Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Turecká rošáda

Vzostup Ázie

Bol skorý marec 2010. Zahraničný výbor Snemovne reprezentantov USA sa práve zberal hlasovať o tom, či Turecko spáchalo pred takmer sto rokmi genocídu na Arménoch, keď sa egyptskému despotovi a poskokovi amerických neocons Husnímu Mubarakovi pohli v jeho stareckom žlčníku kamene. Vplyv na túto nemilú zdravotnú komplikáciu malo okrem návratu nebezpečného muža - bývalého šéfa Medzinárodnej agentúry pre atómovú energiu Mohamada ElBaradejího, najmä (americké) rozhodnutie, že Egypt musí zásobovať Izrael zemným plynom. To skorumpovaného Mubaraka obralo v očiach Egypťanov o zvyšky dôstojnosti a zacvičilo i žlčníkom. Tieto geograficky vzdialené udalosti mali spoločného menovateľa - americkú loby tzv. židov. Dotlačením USA do rezolúcie o genocíde Arménov si vybavovala účty s tureckým Erdoganom a zemný plyn nutne potrebuje na prevádzku svojej vojenskej základne v Palestíne s názvom Izrael. Mubarak (zo strachu pred narkózou na pôde štátu, ktorému despoticky vládne už skoro tri desaťročia) odcestoval na kliniku do Nemecka a turecký veľvyslanec v USA sa spakoval domov.

Kto sa pri zmienke o americkej rezolúcii týkajúcej sa genocídy v časoch Otomanského impéria dokáže pozrieť na rozľahlejší výsek súčasnej mapy než je chimerózny Veľký Izrael, žasne. Politicky korektní, proizraelsky naformátovaní analytici budú zrejme naďalej presvedčení, že tzv. židia sú predsa geniálni (priam nadľudia - Nobelove ceny, Oscary atakďalej), a tak za napohľad kontraproduktívnym manévrom s uznávaním genocídy je určite-určite niečo rafinované. Tí, ktorí poznajú psychopatickú kmeňovú mentalitu Chazarov, poznajú pravdu. Žiadny rafinovaný manéver. Len pre tento stepný kmeň príznačná chorobná nenávisť. A dôvod? Žeby ostré turecké stanovisko k masakre, ktorú spáchala židovská armáda v Gaze? Áno, aj.

 Vráťme sa na skok do šera nedotknuteľnými sionistickými mýtmi opradenej histórie, v ktorej neplatnou rezolúciou OSN o rozdelení Palestíny a následnými etnickými čistkami domáceho obyvateľstva vznikol podivný klin zaťatý do arabského sveta a dostal názov Izrael. Kto nebol hlúpy, už zo samotnej strategickej lokalizácie tohto pseudoštátu medzi Stredozemným morom a Akabským zálivom pochopil, koľká bije. Toto nebol projekt pre "úbohých európskych Chazarov", ktorí zholokausotvali svoje staré európske mená a bez najmenšej chuti potĺkať sa niekde v palestínskej púšti odišli prevažne do USA. Bol to ťah na ovládnutie blízkeho Východu. Záujem o tento projekt mal pochopiteľne židoboľševický Sovietsky zväz - lebo kto už bol socialistickejší ako kolektivistickí kibucnícki kolonialisti, od ktorých znechutene ušiel aj z naivity vyliečený východoeurópsky pán režisér Lahola (kto chce, nech si jeho pôvodné meno zistí sám, lebo to, čo uvádzam, prevzal z vývesného štítu na istom mäsiarstve). Sionistická centrála v USA mala problém, pretože bolo treba u hustých kibucníkov prevádzkujúcich Izrael pretromfnúť Stalinove ponuky. Všeličo sa dalo, vrátane donútenia Nemecka k mastným platbám a dodávok zbraní, ale jeden problém zostal - životne nevyhnutná ropa. A tak USA najskôr prisľúbili a potom CIA zorganizovala zvrhnutie demokraticky zvoleného premiéra Iránu Mosaddeqa, ktorý hodlal posilniť - vďaka veľkým zdrojom nerastných surovín a intelektuálnemu potenciálu Iráncov - hospodárstvo a vplyv Iránu. Američania pre blaho kibucníckeho Izraela urobili z iránskeho aristokrata Mosaddeqa komunistu (doba pokročila a teraz takých ako Mosaddeq vyhlasujú za teroristov), vykopli ho, zlikvidovali iránsku demokraciu a dosadili do čela Iránu tyrana. Nastali zlaté časy iránsko-izraelskej spolupráce, keď židovskí "experti" pomáhali šáhovej beštiálnej tajnej službe mučiť oponentov s rovnakou vervou, ako to títo nehanební čepičkoví bastardi robili nedávno v irackom Abú Grajb. To však nie je dôležité. Podstatné bolo, že Irán vybudoval Izraelu ropovod z Eilatu do Aškelonu a iránsky šáh ho napľňal kvalitnou ropou prakticky zadarmo. Izrael sa stal vďaka strategickému ropovodu z Červeného do Stredozemného mora významným geopolitickým hráčom.

Lenže prišiel rok 1979 a Iránci urobili, čo nikto nečakal. Šáha podporovaného Spojenými štátmi a Izraelom odstavili od moci a zároveň odstavili od svojich ropných ložísk parazita. Ropovod z Eilatu do Ašdodu vyschol.

Iránci vymazali Izrael z energetickej mapy sveta.

 

Tipline - ropovod Eilat-Aškelon

Po páde židoboľševického režimu vo východnej Európe mohol sionizmus expandovať aj do prostredia okupovaného predtým ideológiou svojho červeného brata, ktorý už bol na obtiaž. Otvorili sa mu cesta k obrovským zdrojom ropy a zemného plynu. Ešte nedoznelo extatické cinkanie kľúčmi a bujaré halekanie naplnené vzletnými emóciami podfarbenými vybľakovaním o pravde a láske, keď Azerbajdžan a Turecko podpisovali dohodu o strategickom ropovode z Kaspiku do Stredozemného mora. Trvalo však ďalšie roky, kým bol projekt Baku - Tbilisi - Ceyhan (BTC) hotový a pod starostlivým dohľadom USA podpísaný šéfmi Turecka, Gruzínska, Azerbajdžanu, Kazachstanu a Uzbekistanu. Mal spolu s akciou Chodorkovskij, rozbehnutou priamo v Rusku, podraziť nohy ruskému ropnému priemyslu a dostať ložiská aj významné prepravné trasy plne pod kontrolu USA. Tesne predtým, ako skončil Chodorskovskij za veľkého revu USA v lochu, okrem strategických ropných dohôd s Čínou - takých dohôd, ktoré sú povinní riadiť reprezentanti obyvateľstva, nie skurvené nenažrané totalitné korporácie - stihol ešte prisľúbiť dodávky ruskej ropy do BTC. Ropovod Baku - Tbilisi - Ceyhan bol slávnostne uvedený do prevádzky v máji 2005. Bol to prvý veľký energetický infraštruktúrny projekt 21. storočia. Ropa z Baku dorazila do Ceyhanu v závere mája 2006. V júni sa v Turecku uskutočnila veľká žúrka - aj za účasti izraelskej delegácie. Pretože ďalším krokom - pre ktorý Chodor prisľúbil ruskú ropu - bolo prepojenie terminálu v Ceyhane s izraelským Aškelonom a cez reverzný chod ropovodu Aškelon - Eilat dodávky ropy do tankerov v Eilate. Odtiaľ mali podľa smelých sionistických plánov zásobovať najmä Čínu a Indiu - vlastne nie zásobovať, ale kontrolovať a regulovať. O pár týždňov na to Izrael využil bezvýznamný pohraničný incident a začal vybombardovávať južný Libanon. Vyše milióna ľudí odtiaľ utekalo pred židmi v bombardéroch a tankoch a Izrael bombardoval aj sýrske územie, aby vtiahol do vojny aj Sýriu. Turci síce chceli, aby šla spojnica Ceyhan - Aškelon po morskom dne, ale šikovní židovskí fiškusi vydumali, že po súši je to lacnejšie a môžu zabiť dve muchy jednou ranou - vyčistiť Lebensraum pre expanziu Veľkého Izraela.

Akcia sa nepodarila.

(A nepodarili sa ani Spojenými štátmi a Izraelom podporované etnické čistky Juhoosetíncov v roku v 2008 v Gruzínsku, ktoré súviseli aj s ropovodom BTC. A to bol Izrael natoľko drzý, že krátko pred úderom jeho generálov na Južné Osetsko deklaroval pripravenosť podpísať s Ruskom dohodu o dodávkach 4 miliárd kubických metrov ruského zemného plynu ročne do Izraela na dobu 20 až 30 rokov.)

Ropovod Baku - Tbilisi - Ceyhan

Kto vyjadril v roku 2006 (na rozdiel od Západu, vrátane Európy) zhnusenie z besného izraelského rozbíjania Libanonu, bolo Turecko. Na rozdiel od zbastardelých privandrovalcov z Európy - ktorí región, v ktorom náhodou počas svojho nomádskeho potulovania sa svetom žijú, intenzívne nenávidia a najradšej by z neho vytvorili vypálenú krajinu obklopujúcu ich zúrivo zelenú utópiu zavlažovanú zvyškami vody ukradnutej domácim ľuďom - sú Turci obyvateľmi Ázie. A keď od roku 2001 sledovali, ako rakovinový nádor, ktorý zasiahol Palestínu, postupne otravuje svojimi jedovatými splodinami celý región, začalo im dochádzať, že cez kamarátšaft s USraelom cesta nevedie. A potom prišiel masaker v Gaze na rozhraní 2008/2009, tá číra beštialita na bezmocných obyvateľoch najväčšieho koncentráku v dejinách ľudstva.

Turecký záujem o prepojenie Ceyhanu a Aškelonu sa dostal na nulu a pompézny návrat Izraela na energetickú mapu sveta nenastal.

A tak prišla americká rezolúcia o genocíde Arménov.

- A čo sme my vari vojnu prehrali, že nám tu idú nejakí beštiálni zmrdi, vraždiaci neprestajne ako killerská mašina, genocídu našívať?, položili si otázku Turci. Genocída sa predsa hádže na krk len porazeným alebo slabým - a Turecko nie je ani jedno, ani druhé.

 Ak Snemovňa reprezentantov schváli rezolúciu o genocíde Arménov,Turecko už odkázalo USraelu, čo mieni urobiť. Ministertsvo zahraničných vecí a ministerstvo energetiky už posúdili alternatívy v energetickej politike a otvára v tejto oblasti priestor pre úzku spoluprácu s Ruskom. Vo vojenskej oblasti zatiaľ Turecko nemieni podkopávať Američanom nohy v Afganistane, ale predpokladá prehodnotenie spoločných vojenských projektov, obmedzenie využívania vzdušného priestoru Turecka vzdušnými silami USA a využívania tureckých základní NATOm.

Iste, kúštik Turecka je v Európe. Aj kus Ruska. Prečo by sa mali vnucovať do spolupráce s arogantnými západnými sviňami s ekonomikou pod čiarou ponoru, keď budúcnosť patrí Ázii.

Možno mi nejaký bystrý politolog povie, že preto, lebo u nás je demokracia, sloboda a lucké práva.

No hej. Pozriem sa na ne, keď Európa spotrebuje posledný barel ropy, posledný meter kubický zemného plynu a Rusko jej ukáže za jej chrapúnske správanie prostredník.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. emus
    tak toto je parada, fakt!

    a to, ze podiel na tej armenskej genocide mali aj nosati tak, to nemusim pripominat.
    publikované: 06.03.2010 22:34:08 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. spravicka z roku 2007
    publikované: 06.03.2010 22:47:36 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Vedia to hlavne Turci, kto im usilovne pomáhal
    Ak si stepní nomádi s ich vyselektovanými psychotechnikami myslia, že Turkov môžu odrbávať rovnako ako Európanov, tak to padla kosa na kameň.
    publikované: 07.03.2010 05:45:41 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Aby sme netrčali len v Akabskom zálive,
    môžu si záujemcovia v rámci osobného voľna nájsť na mape sveta nasledovné destinácie:

    World Oil Transit Chokepoints
    http://www.eia.doe.gov/emeu/cabs/World_Oil_Transit_Chokepoints/Background.html

    A špeciálne si pozrieť tú druhú. Je, samozrejme, kontrolovaná Američanmi a začína tam byť veselo.

    Hoci poniektorým pre začiatok stačí, aby dokázali nájsť na mape Čínu a Rusko a predčili tak vysoké percento populácie USA, ktoré je presvedčené, že mimo územia USA žijú všade draky, nielen v Číne.
    A že svet je doska plávajúca na rope.
    publikované: 07.03.2010 05:50:48 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Mimochodom, presne sem patrí primitívna kmeňová ideológia
    Do Zimbabwe.

    Lost Jewish tribe 'found in Zimbabwe'
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/8550614.stm
    publikované: 07.03.2010 06:53:32 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Lost Jewish tribe found in Zimbabwe
    Ten titulok je zavadzajuci. Preco jeden kmen?

    They wear skull caps, practise circumcision, which is not a tradition for most Zimbabweans, avoid eating pork and food with animal blood, and have 12 tribes.

    Je evidentne, ze nasli VSETKYCH 12 izraelskych kmenov.
    publikované: 07.03.2010 07:05:57 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Arton:
    Ten clanok zarucene nebude na titulnych stranach novin :P

    Ema:
    Strait of Malacca okupuju americania ale nemaju pod kontrolou strait of Hormuz. Dobry je aj posledny stlpec alternativne trasy. Strait of Hormuz cez saudov do Cerveneho mora. Tam je Akabsky zaliv a Eilat ak sa nemylim ;)
    publikované: 07.03.2010 08:39:02 | autor: AVATAR (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Cinsky sach-mat
    publikované: 07.03.2010 12:50:30 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Trefné zhrnutie, Ema.
    Škoda, že je naša atomizovaná spoločnosť v katatónii, za kamarátstvo či nevyjadrený nesúhlas s konaním zrejme najskurvenejších, otvorene zločiniacich hajzlíčkov v dejinách by za normálnych okolností tiekla zo schránok našich vládcov krv prúdom.
    publikované: 08.03.2010 11:50:45 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. nevažno
    ty si hotový anarchista. Veď práve to je dlhodobým cielom. Ale bez toho, aby som súhlasil s pesimistom Grigorijom, obyvatelstvo už neurobí nič. Žiadne defenestrácie. Pár ojedinelých prejavov nesúhlasu spacifikujeme zaškatuľkovaním do terorizmu. Dav si stále myslí, že je slobodný a žije v demokracii. fanatici vládnu svetom. Na druhej strane, väčšinu z nich treba nechať umrieť v nevedomosti. To je najväčšie milosrdenstvo, aké pre niektorých môžeš urobiť. http://www.blisty.cz/2010/3/8/art51504.html
    publikované: 08.03.2010 12:50:42 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Nazdárek, ja tu obvykle nepindám, no teraz sa mi zachcelo :D
    quote:"Nastali zlaté časy iránsko-izraelskej spolupráce, keď židovskí "experti" pomáhali šáhovej beštiálnej tajnej službe mučiť oponentov s rovnakou vervou, ako to títo nehanební čepičkoví bastardi robili nedávno v irackom Abú Grajb."
    Ema, máš nejaké zdroje, ktoré podporia toto tvoje tvrdenie?
    Okrem toho je tento článok dosť gruntovná prácička a celá mozaika udalostí ti pekne zapadá do seba.
    publikované: 08.03.2010 22:38:42 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Kakavová, ten dotaz na kooperáciu
    Pahlavího režimu s usraelskými tajnými službami bol snáď len blbý vtip. Druhý bod je rozobratý napr. tu:
    http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=116642§ionid=3510203
    a samozrejme vo výcuce na CFP.
    Obdivujem debilitu ľudí, čo si myslia, že tajné služby sú v skutočnosti dobročinné orgánizácie a v zásade nerobia nič, nanajvýš monitorujú tlač.
    A všimnime si ešte, akým elegantným oblúkom obchádza ten Ceyhan Arménsko. Asi si dementi z AIPACu myslia, že sa po ich ad hoc agitke v kongresovom výbore Arméncom zahmlí zrak a pamäť.
    publikované: 09.03.2010 02:44:30 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. cokomilke
    o angažovanosti svetla medzi národmi http://globalresearch.ca/articles/BBC407A.html
    a keywords do google: israeli interrogators abu ghraib
    publikované: 09.03.2010 09:06:26 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Cokomilke
    Iransky Shah Reza Pahlavi.

    After he was restored to his throne with the aid of the United States in 1953, Shah Muhammad Reza Pahlavi began to exercise increasing control over the government, keeping it closely aligned with the United States.

    In March 1959 Iran signed a defense agreement with the United States.

    On July 23, 1960, Iran recognized Israel, a political move which led to difficulties with Egypt, and the Arab League announced its decision to extend its boycott of Israel to include Iran.

    British oil interests in Iran, partially nationalized under previous governments, are returned to British control. American oil interests are retained by 8 private oil companies, who are awarded 40% of the Iranian oil industry.

    US General Norman Schwarzkopf, Sr. (father of the general with the same name in the 1991 Gulf War) helps the Shah develop the fearsome secret police.

    !!!! In 1956 this agency was reorganized and given the name Sazeman-e Ettela'at va Amniyat-e Keshvar (SAVAK). In 1960/61 the CIA trainers left and were replaced by a team of instructors from the Israeli Mossad. !!!!

    SAVAK expanded its activities to include gathering intelligence and neutralizing the regime's opponents. An elaborate system was created to monitor all facets of political life. For example, a censorship office was established to monitor journalists, literary figures, and academics throughout the country; it took appropriate measures against those who fell out of line.
    The agency was also active abroad, especially in monitoring Iranian students who publicly opposed Pahlavi rule.

    Oponenti shahovho rezimu sledovani, zatykani a muceni SAVAKom boli nazyvani teroristami.

    Aj teraz v case dostatku informacii sa najdu ludia ktori strasidelny shahov rezim opisuju ako ideal Iranskej slobody a demokracie. Su to psychopati.
    publikované: 09.03.2010 10:11:52 | autor: false green (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Idar:
    Sa nepýtam na kooperáciu mossadu a Irancov v Abu-Ghraib ale na pracovné vyťaženie Mossadu pre Pahlavího režim. O službe SAVAK vieme toho dosť, no nie to, že mali expertov priamo z Mossadu.
    publikované: 09.03.2010 13:46:18 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Snake eater: to iste. Zaujima ma
    to, ci si naozaj Páhlaví objednal expertov z Mossadu...
    publikované: 09.03.2010 13:48:07 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  17. false freen
    quote:!!!! In 1956 this agency was reorganized and given the name Sazeman-e Ettela'at va Amniyat-e Keshvar (SAVAK). In 1960/61 the CIA trainers left and were replaced by a team of instructors from the Israeli Mossad. !!!!

    Odkiaľ to máš? Môžeš semdať nejaký link? díky
    publikované: 09.03.2010 13:52:03 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  18. .
    cokomilka - nebud lenivy/a a pouzi google ...
    publikované: 09.03.2010 14:07:03 | autor: kamo (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Cokomilke
    Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/SAVAK
    Je to znamy fakt. Dostal sa aj do wikipedie zbavenej kompromitujucich zmienok o vyvolenych.
    Pocty Irancanov umucenych a zavrazdenych Mossadom tam ale nie su
    publikované: 09.03.2010 14:25:52 | autor: false green (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. pekne padne do temy
    publikované: 09.03.2010 14:31:50 | autor: ň (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. wikipedia nie je pre mna dôveryhodný zdroj. tag dik, false green
    kamo, mas zaujimavy nick :(
    publikované: 09.03.2010 16:59:12 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  22. A načo, milá čokomila
    Sú ľudia, pre ktorých budú židovskí teroristi Moshe Dayan a Yaakov Nimrodi (kamarátik hore zmieneného smrada Kimčiho) dvojicou kibucníkov, ktorí ani nevedeli, kde je Teherán a mená ako Isser Harel, vlastným menom Izer Halperín a Meir Amit, vlastným menom Mejr Slucký, pre istotu ani nepoznajú.

    Nie je tiež isté, že štátny prevrat v Iráne naozaj organizovala CIA a nevie sa presne, či CIA a Mossad vždy kooperovali tak úzko, až je ťažké zistiť, kde jedno končí a druhé začína. O všetkom sa totiž píše vo wikipedii, s odkazom na ďalšie zdroje a tam s odkazom na ďašie zdroje... navyše si to celé vyžaduje, aby človek rozmýšľal. A preto je to čo? Nedôveryhodné.
    publikované: 10.03.2010 06:49:23 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. A čo nového v Európe?
    V Háreci píšu, že vraj sa nám tu rozpelešila európska židovská loby, ktorá sa aktuálne pokúša zatrhnúť Európskej únii podporu Goldstonovej správy
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1155417.html

    A tuto zas píšu, že americká židovská loby AIPAC urguje kongresmanov do akcie proti Iránu
    http://www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=170619

    Neni možné. Nech sa pozrú škrabáci z Hárecu pod posteľ. Židovská loby je predsa výplodom chorých antisemitských mozgov, ktoré iracionálne nenávidia židov - týchto vždy nevinných, vždy bezdôvodne stíhaných...
    publikované: 10.03.2010 06:56:41 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Kto má čas a chuť
    pridávam niečo na dokreslenie charakteru "svetla medzi národmi".

    1. Kto z izraelskej vlády sa ešte nevyšťal na Bidena, nech sa hlási u súdruha Peresa
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1155460.html

    2. "Zasadili sme nebohej pani maminke stromčeky. Aby sme zistili, či na vás takáto primitívna psychotechnika funguje. Boli sme príjemne prekvapení."
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1155416.html
    publikované: 10.03.2010 07:04:44 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. pekne, pekne, ema.
    Ty píšeš články preto aby si donútila čitateľa sa preklikávať a preklikávať a preklikávať...k možnej alebo i nemožnej pravde... vieš sa učiť od svojich pomyselných nepriateľov ako dávať odpovede-neodpovede.
    Tak bye.
    publikované: 10.03.2010 10:07:09 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  26. Hen, Aštonová povedala, že Európa stráca vplyv
    A neuviedla žiadny dôveryhodný zdroj.
    http://www.sme.sk/c/5279283/ashtonova-europa-straca-vplyv-musi-sa-spojit.html

    Pomyselní nepriatelia? Akože lúpeživí chazarskí sionacisti? Veď ja dávno tvrdím, že by sa mal od nich učiť každý. Buďte ako oni!

    Píšem tieto blogové texty pre svoje potešenie. Kto čo s nimi spraví - či ho primäjú napríklad k záujmu o reálnu históriu - je mi ľahostajné.
    publikované: 10.03.2010 18:22:11 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Som zvedavý,
    ako svetlonoši prehltnú túto nepríjemnosť: http://www.czechfreepress.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1927:evropsky-parlament-schvalil-goldstoneovu-zpravu&catid=58:evropa&Itemid=448
    publikované: 11.03.2010 15:09:39 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. .
    publikované: 11.03.2010 21:57:58 | autor: zoom (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Dist bolo ticha?
    Po 60. rokoch bolsevickej "antifasistickej" propagandy ma niekto tu drzost si stazovat, ze doteraz tu bolo v tomto smere ticho? Azda boli priam utlacani, "antifasisti".
    :-)

    Ale som plne za, nech sa kanalizuju tymto smerom. Nech brania Postovu ulicu, presne podla stareho bolsevickeho hesla Neprojdou.
    Len bacha na Postu:
    http://www.youtube.com/watch?v=f0v3dxBAew4
    publikované: 12.03.2010 08:29:52 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Zid Pjotr v Sme uz odhalil svoju tvar?
    :-)
    Dochadza mu dych, chudakovi.
    publikované: 12.03.2010 08:31:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Zionacista pjotr uz navrhol riesenie romskej problematiky
    publikované: 12.03.2010 09:30:50 | autor: real antifa (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Arton, rôzne čokofilky a chrabrí židoboľševici
    asi nevedia zniesť, že články na tomto blogu sú vybavené argumentáciou podloženou faktami a morálnymi hodnotami, na rozdiel od demagogických, emotívnych a eticky podradných korporátnych slintov, ktoré sú ich každodennou mentálnou potravou - žvancom narýchlo uplácaným diletantami a profesionálnymi kurvičmi. Majú z toho vetry a to ich pochopiteľne serie. Ale nedá sa nevšimnúť, že aspoň ich podvedomie sa tomu bráni a vie, ktorá chova je zdravšia. Možno práve to je nádej, aj keď si nemyslím, že by pre tento svet existovala nejaká nutnosť alebo potreba ich meniť
    publikované: 12.03.2010 13:01:46 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Mozeme to aj rozobrat,
    ako formuluje eugenicke problemy sionista.
    Najprv ale treba upozornit, ze ked niekto na tieto geneticke problemy upozornoval povedzme pred 6 rokmi, bol autoamticky pasovanz za "fasistu". Dnes, ako vidim, musia pravdu uznat aj sionisti - ale bud su taki od prirody vulgarni, alebo ich tak hrozne serie, ze sme mali pravdu, ze su taki vulgarni:
    "ti z osad su inbridna, dementna, sfetovana a nerehabilitovatelna populacia"
    No, pochybujem, ze ta zakazana Strana Prace, ci ako sa volala, by sa vyjadrovala horsie.

    Ovsem najlepsia je "dobrovolna sterilizacia".
    Ked obcas doktori podla zakona a medicinskych pravidiel po par cisarskych so suhlasom rodicky ju podviazali, aby jej nabuduce maternicu neroztrhlo, isli sa zidoamericke aktivistky roztrhat od vrestania o diskriminacii (samozrejme, na Slovensku).

    Ovsem to bola stara vlna, zotrvacne kravy - realita sposobuje aj v Izraeli a u najzarytejsich sionistov zmeny.

    "Dobrovolna sterilizacia"
    "Dobrovolne nechanie sa posypat horiacim fosforom"
    "Dobrovolne sa nechat prejst zhrnacom"
    "Dobrovolne sa nechat splynovat"

    Jedno nepatri do mnoziny, ovsem nie je o test.

    Stadium upadku sionacistu Pjotra a jemu podobnej sorty mozno ohodnotit rozne ... musim ovsem povedat, ze je skutcne zabavne.


    publikované: 12.03.2010 19:53:45 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Na nacistovi pjotrovi už oprýskalo pozlátko
    pseudovedeckých blábolov vypchávaných ako gefilte fiš zaklínadlami s Talmudu, ktorými kŕmil naivných šábesgójov a ukázala sa skutočná podstata genocídneho prasaťa.

    Príspevok je zaujímavo štruktúrovaný. Začína sa dehumanizáciou už aj tak dosť stigmatizovaného etnika (kôň zaživa, vzácne dreviny - musí to mať ten správny emočný náboj, čo je tradičná psychotechnika holokaust industry). Pokračuje obvinením z imbrídingu (od neho to znie obzvlášť komicky - Romáci by mohli v tomto prípade konštatovať, že Nepovedz ty, povedia tebe), pokračuje kolektívnou vinou (nie väčšinová populácia, ale žobrač v osadách je vinná za diskrimináciu socializovaných Rómov - navyše je to klamstvo, lebo socializovaných Rómov tu nikto nediskriminuje) a po tejto nenávistnej tiráde pokrytecky nariadi akúsi "dobrovoľnú" sterilizáciu. Čiže úplnú somarinu.

    Dúfam, že svoloč ako pjotr už na Slovensko ani nepáchne. To sú lepšie osady ako hentakí cynickí genocídni nacistickí tupci.
    publikované: 12.03.2010 19:56:18 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Počuješ to ticho, nevažno?
    V mienkotvorných médiach nenájdeš o tom, že Európsky parlament - NÁŠ Európsky parlament - prijal tento týždeň Goldstoneovu správu o ťažkých vojnových zločinoch, ani bú. Ani zmienka. Nič. To je tá sloboda a pluralita.

    A tak som si chvíľu myslela, že "Dosť bolo ticha" je kampaň, aby média konečne začali písať o sionistických zločinoch zosumarizovaných napríklad v Goldstoneovej správe a že je tam aj odkaz, aby židovskí protagonisti zverstiev v Palestíne boli volaní na zodpovednosť a nasledovali Tisov osud.
    Čiže kampaň voči súčasnému zničeniu slobody slova a demokracie, proti súčasnej TOTÁLNEJ cenzúre a propagande - ako píšu na ich vycickanom plagáte.

    Možno ich kritizovať? Nemožno, lebo kritik je automaticky onálepkovaný ako fašista. Tak ako nebolo možné kritizovať komunistov.
    Im je egál celý 14. marec aj vyčichlá zdochlina Tiso. Len si potrebujú vytvoriť auru nekritizovateľnosti - a na to im slúži hentá pseudoantifašistická maškaráda.

    A že kedy budú títo takzvaní protifašisti bojovať proti súčasným vojnovým zločinom USraela? O 70 rokov predsa. Keď už to nebude nebezpečné. Dnes by im to kazilo kariéru v práci či škole a punkovú póóhodúú v Oblude (nomen omen).
    publikované: 12.03.2010 20:16:12 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Idar, citam to tu uz dlho, doteraz som nezbadala, ze
    trpis na dislexiu. Moje komenty maju len jeden ciel: pytat sa na pramen tvrdeni v clanku.

    zdar
    cokomilka
    publikované: 12.03.2010 21:49:39 | autor: cokomilka bookzinova (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Wex, jediná otázka IQ testu:
    Kto je najchytrejší v Európe aj bez testu?
    Dbaj o propagáciu správnej odpovede. Síce za to nedostaneš zaplatené, ale nebudeš mať nálepku antisemita. Čo má však svoju hodnotu, v niektorých prípadoch finančne vyčísliteľnú.
    publikované: 13.03.2010 05:53:06 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Holokaustovej industrii dochádza palivo
    Je rok 2010 a v novinách je bombastický titulok Rakúska vláda odhalila masový hrob obetí nacizmu
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1156059.html
    (Stavím sa, že toto slovenské média neodignorovali, na rozdiel od masových hrobov obetí, ktoré židovská armáda, hlučne podporovaná Švancenbechgom v pozícii ministra ZV EÚ, zmasakrovala nedávno v Gaze)
    No ale k článku: dočítame sa tam, že zatiaľ k žiadnej exhumácii na lokalite v Grazi nedošlo - hoci je možné, že rakúska vláda nastúpi s čakanmi a rýľmi pod dohľadom politrukov Sionu odhaľovať. Ale už sa vie, že tých ľudí zavraždili nacisti a vie sa aj, prečo - aby eliminovali svedkov svojich zverstiev. Všetkých cca 70 svedkov zverstiev v koncentrákoch.
    Len mimochodom sa tam mihne najdôležitejšia informácia - že hroby boli identifikované na fotografiách urobených z US BOMBARDÉROV.
    Hej. US bombardery vždy na druhý deň po bombardovaní organizovali dokumentačné lety nad zničenými územiami, aby nafotografovali rozsah škôd. Len blbec si môže myslieť, že US bombardéry lietali len tak - akože fasa počasie, pome na vyhliadkové lety pofotiť si pre potešenie krásy rakúskych miest a prírody - pričom nedopatrením zaznamenali akýsi masový hrob, ktorý do roku 2010 nikoho nezaujímal.
    A tak po exhumácii o masových hroboch "svedkov nacistických atrocíd" s najväčšou pravdepodobnosťou viac počuť nebudeme.
    Veď koho by už zaujímali hroby obyvateľov Grazu zavraždených spojencami.
    publikované: 13.03.2010 06:08:43 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Počujem, ema...
    Slúžky majú zakázané šíriť túto zvesť, kými panstvo na poschodí nevymyslí nový úhybný manéver. Pretože keď sa panstvu darí, niektoré kosti sú celkom mäsité.
    publikované: 13.03.2010 23:40:33 | autor: nevažno (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. K tureckej rozšáde
    Chcel by som iba v súvislosti s tragédiou Arménov dodať známy výrok Adolfa Hitlera, keď ho varovali pred genocídou: Ktože si už dnes spomenie na Arménov.
    publikované: 14.03.2010 09:45:34 | autor: hádaj kto (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Veru. Kto si už dnes spomenie na Arménov.
    Ou, vlastne hej. Spomenie.
    Keď sú použiteľní na trestanie Turkov.
    publikované: 14.03.2010 09:52:52 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. Vyčerpávajúco
    dobrý článok. Ďakujem EMA.
    publikované: 15.03.2010 16:25:07 | autor: SP (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. wex test niekto odstránil, a čo ešte?
    ponúkam lepšíu otázku, kto je autorom?

    So if any country is an aggressor, an unprovoked aggressor on another, I will condemn that country whatever that country is, and against whomsoever it operates. I believe firmly in fair dealing and fair principles, the right of each country to live at peace and security within its own borders.
    Well, hardly. Are you saying that, while there have been absolutely no aggressive attacks between Iraq and Israel for what, many years, something like that, yet all of a sudden it's right to go in and bomb? No. If anyone had done that to Israel, my goodness me, I should have been the first person to be up in arms about it. Is Israel saying now that she is at open war with Iraq?
    Is Israel or any other country saying that because some other country happens to start up a nuclear plant, that warrants a bombing attack by another country? What sort of international anarchy is that?
    publikované: 15.03.2010 17:37:39 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. Jeden z hlavnych akterov gruzinskeho Wag the Dog, vymysleneho utoku Ruska na Gruzinsko.Jedna z hlavnych postav ruzovej revolucie riadenej z USA
    publikované: 16.03.2010 09:40:53 | autor: irakli (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. pepícke urážky
    Z toho důvodu dávám přednost Luhačovicím před Trenčianskými Teplicemi nebo Piešťanmi, abych se tam nemusel setkat s lidmi typu Arton.

    Arton tvoj príspevok som tam zazrel prvý krát a už ťa ženú šábesovia, tá stránka sa poníma ako alternatívna a iná a cenzúru má horšiu ako smetisko.
    Niekto sa odvažuje súdiť minulosť a už mnohí ani nezúčastnení na nej ožívajú, koho že tým pripomínajú?
    Každý talmudský trik vyťahuje riadená opozícia, smutné a nemenné, temné vášne vkladajú do serióznej debaty.
    Smiešne ako sa cítia pobúrene nad prepustením zo štátnych služieb rôznych poloboľševických učiteľov a večných byrokratov, zamestnanie a to platené vysvetľujú ako pomoc.
    Malé duše čo zrejme v živote nikomu nepomohli parazitujú na tých čo v minulosti nezištne pomáhali.
    publikované: 17.03.2010 23:41:03 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. K tomu clanku o prvej republike?
    Bol dobre napisany:-)
    Takze uz soptia? Ja som uz aj zabudol, kde to bolo.
    Inac povedane - nech idu, prasce nevychovane, kam len chcu.

    Ked teraz nechcu pocut pravdu, budu sa neskor musiet stykat s ludmi, ktori s nimi rozpravat nebudu.
    publikované: 18.03.2010 00:42:42 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. co?
    kde?
    dajte prosim vas link.
    publikované: 18.03.2010 07:37:55 | autor: zvedavec (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. publikované: 18.03.2010 13:57:23 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. publikované: 18.03.2010 13:57:23 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. diplomaticke povolenie pre bojove lietadla:-)))
    publikované: 18.03.2010 16:09:08 | autor: marha (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. v Budapešti
    bol zastrelený sýrsky občan. Z jeho mercedesu zmizol kufrík z dokumentami. Existuje technológia na vyzdvihnutie nákladu za letu bez pristánia, rovnako ako zhodenie nákladu na určené miesto na meter presne. Izraelský špionážny Gulfstream V je vo vyhľadávaní lepší ako Awacs. A popritom sa stihlo aj snímkovanie územia pre prípadné lety F15 nad európske mestá. Samson option.
    publikované: 18.03.2010 20:47:38 | autor: . (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. Uz davno ma spojenie
    "bezne ulohy" tak nezaujalo:

    "Izraelské lietadlá, ktoré v stredu prelietavali nad územím Maďarska, neslúžili na špionáž, ale vykonávali "bežné úlohy, aké sa uskutočňovali aj predtým". Pre tlačovú agentúru MTI to vo štvrtok povedala izraelská veľvyslankyňa v Maďarsku Aliza Bin-Nounová, ktorá reagovala na správu denníka Magyar Nemzet."
    publikované: 19.03.2010 00:02:42 | autor: Jozefb (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. rezim Touch and Go
    http://legiero.blog.hu/2010/03/18/uttoro_ustokosok_a_magyar_legterben

    identita zavrazdeneho obcana syrie nebola zverejnena http://www.ynetnews.com/articles/1,7340,L-3864910,00.html

    Na takticke ulohy pouzite Gulfstream odporuca desat z desiatich generalov http://www.youtube.com/watch?v=nJ4kwyIsB3Y&feature=player_embedded#
    publikované: 19.03.2010 07:12:54 | autor: je pred volbami. zvyknite si. (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. ...
    Podľa môjho názoru tých, ktorí v zákulisí riadia svetovú ekonomiku a poltiku, Zidia absolútne nezaujímajú. Všetky tie pekné rečičky, všetky ich podporné akcie pre Izrael (mám na mysli donútenie Nemecka platiť permanentne kontribúcie, USA financovať Izrael, podpora Izraela v jeho lúpežných nájazdoch atď., menovať nemusím) slúžia jedinému cieľu. Využiť Židov v prospech svojich cieľov a potom zahodiť. Bohvie, koľkí z nich, ktorí sú vo vysokom postavení, si to vôbec uvedomujú.

    Skrátene povedané, Izrael a vôbec Židia či šabesgojim slúžia ako užitoční idioti, využiť a odhodiť.



    publikované: 31.03.2010 20:52:50 | autor: wox24 (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. kiu
    Vdy mala nejaku chorobu, lepsiu ci horsiu. To by som musel byt krik, zidovsky chrapunsky kretenik pjotr alebo iny focusator, aby som videl IBA tuto chorobu a bud sa z nej fanaticky tesil, alebo upadal do zufalstva. http://www.elinkslondon.com/
    http://www.elinkslondonsale.com/
    publikované: 16.07.2010 07:36:39 | autor: fds (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. DFJN
    publikované: 29.07.2010 03:41:08 | autor: links of london (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014