Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ivanove nepálske ženy

Na veku nazáleží

Ivan, autor fotografií miestneho seriálu z cesty po Tibete, rád fotografuje ľudí. To síce aj ja, ale kým mne je egál, či deti, ženy, muži, on má najradšej ženy. Doma ich má slušnú zbierku zo štyroch kontinentov.

Na jeho cédečku s tibetskými fotografiami, ktoré venoval pre účely tohto blogu, odhadom pätinu tvoria fotografie žien. Najviac ich je z nepálskeho Káthmandu, pretože tam výlet do Tibetu začínal aj končil a zdržal sa tam dlhšie.

Neviem, za akých okolností fotografie vznikali - môže to prípadne doplniť do diskusie, keby sa tu vyskytol - ale toto sú jeho nepálske ženy. Lepšie povedané, malá časť z nich.


Fotografie odtiaľto aj odhentiaľ | stály odkaz

Komentáre

  1. teda Ema,
    Ty na mňa stále niečo prezrádzaš... No dobre, najviac sa mi páčia baby. Ja viem, že to v dnešnej dobe zaváňa politickou nekorektnosťou, ale ja za to naozaj nemôžem.

    Ale nevybrala si tie, čo sa mi najviac páčia :-)))
    publikované: 18.06.2006 22:06:23 | autor: ivan (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Tak to si vsetci
    radi pockame na druhy diel s tym lepsim vyberom:-)
    Inak by ma celkom zaujimalo, ako sa fotia ludia v Tibete a Nepale - ci si pytaju za fotku aj baksis ako je to zvykom v niektorych blizsich krajinach.
    publikované: 18.06.2006 22:22:43 | autor: AT (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. žiaľ
    často sa stáva, že pýtajú. V Nepále aj v Tibete. Väčšinou je to tam, kde sú už pokazení od turistov. Tie moje obľúbené krásavice, ktoré som mal na mysli že ich Ema nevybrala, som napríklad fotil tak, že som musel od každej niečo kúpiť. Kúpil som čosi od jednej a obkľúčilo ma ich asi 5, jedna krajšia ako druhá. Odfotil som len dve, lebo načo by mi boli tri rovnaké prívesky...
    publikované: 18.06.2006 23:07:00 | autor: ivan (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014