Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nebezpečný wikileakovský terorista ohrozil afganských kolaborantov

Slovenská republika, súčasť okupačných armád v Afganistane, posilní v dohľadnom čase kontingent o bojovú jednotku.

Jej poslaním bude chrániť Afgancov, ktorých srdcia a mysle si okupačné armády získali peniazmi poctivo zarobenými daňovými poplatníkmi v ich domovských krajinách. Títo moderne a liberálne zmýšľajúci Afganci sú zverejnením tajných dokumentov na wikileaks o vojne v Afganistane ohrození. "Slovensko urobí všetko pre to, aby chránilo ich ľudské právo kolaborovať. Teroristov, ktorí ich chcú za kolaboráciu trestať, pozabíjame," povedal minister zahraničných vecí SR Mikuláš Dzurinda, vyježiac fúz.

Keď nedávno wikileaks odhalil množstvo tajných dokumentov o vojne v Afganistane, zverejnené zverstvá okupačných vojsk, vedených USA, mohli prekvapiť len úplných ignorantov.

Správy o vraždení afganského civilného obyvateľstva vojskami NATO občas prenikli aj do korporátnych médií. Tieto zriedené informácie stačili na to, aby si napríklad Holanďania vstúpili do svedomia. Po tom, ako pre vojnu v Afganistane padla vo februári holandská vláda, holandský kontingent si v týchto chvíľach definitívne pakuje ruksačky - a preč z Afganistanu.

Nevadí. Je tam 100 tisíc amerických vojakov a aj slovenský okupačný kontingent bude čoskoro posilnený. 

Angažovanosť Slovenska v špinavej vojne v Afganistane vedie k paradoxnej situácii, keď sa tu na jednej strane zhrozene pripomína tragický osud obcí Kalište (13 mŕtvych civilistov), Skýcov (žiadny mŕtvy civilista, len vypálená vieska), Kľak (86 zavraždených civilistov, z toho prevažná časť mužov, moderným slovníkom povedané teroristov), Ostrý Grúň (zavraždených 64 civilistov, z toho prevažná časť teroristov) či Tokajík (zavraždených 34 mužov, ergo výlučne teroristov) počas WWII a ľahostajne sa mrdne plecom nad obcou Geranai (vyše sto zavraždených, obec vybombardovaná), Khan Agada (16 zavraždených, obec vybombardovaná), Chanabad (vyše 100 zavraždených, obec vybombardovaná)... a to za účasti Slovenska.

Nový minister zahraničných vecí Mikuláš Dzurinda nám isto rád vysvetlí, že proti Nemcom bojovali dobri partizáni, kým proti Američanom bojujú zlí partizáni - veď sa aj volajú talibanci, a nie napríklad Národný mstiteľ ako v SNP. "Teraz vraždíme dedinčanov my, a preto je  to dobré," odgrgne si Mikuláš. Pisálkovia z korporátnych médií si horlivo zapisujú túto základnú tézu novej slovenskej zahraničnej politiky, aby na jej kopyto vedeli umne natĺkať propagandu a mohli za utŕžený peniaz splácať hypotéky.

Bieleho vystriedal čierny, Mikuláš zostal rovnaký. Bielemu vychechtaný Mikuláš ulahodil navlečením Slovenska do okupačnej vojny v Iraku, čiernemu sa bude podlizovať zvýšenou angažovanosťou Slovenska v okupácii Afganistanu. Avizované šetrenie sa tejto položky netýka. Skrbliť na výdavkoch na vojnu po boku USA - no fuj.

Tento článok vyšiel pred vyše rokom a odložila som si ho ako ukážku klasickej propagandy: Slovensko v Afganistane. Bystrí neprehliadnu, čo za mimovládku tam ten americký truľo (ktorý nevie, že my tu už skúsenosti s totalitou máme, a preto sú jeho propagandistické kecy obzvlášť odporné) spomína. A že Lajčák sa chcel na koberci u Klintonky vyšmyknúť z tlaku na zvýšenie slovenského kontingentu a jeho rozšírenie o bojové jednotky.

Ozaj, už aj v Afganistane sa prevalilo, že ich lokálni škrabáci písali do miestnej tlače vymyslené romantické príbehy o vzájomnosti domácich a okupantov. Neviem, či im za to USA prostredníctvom všelijakých svojich ideologických chápadiel platili, alebo sa im rovno vyhrážali, že ich zabijú.

Už len eticky zmrzačení modrí boľševci a ich voliči nevedia, že všetko, čo sa kedy vyvŕbilo mierovou cestou, nebolo vďaka USA - ale NAPRIEK nim.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. hádam sa dožijem,
    že vojnoví zločinci a štváči budú súdení novým norimberským alebo podobným tribunálom.
    publikované: 30.07.2010 21:09:15 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Čoskoro je 6. august
    Ani toto už nikto z americkej histórie nevymaže - a normálnych ľudí nikto nikdy nepresvedčí, že Američania týmto šokujúcim zverstvom "zachránili milióny ľudských životov"
    http://tv.sme.sk/v/16635/hirosimu-pochovala-atomova-bomba.html

    http://www.youtube.com/watch?v=ygwb3UvEKW8&feature=related

    Len jeden človek sa zúčastnil obidvoch letov bobmardérov, ktoré zhodili atómové bomby.
    Len jeden jediný človek zo všetkých miliárd ľudských bytostí bol účastný obidvoch masakrov japonského civilného obyvateľstva.
    Volal sa Jacob Beser a na palube obidvoch bombardérov bol ako dozor z ideologickej centrály, ktorá sa triasla od nedočkavosti vyskúšať bomby na živom ľudskom mäse
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Beser

    Sledujme fakty a využime, že ich môžeme analyzovať aj s ohľadom na nasledujúce desaťročia po Hirošime a Nagasaki. Až po dnešný koncentračný tábor Gaza, kde žijú deti len nedávno mučené bielym fosforom.
    Buďme v strehu.

    V tej wikipedickej linke o Beserovi si všimnime jeden fakt: kde pôsobil po Druhej svetovej vojne.
    Hej, je to tá istá firma, ktorá sa po nástupe modrých boľševikov (s ich plnou papuľou rečí proti korupcii) začala aktívne vrtieť okolo slovenskej jadrovej energetiky. Presnejšie povedané, okolo ľudí, čo o nej teraz rozhodujú.
    publikované: 31.07.2010 05:55:43 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. No, aby sme nespomínali len eticky inferiórneho mafiána Mikiho
    v roli šéfa slovenskej prepytujem diplomacie, pozrime sa na inú bizarnú kreatúrku.
    Odliadnuc od toho, že na Luník IX prišla oblečená ako lacná domina, čím udala nový módny trend medzi pubertálnymi obyvateľkami sídlišča, vysrstila typickú blábolivú boľševickú vetu
    http://korzar.sme.sk/c/5487150/nicholsonova-prisla-na-lunik-ix-zastavit-mrhanie-penazi.html

    „Žiaľ, doteraz sa neriešili príčiny, ale len dôsledky," hovorí Nicholsonová. „Zrejme to niekomu vyhovovalo. Toto chceme zmeniť."

    Verme, že sa raz od tejto ... hm, dámy dozvieme, čo sú konkrétne príčiny, kto je ten konkrétny diabolský NIEKTO, komu to vyhovovalo a ako konkrétne to chce táto pani, používajúca pluralis majestaticus, zmeniť.
    Zoberie si k svojmu nápaditému outfitu bičík a pôjde švácať Luníčanov, ktorí sú príčinou hromadenia odpadkov pod oknami?
    Ja neviem, možno zriadi v rámci zastavenia mrhania peňazí pod gesciou MPSVR SR prevýchovné tábory. Arbeit macht Frei, a tak.
    Len by nemala zabúdať, že takéto pokusy tu už boli a tí, čo ich prežili, veselo rozhadzujú smeti ďalej. Len teraz na inom kontinente.
    publikované: 31.07.2010 06:16:34 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Tradične do tretice
    Keďže Beser nebol odsúdený a obesený za zločiny proti ľudskosti, Beserovia stále žijú a pachtia sa po spálenom mäse ďalších stotisícov ľudských bytostí. Tento raz Iráncov.
    http://www.informationclearinghouse.info/article26051.htm

    "That is, no cruise missiles at midnight to minimize the body count. The clerics will almost certainly strike back unless Washington uses overwhelming, paralyzing force."

    Iste. V auguste 1945 beserovská propaganda vymyslela strašidelnú japonskú vojenskú silu, ktorú bolo treba zničiť uvrhnutím japonských civilistov do atómového pekla - a teraz dáva do placu akýchsi démonických "klerikov".
    Je čarom nechceného, že všetci títo beserovia a ich evangelikánski podporovatelia sú typickí vymydlení náboženskí extrémisti. Náboženskí fundamentalisti najhoršieho druhu. Je naozaj veľa dôvodov obávať sa ich sfanatizovaných sploštených myslí.
    publikované: 31.07.2010 06:29:35 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Ema toto si citala?
    http://www.sme.sk/c/5487205/aj-koalicia-uz-mysli-narodne.html
    Zachvilu bude Radicsbaba vacsia narodniarka nez kysucka Anca :)
    publikované: 31.07.2010 11:48:24 | autor: Svatoplukov kon (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Hehe
    Capko Mihály. Už zas. Nedávno balil koňa do kartónu, na ktorom bolo NARAZ napísané:
    - Nemodifikujte dejiny.
    - Svätopluk, prvý gardista.
    Na takýto výkon treba naozaj capí UM.

    Ale ja som v smetiarni iný majsterštyk našla.
    http://www.sme.sk/c/5483590/sarkozy-po-nasilnych-stretoch-rusi-taboriska-romov.html
    To bolo treba čakať 70 rokov, kým prišiel robiť poriadky namiesto vymydleného nordického európskeho Nemca zosmradlý stepný chazarský žid?

    "...mimoriadne stretnutie so silovými zložkami o Rómoch..."

    "...Francúzsky prezident Nicolas Sarkozy chystá represie a rýchle odstránenie asi 300 nelegálnych táborísk..."

    "...o prísnejšom postihovaní nelegálnych táborísk Rómov a kočovníkov aj intenzívnejšom vyhosťovaní tých, čo nie sú Francúzi a porušia zákon..."

    "...zdroj nelegálneho obchodovania, šokujúcich životných podmienok, zneužívania detí na žobranie, zdroj prostitúcie a zločinu..."

    Vedzte, že keby sa také dačo stalo v roku 1940 vo vichystickom Francúzsku, dnes sa o tom učíte v historických pomyjach, vyhlasovaných za oficiálne dejiny, ako o šialenej brutalite - o príšerných pogromoch.

    A keby sa to stalo v tom čase v Nemecku, vymleté vemienka by dnes jasánkovsky blábolili, že to bol dostatočný dôvod na vybombardovanie Drážďan, Hamburgu ... vlastne všetkých väčších nemeckých miest a vyvraždenie státisícov civilov.
    publikované: 31.07.2010 14:09:12 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. V žabožrútove prebehol prípad Papon
    Večný parazit a kolaborant s každým ako policajný šéf vydal príkazy na zatýkanie Alžírčanov, vypatlaní policajti pozatýkali aj Talianov, Portugalcov, Španielov a keby tam pobehoval šarky tak berú aj jeho.
    Nič sa nedeje, vraždení boli semiti a berberi, uväznení semiti a berberi, veď Francúzsko je vo vojne a vtedy každý zločin je oprávnený, morálny a správny.
    A v roku 1981 je už zrazu obvinený ako zločinec proti ľudskosti. Čím že si to vyslúžil?
    Pretože roku 1942 vykopal pouličnú zmes dajakých pochybných židov do tábora, z ktorého prešli do ďalšieho kde vraj ako ináč skončili v holoholo plynových komorách.
    Pretože v logike židovských smradov vyslanie do 1 tábora znamená túžbu ich zabiť, cesta vlakom znamená vraždu, a k tomu zabiť židoboľševika je najhorší zločin aký môže prísť.
    Načo by židovská spodina predložila dôkazy o smrti, stačí viera v holoholo o ktorej máme istotu a potom sa to už vlečie, zúriví židia každého kto prišiel do styku s niekým kto čo i len zdiaľky je spríbuznení s niekým kto by mohol patriť do satanovej synagógy, obvinia ako ohavného páchateľa.
    publikované: 31.07.2010 17:56:34 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. A prečo Afganistan
    Koho zaujíma odpoveď MO a prezidenta SR / hovorcov/ pozrite si tento náš starší pokus položiť aj nepríjemné otázky.
    http://tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=358
    publikované: 31.07.2010 19:40:27 | autor: SP (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Trubač nevie, čo je NATO?
    V NATO nemáme žiadny záväzok zúčastňovať sa agresií.
    Nikto z členských štátov NATO nebol napadnutý iným štátom, a preto Slovensko nemá žiadnu povinnosť okupovať Afganistan.
    publikované: 31.07.2010 20:23:08 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. mládež naša, tys nositeľkou rána
    Videl som dobre? Na tej fotke je transparent s nápisom "Diktátom sa vlastenectvo vzbudiť nedá". Je písmeno "z" v slove vzbudiť naozaj naopak?

    http://www.sme.sk/c/5487205/aj-koalicia-uz-mysli-narodne.html

    publikované: 02.08.2010 11:10:33 | autor: hor sa (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. ale hápem, že shľadom na úroveň sďeláváňia
    szlovenského jobbi..éé prepáčťe sa, jazziku Dunajskej Strede písaňie slovenských diktátov nesbudilo medzi tamojšou mládežov sympatie, tak prišla na námästie menštruovať.
    publikované: 02.08.2010 11:44:55 | autor: hor sa (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. btw
    nechcem to v taký pekný deň s tými konšpiráciami preháňať, ale keď už sme pri tom, tá fotka vyzerá ako keby obrazový redaktor na útvare hlavného cenzora sa za dielo svojich platených a nasprostastých brigádnikov hanbil a vo fotošope okraj obrázku zahol, aby bol menej čitateľný :D
    publikované: 02.08.2010 12:11:57 | autor: hor sa (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. "Vzbudit..."
    Zrejme je ten plagat z kartonu na okraji pootocenz a preto ho tam vidiet z druhej strany - preto je Z naopak.

    Nie ze by som chcel obhajovat naivnych skolakov - ale oa zas, preco nie, nech sa otrkaju, nech si vyskusaju hranice demokracie:)

    A ze su proti vlastnenectvu? Oni v tom veku aj rodicov nenavidia ... no, to u vacsiny prejde.

    Ale je pravda, ze teraz je to len manipulovatelny plebs a vacsina v tomto atribute aj taka zostane.
    publikované: 02.08.2010 14:36:48 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Čo je na spadnuteie
    Pamätáte na rozdelenie CS?

    Keď sa na to pozreme s odstupom, tiež to bolo na spadnutie a predsa sa k tomu nik nemal, ako panny vidiace chlpatého kolibríka vtedy všetci zatvárali oči - a okamžite po penetrácii si na to všetci zvykli a dnes su VSETCI za samostatnú republiku.

    Podobne to je aj s tzv. nacionálnym programom. Dnes akože nik nechce ... a zajtra sa oň budú biť.
    Ale môže byť neskoro.

    Proti bude zas len hrstka - a napodiv, stále tá istá hrstka utopistických čechoslovakistov, maďaróni, sionisti a prinajlepšom "internacionalisti", občas seba sami nazývajúci aj "kozmopoliti".
    Aká náhoda, všetko zároveň obdivovatelia amerického nacizmu.

    Čítajte viac: http://www.sme.sk/diskusie/reaction_show.php?id_theme=1712424&page=2&id_reaction=13921395&action=show_reply_form#13921395#ixzz0vS4RIYnN
    publikované: 02.08.2010 14:41:05 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. USA konečne majú v Afganistane nový program
    Skromný.
    http://www.sme.sk/c/5488755/obama-ciel-afganskej-vojny-je-dostatocne-skromny-na-to-aby-sa-dosiahol.html

    "...cieľom v Afganistane je to, aby sa opäť nestal rajom teroristov."

    Definíciu raja teroristov si bude USA uspôsobovať podľa potrieb.

    Keby USA neboli prelezené sionistickým parazitom, Irán by bol pre nich spojenec, ktorý by im v Iraku aj Afganistane zachránil ksich aj kožu. Lebo pre Irán bol smrteľným nepriateľom Saddám, sú ním aj afganskí Talibovia - a Iránci sú v regióne doma. Poznajú ho perfektne. To sa Spojeným štátom americkým nikdy nepodarí - byť tam doma. Ani jeho jedovatému koloniálnemu výhonku s názvom Izrael.
    publikované: 02.08.2010 16:36:15 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Hľa, a predsa akýsi posun
    USA idú po prvý raz naozaj chrániť domorodých Afgancov.
    http://www.sme.sk/c/5488818/usa-afganskych-informatorov-budeme-chranit.html
    Jo, jo.
    Lenže každá okupácia sa raz skončí a do batôžkov si budú musieť americkí mariňáci pribaliť aj afganských zradcovckých zmrdov.
    publikované: 02.08.2010 16:38:47 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. No ale pozrime sa aj do Európy
    Robert Fisk nám, Európanom, napísal niečo malé k minulotýždňovej havárii izraelského vrtuľníka so židovskou posádkou v rumunských horách, ktorá nevzbudila v médiach ani najmenšiu pozornosť a nikto si nedovolil položiť Bruselu nepríjemné otázky.

    Israel Has Crept Into the EU Without Anyone Noticing

    http://www.informationclearinghouse.info/article26058.htm

    publikované: 02.08.2010 16:46:02 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. best replica watches

    Definíciu raja teroristov si bude USA uspôsobovať podľa potrieb.
    http://www.edhardy-estore.com/
    http://www.salestiffany.com/
    http://www.elinkslondonsale.com/links-sweetie.html
    Keby USA neboli prelezené sionistickým parazitom, Irán by bol pre nich spojenec, ktorý by im v Iraku aj Afganistane zachránil ksich aj kožu. Lebo pre Irán bol smrteľným nepriateľom Saddám, sú ním aj afganskí Talibovia - a Iránci sú v regióne doma. Poznajú ho perfektne. To sa Spojeným štátom a
    publikované: 03.08.2010 07:08:01 | autor: best replica watches (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Tak pŕŕ!
    Akí VŠETCI? Mne sa náhodou pred pár mesiacmi - keď sa naposledy tak roztatárili naši drahí opaprikovaní južní susedia - veru aj taký nápad alebo čo hlavou prehnal, že to Československo (pomlčky/spojovníky, medzery a veľké písmená si dámy a páni doplnia dľa gusta) by nám predsa len možno raz ešte dobré a aj nie celkom nereálne bolo (dobre, veď stále tam mám len podmieňovací spôsob!), aj z dôvodov iných ako nostalgia.
    A ten „transparent“ ohnutý je, ale Z je aj tak naopak. Mladým by sa tuším nejaký diktát aj zišiel.
    publikované: 03.08.2010 12:48:55 | autor: lebleu (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Židovskí teroristi dnes zavraždili 3 libanonských vojakov a jedného novinára
    http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/3-lebanese-soldiers-journalist-killed-in-clash-on-israel-lebanon-border-1.305734

    A ešte majú drzosť bľačať, že ich Libanončania provokovali.

    Naozaj ako v tom najsprostejšom vtipe, kde vrah vreští ako pavián, že sa mu zabitý hodil na nôž, a to štrnásťkrát po sebe.
    publikované: 03.08.2010 15:58:00 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. no neviem
    posudzujes tento incident v libanone podla jedneho clanku v novinach? nie je tam ziadna sanca ze to zacala libanonski vojaci?
    publikované: 03.08.2010 22:52:24 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. by si chcel čítať, že židovskí zbabelci
    hrdinsky ukončili manévre spúšťačov holoholo a teda každá vražda je hneď oprávnená?
    kvôli tomu ak by niekto začal tak ho zabiješ? Príčina sporu napriek následkom obviňuje vinníka? U vás v debilove tak jednáte?
    tak sa prac do židova pokým ešte môžeš, lebo svine sa režú a židovský teror neobháji nikto, ty si jeden z tých nemcov čo kvičia ako ich mučili po 45? a keď po prehratej vojne budú klátiť aj teba, mám plakať?
    publikované: 04.08.2010 00:19:12 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. lebleu
    vyhladnutá robošská spodina po sklamaní plynulo prešla od socialistov k iným na hmotu naladeným demagógom, a pred nimi nás má uchrániť havel, Klaus, Unzeit?
    musíš byť riadne s možnosťami v koncoch
    Prednáckovský a náckovský odpad mal výcvik už v plienkach, už sa rodil pochodujúc, jedna porážka im nestačila, pyšný ako satan chceli revanš a dostali opäť na hubu, ale feferónska sprostota je len do plaču, zúriví sú ale bezcenní, obdoba židovských teroristov, veriaci v zlo, vychovaný v zlo, vreštiaci zlo, a to je asi všetko, využívaní len na špinavú prácu.
    Zmyslom národa je poznať pravdu, spoznať rasovú podstatu, dobro, najvyššia nemateriálna kvalita, spása je dôvod a náplň existencie, slepo veriť v lož, pre ňu zabíjať, besnieť na uliciach je prejavom divošstva, neprehrabávajme sa kriminálnou špinou, ktorá je natoľko obmedzená že ani nepochopila, že nenávidí vlastných bratov.
    publikované: 04.08.2010 00:27:41 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. eh
    Pokial viem mrtvi boli na oboch stranach, len som sa snazil vecne spytat ci si je autorka ista tymto konkretnym incidentom, ktory ohodnotila pomerne expres(iv)nym komentarom, ktory sa mne osobne zdal predcasny. Ale asi som sa mylil.

    Nu coz, nikto (mimo svojho blogu) nie je neomylny.

    Vdaka za nestrannu a objetkivnu odpoved, Fon, som si isty ze cestu za dobrom(najvyssou nematerialnou kvalitou), coskoro zavrsis.

    Ak ta skor netrafi slak.
    publikované: 04.08.2010 02:00:46 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Ale isteže, heh
    Keď ide o židovské teroristické komando, obeť vždy provokovala. Túto dogmu predsa nebudeme spochybňovať. Je to nekorektné.
    Obeť provokuje už len samotným faktom, že si drzo dovoľuje žiť (a to celé storočia) na území, ktoré čvarga pozliezaná v 20. storočí do Palestíny z celého sveta vyhlasuje za Veľký Izrael.

    Aj dlhoročná okupácia Libanonu židmi, vrátane mučiarne v pevnosti Kham, bola iba obranou, aj masaker pred štyrmi rokmi (keď Západniari utekali pred židovskou beštialitou z Libanonu ako potkany) bol iba obranou, aj pravidelné sonic booms, ktoré židovské stíhačky vyvádzajú neprestajne nad južným Libanonom sú len obranou, aj prelezenie libanonskej mobilnej siete židovskými špiónmi je len obranou atakďalej.
    Všetci predsa vieme, že Izrael je mierumilovná entita, ktorá takmer denne potrebuje na upevnenie mieru vraždiť Palestínčanov, Libanončanov, Jordáncov, Turkov... a my všetci budeme na povel Elieho Wiesela bučať, že židia sú večná obeť.

    Izrael klame jak sviňa. Židovské teroristické komando bolo na libanonskom území (rovnako ako pred 4 rokmi, keď Libanončania zajali ich zabijakov, čo Izrael využil na spustenie masakry). Nešlo o žiadne ostrihávanie kríčkov, montovali na libanonskom území špionážne zariadenia. Najskôr tvrdili, že o strihaní kríčkov informovali UNFIL. Keď UNFIL ich klamstvo vyvrátil, vyhovárali sa, že informovali libanonskú armádu (čo je pre každého, kto pozná ten región, absurdita, akú mohol vykotiť len talmudista). A preto vraj libanonská armáda nemala strieľať na infiltrátorov - na ozbrojené komando teroristickej entity bez hraníc, s ktorou majú Libanončania krvavé skúsenosti.

    Máš ešte nejaké otázky?
    publikované: 04.08.2010 03:56:41 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. co UNIFIL vyvratil?
    publikované: 04.08.2010 12:26:03 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Sprostá propaganda, heh
    Priamo zo zdrojov UNIFIL: neinformovali ich.

    Izraelská hasbara od rána vybľakuje, že vraj UNIFIL potvrdil, že židovskí teroristi boli na území Izraela.
    Opäť zo zdrojov UNIFIL: boli na území Libanonu

    Treba čítať pozorne všetky správy, ktoré vykotia korporátne média a všímať si manipulácie.

    Máš ešte ďalšie otázky?
    Napríklad o tom, kde a za akých okolností zahynuli 3 libanonskí vojaci?
    Len smelo do toho. Nehanbi sa.
    publikované: 04.08.2010 16:05:33 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. ok
    priznam sa ze nemam cas pozorne citat vsetky, spravy, mozes uvies zdroje kde UNIFIL potvrzduje ze to bolo na uzemi Libanonu?
    publikované: 04.08.2010 19:02:34 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Zatelefonuj si do Ras el Naqoury
    a pýtaj si k telefónu Neeraja Singha.

    Ak myslíš ako"zdroje" korporátne média, tie ti to potvrdia tak, že náhle sa o tejto téme proste nebude hovoriť a písať.
    publikované: 04.08.2010 19:33:32 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. V produkte profesionálnej izraelskej propagandy
    nemožno prehliadnuť:

    - typické klamstvo židovských teroristov:
    The soldiers had coordinated their movement beyond the fence with UNIFIL and were working to cut down a tree when shots were fired in their direction. Lakia was shot in the chest by a Lebanese Army sniper, and Harari was shot in the head.

    - a najmä "response" židovských teroristov:
    The IDF responded with heavy tank fire at an Lebanese position just over the border, killing three soldiers and a Lebanese journalist. Lebanese soldiers then fired rocket-propelled grenades at an Israeli tank south of the border.

    IDF artillery began pounding the area, and a number of IAF ATTACK HELICOPTERS were dispatched to BOMB A LEBANESE ARMED FORCES command center in the southern Lebanese town of Taiba. The center was heavily damaged, as were a number of LAF armored personnel carriers parked nearby.

    http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=183525

    Otázky všelijakých hehov sú vítané. Napríklad keby chceli vedieť, kde je Taiba.
    publikované: 04.08.2010 20:28:13 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. ok
    Ten Singh pracuje v UNIFIL-e ? Mas niekde link kde UNIFIL hovori ze sa to stalo na Libanonskom uzemi? Tak to tvrdis v predchadzajucih prispevkoch a ja sa len chcem o tom presvedcit.
    publikované: 04.08.2010 21:56:42 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. Ta Taiba, ja sa tam nevyznam,
    je nejaka pochybnost, ze ta Taiba je na libanonskom uzemi?

    Bezbranny izraelsky traktor sa opat raz vzniesol a palbu opakoval ...
    No, kedysi to bol sovietsky tank ... ale ako vidno, bolsevici, trockisti, sionisti ... stále tie iste mentalne struktury.

    Bavi este niekoho presvedcovat zlocincov a ich pribuznych, ze spachali zlocin?
    O zlocine musi rozhodnut podla univerzalnych zakonov sudca, pripadne porota, a potom o spravnosti musi byt presvedceny uz iba jeden - kat.

    Ale pokial niekoho bavia psychologické hry, ja sa budem hrat na zida a vy sa ma mozete pokusit presvedcit napriklad o tom, ze zem je gulata.
    publikované: 04.08.2010 22:39:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Arton, ty bud ticho ked sa bavia chlapi.
    Spytal som sa autorky blogu jednoduchu otazku na ktoru ocakavam jednoduchu opdoved.
    publikované: 04.08.2010 22:50:47 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Bud je to buzerant, alebo zenska, to Heh.
    Iba taki sa hraju na webe na chlapov.

    A ako mi to rozkazuje :) Asi sa to nasralo, ze som sa ozval az teraz.

    No, tu sa neda nic robit, uz v predoslom som naznacil, ze ja sa s nimi nehandrkujem, na webe uz nema zmysel ani dokazovat ich osobnu inferioritu.
    Ked bude k dispozici ta katovska moc, POTOM sa niekto nahehni.

    Ze to znie agresivne?
    Nuz, ja teda moc realnej politickej moci nemam, naozaj nie, nebojte sa, ale vsetci, co ma dlhodobo aspon z webu poznaju, vedia, ze moje prognozy su cisty a presny barometer reality.
    Je to taky moj osud, nezavisle analyzovanie.
    :)
    Fakt, pre nasinca to ani nie je tazke, nevidi, iba kto nechce.
    Ale premoct svoje nechcenie - damy a pani, TO je neuveritelne tazky krok.

    Takze najlahsia cesta pre mnohych je aspon zatial spolahnut sa na moje predpovede toku historie.)
    publikované: 04.08.2010 23:16:28 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Och, zabudla som, že tu obsmŕdajú vemená
    ako heh, pre ktorých realita bez linku neexistuje. Hlupáčikovia presvedčení, že Singh šoféruje v Bombaji drožku a "všetko je na webe".

    Tak ty chceš link, lebo nevieš telefonovať. Tu máš:
    http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/u-s-lebanese-fire-on-israeli-troops-was-totally-unjustified-1.306055

    Israeli officials expressed disappointment on Tuesday with the U.S.'s "neutral" response to the shooting incident, in calling on both sides to show restraint. The U.S.'s failure to assign blame on Tuesday prompted Israeli ambassador to the U.S. Michael Oren to hold talks with senior administration officials, demanding a harsher response.

    Hlupáčikov, ktorí nevedia ani z tohto odčítať, kde sa nachádzalo židovské teroristické komando v čase incidentu, nemienim vychovávať k rozumu.
    Skap blbý, tak jak si. Ja za teba zodpovednosť nenesiem.
    publikované: 05.08.2010 03:55:16 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. ok
    " Židovské teroristické komando bolo na libanonskom území".
    " Zo zdrojov UNIFIL: boli na území Libanonu"

    Nerozumiem preco moja jednoducha otazka, ze odkial mas tieto informacie vyvolava taketo emocionalne reakcie. Ja osobne nie som na ziadnej strane, fakt su mi izraelci aj libanonci v podstate ukradnuti, rovnako ako vselijake osobne superiority.

    Tvoja odpoved je ze USA zaujalo neutralnu reakciu aj ked zvycajne je na strane Izraela a to je podla teba jasny dokaz ze incident sa stal v Libanone.

    Ok beriem, moze byt.

    To ze UNIFIL oficialne tvrdi opak nemusi nic znamenat, napokon USA je najvacsi kontributor UN a mohli ich do toho dotlacit, nepochybujem ze to je mozne.

    Rovnako je mi jasne ze nie vsetko co je na webe je pravda, ci uz je to sukromny blog alebo korporatna news stranka.

    Vdaka za odpoved.
    Prajem pekny den.
    --
    Heh (no pun intended)
    publikované: 05.08.2010 11:04:13 | autor: heh (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Nehraj tu svätého, pako
    Začal si obvinením, že posudzujem incident na základe jedného článku. Poznám ten región lepšie ako ty vlastnú špajzu. Tak sa tu prepodruhý raz zdrž takýchto blbých komentárov.
    publikované: 05.08.2010 15:40:10 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Bude odhalene vsetko co sa dialo na Ukraiine za rapaveho Juscenka a jeho mafie a nepomoze ani obvinovanie z anti-semitizmu
    publikované: 05.08.2010 18:27:25 | autor: gorylka (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Z ponuky nakladatelstva MARTINUS.sk
    Sexuálnejší ako Intimita vlkov, dojímavejší ako Posadnutosť...

    Nový román Jozefa Heribana Ružový trojuholník sa dotýka citlivej témy homosexuality. Príbeh piatich hlavných postáv sa zlieva do vzrušujúceho rozprávania o vášnivej láske, zničujúcej žiarlivosti a perverznej zrade.

    Ružový trojuholník zachytáva v piatich častiach stále sa meniace vzťahy medzi dvomi heterosexuálmi, dvomi homosexuálmi a jedným bisexuálom. Odhaľuje aj utajovanú genocídu gejov počas Druhej svetovej vojny. Zahĺbte sa aj vy do spletitých osudov piatich postáv, ktorých životy sa neustále preplietajú a ovplyvňujú, aj keď oni o tom často vôbec nevedia. Zistite, kvôli čomu sú ľudia ochotní riskovať manželstvo. Čo všetko sú schopní spraviť kvôli túžbe po dieťati. Kam sú až ochotní zájsť kvôli kariérnemu rastu. Čo sú ochotní obetovať kvôli sláve. Zistite, čo symbolizuje ružový trojuholník.

    Chcete vedieť, ako sa cíti muž, keď zistí, že jeho žena ho podvádza s milencom o dvadsaťpäť rokov mladším? Ako sa cíti slávna herečka, keď zistí, že bola surovo zneužitá? Ako sa cíti známy právnik, gej, keď odhalí dôvod svojej inakosti? Ako sa cíti submisívna lesba, keď ju chce zavraždiť jej priateľka? Ako sa cítite vy, keď sa dozviete, že najbližší člen vašej rodiny je inak sexuálne orientovaný? Prečítajte si novinku Jozefa Heribana, ktorá vychádza už o niekoľko dní! V Martinus.sk si môžete Ružový trojuholník predobjednať už dnes, navyše o 20% lacnejšie!
    publikované: 06.08.2010 16:20:43 | autor: Novy Clovek (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. Americky teror
    http://www.youtube.com/watch?v=6l5jI4iO4-g&feature=related

    Nezabudnime.

    Historicke knihy: Japonsko od roku 1943 iba prehravalo.

    65 rokov to Americania nechcu priznat.

    Plujem na nich. Na ich zversku kulturu.
    publikované: 06.08.2010 16:58:08 | autor: konji (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. si nudný ako židia
    S Hirošimou je to už otravné ako s celým holoholo podvodom, dotieravé zovšadiaľ, istotne o ňom ešte nikto nepočul ani nevidel.
    ako odporní náckovia, keďže sú z dederónie tak mlátia svet s Drážďanmi, kde bolo zavraždených iba vyše 19000, čo je len zlomok všetkých vyvraždených nad Nemeckom.
    Americkí barbari vyvraždili pol milióna Japoncov bombami kým vôbec spozorovali na mape nejaké Nagasaki, takže aký je zmysel večne sa opakujúceho cirkusu pri pokryteckom „spomínaní“ na obete, šikmookým blbcom zrejme záleží na charaktere zbraní a rýchlosti ich ničivosti.
    Čo tak spomenúť vietnamskú vojnu či obete japonských agresií, alebo obľúbenca modrých švábov Pinocheta, žeby opis ich beštialít nebol v kurze?
    publikované: 06.08.2010 19:38:55 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. Oni majú len jedinú kultúru, aj to zverskú?
    300 melónov a všetci dychtia iba po jedinej kultúre? Nezmysel, aj na malom priestore je možné nájsť aj tisíce kultúr, štýlov, slohov alebo nekultúr. Niet jednoliatosti, ale nájdu sa vždy pomýlenci, ktorí rozmýšľajú veľmi úzko, podľa nich jeden národ môže disponovať len jedinou kultúrou, nositeľom inej susednej kultúry je pre nich logicky už niekto iný, a kto bol v čase vytvárania týchto pavedeckých predstáv jediným zástupcom kultúry široko naďaleko, predsa pokorní Nemci.
    Čokoľvek bolo prehlásené za kultúrne spojili skromní Nemci so sebou a nech sa hocičo i len vzdialene ponášalo na kultúrne vzory nebolo len prehlásané za prípadné napodobeniny, ale dokonca aj ako dôkaz prítomnosti ako ináč Nemcov alebo aspoň veľkých učiteľov medzi divochmi.
    Nie rasa, nie jazyk, ale predmety, dokonca náboženstvo podľa nich sfunkčnilo a stvorilo národ.
    A na základe týchto „dokladov“ pochopiteľne začal nejaký führer vrešťať, že vraj on ako Nemec ochráni utláčaných Nemcov, príde im pomôcť, alebo feferónka neskúmajúc pochopiteľne rasu a pravdivú históriu, započul niekde vzdialene ožratých feferónkov a už by ich chcel zastupovať, zväčšiť svoju malosť a ak to nepôjde mierovo, pokojne, tak aj vraždením.
    Kto vníma iba jednu kultúru, jeden ľud kdekoľvek vo väčšom priestore, len napomáha Američanom aby stvorili totalitnú vládu bez odporu, prečo by mal prísť ak všetci sú zástupcami len jednej jedinej možnej cesty, všetci sú predsa rovnaký a vláda ich reprezentuje a tá vláda sa nezastaví ani pred zopakovaním Hirošimy, malý, hlúpy a zlý inú možnosť na presadenie svojich cieľov predsa nemá.
    publikované: 06.08.2010 20:28:12 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014