahor budujú tercovou sekvenciou, alebo nadol sekund-sekvenciou, spravidla v malom hlasovom rozsahu.”.

    Slovenská hymna je pôvodne maďarská pieseň? Na žiadny pád. Ráčte prosím rozširovať, alebo používať svoj triezvy rozum.”
    publikované: 27.09.2010 23:52:46 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Mam otazku
    Co je to NEPREKONATELNA SILA?

    Na hlase ruska pisu:
    Na žiadosť novinárov šéf MZV RF Sergej Lavrov komentoval v Pekingu vyhlásenie Teheránu o zámere „súdne stíhať Rusko za odmietnutie plniť záväzky na dodávanie raketových komplexov". „Rozhodnutie Ruska nedodávať S-300 Iránu bolo schválené v súlade s rezolúciou BR OSN sankciách. Znamená to, že začína platiť neprekonateľná sila", - vysvetlil Lavrov. Kontrakt na dodávanie Iránu komplexov S-300 bol podpísaný koncom roka 2007, ale jeho realizácia bola odročená kvôli znepokojeniu medzinárodného spoločenstva v súvislosti s jadrovým programom Iránu.
    publikované: 27.09.2010 23:57:28 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Plagiátorka
    publikované: 28.09.2010 02:24:46 | autor: G. Papuček (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Kým Lavrov zabáva novinárskych politrukov na tlačovkách,
    Čína koná. Vyzbrojuje Irán na obranu tak, že vďaka tomu sa po a) zatiaľ ešte stále nezačala jadrová vojna úderom na Teherán a po b) sionisti s centrálou vo Washingtone na Čínu vyzurujú. Lebo vôbec nevedia, čo Iránu Čína dodala.
    Vlastne o Číne nevedia vôbec nič. Chýba tam sionistická špiónska sieť. A veru tam ani nebude.
    publikované: 28.09.2010 03:41:16 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. čínsky drak
    sa stavia po boku ruského medveďa paralelne produkujúc divadelnú hru pre západné obecenstvo nazvanú :Dobrý a zlý policajt.
    A z globálneho otepľovania je zrazu ochladzovanie. A EU je pred rozpadom. Ide to rýchlo.
    Dobrý článok, ema. História siaha ďalej, ako to vyhovuje korporátnym médiam a kmeňovým mýtom.
    publikované: 28.09.2010 10:06:06 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. sú k tomu aj testy DNA?
    zaujímal by ma vzťah týchto ľudí ku Kurganom, ktorých priamymi potomkami a teda najbližšími príbuznými sú v Európe Slovania
    ak by sa ukázala príbuznosť, mohli by sme definitívne zmiesť zo stola nemecké teórie o Árijcoch i sťahovaní národov
    publikované: 28.09.2010 10:12:34 | autor: martan11 (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Ake "nemecke teorie o arijcoch" ?
    A co si pod tým, Jasanek Martan, predstavujete?

    publikované: 28.09.2010 16:14:12 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. A trocha umenia
    publikované: 28.09.2010 16:16:33 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Pan Gregor Papucek
    Ved ja netvrdim, ze je to moj vytvor, mala to byt len odpoved pre kazdy den sa volam inak. Ospravedlnujem sa za nedodanie zdroja, nevedela som, ze je to tu take oficialne.
    publikované: 28.09.2010 17:07:37 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Ema,
    pred dvomi dnami som navstivil basty katolikov pre strednu Europu - Regensburg, Passau . Cloveku rozum zostava stat ako su vyspeli Nemci zmanipulovani. Skoro na kazdom druhom dome napis kriedou G-M-B alebo soska panenky Marie. "Tolerancia" domacich sa prejavuje aj "znalostami" inych jazykov, kopirovanim konkurencnych Pantheonov, carbanim po sochach vydedenca Keplera, nosenim ruzenca v aute, gycovitym obdivom k bayern tradiciam a pomenovanim ulic ako Bohmerishe Walde, Sudetenduetsche Strasse, Pemmern Strasse alebo jednoducho ledabolo polozenou pizzou na pametniku obetiam nacizmu....
    ----
    Stredoveky scenar pre spravu rise: zabezpecit dominantny vplyv ideologie v regione skrze ludsku hlupost - zabezpecit mnozenie hluposti a odmenovanie lojality k stadu (tj. poslusnost a okazale sirenie symbolov ideologie) kompetenciami autorit. V regione vobec nejde o vzdelanie obyvatelstva(teda s vynimkou kleru spriaznenych osob) ale o mnozenie a udrziavanie dominantnej hluposti a slepej viery a pestovanie odporu voci comukolvek cudziemu. Skrze klientelizmus sa jednoducho ovladne akykolvek ciel, politicko-mocensky post, univerzita, cokolvek.
    ---
    Dominantny vplyv hluposti v regione je prostredie nanajvys nezlucitelne so zivotom inak naladenych jednotlivcov. Na take stado totiz skor ucinkuje povel ich ziskuchtivych, presibanych a dobre odstienenych lidrov a "kamaratov"(ktori mozu subjekt odmenit alebo prekliat) ako apel argumentov cudzinca, ktory neoblizuje rit predstavenej autorite a nie je viditelny na pravidelnych stretavkach.
    ---
    Sirenie vzdelanosti je neucinne - vysledky je mozne vidiet ako v SR, tak aj v Nemecku alebo aj v USA - katolici opat ziskavaju na sile. Obavam sa, ze vysledok 2.sv bolo iba oddialenim nevyhnutnej buducnosti. Ciel regensburskej diecezy je znamy - pokrestancenie Cechov.
    publikované: 28.09.2010 18:44:10 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. UFO
    Izrael vyzval OSN k zastavení vyšetřování svých válečných zločinů
    http://www.zvedavec.org/vezkratce-4564.htm
    OSN jmenuje zástupce lidstva pro komunikaci s mimozemšťany
    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/212524-osn-jmenuje-zastupce-lidstva-pro-komunikaci-s-mimozemstany.html
    publikované: 28.09.2010 19:13:16 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. mapka
    http://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Roman_catholics_germany_2008_de.png
    publikované: 28.09.2010 19:16:47 | autor: martin (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. martin
    Katolíci získavajú silu, kohože porážajú?
    kto sú tými hrozivými katolíkmi?
    Žeby tí pápeženci čo sa zrodili na koncile počnúc rokom 1962, odvrhli vierouku a dogmy, pozmenili modlitby kvôli židovským protestom, odpútali sa od minulosti, a popritom si ju zlodejsky privlastňujú?
    Myslíš katolíkov čo slávili paschu podľa juliánskeho kalendára, alebo stádo čo prijalo nový kalendár?
    Tých čo žrali oblátky bez života, alebo čo prijímali pod obojím?
    Pápežov čo získavajú dobrozdania a príkazy od B'nai B'rith, a bratajú s tými, ktorých skutoční katolíci preklínali?
    katolícky vplyv v usa sa čím prejavuje?
    Ak by sa aj objavil, akého druhu?
    Že by svojou autoritou spôsobili, aby sa zákony upravili v duchu pokoncilovom, pokatolíckom a prijali pápeženecké priority alebo morálne predsavzatia?
    Kňazíkovia ak aj niekde pobehovali na výslní, tak tam sedia výlučne za seba, pre svoju príslušnosť k tajným satanským spolkom, ich postavenie využívajú na podchytenie nevedomej masy, žeby skutoční svätí, askéti by sa k zločineckej mocichtivej lúze pridávali?
    nezasvätení pápeženci sú vo vyhnanstve, ale uprednostňovaní natzingerovia len preto, že to ťahajú s vami a majú miliónové publikum, a ty vzdelanec nie si informovaný.
    Všetko beží podľa vašich predstáv a stále škrečíš.
    Ako typický parazit sa obávaš konkurencie, je vás viac a trofejí málo.
    publikované: 29.09.2010 03:40:24 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. akoby mohol pokresťančovať
    odpadlík? Kto ti narozprával, že v Regensburgu žijú kresťania? Ty im veríš, keď sa tak pomenovali?
    To by prebehlo strašné dielo, dovŕšili by najnovší holoholo keby pepíckych opičiakov pokresťančili.
    By mohli zanechať židokomunistické postoje, utlmil by sa modrý boľševizmus a sionizmus, povýšenosť tupcov by sa stratila, samé zápory v tom pláne, veď by znásilňovali ich vôľu a to sa nesmie, radšej nechajme vydochnúť tých podľudí, však súdružko.
    publikované: 29.09.2010 03:58:41 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Kedy sa objavili atrapy
    tebou rozširovaných cudzích „myšlienok“? kedy tie, ktoré v Bavorsku škrtáš?
    Keď som ja bol v Mníchove tak mi rozdali volebné plagáty PDS a nesťažujem sa.
    Oni žili ako sprostovia až kým ty veľduch si ich došiel osvietiť?
    Prečo by mali byť tolerantnými k tebe?
    Ty stroskotaný boľševik, prečo by ťa nemohli odkopávať, keď si ich prišiel urážať, ak sa cítiš odstrkovaný v prostredí hlupákov ohlás sa u židoboľševickej OKS, oni menšinových buričov cmukajú.
    Ešte boli aj neúctivými k pamätníku, zrejme tam ležali len gójovia, ale poznáš mená obetí ak ťa rozčúlili?
    Nie je tá nekrofília už otravná, kvôli tomu ak bol zabitý náckami je jeho život dôležitejší ako iných, a ako bol a prečo zabitý nie je dôležité?
    Veď koľkí vraj antikomunistickí odbojári boli len sebeckí teroristi a zlodeji, alebo bývalí boľševici, mať úctu len kvôli smrti je trápne, jediné čo pripúšťam je panychída.
    S mapou ohuruješ, že čím menej pápežencov tým lepšie?
    Ako vysvetlíš, že protestantský duch dokonale zakorenil v nacizme a východní nemci boli najpočetnejšími a najväčšími štváčmi ešte pred nacizmom?
    publikované: 29.09.2010 04:42:18 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. myslim katolikov,
    ktori na otazku predstaveneho (ktoreho poznaju) odpovedaju: ja som krestan rimsky-katolik. Myslim katolikov, ktori v regione dusia mensiny. Ti, ktori "skonvertovali" v stredoveku Avarov, pri kriziackych vojnach pozabijali inovercov na regensburskom moste, spustili sialenu a krvavu protireformacnu vojnu a pocas 2.svetovej odlifrovali inovercov, ktorych volaju zidmi. Myslim katolikov, ktori ziskali v Nemecku dominantne postavenie v regionoch zapadneho Nemecka s najvyssim poctom obyvatelov - bavori a westfalci.
    Ved sa chod kuknut komu sa dari (uziva si prjemne prostredia v tieni chramov a pekne novostavby) a komu nie(napr. arabi, ocividni rebeli atd.). A uznaj, ze ekonomicka sila Nemcov a Rakusanov je v okoli citit. Podobne ako aj v europskom parlamente, kde Klausov prejav je rozhorcenim a pohorsenim pre gruss gotakov.
    Ku mne sa chovali ako ku turistovi milo. Len neviem preco zostali vzdy zaskoceni ked som prehovoril po anglicky. Asi si uvedomili, ze nemusim byt katolik a dokonca ani spacifikovany protestant tj. skor kabat ako kosela.
    publikované: 29.09.2010 06:52:12 | autor: Fon, (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. UNO a realna nesloboda slova.
    Tak ako za najtvrdsej komunistickej normalizacie sa odsudzovalo to, co bolo zakazane, tak aj dens nikde nie su prezentovane vyjadrenia a prejavi skutocne opozicnych politikov. Su zakazane?

    Tak pripominam

    http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2010/09/der-wirklich-eklat-der-uno.html

    Ak by to niekto nechcel pocuvat cele :), niektore myslienky su tam vycucnute.
    publikované: 29.09.2010 21:40:37 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Židovská armáda: The Mengele Squad
    Som si zbežne pozrela predošlú diskusiu, i nedalo sa prehliadnuť, že tam zas niekto vytiahol antišemitism. Tejto osobe odporúčam prečítať si toto (je to skutočne len pars pro toto židonacistickej beštiality):

    The Mengele squad
    What is the connection between the occupation and references to the Holocaust in IDF slang?
    (Veľkoryso prehliadneme manipulatívnu psychotechniku, že ide len o nejaký posraný armádny slang, a nie o šokujúcu beštialitu na živých, a občas aj mŕtvych ľuďoch)

    .... In a follow-up story, Haaretz correspondent Dan Sagir interviewed a deputy company commander in the armored corps whose unit served in Jenin at the start of the intifada. "The battalion knew we were a company of 'killers,'" the officer - the son of Holocaust survivors - related. "We were for an aggressive solution. We tried to shoot using all means, we injected gas into schools from which stones were thrown at us. In the battalion we were known as the 'Auschwitz company' or the 'Demjanjuks' because we made such extensive use of gas."

    Atakďalej atakďalej. Nie je to nič nové, takáto inferiórnosť sa ťahá už od Naftalína Frenkela - len čo majú dostatok moci, ich beštialita na slabých nepozná hraníc.
    http://www.haaretz.com/weekend/magazine/the-mengele-squad-1.316622

    Takto vyzerá židovská okupácia - takto vyzerajú zverstvá páchané "exkluzívnymi židovskými obeťami" na Palestínčanoch. Podnes deň a so súhlasom trtkov - vyznávačov západného židokresťanstva, ktorí sa idú udáviť od pohoršenia, keď si niekto dovolí nazvať židonacistov tým, čím skutočne sú.
    Tieto naivné, iracionálne židokresťanské stvorenia zabúdajú, že židonacistická armáda toto isté zajtra urobí s nimi a ich harantmi. Nahádže na nich biely fosfor. Vyreže im zaživa jazyk. Splynuje žiakov v škole. A použije na nich jadrový arzenál z Tretieho chrámu v Dimone. Bez výčitiek svedomia. Pretože tento židonacistický SYSTÉM žiadne svedomie nemá - ako to vidno aj v skurvenej západnej ekonomike, riadenej šikovnými židonacistickými finančníkmi (ktorí to s peniazmi vedia, všakáno), čo vás zajtra prinúti žrať od hladu kamene. Bol to už Rockefeller - prvá ropná sviňa, ktorá podkopávaním zákonov absurdne zbohatla. A ešte dnes sa nájdu jelitá, ktoré budú mrnčať, že síce zbohatol ilegálne, ale bol to filantrop. Jo, jo, židovský filantrop. Nepoznám obludnejší oxymoron.

    No ale vrátim sa ešte k zverstvám Izraela, ktoré sú jeho fundamentom. Ak niekto pripisuje svojmu nepriateľovi šokujúce zločiny a zakáže - dokonca priamo zákonom - ich overenie, vedzme jedno: tieto šokujúce zločiny pácha on sám.
    Väčšina ľudí nevie, čo sa deje v izraelských koncentrákoch, kde sú zadržiavané tisícky Palestínčanov - väčšina ľudí nevie, čo vyvádzajú "izraelskí experti" v amerických okupačných väzniciach v Iraku či Afganistane, nevie, o čom títo experti školia nadrogovaných killerov v USA, Británii, Gruzínsku... aby z nich vytvorili dokonale odľudštené beštie - ale veru, veru, hovorím vám, vaša zbabelosť brániť sa pred židonacizmom zotne vašim deťom hlavy. Tak, ako to vidíme na videách z dielne Mossadu, určených na manipuláciu teľacej západnej verejnosti, kde zahalení akože islamisti, stínajúci hlavu nejakému západnému neborákovi, nie sú žiadni islamisti.

    Ešte nejaké pripomienky k antisemitizmu? Len smelo do toho. Je toho ešte veľa, čo môžem povedať. Napríklad o ropných vojnách, ktoré sa iba začali. Snáď nezaškodí pripomenúť, kto boli ich iniciátori - a potom sa nenápadne vytratili zo scény ako smrad Rahm Emmanuel z Bieleho domu.
    publikované: 02.10.2010 06:09:17 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Čaro nechceného
    Dočítala som sa, že východoeurópsky žid Sarkozy nielenže deportuje z Francúzska romákov, ale chce odnímať imigrantom občianstvo.
    Teliatka, ktoré si v pejsbúku vytvárajú unisono grupy (to je tá "pestrosť názorov" prepytujem otvorenej spoločnosti), samozrejme nepoznajú meno židovského vraha Herschela Grynszpana
    http://en.wikipedia.org/wiki/Herschel_Grynszpan
    (treba si ten text očistiť od emotívnych slintov a vidieť len holú pravdu).

    Ale obávam sa, že nekonzistentnosť ich vyšisovaných mozočkov - keď odmietnutie udeľovať občianstvo vlnám nomádskych poľských židov, nie nepodobných dnešným vlnám rómskeho prisťahovalectva, je fuj, fuj, kým židom Sarkozym nariadené deportácie romákov je chrumkavé mňam - predstavuje u týchto teliatok normu, nie aberáciu.

    V hesle z wikipédie si treba špeciál všimnúť, že zločinné Nemecko zakazovalo židom vývoz peňazí. Strašné. A že chudák Heršel bol na škole diskriminovaný, a preto musel začať navštevovať židovskú náboženskoextrémistickú školu, ktorá - koľké čudo - legálne fungovala. Atakďalej.
    publikované: 02.10.2010 06:34:54 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Another Mengele squad
    http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-11457552

    Bude Americanov zaujimat kto to zverstvo v ich mene vymyslel a uskutocnil?
    publikované: 02.10.2010 12:32:29 | autor: CNN Sanchez (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. How Israel Controls Your Media
    publikované: 02.10.2010 12:36:33 | autor: CNN Sanchez (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Už čoskoro aj vo vašom meste!
    Už som bola svedkom všeličoho, vrátane svadieb a s výnimkou Jehovovu, ale zrejme mi je súdené byť aj svedkom civilizačného kolapsu.

    Izrael môže ísť do psej matere s jeho kontrolou médií, pretože tie musia, zatiaľ len opatrne pobľakujúc, oznámiť to, čo sa týka tunajších ľudí. Že energie sa v tejto skurvenej iracionálnej židokresťanskej civilizácii pomaly, ale isto stávajú luxusom.

    Elektrina prudko zdražie, hystericky hlása Pravda. Ako znížiť účet za elektrinu, pýta sa nástojčivo Smetiareň, a tento článok je, napodiv, najčítanejší.
    Môj obľúbený pohľad na Zem
    http://www.youtube.com/watch?v=PKiNUSX6zSE
    sa čoskoro zmení.
    Ná ale netreba čumieť z kozmu. Už čoskoro aj vo vašom meste zhasne "v rámci balíčka ozdravných opatrení" - ako huhňá pani Vlastizradičová - verejné osvetlenie. Potemnejú byty dôchodcov, ktorí sa budú musieť rozhodovať medzi kupovaním trashfood a večerným mrhaním elektrinou v izbietke. Mlaď sa bude menej zapájať do virtuálnych sociálnych sietí, za ktoré príde účet od elektrární a menej bude civieť do telky. A v posledných fázach už vôbec.
    Dôsledky drahých energií nebudem rozoberať do detailov. Načo.
    publikované: 02.10.2010 17:02:26 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Niečo zaujímavejšie ako ceny elektriny
    Robot Djedi v tichosti začal výskum Chufuovej pyramídy
    http://www.projectsmagazine.eu.com/news/djedi_robot_to_enter_the_great_pyramid_of_khufu
    (Tam vpravo na stránke ten časopisík je učebnicovou ukážkou tupej izraelskej propagandy)
    publikované: 02.10.2010 19:09:52 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Už viac na rovinu to ani byť nemohlo :)
    Ešte ku kauze Hayekovci
    http://tv.sme.sk/v/17416/meseznikov-fico-hayekovcov-obhajoval.html

    Personálne obsadenie "diskutujúcich" vypovedá úplne na rovinu, aká mafia je za hayekovskou kauzou.
    Aj Fico musel robiť tejto mafii povinné úlitby.
    publikované: 02.10.2010 19:30:23 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Ema ropny zlom uz je tu
    http://europe.theoildrum.com/node/7001
    Dobry graf a dobra sprava. V zavislosti od ropy je SK na poslednom mieste. Ked vas budu neolib spinavci strasit krachom Slovenska, bude to umelo vytvoreny krach. Krajina s takou malou zavislostou od ropy nemoze len tak skrachovat.
    publikované: 03.10.2010 13:43:48 | autor: žMOLko (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Rahm Emanueal a Zidovska Lobby
    publikované: 03.10.2010 18:27:13 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Demagóg z Pereša
    Šetríme s Miklošom
    http://afinabul.blog.cz/1010/setrime-s-miklosom
    Ivan Mikloš podpísal euroval a Európa chce dať Grékom viac peňazí
    http://afinabul.blog.cz/1009/ivan-miklos-podpisal-euroval-a-europa-chce-dat-grekom-viac-penazi
    publikované: 08.10.2010 08:08:40 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Sinuhe, Culka už tiahne na Kolontár
    http://eco.rian.ru/danger/20101009/283777550.html

    Zopár vzdušných fotografií
    http://eco.rian.ru/ecophoto/20101008/283484724_3.html

    Ale inak je to obyčajná nudná korporátna ekologická katastrofa, keď firma zlizne zisk a sračky nám vyleje na hlavy. Ich počet rastie geometrickým radom. Kým však nepôjde o niečo tak spektakulárne ako ščava z hlinikárne, ktorá podmyla malebné obce, nič sa nedozvieme. Ako doteraz.

    Boli raz dvaja baráth-bratia, MOL a MAL...
    Pokračovanie nabudúce.
    publikované: 09.10.2010 12:03:49 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. mol a mal....

    http://www.youtube.com/watch?v=LSFcZ4QgrCA&feature=player_embedded

    video tentoraz nie je od g.papuceka, ale z rense.com
    publikované: 09.10.2010 16:30:04 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. sprava roka
    publikované: 09.10.2010 19:45:14 | autor: Extremely Dead dollar (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. sprava roka
    publikované: 09.10.2010 19:45:37 | autor: Dead dollar (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. ema,
    je to smutné. Odsrali si to - ako vzdy - obycajni ludia.

    P.S.
    Na ro nepojdem na splav Mosnoskeho Dunaja - a ake to mtam bolo nadherne...
    publikované: 09.10.2010 21:23:48 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Aký si útlocitný, Sinuhe. Manažment MAL
    predsa vydal stanovisko, že tekutina, vyprodukovaná ich podnikateľskými aktivitami, je neškodná.
    Naveľa-naveľa prisľúbil na stretnutí v kultúrháze obyvateľom obcí pomoc 360 eur na hlavu, uhynuté domáce zvieratá vynímajúc. A tiež úhradu nákladov na pohreb utopených dietok. Nastalo vraj radostné oživenie v sále a manažment opustil kultúrház zadným východom.

    Pozoruhodné sú výsledky analýz Greenpeace. Vysoký obsah arzénu a ortuti - ďaleko vyšší, ako je v tomto type sračiek obvyklé. Vyzerá to tak, že v MAL používali nejaké progresívne technologické postupy, ktoré šetria náklady a zvyšujú zisk.

    A Viktor ako sa vrtel, ako kalový vír pod zrúteným kolontárskym mostom. Ťažko sa špirhá na poctivých podnikateľov-orbánovcov, ktorí tučne podporujú Fidesz.

    Korporátne média sa zachovali ako obvykle. Korporátna kurva korporátnej kurve riť neurve, a tak meno firmy, zodpovednej za katastrofu, zostáva v úzadí ako čosi nepodstatné.
    To je jedna z čŕt korporátnej totality. Ekologické katastrofy nemajú konkrétneho vinníka. Systém má plnú papuľu rečí o pravej pravicovej osobnej zodpovednosti, ktorá sa ofšemže realizuje takto: nemali si kolontárski sedláci vycickávať domy a sadiť kukuricu pod skládkou. Nesú za svoju krátkozrakosť osobnú zodpovednosť.
    Takéto perverzné prekrútenie zodpovednosti silných je len prenesením židopolitiky, aplikovanej v Palestíne s podporou Západu, do podnikateľského prostredia.

    Nebola som si pozrieť web stránku MAL a ani nehodlám, ale stavím sa, že tam majú vyvesenú pekne napísanú správu o ochrane životného prostredia a vysokej spoločenskej zodpovednosti. Ktorá sa prejavuje napríklad tak, že s náležitým mediálnym huriavkom podporia umeleckú tvorbu mentálne retardovaných detí - silnej to konkurencie oficiálnej umeleckej scény.
    publikované: 10.10.2010 07:15:58 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. Jews come first. Kto nesúhlasí, je antisemita.
    V smetiarni zas vytiahli uplakané skuhranie lokálnych chazarov, tento raz v sekcii Viera.
    Najviac ma tam pobavil diskusný slint košickej chazarice o tom, že riaditeľmi bánk (pre ilustráciu Svetová banka a MMF) sú židia nie preto, že sú židia, ale preto, že sú "šikovní". Škatula sprostá. Pozície v bankách boli vždyv minulosti vyhradené pre oligarchiu, ktorá mala insiderské vzdelanie, k akému nemal prístup nikto iný. To už pekne dlho neplatí, vzdelanie má kopa ľudí rovnaké. V čom to teda je, že "šikovní" sú práve židia, keďže šéfujú bankám? Veď nech tá tupohlavá sebastredná jente pokojne vyjadrí svoj rasizmus otvorene. Zatiaľ sa jej to prepečie.

    Škoda, že v tom smetiarskom skuhraní sa nenašlo miesto na zmienku o tom, ako sa lokálnym židom páči prísaha lojálnosti, ktorú dnes s najväčšou pravdepodobnosťou schvália v Izraeli - pseudoštáte, ktorý deformuje celý judaizmus a nakoniec ho svojou ideológiou sionizmu zničí tak, ako sa to už raz stalo práve v Palestíne - ako povinnú.

    Nakoľko sa od miestnych ubľačaných žltých bolševikov nedozvieme nič zmysluplné, môžeme si prečítať názor Gilada Atzmona.

    http://www.gilad.co.uk/writings/gilad-atzmon-on-jewish-loyalty.html

    I guess that Jewish loyalty is an empty signifier: it is a dynamic notion; it changes constantly; it is impossible to pinpoint. As it happens, Jewish loyalty is removed from any notion of universalism, ethics or integrity. All it means in practice is, ‘Jews come first’.

    A ako bodka za správou video z toho Giladovho textu:
    http://www.youtube.com/watch?v=wsWDcFiPo2s
    publikované: 10.10.2010 08:08:16 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. dovolím si k téme
    uviesť linky na alternatívne výklady histórie ľudstva
    http://www.bibliotecapleyades.net/sitchin/sitchinbooks.htm
    alebo
    http://www.halexandria.org/dward178.htm
    príjemné čítanie na dlhé zimné večery , všetko so všetkým súvisí a tak aj hebreji a ich mýty sú len drobnou epizódkou histórie , ale zato s dobrým marketingom a množstvom obetí.
    publikované: 11.10.2010 15:15:39 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. MAL murky business
    publikované: 11.10.2010 16:50:36 | autor: Murko (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. tu je take ticho
    ze neviem, ci si vsetci bezali vybrat uspory do Svajciaska, alebo zhanate ornu podu, nakupujete sliepky (mimochodom, kolko sa ich zmesti na balkon? :)) a konzervy, alebo hladate ubytovanie velmi daleko na vychode.
    publikované: 18.10.2010 12:47:22 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. These could be the defining few days of Nicolas Sarkozy's presidency.
    publikované: 18.10.2010 17:53:12 | autor: voila! (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. link
    publikované: 20.10.2010 10:17:37 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. Sorosova Dekáda rómskej ilúzie
    To bude niečo ako Project for the New American Century

    Finančník a filantrop George Soros pozval sám seba
    "Návštevu Sorosa v Bratislave iniciovala Nadácia otvorenej spoločnosti (NOS),..."
    http://www.sme.sk/c/5602789/soros-prisiel-na-slovensko-budovat-romsku-politiku.html

    Cibuľa má tento rok tri šupy. Bude tuhá zima.
    publikované: 20.10.2010 16:53:49 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. Konecne
    si doma, ema.
    Chyba tu tvoj koment a deje sa toho tolko..

    Bude tuha zima, strajkuju Francuzi aj Golfsky prud.
    publikované: 20.10.2010 20:21:17 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Som tu zas len na chvíľu
    ale nechám vám tu knižky
    http://public-library.narod.ru/Saltykov.Mikhail/

    Francúzsko je pred energetickým kolapsom, lebo odstavené sú aj elektrárne. Nielen rafinérie.
    Až sem doviedol Francúzov pacient Šarközy, stepný bezcharakterný bastard.
    publikované: 20.10.2010 21:13:03 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Bohaňád
    Izrael má veľký záujem a potenciál obchodovať so Slovenskom. Po návrate z tejto krajiny Blízkeho východu to na tlačovej konferencii vyhlásil minister obrany SR Ľubomír Galko (SaS).
    http://www.sme.sk/c/5602892/galko-izrael-chce-s-nami-obchodovat.html
    Israeli President: We are buying Manhattan, Hungary, Romania and Poland
    http://www.youtube.com/watch?v=FwmUUhsfKuc
    publikované: 20.10.2010 23:13:32 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. Slovensko nakúpi dróny
    a ušetrí na pilotoch a pozemných silách.
    Riadenie drónov následne outsourcuje do Izraela a modernizácia slovenskej armády bude zavŕšená. Daňoví poplatníci síce budú naďalej prispievať na armádu, ale všetky peniaze pôjdu veďviemekam. Lebo žid má rád dobrý obchod, ako správne poznamenal Galko.

    A toto nemožno prehliadnuť:
    "...pomerne veľký záujem zo strany Izraelčanov bol aj o ďalšie slovenské zariadenie, pomocou ktorého je možné zasiahnuť proti demonštrantom."
    Áno. Slovensko je veľmoc vo výrobe megafónov, do ktorých sa kričí Rozíďte sa.

    Onakvejšie zariadenia na rozháňanie demonštrantova už dostali židia v Izraeli od Ameriky a nemuseli za to zaplatiť ani vindru. S Amerikou robí Izrael samé dobré obchody.
    publikované: 21.10.2010 04:00:57 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. skaazky od emy
    Прекраснейшую сегодня проповедь сказал, для праздника, наш сельский батюшка.

    – Много столетий тому назад, – сказал он, – в этот самый день пришла в мир Правда.

    Правда извечна.
    publikované: 21.10.2010 09:28:11 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. na zamyslenie aj pre pitvor:
    publikované: 21.10.2010 18:16:58 | autor: Hm ... (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. domov chodis
    na otocku, ema, behas po svete, az by si clovek myslel, ze mas prsty v proiranskom kurze v Iraku :) V embargu Ciny na vyvoz vzacnych kovov nema prsty nikto, nastastie, ti si do nicoho cudzincom kafrat nedaju. Na rozdiel od nas
    http://www.tribune.cz/clanek/19527-slovaci-dali-do-e-health-miliard-lekari-zuri
    O stretnuti Medvedeva, Merkelovej a Sarka som nenasla nejake ucelene spravy. Len nejake dohady o zavane vanku z Europy smerom na vychod, len ten Sarko mi do toho nepasuje.
    A co robi Sunkes, ked si stale prec?
    publikované: 21.10.2010 19:15:22 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Moc tu nevyskakujte.
    Ved viete:
    Nežidia sú na svete na to, aby slúžili národu Izraela, tvrdí rabín

    http://spravy.pravda.sk/nezidia-su-na-svete-na-to-aby-sluzili-narodu-izraela-tvrdi-rabin-pwg-/sk_svet.asp?c=A101021_124442_sk_svet_p23

    To si pripominajte kazdy den
    (niektori to uz aj praktikuju:)
    publikované: 22.10.2010 18:00:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. No Arton,
    ze si sa aj ozval, co si mal zapalene hrdlo?
    Inak, asi viac ludi vyskakuje, napr. na dolezitebodkask sa mi nepodarilo zavesit ani jeden prispevok, admin vsetko maze a ovce sa bavia o ufo a chemtrails. Diskusiu o Sorosovi premazali na smetiarni tak, ze ostala tretina. Tak si teda idem pripominat rabinov slova.
    publikované: 23.10.2010 14:15:53 | autor: N (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. Aj na Blízkom východe platí fyzika, milá N :)
    Keby neboli Američania vyvrátili Irak z koreňov, nemusel sa stať slabučkým satelitom Iránu. No ale takto to vyzerá, keď sa pustia do vojen americkí idioti a dajú sami sebe mat.

    Z ciest si tu dovolím podať krátku súhrnnú správu: Európa bude mať problém s energiami. Nájde sa zopár kreténov, ktorí si myslia, že Sečinove slová o plynovode Nabucco boli len rétorickým cvičením, ale tí zjavne nevedia, kto je Sečin a akú váhu majú jeho vyjadrenia.
    Ale nejde len o Nabucco.

    Kocúr má zabezpečený spoľahlivý personál. Ak by sme sa striktne držali rabína Hovadiu Jozefa vyjadrenia, personál slúži kocúrovi tak oddane, až mám podozrenie, že ten kocúr je žid.
    publikované: 23.10.2010 21:35:53 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. Veď ja už som všetko povedal.
    Nech sa ozývajú aj iní :)

    publikované: 25.10.2010 19:03:02 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. N, nakukni zatiaľ do histórie
    paganské a atlantské sviatky sa blížia
    http://www.ulozto.cz/hledej/?q=okem+boha+hora
    kvalitný seriál, kvalitné vysvetlenia v dosiaľ nepoznanom kontexte. Pravda len pre takých, čo sa neboja pýtať.
    publikované: 26.10.2010 07:58:57 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014