Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trikrát

a dosť.

1.

Na ulici som nestihla úhybný manéver a dostalo sa mi od pouličných aktivistov jednej z rozdávaných pohľadníc. Napodiv vcelku vkusná, v decentných farbách.

Sorosovu OSF - vydavateľa pohľadnice - poznám, veď aj tejto nadácii vďačíme za otvorenú spoločnosť, v ktorej fúka ako v tom stane na Pohode. Zmysel ostatného textu mi unikal. Až kým som si nevšimla, že v objekte, pred ktorým rozdávali pohľadnice sa práve koná Filmový festival inakosti. Dvojica Brežnev s Husákom ako propagátori homosexuálneho filmového festivalu? To vymyslel homofób!, zdesila som sa. Ale záber je to dobrý, má napätie. Alebo že by bola pohľadnica sebairóniou homosexuálnej komunity? Aké sympatické.

Žiadny z filmov som nakoniec nevidela.

Zato kolegyňa perfektná Mery raz na homosexuálnom filme bola. Detaily mi unikli, obsahy filmov počúvam na 30, výnimočne na 50 %. Účinkovali v ňom dve lesby, ktoré si chceli adpotovať haranta v plenách, ale ušiel sa im štrnásťročný fagan. Navyše homofóbny. Čiže normálny chalan, ktorý sa úplne prirodzene, čiže normálne, štíti divných chlapov navlečených v latexe. Pokračovanie filmu neviem, vrahom bol zrejme záhradník. K Mery prechovávam nežné priateľstvo bez sexuálnych ambícií, preto ma jej názor na lesbické spolužitie cugrunt nezaujíma, ale spomenula som si, ako zástancovia inakosti týchto normálnych, prirodzene sa správajúcich, čiže homofóbnych mužov všelijako hanlivo označujú. Vrátane obvinenia z latentnej homosexuality, čo je naozaj sila.

2.

O správe OSN (vypracovanej tímom pod vedením sionistu Richarda Goldstona) o vojnových zločinoch Izraela v Gaze bol tupý byrokrat v pozícii šéfa OSN Pan Ki-Mun povinný vzhľadom na závažnosť zistení referovať priamo Bezpečnostnej rade OSN. Sám nakoniec videl na vlastné oči, ako to tam vyzeralo a sánka mu vtedy padla až po bielym fosforom vypálenú podlahu obejktu OSN v Gaze. BR OSN bola s ohľadom na obete, typ použitých zbraní a závratný rozsah škôd na civilnej infraštruktúre v Gaze povinná odovzdať prípad Medzinárodnému tribunálu pre vojnové zločiny.

Po zverejnení správy však izraelský režim spôsobil taký kravál, že správu Pan Ki-Mun nepostúpil BR OSN, ale malo sa o nej hlasovať len na pôde výboru pre ľudské práva. Správa zostala nateraz visieť vo vzduchoprázdne. Isteže je absurdné akékoľvek hlasovanie o ťažkých zločinoch, ktoré sa stali a sa neodstanú a sú navyše zdokumentované v správe OSN, nuž ale čo. Izrael nakoniec donútil Abbása - tlačeného k stene aj špinavými ekonomickými ťahmi -  vypustiť hasbarickú bublinu, že hlasovanie o tom, či správu výbor postúpi BR OSN, žiada odložiť na ďalšie rokovanie výboru. Aby vraj došlo k lepšiemu konsenzu atakďalej.

Isteže je absurdné, aby o spravodlivosti rozhodoval akýsi Abbás, ktorý so správou OSN (!) o vojnových zločinoch v Gaze nemá nič spoločné, nuž ale čo. Medzi Palestínčanmi - a nielen medzi nimi - nastalo hlboké sklamanie a na protest zatiaľ rezignoval jeden z palestínskych ministrov.

Nastal čas pre rôzne organizácie hovoriť k veci. Skôr či neskôr to vždy príde.

Šokovaný Goldstone vyhlásil, že bol naivný, keď si myslel, že správa zabezpečí výkon spravodlivosti. Každopádne mal pravdu palestínsky zástupca v OSN, keď povedal, že odloženie Goldstonovej správy nie je víťazstvom Izraela.

Deprimovaný bol aj kamarát.

- Zabudol si, kto vyhral WWII?, spýtala som sa ho. - Predstav si, že by WWII vyhralo Nemecko. A založilo by si svoju OSN. Tak ako si sionisti založili túto. A teraz si predstav, že by Nemcov ich OSN obvinila z ťažkých vojnových zločinov. Čo by robili? Správne. To isté, čo teraz sionisti. Prišli by napríklad v OSN za reprezentantmi štátov a takto by im šepkali do uška "Tak čo, súdruh, máte vy niečo proti árijstvu? Vy si, súdruh, naozaj myslíte, že Árijci spáchali nejaké zločiny? Nie ste vy súdruh, náhodou antiárijec? Lebo viete, hm, hm .... napríklad váš oserštát nedostane ... trebárs najnovšie technológie, ktoré Árijci vymysleli." 

Ups. Áno. Je tu rozdiel. Títo môžu vydierať len rozvratom a masovými vraždami.

 

3.

Breaking news

Another Jewish genius revealed: Mahmoud Ahmadinejad revealed to have Jewish past


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Poznanie oslobodzuje.
    Tak, ako poznanie umoznilo po roku 1989 verejne poslat kazdeho komunistu do ciernej skatule, tak poznaie a pravda o Gaze 2008 dava pravo kazdeho sionistu nakopat do gul.

    Chladne a premyslene, velmi dostojne a zaroven dorazne.

    A stacia na to co len slova - slova o realite - a uz sa tie slepe cerviky budu hemzit, skrucat a zozierat navzajom.

    "Zidia zabijajuci Gazanov", to je jednoducho pojem a clovek sa len moze s odporom cudovat, ze IM nie je HANBA.

    Alebo este presnejsie, vazeni citatelia:
    ze VAM nie je HANBA.
    publikované: 03.10.2009 22:26:04 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Sú to sráči a takým nie je nikdy hanba
    Sami sa tak definovali. Ich údelom je žiť z odpadu a splynúť s ním.
    Sráči medzi národmi, buzeranti medzi ľuďmi, niet v tom rozdieľu.
    Ale to sú veci, ktoré vyrieši sama príroda a tá k tomu nebude potrebovať žiadnu asistenciu. Iba čas. A to určite nie do marca 2010 alebo 2011. Evolúcia už veľakrát ukázala, že paraziti majú v prírode silného protivníka. Čím je parazit viac kosher, tým horšie pre neho.
    publikované: 04.10.2009 01:59:17 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Nebudem tu podceňovať ľudí
    vysvetľovaním, že tá pohľadnica nebola vydaná pri príležitosti homosexuálneho filmového festivalu. Šlo len o milú koincidenciu.

    Jo, 20 rokov si slobodne vyberáme partnera. Len by som si skúsila vybrať partnera v Iráne. Čím myslím partnerskú firmu.
    To by bol zrejme ešte väčší škrekot a ťažšie postihy ako keď chcel niekto za husákovsko-brežnevovských čias spolupracovať s firmami na Západe. Mať západných firemných partnerov.

    A sexy život v občianskej spoločnosti - to snáď ani nestojí za komentár, že Slovensko je rozjebané vskutku poriadne.
    publikované: 04.10.2009 09:15:35 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Nebude priamy prenos na webe?
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1118654.html
    Uvideli by sme pokope Sarkozyho, Havla, Blaira, Mitchella, Obamu, Merkelovú, Berlusconiho atď atď.
    publikované: 04.10.2009 09:24:49 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Gangsterská mafia
    Aby bolo každému jasné, aká hra sa tu hrá:

    Israel's argument against the Goldstone report was that an international discussion of what the report terms Israeli war crimes would deal a "death blow" to attempts to achieve peace AROUND THE WORLD.

    Áno, milé poslušné indoktrinované teliatka typu kriq a pod., sionistická vyhrážka vojnou a smrťou je adresovaná aj vám.

    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1118540.html

    Aj toto tam je explicitne:
    The top echelon of the U.S. administration, including Secretary of State Hillary Clinton, have applied heavy pressure on the Palestinian side to refrain from adopting the findings of the report. It was apparently American pressure that led to the Palestinian Authority's decision not to pursue a discussion of the report at the International Criminal Court.

    Je ofšemže smiešne myslieť si, že USA za kopanec Goldstonovej správe dostanú od mafie nejakú odmenu za to, že Clintonová, Obama and Co. boli ochotní klesnúť na úroveň gangstrov.

    Doteraz o piatkovom osude Goldstonovej správy nebolo ani bú v žiadnom zo slovenských korporátnych médií.
    publikované: 04.10.2009 11:25:55 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ema netrpíš náhodou na "Ahmadínedžádov syndróm"?
    publikované: 04.10.2009 19:34:30 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. 2 kriq
    tebe asi nic nehovori termin Self-hating Jew
    publikované: 04.10.2009 20:06:43 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Ukáž mi tu jedinú nadávku na židov, magor
    Na sionistický nacistický režim a všetkých, čo jeho zločiny podporujú - to áno.

    Čo sa týka Ahmadínedžáda
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3340082,00.html
    Ahmadinejad, Neturei Karta: Zionists are criminals
    Treba ti to preložiť do slovenčiny?

    Self hating Jew je rovnaký nezmysel ako "snaha Izraela o mier". Obidva vygenerovala hasbara.
    publikované: 04.10.2009 20:24:17 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Ach, kriku, kriku
    ako zvyčajne, celkom zle. Skúsim ťa naviesť správnym smerom otázkou. Čo si myslíš o Nemcoch, ktorí nemali radi Hitlera a jeho tisícročnú ríšu? A čo Rusi, ktorí zahynuli v gulagu pre nelásku k báťuške Stalinovi a Sojuzu nerušímemu?

    Tu akosi ako keby nám stále ktosi podsúval, že v celom svete opakovane a dokolečka ide o apriórnu rasistickú nenávisť voči Židom, a to iracionálnu, beštiálnu a neodôvodnenú. Všetci tí debilkovia gálovci a havlovia rozvinuli priam celú sociologickú vedu o xenofóbii a nemysliaca masa hlupáčikov, ktorí si radi dávajú nálepku „intelektuál“, si radostne implantovala tento dementný konštrukt do svojich prevzdelaných hlavičiek.

    Aj ja, Slovan, mám medzi mojimi najmilšími ľuďmi dosť Židov. A to vôbec nie je v rozpore s tým, že za úhlavného nepriateľa budem považovať každú zákernú virtuálnu chobotnicu či spoločenský vírus, ktorý sa akýmkoľvek spôsobom pokúsi mňa, moju rodinu či kmeň ovládať, podvádzať, manipulovať. O tom tu točíme viacerí už pekných pár rokov zo všetkých strán.

    Ešte inak: je mi osobne jedno, či je niekto Maďar, Žid, Ujgur, Slovák či šimpanz. Nie je mi jedno, keď sa niekto pokúša realizovať svoje temné plány s budúcnosťou mojou, mojej rodiny či kmeňa, ale vlastne aj kohokoľvek iného. Toto nie je xenofóbia, toto je zdravý rozum.

    Ale kto nechce chápať, ten nebude.
    publikované: 04.10.2009 23:48:52 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Maďarom, Židom, Američanom, developerom, Rómom, bradatým politológom s nejasným pôvodom, korporáciám...
    toto prednedávnom povedal austrálsky predseda vlády Kevin Rudd:

    „Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa u toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví.“
    Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, jež usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž, pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk!
    Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury.
    Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme, je aby jste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití.
    Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života a dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všechno mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi Vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody - právo odejít. Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít. Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás.“

    Odhliadnuc od toho, že Austrália pred pár storočiami patrila niekomu celkom inému a odhliadnuc od toho pánbožkárstva, je toto celkom pekne povedané. Ono je to vlastne podobné ako to naše slovenské" Slovák len na svojom seje i žne len na svojom". Priatelia, ak takýto postoj je xenofóbia a rasizmus, tak potom sa hrdo k týmto idiotským nálepkám hlásim.
    publikované: 05.10.2009 00:04:29 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Sebanenávidiaci sa žid nechce byť zomletý pri zúčtovaní.
    A kto je potom milujúcim židom?
    Tí z plejády árijsko–chazarských magorov typu Sharon, Olmert, Golda?
    Židovstvo nie je národ ale deštrukčný spôsob života.
    Vyplýva to i z ich obviňovania vlastných, nedostatočne podporujúcich činy Izraela, alebo vôbec.
    Správny žid obraňuje teroristickú vládu a zradcom sa stáva práve humanista.
    Byť židom znamená vraždiť a odpadlíkom sa to hnusí, preto ich odsúvajú do skupiny medzi antisemitov.
    Náplňou ich existencie je teror a klamstvo, čo už len oni majú spoločné s Abrahámom?
    Ani jeho skutky nectia, ani rovnakú rasu nemôžu preukázať. Sú potomkami stredovekých kriquelov nadšených talmudom.
    publikované: 05.10.2009 00:33:09 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Rudd nič obdobné netvrdil
    http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml
    Najkrajší by mohol byť azda apel na zvýšenie „vlastenectva“ amerického typu po útokoch na Bali.
    Ale pravdivá je jeho podpora teroristickej agresie na Libanon.
    http://www.icjs-online.org/indarch.php?article=940
    publikované: 05.10.2009 01:15:16 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. 2 ema
    publikované: 05.10.2009 01:27:48 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Aký si ty vzťahovačný
    Musel by si mať v nicku q a v hlave špľachot sudového od Matyšáka.

    Keď sa nebudú Satmári a Netureikartisti brániť a nechajú sa manipulovať sionistami, ich náboženstvo čoskoro skončí na smetisku dejín.
    Ostatní, ako Pappe, Finkelstein, Haasová, Acmon ... sa musia brániť z úcty k samým sebe ako ľudským bytostiam.
    publikované: 05.10.2009 06:22:47 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Špeciál pre Artona a Šunkesa
    http://scienceworld.cz/clovek/chyba-v-ontologickem-dukazu-existence-bozi-1697
    Boh síce existuje, ale nenájde sa nikto, kto by tú funkciu bol ochotný zastávať. Ibaže by sa toho zase ujal nejaký žid. Najskôr sionistický, medzi tými je adeptov aš aš. Len sa asi nedohodnú na konkrétnom mene.
    publikované: 06.10.2009 00:31:48 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Fon, k tomu australskemu premierovi.
    Je prirodzene relativne jedno, zvlast mimo Australiu, ci to naozaj ten clovek tak ci inak povedal. Podstatne je, ze ocividne ludia chcu, aby sa take myslienky vyjadrili, aby ich vyjadrili politici. Je to prirodzene, je to normalne a hlavne je to ZAKONITE - a preto to tak bude.

    Zaujimavejsi je ten tebou spomenuty vztah tychto povedzme novych proticudzineckych politikov ( "konzervativnych", "pravicovych" az "extremne pravicovych") k sionizmu a Izraelu. Dost casto je pozitivny(ako v australskom pripade), co moze prekvapovat.
    (iny dalsi i priklad je ta radikalna strana v Holandsku, co tam (vraj) vyhra najblizsie volby).

    Jednoducho vysvetlim dva dovody, preco to tak je, preco su mnohi radikali (v zlom ci dobrom zmysle slova) proizraelski:

    1. Iba proizraelski pandrlaci, hajzlici a zmrdi si mozu dovolit retoriku
    a politiku, ktora, otvorene povedane, sa napadne podoba na politiku 3. Nemeckej Rise.
    Nik iny si to dovolit nemoze, respektive jeho hlas nebude propagovany.
    Preto, akoby napodiv, su "vsetci" novodobi agresivni xenofobi sionisti.
    Mozno povedat, na ich vlastnu skodu, skodu sionistov, ich problem.
    Hitler sa urcite v hrobe spokojne natahuje, ako sionisti dnes presadzuju jeho myslienky.

    S tym suvisi druhy bod:
    2. Sionizmus, od svojeho vzniku ale az doteraz, ba coraz viac, bol bezpochyb vytvorm "zapadu", boli to myslienky, ktore skoncipovali ludia sice s tzv. zidovskymi korenmi, ale zijuci na Zapade a preberajuci od neho vsetko mozne, od penazi cez sposob zivota az po zaklkady rozmyslania a vedy (lebo dovtedy len blacali vo svojich zatuchnutych synagogach k ich genocidnemu bohu a permutovali dokola bozie mena krutiac sliepkami okolo svojej brady). Koncept naroda, ako ho zadefinovali zapadni filozofi v 1í. storoci a ako sa rozsiril po narodoch Zapadu, prevzal slepo aj Herzl,a co je dolezitejsie pre jeho charakteristiku sionizmu, prevzali aj zapadny technicky miltarizmus a
    agresivitu (vid napr Zabotinski a neskor VSETCI izraelski pampalasikovia, zvacsa chazari z Ukrainy).

    A kedze Americanom, ktori v 1945 dobyli a zotrocili Europu, sedel na pleci maly skeriaci sa sionista, dnes su tieto typicke myslienky povolene a dovolene realizovat LEN Amerike a Izraelu.
    Take su (historicke) nespochybnitelne fakty.

    Lenze daj hlupakom do ruky komplexny zdroj energie. Rafinovanym granatom bude rozbijat orechy. Bud zabije seba, alebo inych, alebo cely svet.
    publikované: 06.10.2009 09:49:19 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. prepacte
    ak som ten citat pouzil nekorektne. Iba som ho prebral zo zdroja, ktory som povazoval za doveryhodny a nemam cas overovat preklady. Ale ide o podstatu.

    Artone, vo viacerych bodoch suhlas. Ano, len oni mozu vrestat o demokracii a xenofobii. Toto je jeden z typickych postupov: hlasno vrestat chytte zlodeja. Ked tak rozmyslam nad tymi ich otrepanymi fintami, pred ocami sa mi vynara davnoveke orientalne trhovisko, kde mozno pred tisicrociami tieto technologie vznikli: zahmlievat, zavadzat, relativizovat, prekrucat. Stale dokolecka, len vzdy v novom, rafinovanom vyhotoveni. Ale dosledne maju vzdy spolocny znak ten, ze su to v principe prizemne ojeby bez stipky uslachtilosti.

    publikované: 06.10.2009 11:06:02 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Sú takí,
    ktorí do funkcie boha vymenovali Poppera.

    Tichý? To je ten Ijon od Lema? Čo si od profesora Doundu v džungli vypočul, že "nedocenili sme dejinnú úlohu chyby ako základnej kategórie existencie. Neuvažuj manichejsky! Podľa tej školy vytvára boh poriadok, ktorému satan nastavuje nohu. Tak to nie je. Ak zoženiem tabak, dopíšem ku knihe filozofických druhov chýbajúcu kapitolu - antológiu apostázie čiže teórie bytia, ktoré je založené na chybe, lebo chyba plodí chybu, chybou hýbe, chybu vytvára, až sa nakoniec osudovosť mení v osud sveta."
    Neviem, ako Arton, ale Śunkes s tým plne súhlasí.
    Čo je ofšemže chyba.
    publikované: 06.10.2009 17:40:53 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Debata na tému ľudských práv
    Správa tlachovej agentúry:

    ASTANA. Francúzsky prezident Nicolas Sarkozy v utorok navštívil Kazachstan, kam prišiel s cieľom nadviazať medzi Parížom a Astanou energetickú spoluprácu.

    Sarkozy pri tejto príležitosti rokoval aj s prezidentom Nursultanom Nazarbajevom, s ktorým okrem strategických dohôd medzi Parížom a Astanou debatovali aj na tému ľudských práv. Práve ich dodržiavanie je terčom kritiky zo strany medzinárodného spoločenstva. To však Parížu nebráni vo zvyšovaní svojho vplyvu v regióne prostredníctvom spolupráce s najväčšou ekonomikou strednej Ázie.

    Sarkozy sa počas svojej prvej návštevy v Kazachstane zúčastnil na ceremónii pri príležitosti podpisu kontraktu v hodnote takmer 700 miliónov eur, ktorý podpísali francúzski energetickí giganti Total and GDF Suez s kazašským štátnym podnikom. Ten sa týka zásob plynu v Kaspickom mori. Paríž a Astana sa taktiež dohodli na tranzite materiálu pre francúzsky kontingent cez kazašské územie do Afganistanu.

    ------------------------------------

    Sarkozy a Nazarbajev nám teda okrem strategických dohôd medzi Parížom a Astanou debatovali aj na tému ľudských práv.

    Nazarbajev: Ty... jak sa to voláš? (principál mu šepká do ucha) Aha, Srakózy. Hm. Chceš si podebatovať o ľuckých právach? Povec, neboj sa. Hlavu ti neodhryznem. (smeje sa na zábavnej predstave)

    Pacient Šarközy (zamrví sa na štokerli pre hostí zo Západu prirazenej pod orientálny trón Nursultana): Ja neviem ... ak je to nutné ...

    Nazarbajev (zrúkne): Je to nutné! Aby ste ma potom v hube rozvlákali po novinách, že sa so mnou nedá debatovať o ľuckých právach? Ozaj, starú máš kde? (Flochne po Sarkozym stepným zrakom farby ropy)

    Pacient Šarközy (pípne): Doma.

    Nazarbajev: Doma, doma. A kde si ty vlastne doma?

    Pacient Šarközy (s náznakom hrdosti): Vo Fchansúsku.

    Nazarbajev (mláti sa dlaňami po stehnách): he he he he ... (zvážie). Stará je doma, hovoríš. A čo si ju nepriviedol? Mohla byť sranda.

    Pacient Šarközy (naprázdno prehĺta): mlg mlg

    Nazarbajev (šťuchne žartovne nohou do Sarkozyho): A vraj ona ... s tým ... no vieš, ten z Ameriky ... s veľkou hubou ... (principál mu podáva papierik): Jagger. Bertignac. Clapton. Carax. Fabius. Klarsfeld. Berling. Perez (rehoce sa). Enthoven ... (obracia lístok na druhú stranu)

    Pacient Šarközy: On má také dlhé meno. To je u nás taký zvyk. Úzus.

    Nazarbajev (zamyslene žmolí papierik): My ženám ľucké právo kurviť sa upierame. Máš niečo proti tomu?

    Pacient Šarközy (úprimne): Nie. Je to ... ehm, výborný nápad.

    Nazarbajev: Ber si príklad. Aj medzinárodné spoločenstvo nech si berie príklad. Kuriev tam máte jak .. (nenachádza prirovnanie). Hlavne toho z tej Južnej Kurveji. Vieš, ten ... čo sa tak tvári.

    Pacient Šarközy usilovne prikyvuje.

    Nazarbajev: Čo by sme ešte mohli o luckých právach?

    Pacient Šarközy (ticho): - -

    Nazarbajev: A čo si to vlastne chcel? Jááj, podpísať kontrakt. Tak kde sú tí tvoji šejtani algyry? Dožeň ich sem, podpíšeme.

    Prichádzajú CEO Totalu a CEO GDF Suez.

    - Urob stolček, hovorí Nazarbajev Šarközymu.

    - Eee?, nechápe.

    - Stolček urob!
    (Principál predvádza, že si má kľaknúť a rukami sa oprieť o dlážku)

    Nazarbajev mu cez chrbát prehadzuje parádnu dečku, principál prináša zmluvu v tvrdých doskách a CEOVci podpisujú.
    Pacient Šarközy pod dečkou ticho funí.

    - Tak, a teraz sa odfotíme, hovorí Nazarbajev.

    Prichádza fotograf, cvak cvak.
    Zľava CEO Totalu, sprava CEO GDF Suez, v strede Nazarbajev, pohodlne usadený na stolčeku s dečkou.
    publikované: 06.10.2009 18:50:12 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Kultúrna vložka
    There will be blood
    http://www.youtube.com/watch?v=f3THVbr4hlY

    Je to dobrý film. Tak to naozaj bolo.
    Na to, ako to bude, nebudeme musieť ísť do kina.
    publikované: 06.10.2009 19:32:17 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. A že prej ty nemáš vsťach k umeňú
    Mali by si ten tvoj scenár osvojiť Cucura z Arény a nahradiť ním rituálneho Mikveha s nahatými bratislavskými hérečkami.
    Kurtizánu Šarközyovú by verne stelesnila Slávka Halčáková, je to ten istý typ pokročilej hysterky, že by im aj naša milovaná irisa mohla závidieť, a Nazarbajeva by určite zobral majster Labuda. S tými prasačími očkami a bez tých stepných fúzkov je to beztak celý on. Cigáňa s diagnózou by stvárnil sám pán vedúci, len by si prelakoval hrivu a musel prestať chlastať, aby trochu pochudol.
    .

    Sér Popper ako boh neprichádza do uváhy ani hypoteticky, je totiž popierateľný. A to je dnes najväčší hriech, za to sedí tri roky natvrdo a trpí celý život.
    publikované: 06.10.2009 21:37:01 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Ema,
    Nadrbájev a pacient Šarkézy, veď to znie takmer ako z nejakej klasiky, napríklad z Mačky domácej. Aj oný, ehňňň vrŕŕŕ vŕŕ mňam ééé mňam ten absurdný usraelský dramatik, čo bol aj absurdným prezidentom a pustil nám všetkých vrahov a tiež všetkých zamestnancov zbrojoviek do ulíc, napísal podobný kus, len som zabudol ako sa to volalo - hral tam ten opilecký herec, čo bol potom tiež v politike.

    Ale o inom som chcel. Tuhľa link na oficiálnu štatistiku samotnej EÚ ohľadne jazykovej gramotnosti:

    http://www.sme.sk/c/5051424/v-prieskume-mohli-slovaci-oznacit-cestinu-za-cudzi-jazyk.html

    S absolútnym odstupom suverénne najhorší sú Maďari. Z oficiálnej štatistiky EÚ vychádza, že odhliadnuc od povinnej angličtiny a menšín, ktoré logicky ovládajú aj svoj jazyk, snaha o zvládnutie akéhokoľvek iného cudzieho jazyka sa efektívne blíži k nule.
    publikované: 07.10.2009 14:17:58 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. No to mi práve udrelo do očú a mozgu ako prvé
    Keby tam totiž v tom Húnsku ešte nejaké menšiny boli, akože nie sú, pretože už ich dávno násilne asimilovali, tak by aj oni dosiahli peknejší výsledok.
    Ergo, natvrdlí smetiari nechtiac zverejnili excelentný článok na podporu jazykového zákona.
    publikované: 07.10.2009 17:07:07 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Že vraj Maďari lingvisticky izolovaní
    Nem-nem, gyerekek. Je za tým šovinizmus a neochota naučiť sa čokoľvek nové.

    Smetiareň je nadobro na smiech. Rýchlo zmení titulok a pridá mapku, aby urobila z Maďarov obeť izolácie.
    Ešte aj tí Mansovia v Chanty-Mansijsku ovládajú ruštinu a zväčša aj angličtinu.
    O Fínoch, kde snáď každý hovorí aj po švédsky a anglicky, škoda hovoriť.
    publikované: 07.10.2009 17:32:10 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. zmenili nielen titulok a mapku
    ráno tam o tej údajnej maďarskej jazykovej izolácii vyplakával nejaký Lajos, teraz už sú to zrazu "odborníci". Aké typické...

    Idare, v Maďarsku predsa len stále je jedna menšina. Na tú si zabudol... nemusím ju menovať, veď si inteligentný. Aj my ju máme. A tú tak ľahko, teda lepšie povedané, ani keby veľmi chceli, neasimilujú.
    publikované: 07.10.2009 18:37:15 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. o čchavoro kchatar sal?
    To je tých 25 percent, čo uviedlo ovládanie cudzieho jazyka. Maďarčiny.
    publikované: 07.10.2009 19:02:09 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. :D
    te pribanďarel pes, pro tuto čačipe, te band'ol paša varikas Maďar expert.
    publikované: 07.10.2009 20:08:47 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. nositeľ Nobelovej ceny Barack Obama
    buhehe
    publikované: 09.10.2009 14:07:39 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. No čo, zachránili mu holý život
    V slepej viere, že druhý Jitzchak Rabin sa už nebude opakovať. Aj keď ten ukrajinský Hagana oficír bol predsa len inakší prípad. A logicky nebol po pocte ani taký iritovaný ako teraz Ubamba. Lež mýlil sa.
    Ale veď to je úplne jedno, dávno zdiskreditovaná cena ímeni Nobela sa už aj tak viac zdiskreditovať nedá. Svet je len zlé divadlo, tak to všetci chcú.
    publikované: 09.10.2009 22:36:13 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. nositel Nobelovej ceny Jasir Arafat
    buhehehe
    publikované: 10.10.2009 00:21:00 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. dnes 9.oktobra 1940 sa narodil sir John Lennon
    http://www.poster.net/lennon-john/lennon-john-photo-john-lennon-6206860.jpg
    Kedze mu nedali Nobelovu cenu mieru, mozu ju zrusit.
    publikované: 10.10.2009 01:26:53 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Zaujimave casy
    Nobelovku dostal americky prezident a vsetci sionisti su proti.

    To je velmi podobne rokom 1980, ked ceny zacal dostavat predseda UV KSSZ a vsetci komunisti boli proti.

    Nejde teraz o tu zaprdenu cenu alebo o tych dvoch pandrlakov historie. Ide o tych mnohych.O komunistov a sionistov.
    Rovnaka zgerba, rovnaky ludsky povl, rovnaky nepodstatny globalny nepodarok. Kolateralny odpad historickeho procesu. Humanoidne vrstvy, ktore nedokazali odolat tlakom modernej spolocnosti, sposobenymi jej hustotou a silam korozie kyseliny konzumu.

    Kto by sa cudoval, ked to vidi?
    Male dieta?
    publikované: 10.10.2009 07:14:53 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Arton,
    ja ci vobec nerozumim.
    publikované: 10.10.2009 07:37:11 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. To je v poriadku, Iris.
    To nemusis.
    publikované: 10.10.2009 07:53:53 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Ceny a ludia
    Aj tak si myslim, ze jadna z najhorsich veci, ktora sa vam moze v zivote prihodit je, ked vas vsetci zacnu milovat a chvalit, lebo vas to moze len pokazit.
    Alebo, vsimli ste si niekedy, ze kazdy spisovatel- nositel Nobelovej ceny napisal svoje najlepsie diela predtym, ako ho ocenili, a potom uz pisal len daleko pod uroven svojich minulych diel?
    Nobelova cena skodi literature aj spisovatelom. Skoro sa mi chce povedat, ze literatura bola naozajstnym umenim len dovtedy, kym niekto nezacal za nu davat Nobelove, Leninove a Stalinove ceny.
    Tiez si myslim, ze, kedze tu cenu uz ma aj Henry Kissinger, tak sa vlastne tento tyzden ani nic mimoriadne nestalo.
    Predpokladam, ze vsetci z vas budu zit dostatocne dlho, aby ste sa dozili dna, ked Tony Blair a Benjamin Natanyahu slavnostne odovzdaju do uzivania betonovy mur okolo dvanastich stvorcovych kilometrov puste niekde v udoli Jordanu, zablahozelaju Palestincom k vzniku nezavisleho statu a dostanu za to Nobelovu cenu mieru.
    A zivot pojde dalej: pani Karaskova na ceste od kadernika vyzdvihne v cukrarni krabicu so zakuskami, zastavi sa v Tescu, aby zobrala manzelovi pat topvarov, poklebeti s Poljackovou pred cinzakom o rannom vlamani v susednom vchode, pochvali sa SMSkou od dcery v Dubline, kde dostala v MacDonalde zvysenie platu, ponadavaju na Slotu a potom pojdu domov pozerat "Aj Blby Schybi".

    publikované: 10.10.2009 09:01:22 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. mohlo to dopadnut aj horsie.
    Obamovi mohli dat Nobelonu cenu za medicinu, to by uz len bola fraska.
    Za tie jeho reformy zdravotnictva :o)
    publikované: 10.10.2009 17:49:57 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Iris, blamáž je predovšetkým to,
    že tohtoročná Nobelova cena za medicínu bola udelená trom usamanským vedcom - Blackburnovej at al. - za objav telomér, a pritom tie ako prvý opublikoval Rus Aleksej Olovnikov takmer dve dekády pred nimi. Len ich nazval telogény (takže ešte aj to meno vlastne ukradli). Je to v každej solídnej učebnici genetiky a molekulárnej biológie.
    A čo je najgrotesknejšie, dokonca bol na tú cenu aj nominovaný. A ignorovaný. Takýchto rasistických prehreškov a prechmatov sa tam tá mafia dopúšťa so železnou pravideľnosťou.
    http://russiatoday.com/Sci_Tech/2009-10-06/pupil-shared-medicine-nobel.html
    publikované: 10.10.2009 21:13:43 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Urcite pozvu Olovnikovana oslavu, ak ich istym sposobom inspiroval.
    Ked som sa ja roku pana este ucila o DNA, tak si presne pamatam, ze tam boli spominane telomerazy. A to bolo na Univerzite P.J Safarika. A na Fakultnej nemocnici na Tr. SNP svietil obrovsky napis :"So Sovietskym Zvazom na Vecne casy!"Ale akokolvek sa hrabem v pamati, o ziadnych telogenoch som nepocula ani necitala. Hm, neviem, mozno to bolo tym, ze nejake pismeno vzdy nesvietilo :o)
    Inak v tvojom odkaze je zmienka o tom, ze Olovnikov odpublikoval iba jednu pracu na danu temu.
    Nobelove Ceny by sa mali udelovat len za vedu, nie za umenie. Suhlasim s tebou celkom rada, Grigoriy :o)


    publikované: 11.10.2009 07:50:01 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. to už je fakt sila
    Som sa prišla pozrieť čo tu poniektorí vyvádzate a, teda neverím vlasným očiam. No jasné aby páni idar, buheh, arton a grigory akceptovali najprestižnejšiu inštitúciu na svete tak, to nie. Máte problém s egom, že? A samozrejme všade, vidíte samých židov. Sa zobuďte už preboha. Tí ľudia v nobelovej komisii už naozaj nepotrebujú niekomu liezť do zadku, páni. Ja si náhodou myslím že je dobré keď, existuje inštitúdia čo ocení ľudí keď robia, niečo pre ľudstvo a nemusia to byť len vedci.
    publikované: 11.10.2009 08:57:00 | autor: sonick1 (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. Prvá práca je, milá iris, zákonite iba jedna
    To je ako s tvojou defloráciou, veď ty si pravdepodobne tiež neprišla o panenstvo s dvoma samcami naraz. Aj keď jeden nikdy nevie. U takých ako ty.
    Na odborné témy tu my debatovať nebudeme, to by bol nerovný súboj a zas by si len musela diplom na márne kúsky trhať. Tak len tak jednou vetou. Olovnikov tých prác samozrejme odvtedy napísal viac, pozri si to na Pubmede. A nauč sa rozlišovať medzi telomérami a telomerázou. Tú naozaj objavila Blackburnová, ale je takmer vylúčené, že by si o tom ty mohla na UPJŠ v časoch, keď tam ešte svietil nápis "So Sovietskym zväzom na večné časy". Ibaže by tam blikotal dodnes, čo na druhej strane vylúčené nie je. V Košicoch určite nie.
    publikované: 11.10.2009 13:12:21 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. BTW
    Norsko: Uzávěrka kandidátů pro Nobelovu cenu míru pro rok 2009 byla 1. února 2009. Všechny návrhy došle po tomto datu budou diskutovány pro příští rok, praví se v pravidlech pro nominaci na Nobelovu cenu.

    Jenže Obama nastoupil do úřadu 19. ledna 2009. To tedy znamená, že v okamžiku, kdy byl nominován, byl v úřadě čistých 12 dnů.

    Tak tomu říkám rychlost.

    publikované: 11.10.2009 14:43:22 | autor: bodka (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. milá bodka
    veľké odhalenie. A prečo by prezident Obama musel dostať Nobelovu cenu len ako prezident? Veď už predtým, bol známy ako človek ktorý chce urobiť veľa pre menšiny a priateľstvo medzi národmi.
    publikované: 11.10.2009 16:40:28 | autor: sonick1 (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. nuz jedine co si presne nepamatam je,
    ci na tom napise " So Sovietskym Svazom...." nevypadli uz cele slova. Hm....a vies , ze mas preavdu? Tusim, ze to boli cele slova.
    A telomerazy su dve. I a II. Kua.
    A Sinuhe, sa vyjadri !

    Z tvojho linku vyberam:
    Egor Egorov, professor at the Institute of Molecular Biology of the Russian Academy of Sciences, who is cited by Kommersant daily, believes the award was well deserved.
    “They studied the issue for dozens of years, while Olovnikov had only one paper. It was a visionary piece, a work of genius, but it was just one,” he said.

    K tej defloracii, idar ja vazne nemozem zato, ze ty deflorujes v tom lepsom pripade svoju samicu kazdy vecer. Ved na tom nie je nic zle zit tak v sladkom omyle. Uzi si to.

    publikované: 11.10.2009 16:40:34 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. mila bodka,
    Skutocna moc je najucinnejsia,ked ju nikto nevidi.
    Napada ma v suvislosti s Obamovou cenou mieru este jedna analogia. Taka sialena, ze neviem, ci nezacinam byt paranoidna.
    Ci sa nemoze niekto stat prezidentom skor ako...
    publikované: 11.10.2009 17:33:17 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. a vlastne...
    mozno vsetko vsecicko je dopredu naplanovane a mozno toto je vlastne ten "pure order". Ako osud s ktorym sa narodime. Vsetko je uz rozhodute ako v den zrodenia.
    Boze, to som zvedava, co mi dnesny den prinesia...je rano a take myslienky. Hm...zvycajne si emu otvaram az v hlbokej noci. Myslim, ze radsej nebudem menit zvyky :o)
    publikované: 11.10.2009 17:45:58 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. iris,
    nevyjadrujem sa k veciam, o ktorých viem málo. Telomery či ako sa tie vecičky (slúžia na meranie tela?) volajú si musím evidentne doštudovať :-)
    publikované: 11.10.2009 20:27:15 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. Veru. Nenačim si ich mýliť
    so špitálskymi teplomermi.

    Len naporýchlo dva súvisiace linky do pitvorného archívu
    http://www.sme.sk/c/5058034/lajcak-iste-kruhy-nas-chceli-dostat-do-klietky-hanby.html

    "Keď neuspejeme v Európe, obrátime sa na Ameriku"
    http://www.sme.sk/c/5059203/jazykovy-zakon-potrebuje-zmenu-tvrdi-republikan-pataki.html
    publikované: 12.10.2009 17:48:42 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. Cenu Švédskej ríšskej banky za ekonomické vedy na pamiatku Alfreda Nobela
    vulgo nobelofku za ekonómou dostala osoba, ktorá objavila koleso: že systém so spätnou väzbou funguje lepšie.
    Naša domácnosť blahoželá a teší sa na ďalšie prevratné objavy.
    publikované: 12.10.2009 17:53:28 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. Pyrrhovo vitazstvo
    Vraj vyhrali studenu vojnu, potom sa nevmestili do koze: pozabijali milion v Iraku, podmanili si vychodnu Europu, pokusili sa spachat samovrazdu v Afganistane, zruinovali svoje hospodarstvo, zadlzili sa dlhom, ktory nikdy nemozno splatit, traumatizovali vlastny narod vypalenim trojiciek, zaviedli policajny stat a zaplavili svoje mesta milionmi ilegalov.

    1.00 EUR = 1.48870 USD,
    zlato: $ 1 065 za uncu.
    Samozrejme, ze 99 percentam Americanov je uplne jedno, kolko stoji zlato, alebo aky je vymenny kurz voci euru. Tie dva ukazovatele vsak naznacuju, ze sa deje nieco naozaj vazne.
    Ked sa deju vazne veci, ktore sa uz nedaju kontrolovat, ludia robia hluposti.
    O to viac politici.
    publikované: 14.10.2009 06:58:25 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Novy serial Tureckej televizie
    http://www.youtube.com/watch?v=M596Ga8-rmU
    Izrael predvolal Tureckeho velvyslanca.
    publikované: 15.10.2009 10:32:39 | autor: AiSha (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. len celkom na okraj si dovolujem ctenu spolocnost skromne upozornit
    ze keby ste sa dnes o 21.40 velmi nudili, mozete si zapnut joj plus, vazeny pan premier tam budu v priamom prenose jest jedovate hriby.

    http://www.sme.sk/c/5060790/fico-bude-v-hribovej-lampe-sam.html

    shalom
    publikované: 15.10.2009 12:23:43 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. dúfam, že naozaj jedovaté :)
    stavil som sa na "zajtrajšie .sme" že do hodiny odíde.
    Snáď dovtedy stihne pojesť dosť, aby bol od neho pokoj
    publikované: 15.10.2009 18:20:24 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Nie že by mi Fico bol sympatický,
    nemám rád takýchto nabudených ľudí studených ako psí čumák, bez kúska uvoľnenia a náznaku zmyslu pre humor. Ale v tomto prípade som sa celkom tešil z jeho profesionality. No on sa proste nenechal chytiť, ako si to milý hríb a aj celá tá odpudivá pseudointelektuálska sionistická tlupa predstavovali. BTW, plná smetiareň je žlčovitých vreskotov a výkriqov, aký je Fico hrozný a ako klamal a neodpovedal a bleble.

    Z hríbovej strany to bolo dokolečka o tom istom, samé nášlapné míny. Tak jeden príklad za všetky: že či Ficovi nevadí akých partnerov má vo vláde. No otázka zdanlivo nenápadná, ale v podstate jedovatá – veď čo môže ľubovoľný predseda vlády povedať: má sa prihlásiť k prešlapom ľudí z iných strán alebo má uraziť svojich partnerov? Obidve cesty vedú do pekla, pre zaujaté média je jedno aj druhé šťavnatou pochúťkou ako ho škandalizovať. Tento jeden príklad som vybral ako typický, lebo o tom bola celá akcia - jedovato hríbová. Namiesto avizovanej intelektuálnej debaty nezmyselné vymyslené alebo mediálne prekrútené kauzy a kauzičky ako Hedviga Malinová, kde ho chcel chytať na slovíčkach, kauza Valko – Rehák...

    Hríb sa v relácii Pod lampou snaží dlhodobo si vytvárať sympatický imidž človeka, ktorý hľadá pravdu, pozýva si zaujímavých hostí, je tam príjemná uvoľnená nálada a dobrá muzička... no a teraz sa ukázalo, že nie je ničím iným než tou istou jedovatou mediálnou hyenou, ktorou vždy aj bol. Fico to uhral veľmi profesionálne: hovoril si svoje, nenechal sa zaťahovať do pascí a v podstate mu ukázal prostredník, ktorý si milý hríb plne zaslúži.
    publikované: 16.10.2009 09:33:16 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. Poľnohospodári hlásia hotovo
    http://www2.ohchr.org/english/bodies/hrcouncil/specialsession/12/index.htm

    Perverzný cyklus izraelských zločinov a nepotrestateľnosti je preťatý, medzinárodný tribunál sa už pripravuje.

    ZA hlasovali Rusko, Čína, India, Brazília, Pakistan ... a ďalšie štáty, ktoré nezlomil skutočne smrtiaci nápor sionistickej loby.
    To, čo loby vyvádzala od stredy v Ženeve, bolo niečo prízračné.

    Proti prijatiu Goldstonovej správy hlasovali:
    USA
    Maďarsko
    Ukrajina
    Taliansko
    Holandsko
    a
    Slovensko

    Nevie sa, čo za to naši politici dostali, prípadne čomu sa tým vyhli.
    Ale sa bude vedieť.
    publikované: 16.10.2009 14:17:36 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. že by
    našim vajčákom bola bližšia ruská košeľa (páchnuca uhľovodíkovými výparmi) ako USraelský khaki kabát?

    Ale viem si predstaviť ten medzinárodný tribunál. Predsedníčkou bude Carla del Ponte, v porote bude ešte 30 podplatených afričanov, Václav Havel a pre objektívnosť aj Fedor Gál a Štefan Hríb. Tribunál po 99 mesiacoch vyšetrovania vydá správu, kde bude 50 strán venovaných holokaustu a ostatných 10 strán zisteniu, že Irán iste má atómové zbrane a a treba ho preto raz a navždy zrušiť.
    publikované: 16.10.2009 16:59:19 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Zrejme som to nenapísala dosť jasne
    Naši vajčáci z jednej strany, maďarskí vajčáci z druhej strany a v strede strýčko Sam svorne napľuli na koncentračný tábor Gaza, kde Izrael na rozhraní decembra a januára odrovnal 1,5 miliónu ľudí už aj tak nájazdmi barbarov dosť zničenú civilnú infraštruktúru. Okrem iného teda.

    Tu sa hrá, milý buheh, iná hra.
    Neviem, možno sa mýlim, ale Slovensko zrejme dostalo sa zvoj hanebný počin od USraela prísľub, že o Žitný ostrov nepríde a Maďarsko od týchtiež ubezpečenie, že felvidék dostanú.
    Motivácia Talianska (vedeného zdegenerovaným kurevníkom), mafiánskej Ukrajiny (ktorá nám čoskoro opäť predvedie vysokú školu vydierania) a Holandska (rozožratého diamantovými burziánmi) zabrániť vyšetrovaniu ťažkých vojnových zločinov a zločinov proti ľudskosti spáchaných Izraelom ma momentálne nezaujíma.
    Každopádne sa obyvateľstvo týchto krajín a civilná infraštruktúra nemôžu cítiť bezpečne pred ich vlastnými politikmi, ktorí dali najavo, že nepoznajú Ženevské konvencie.
    Ja viem, vyzerá to takto napísané ako zbytočnosť - koho by to už trápilo.
    Mnohí si mysleli, že im sa nemôže stať, že ich strecha nad hlavou bude vybombardovaná bez náhrady, v troskách útržky ich detí a nájdu sa piče, ktoré povedia Tak je to dobre a tak to má byť.
    Just práve teraz by si mali ľudia oveľa, skutočne oveľa viac cibriť predstavivosť týmto smerom.
    A podľa toho začať uvažovať.
    publikované: 16.10.2009 17:47:30 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. Teba by, buheh, jakožto obdivovateľa
    prírody mohla viac zaujímať téma, ktorú mi včera podstrčil jeden grínpisák.
    O korporácii s pôvabným názvom Trafigura.

    Dirty tricks and toxic waste in Ivory Coast
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8048626.stm

    The waste includes tons of phenols which can cause death by contact, tons of hydrogen sulphide, lethal if inhaled in high concentrations, and vast quantities of corrosive caustic soda and mercaptans which John Hoskins describes as "the most odorous compounds ever produced".
    Strašné sračky.

    Ty sa v tom trochu vyznáš, prečítaj si toto. Je to dlhé, ale šak miesta je tu dosť.

    The story began four years ago at an oil refinery in Mexico, owned by the state company Pemex, or PMI.

    In its chemical processes the refinery was producing a by-product - coker naptha, a dirty form of gasoline which could not be treated on site.

    The e-mails which Newsnight has obtained reveal that Trafigura executives realised they could make a fortune by buying the dirty Mexican oil for next to nothing.

    One e-mail says: "This is as cheap as anyone can imagine and should make serious dollars."

    However, to sell it on at a profit, Trafigura first had to find a cheap way to clean the coker naptha and lower its sulphur levels.

    Toto je neuveriteľné, to sa zježí srsť:

    Trafigura chartered the Probo Koala and while the ship was off the coast of Gibraltar poured tons of caustic soda and a catalyst into the dirty oil to clean it - a rough and ready process known as "caustic washing".

    The method is cheap, but it generates such dangerous waste that it is effectively banned in most places around the world.

    The e-mails obtained by Newsnight show that in the months before the waste was dumped the company knew about the difficulties they would face in disposing of the waste.

    "This operation is no longer allowed in the European Union, the United States and Singapore" it is "banned in most countries due to the 'hazardous nature of the waste'", one e-mail warns.

    Another e-mail points out that "environmental agencies do not allow disposal of the toxic caustic".

    The process left a toxic sulphurous sludge in the tanks of the Probo Koala.

    Pozri na tých ojebálkov, tie prasce:

    Claiming that the waste was simply tank washings - the standard oil-water mixture produced by routine tank cleaning - Trafigura attempted to offload the waste in the Netherlands.

    However, when the waste was offloaded the smell was so strong, the emergency services were called.

    Samples were taken and Trafigura was told the waste was toxic and would cost hundreds of thousands of euros to treat safely.
    However, Trafigura opted for the much cheaper option of reloading the waste and taking it elsewhere. It ultimately ended up in Ivory Coast.

    Atakďalej.

    Ako hovoril môj starý tata, takýchto k jame a guľku do tyla.

    Našla som, že takto na jeseň vznikla cenzorská korporátna iniciatíva
    http://www.informationclearinghouse.info/article23716.htm
    publikované: 16.10.2009 18:14:06 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. ema,
    Gilad raz zase udrel klinec po hlavičke ... :
    http://www.informationclearinghouse.info/article23740.htm
    publikované: 17.10.2009 00:29:38 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. Myslíš si, Sinuhe, že niekto
    z udretých novinárskych hlavičiek pôjde na MZV SR popýtať sa, prečo Slovensko hlasovalo proti potrestaniu genocídneho správania izraelského režimu v Gaze a napíše o tom?
    Ber túto otázku ako rečnícku.

    Malé a slabé štáty by si zvlásť mali dávať pozor a nestavať sa na stranu genocídnych chrapúňov.
    publikované: 17.10.2009 05:10:54 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. V Gilada Acmona texte je jedna časť
    ktorá si zaslúži poznámku na okraj (dalo by sa viac aj ku konferencii vo Wansee, ale toto stačí: ‘Wannsee plan’ has never materialised into an actual operative program.Už aj tým sa pohybujeme na trasovisku ideologického tabu. Ísť ďalej je momentálne zbytočné).
    Tá časť sa týka nemeckého Judenreine.
    Škoda, že to Acmon nespojil aj so súčasnými deportáciami v Izraeli.

    Yishai: Deporting foreign children preserves Israel's Jewish identity
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1120966.html
    "Allowing these children to stay in Israel "is liable to damage the state's Jewish identity, constitute a demographic threat and increase the danger of assimilation," he said."

    Kto je to ten "he", čo toto povedal? No, sám minister vnútra Izraela.

    Keď Nemecko nechcelo v roku 1938 udeliť občianstvo Chazarom Grynszpanovcom z východnej Európy, Herschel Grynszpan šiel na nemeckú ambasádu v Paríži a zavraždil tam nemeckého diplomata.
    publikované: 17.10.2009 05:57:23 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. Hitler bol obycajny plagiator
    Novy, objektivnejsi pohlad na historiu dokazuje, ze tisicrociami vyskusana a neustale vylepsovana do absolutnej dokonalosti, diabolska skupinova strategia, ktorej cielom bolo ovladnutie sveta, a ktora mala navzdy zostat vo vylucnom vlastnictve jej iniciatorov a povodnych nositelov, sa stala predmetom ticheho obdivu aj zavisti mladeho Adolfa Hitlera.
    V ideologii narodneho socializmu ani v jeho praktickych cinoch nebolo nic originalne ani nic nove, nic, coho teoreticke a ideove zaklady a zdovodnenie by sme nemohli najst uz v Tore alebo v Talmude - samozrejme aplikovane na ine etnikum.
    Niet preto ziadnych dovodov pochybovat o tom, ze Hitler bol (aj ked si to mozno vedome nikdy nepriznal) inspirovany ideami autorov Talmudu, ze im ich ideu ukradol. To moze byt aj pravym dovodom spekulacii o jeho naozajstnom rasovom povode.
    Dobrym prikladom paralely medzi Talmudom a ideologiou narodnych socialistov su teorie o rasovej nadradenosti alebo o vynimocnom poslani a vyvolenosti jedneho etnika. Inym je napriklad zuzenie platnosti a aplikovatelnosti vsetkych univerzalnych etickych hodnot vylucne na vztahy vo vnutri vlastnej skupiny a ich ignorovanie vo vztahoch voci inym.
    (V tomto svetle treba vidiet aj to zdanlivo tak uslachtilo znejuce zido-krestanske: "miluj blizneho svojho". Len ak sa dokazeme oslobodit od vsetkych nasich predsudkov, dokazeme si uvedomit, kolko zlocinov sme spachali, a kolko utrpenia sme sposobili tym, ze nasa "laska" sa obmedzila len na nasho blizneho a to nam branilo v nasej ceste k vyssiemu vedomiu, tam kde je laska ku vsetkym ludom, ku vsetkemu zivemu, k celej Existencii, k pravde a spravodlivosti.)

    V ociach povodnych vlastnikov tejto zvratenej ideologie potom ta kradez bola nieco horsie ako cudzolozstvo, ktore podla nich mohlo byt odcinene len ohnovou obetou - najskor vlastnych, potom cudzich.
    publikované: 17.10.2009 08:39:55 | autor: Grigoriy (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. ušľachtilosť sama
    "1. Když pak tebe uvede Hospodin Bůh tvůj do země, do kteréž ty již vcházíš, abys vládl jí, a vypléní národy mnohé od tváři tvé, Hetea, Gergezea, Amorea, Kananea, Ferezea, Hevea a Jebuzea, sedm národů větších a silnějších, nežli jsi ty,
    2. A dá je Hospodin Bůh tvůj tobě, abys je pobil: jako proklaté vypléníš je, nevejdeš s nimi v smlouvu, aniž slituješ se nad nimi."
    (Deuteronomium, 7. kapitola)
    publikované: 17.10.2009 09:43:00 | autor: buheh (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. US študenti si divne vykladajú slobodu slova
    Protestors shut down Ehud Olmert speech at University of Chicago

    http://www.youtube.com/watch?v=wgN02ZTe5AU&feature=player_embedded

    Takto si to súdruh Stalin nepredstavoval. Že tu bude kde-kto viesť nedovolené reči.
    Nabudúce treba dôkladnejšie previerky pri udeľovaní vstupných víz do sály na spíč vojnového zločinca.
    A celkovo treba s tými US univerzitami niečo urobiť.
    publikované: 18.10.2009 07:00:55 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. Síce riskujem, že zas zarmútim
    všelijaké Soničky, na ktorých názore mi nesmierne záleží, ale ja som túto tému do aktuálnych správ zo zahraničia dňa 18. októbra 2009 v slovenskej tlachovej agentúre nevymyslela.

    http://www.sme.sk/c/5067338/americanka-zachranila-pocas-vojny-v-amsterdame-najmenej-100-zidov.html

    Už to cimlich pripomína partizána z Pelíškov na školských besedách.

    Potravinové lístky nie sú v čase krízy len nejaké papieriky, ktoré sa dajú vypriasť hocikde. Kde brala tá vosoba potravinové lístky? Niekto si to musel odhladovať.
    Ale o tom ani muk.

    Ukrývala zbrane pre členov holandského odporu.
    Za ukrývanie zbraní pre členov palestínskeho odporu by dnes na Izraelom okupovaných územiach dostala guľku do čela, nie nejaké "opakované zastavenie a vypočúvanie". V lepšom prípade tridsať rokov v izraelskej base, vrátane brutálneho mučenia a štempel teroristka.
    publikované: 18.10.2009 07:59:54 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  65. Zaujímavá debata!
    Mno! Teda dosť som sa pobavil, dosť som sa poučil...zrejme prichádzam dosť neskoro tutok, ale musím konštatovať: Viete o čom hovoríte, ste vážne Slováci!!! Veď sme sa večne vadili a nakoniec sme si uvedomili, že sme bratia! Síce, nám to trvalo....Čítam knihu Andrej hlinka od sidora a Vnuka...Toto by mal každý Slovák prečítať a nemusí byť kresťan a pochopil by, čo nám doteraz Chazari tlčú do našich kapustných hláv...Veď sme mali Hlinku, ktorý, bez nenávisti, ale priamym videním na židovskú faloš ukazoval a ešte zato bitý bol...no, neviem, ako to naši ministri pre záležitosti Slovenska zoberú...Dr.V.Šrobár, Dr.M.Hodža a podobní!!!
    publikované: 27.10.2009 10:35:36 | autor: interbulo (e-mail, web, neautorizovaný)
  66. A že som neaktuálny?
    Som, ale! Táto debata beží už najmenej 2000-tisíc rokov a stále je to to isté! Čiže každá informácia , aj keď 1000-ročná o Khasarôch je aktuálna!!!
    publikované: 27.10.2009 10:47:28 | autor: interbulo (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. pandora charm bracelet
    Som, ale! Táto debata beží už najmenej 2000-tisíc rokov a stále je to to isté! Čiže každá informácia , aj keď 1000-ročná o Khasarôch je aktuálna!!!
    http://www.panbeadsstore.com/
    publikované: 06.07.2010 04:44:21 | autor: pandora charm bracelet (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014