Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Clinton reality show

Na scénu vstupuje Marienka Pernoldová

Žena z ľudu. Amerického. Kladie príslušníčke vplyvného elitného klanu otázku. "Ako dokážete každý deň pokračovať?" Odpoveď rozhodne, koho bude Marienka voliť.

Hillary mäkne. Nie, nie je ona z bezcitného materiálu. Je vášnivá. Po kresle v slávnej Orálnej pracovni. Povinnú prísahu vernosti ideológii už v AIPACu zložila, teraz len presvedčiť drúkov voličov.

Stojí tam Hillary ako kůl v plotě, osamotená v nerozhodnom dave. Sa dojíma z prostunkej otázky. "Od tejto krajiny som dostala toľko príležitostí a nechcem, aby sme zaostávali," vzdychá. Kto aby nezaostával, kto? Marienka však mlčí, nemá doplňujúce otázky. V tomto momente je prestrih na Fantozziho, ktorý počas péenky sleduje v telke úlisné príhovory politikov v predvolebnej kampani. "Váš dôchodok? - pozerá sa na tĺka Fantozziho z obrazovky politik melúci o zvýšení dôchodku. "Mal som na mysli svoj dôchodok, Fantozzi."   

Hillary je úžasná ako všetci totalitní politici nekonkrétne vrzajúci pántom o tom, ako veľmi im leží na srdci budúcnosť krajiny. Čo dôležité hodlá pre ňu urobiť? Vojnu s Iránom stihne zrejme Bush, vyfúkne jej túto atraktívnu agendu a zostane len stará dobrá Európa. V Srbsku sú nejaké mosty, ktoré pán manžel nezvesil.

Mariena Pernoldová mizne zo scény. Svoju životnú rolu odohrala, môže sa vrátiť domov nepokračovať každý deň.

Ďalšie dejstvo najdrahšej reality show "Hamburger a hry" je úspešne za nami.   

Pes Lukáško sa mi cez sieťku na okne často lísal, že má city a sa tváril ako Hillary pre CNN.

CNN BREAKING NEWS. Sinuhe má nový mop. 


Kocúr Šunkes, bystrý žiak školy milétskej | stály odkaz

Komentáre

  1. ja chcem kocurove video
    ja chcem kocurov videokomentar
    publikované: 08.01.2008 12:05:41 | autor: -- (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. predsalen: Hillary ma vynalezcovsku iskru ...
    tak ako ktosi vynasiel bezdušovú pneumatiku, Hillary objavila bezdušového prezidenta. Aj keď ... GWB ako starý expert na duchárinu (zužitkuje pritom skúsenosti získané počas masturbačného pobytu v truhle) Clintonke oponuje a tvrdí, že bezdušových prezidentov niet.
    publikované: 08.01.2008 12:07:13 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tak kto, keď nie Hillary?
    Obama? :O
    publikované: 08.01.2008 12:10:16 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Áno, Sinuhe
    Presne to vystihuje principiálny názorový rozdiel medzi americkými republikánmi a demokratmi.
    publikované: 08.01.2008 12:33:28 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. To je jedno, kriq
    Úplne jedno. Tí čuráčikovia sú len štafáž. Je úplne jedno, ktorá maňuška navlečená na neviditeľnú paprčku bude vyvolávať zdanie demokracie.
    publikované: 08.01.2008 12:38:30 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Zdanie demokracie
    Keby som zil v takejto krajine

    http://www.sme.sk/c/3666973/Videokomentar-Fico-a-Meciar-z-toho-isteho-sudka.html

    tak by mi bolo na zvracanie a hovoril by som: "zlata Amerika"
    publikované: 08.01.2008 12:48:19 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Stanko, zopakujem:
    dobre, že si odtiahol het. Nepotrebujem aby si tu ogrciaval environment.
    publikované: 08.01.2008 12:59:43 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Fico je blbec
    ale nie tak blby, aby sa zucastnoval lupeznych vyprav. Historia to oceni.
    Modri bolsevici Dzurindo-Miklosovci minuli vela penazi slovenskych danovych poplatnikov na okupaciu Iraku. Slovenski volici sa nedozvedia aku osobnu odmenu dostali za to ze spojili meno Slovenska s vojnovym zlocinom.
    publikované: 08.01.2008 13:24:42 | autor: -- (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Sila medii a uroven obyvatelstva
    A ja si zas uplne vazne myslim, ze v dnesnej Amerike, beruc do uvahy uroven jej obyvatelstva, by za primeranej podpory medii a Hollywoodu, mohol ziskat nominaciu na prezidenta nielen Osama bin Laden ale dokonca aj Vaclav Havel.
    publikované: 08.01.2008 14:33:41 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Moc sa neteš Šunkes,
    ešte sa môže ľahko stať, že Slovač ti zvolí za prezidentku Radičovú a si buc istý, že to nie je o nič menšia picha ako Clintonka. Raz dva ti skráti prídel supečiek a može to zájsť až tak ďaleko, že sa budeš musieť chodiť prikrmovať do verejnej vývarovne ako obyčajné pomaličné mačky.
    Ja teda nechcem malovať čerta na stenu, ale lepšie je dopredu zažehnať hroziace nebezpečenstvo ako sa potom s rozgniavenou prázdnou tlamou zase diviť.
    publikované: 08.01.2008 16:29:28 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. .
    pouličné mačky ovšemže. To sú také, čo nemajú žiadny personál, alebo ich personál vyšiel na mizinu či na skusy do cudziny, ako náš pacholíček Stanko.
    publikované: 08.01.2008 16:43:25 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. aha,
    co pise Timothy Garton u Schwarzenbergovcov: "Clintonovi uz vedi, jak se vyhnout chybam, protoze uz temer vsechny udelali. Jejich skoleni bylo tvrde a dlouhe."
    takze opet - domyslajme do dosledkov: nejaki kandidati su tiez v Central Prison v Sugar lande alebo v James Allred Prison, obe lokalizovane v Texase. to aby sme mysleli kontinualne. su to v podstate soft verzie s cinkami, kniznicou a poobednajsim basketom, takze potencialni zaujemcovia su v podstate pripraveni uz teraz. a navyse, kto z nich by nechcel zmenit anal za oral?

    ale vazne: je zaujimave - a v tom ma mister T. pravdu, len on to myslel ako kompliment - ze najvhodnejsim kandidatom je ktosi, kto uz urobil temer vsetky zle rozhodnutia, ktore mohol. a to je rozdiel oproti tym simpanzom. ked spravi chybu ich vodca, skoncil. ako vodca i sexualny premiant. takze este maju co dohanat

    a este cosi - John Craig Venter (to je ten, co sa pocas vojny vo vietname pokusil o sebevrazdu tak, ze sa pustil na volne more ale po 2 km si to rozmyslel a potom zalozil Synthetic Genomics) hovori, ze rozdiel medzi genomami jednotlivych ludi je asi 1-2 percentny. medzi nami a simpanzmi je to asi 5-6 %. teraz este porozmyslat, ci je to dobre alebo zle
    publikované: 08.01.2008 19:23:25 | autor: rado (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Idar, česť pani profesorky, členky
    akademickej rady liahne politrukov, pardon politológov v BISLA zachránime tým, že budeme žiadať zrušenie inštitútu podkarpatského prezidenta. Traja stačili.
    Ako hovorí klasik Daniel, trikrát a dosť.
    publikované: 08.01.2008 20:19:40 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Celkom dobrý plavec je ten Venter
    Vieme, aký je rozdiel medzi jeho mormonským genómom a genómom morského leva?

    Viac ako americká volebná fraška ma zaujíma, aké aktuálne plány má euroatlantická mocenská elita Bilderberg Group. Ale sa to nedozviem.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/magazine/3773019.stm

    http://www.informationclearinghouse.info/article19016.htm
    publikované: 08.01.2008 20:33:49 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. A vidím,
    že podľa Wikipédie sa na ostatnej gremiálke u Bilderbergov zúčastnil aj môj bývalý šéfko. Tak ja sa teda popýtam a nejaké tie aktuálne plány ti prípadne pod rukou dodám, ema. Za pravdivosť ale neručím, lebo doteraz som od neho vždy počul len drísty typu: "rýchlejšie, lacnejšie, lepšie!". Hlavne to "rýchlejšie" ma vždy iritovalo, lebo ten sardonický idiot sa sám nevyznal ani v rozbore hovna. Iba ak v koncentrácii moci a peňazí vo svojich rukách. A čomsi podobnom budú počítam aj tie ich aktuálne plany. Oni sú všetci rovnakí.

    By ma teraz ale v súvislosti s tým zrušením podkarpatského inštitútu skôr zaujímalo, čo potom urobíme s bývalým ÚDPMKG. Zriadime tam znovu fotografický a chemický krúžok? Bolo by to veľmi prospešné. Ja už som ale trochu veľký, aby som sa zúčastňoval na podobných aktivitách. Aj keď ma to onehdá vlastne motivovalo k tomu, čím sa zapodievam teraz. Tak tam teda aspoň budem chodiť prednášať. Ak teda riaditeľom bude zhovievavý Šunkes.
    publikované: 08.01.2008 22:39:28 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Čau Šunkes!
    Volala mi kamoška, že som vyhral verejnú súťaž na opatrovanie ich mačičky po dobu ich rodinnej dovolenky (z ktorej mladú mačičku, príjemne tigrovanú šelmičku vylúčili). Donesú mi ju vo štvrtok a budem ju mať doma celý týždeň. Nechcel by si s neskúsenou mladou mačičkou trochu zafilozofovať a potom ju trochu zaškoliť, zaučiť a tak? :-P
    publikované: 08.01.2008 23:41:37 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Fuj, dnes same sproste slova.
    ÚDPMKG - hroza. Bez komentara.

    "Sardonicky idiot" -este tak sardonicky rehot, to mi pripadalo vzdy skor ako nieco ... zivotaplne :) Sardonicky humor..vraj aj take bolo.
    Ale "idiot"?
    Centralny mozog hlasi: sardonic = "derisively mocking"
    On si z vas robil srandu, Idar?.)

    Ale aspon vidim, ze jakesovske "Delejte vice a lepe" je transkulturalne.
    publikované: 08.01.2008 23:43:51 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. Si asi robíš blbé ftipy
    zo Šunkesa, že Sinuhe? A či ty nevieš, že on je nad všetkým zlom a dobrom v týchto záležitostiach? On by ju mohol zaškoliť akurát tak vo vyspevovaní Farinelliho partitúr, čo by mohlo mačičke azda pomôcť pri žobraní vysokokalorického žvanca, ale nie pri ukájaní svojich neodbytných potrieb. Oni toto konkrétne nemajú tak sofistikovane vypracované ako naše ženské. Tam evolúcia ešte zatiaľ nezapracovala.
    .
    Čo ti, Arton, pripadá na ÚDPMKG také hrozné? Ja na tamojšie temné tmavé komory a sklenené skúmavky a ampulky v drevených stojanoch mám samé dobré spomienky. Dokonca aj súdružky a súdruhovia vedúci boli fajn, narozdieľ od tých súčastných. Bárs aj neboli v Bilderbergu. Srandu si z nás síce občas robili tiež, ale neboli takí kŕčovití a malátni kreténi, ako ten hore konkrétne. A hlavne, bolo to na dobro veci.Teraz to je len na ICH dobro. Pochopil?
    publikované: 09.01.2008 00:45:40 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Teraz neviem, idar, či ťa šéf Raytheonu
    vyhodil, alebo si odišiel sám:p

    Anuálne stretnutie BG prebieha takto:
    - Ó, pán Kissinger. Podrástli ste.
    - Danke, herrr Murdoch. Ako sa darí vašej dne?
    - Drží sa. Nevideli ste Dicka?
    - Cheneyho? Relaxuje v saune. Je vystresovaný z hrozby impíčmentu. Ešteže máme tieto stretnutia, oddýchne si.
    - Je moc precitlivelý. Idem za ním, budem mu počas masáže čítať dnešné úvodníky z mojich korporátnych médií. Vlastne jeden úvodník, ostatné sú rovnaké.
    publikované: 09.01.2008 06:01:15 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Sinuhe, ja rozmaznanej mačici personál
    robiť nebudem. Uži si to sám:p
    publikované: 09.01.2008 06:05:04 | autor: Šunkes (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Dajme ešte trochu
    bilderbergovskej salónnej konverzácie:

    - Sarko prišiel s Karlou?
    - Nie, sám. Chvíľu bez nej vydrží, he-he-he.
    - Robí pre nás kus dobrej práce. Zaslúži si takú odmenu.
    - Museli sme ho ňou trochu spacifikovať, bol príliš hŕŕ. Prehnananá propaganda škodí, má opačný účinok.
    - Vraj začal Francúzom vykladať, aby dělali více a lépe.
    - Veď by aj mali. Budú viac makať a žrať menej slimákov. Zachráni sa kus prírody.
    - A ty ako? Zdvihol si tým kurvám šikmookým v Pekingu mandle, že čo toľko zbroja?
    - No... pokúsil som sa. Thajwan je dobrý zdvihák mandlí, he-he-he.
    - Ako to vyzerá v Iraku v tvojich médiach?
    - Super. Všetko ide výborne, inšurgenti sú porazení, všade hrá hudba a rozdávajú sa zadarmo hamburgery.
    - Izrael?
    - Plná podpora. Ani slovo kritiky. Absolútne neprípustné, je za to vyhadzov z redakcií.
    - Výborne. Gaza?
    - Teroristi. Do nohy. Exterminovať.
    - Putin ma serie.
    - Neboj nič. Európu máme cez Sarka a Merkelku v kešeni, aby do neho účinne skákali. Trochu ma serie Tusk, ale to je malá ryba. Dobre všetko klaplo v Gruzínsku.
    - O Iráne treba trochu protvrdiť propagandu. Aký máme plán s ElBaradeím?
    - ... (gesto pod krkom)
    - No, načase.
    - Pollarda bude treba prepustiť.
    - Zariadime. Potichu, aby americkí voliči nebľačali, antisemitskí hajzli.
    - Musíme rozpracovať Afriku, tlačí sa tam Peking.
    - Podkurujeme Sudánu, to je dobrý reflexný bod.
    - Škoda, že s Líbyou to zatiaľ vyzerá inak ako sme naplánovali.
    - Zatiaľ, he-he-he.
    atakďalej
    publikované: 09.01.2008 07:05:54 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Ema
    To s tym salonom je vyborne!!!!
    Mohla by si to ponuknut redakcii SME, urcite by Ti to s radostou uverejnili, ved su to slobodne noviny a radi ponukaju svojim citatelom kvalitu a originalnost.
    P.S. Myslim si vsak, ze 99.945 % citatelov SME nema ani tusenia, co je to Bilderberg Group, lebo vsetko, co vedia o svete sa naucili z obrazkoveho leporela, ked mali desat rokov.
    publikované: 09.01.2008 07:41:20 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Ze ba to Sme neuverejnili. to nie je sokujuce.
    Sokujuce ale je, ze NEJESTVUJU v republike noviny ci casopisy, co by to uverejnili.

    Ani jeden.

    Mozno o tom napisu clanok, stylom "spiklenecke teorie - hm hm", alebo rovno "ha ha, nic take nie je naozaj", ale urcite nie Eminym stylom - dovolim si to nazvat vysmesnym, vysmesny smerom na tie kurvy.
    Ziaden masmedialny element to nespravi.

    Len internet.
    Ci je ten ale masmedialny ... to sa uvidi.
    publikované: 09.01.2008 08:26:06 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Tak si dajme ďalší kúsok
    z málo známeho seriálu Bilderbergovci. S číslom 2008.

    - A Turecko ako? Zdá sa, že všetko perfekt klape.
    - Iste. Dohodli sme sa predsa, že Kirkúk bude náš. Vlastne jeho ropa, tá chamraď nás nezaujíma. Treba kŕmiť ropovod do Ceyhanu a na to je tá chamraď málo čierna, he-he-he.
    - Prípojka do Eilatu je v akom stave?
    - Projekt je skompletizovaný, len začať. Predtým trošku poupratujeme v regióne. Veľa smetia, príliš veľa smetia. Turci plne kooperujú s Izraelom. Prípojka Ceyhan-Eilat sa bude financovať z kikrúkskej ropy. Nikto nemôže chcieť, aby to platili. Veľa trpeli.
    - Páči sa mi ten geopolitický plán. Irak a Irán na kolenách a Izrael ako najsilnejší regionálny distribútor ropy ďalej do Ázie. Sila. Dobre vymyslené. Čo za to budú chcieť Turci?
    - Turecký šéf bol predvčerom u Georgea v Bielom dome. Dostanú Európsku úniu. George sa už včera nechal počuť pre mojich ľudí z Associated Press, že vstup Turecka do EÚ je "záležitosťou mieru". Dúfam, že Európa pochopí, o čí mier ide, he-he-he.
    - Ak nepochopí, nie je pre nás problém znovu vybombardovať Berlín aj Hamburg. Potom budú Turkov vítať z otvoreným náručím ako štyridsiatom deviatom. Verme, že nebude treba siahnuť k týmto opatreniam, bomby potrebujeme inde.
    - Podstatné je, aby sa v médiach príliš nepretriasalo, čo Turci vyvádzajú na irackom kurdskom území. Vieš, verejná mienka ...
    - Spoľahni sa. Nie sme amatéri.
    - Ach, niekedy som už tak unavený.
    - Neprežívaj to tak. Je to nakoniec naše poslanie. Sľúbili sme si to. Sľüüübele zme si ... nepoznáš? Fajn song, vyhral nám medzi východoeurópskymi primitívmi revolúciu. Ach, to boli časy ... No ale späť k téme. Budeme za náš supremacizmus bojovať do roztrhania tela.
    - Svojo?
    - Prosím ťa. Vieš, že nemám tento humor rád.
    - Poďme na drink.
    atakďalej.
    publikované: 09.01.2008 08:39:08 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Keby to niekto potreboval v angličtine:
    http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/N08507059.htm

    "I strongly believe that Europe will benefit when Turkey is a member of the European Union," Bush said at the meeting, intended to demonstrate improved U.S.-Turkish relations after years of tensions over Iraq and other issues.

    "I view Turkey as a bridge between Europe and the Islamic world, a constructive bridge. And so I believe it's in the interests of peace that Turkey be admitted into the EU," Bush added.
    publikované: 09.01.2008 08:49:36 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Idar, to ÚDPMKG je hrozivá skratka uz svojou dlzkou,
    a musím prznat, ze som ju musel vygooglovat. A potom mi vysiel ten pioniersky Klement Gotwald ... brr ... na rozdiel od modernych tepluckych "antikomunistov" ja ten komunizmus uprimne nemusim z vlastnej skusenosti

    Ze nepoznam tu skratku mozno ospravedlnit aj tym, ze ma zapisali do pioniera naozaj len formalne nejak posledny rok pred prijimackami na strednu. Nerobim tym ale nijake narazky na tvoje fungovanie v chemickych kruzkoch - zopakujem, nie som dnesny teplucky idiotik ktory nevie, ako to vtedy bolo. Aj ja som hraval sachy, fotil a podobne, a teda tiez som chodil do tych budov.

    To, ze palac na Mierovom patril mladezi, to som vedel - a to, ze dnes patri tupemu establishmentu je jeden z neospravedlnitelnych humusov, charakterizujucich a obvinujucich porevolucnu dobu a tych novych "psychopatov", co sa chytili vesla.
    publikované: 09.01.2008 09:13:36 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Hm, nikto si nevšimol, že Lukáško
    vyzerá ako veďviemekto.
    Tá ofina, tie fúziky ... neni to pštros?
    publikované: 09.01.2008 09:44:22 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. ...
    publikované: 09.01.2008 09:57:54 | autor: ... (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Na tej stránke je konštatovanie faktu,
    že fašizmus nemá s islamským svetom nič spoločné.
    Ale vysvetľuj užitočným idiotom, že nálepka "islamofašizmus" je len účinný prvok propagandy využívajúci vlastného euroatlantického démona.
    publikované: 09.01.2008 10:51:10 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Uz to tu vyzera ako v poradni psychoanalitika.
    Je vyborne, ze pacienti uz nevycinaju, ale daju temu a cakaju na vysvetlenie.)

    I ked niekedy by mal pacient udat, co ho trapi. Trapi ho fasizmus? Jeho korene? Trapi ho postoj (casti) moslimov k fasizmu? Trapi ho hrozba "pohanstva"?:) Trapi ho, ze moslimovia na tej stranke vyjadruju, ze nie su antisemiti, len antisionisti?
    Prekvapuje ho, ze (cast) moslimov sa hlasi k monoteickej - teda aj zidokrestanskej tradiici?

    Realny dogmaticky monoteizmus je forma prevedenia pra-pra stareho (evidentneho uz u zivocichov) patriarchalneho svetonazoru podriadenosti vodcovi (svorky) do teistickeho vyjadrenia.

    Z toho hladiska by sa fasizmus narabajuci intenzivne s pojmom vodca mohol oznacit za vysostny produkt monoteizmu (no joke.)


    Pochybujem, ze niekoho dnes vazne trapi "pohanstvo".
    Pohanstvo je len atribut, ktory sa pridava tym, ktorym chce niekto dogmaticky zalozeny niekoho ineho dehonestovatt. Pouzivane hlavne v troch patriarchalnych svetonazoroch.
    Podobne je spojem "fasizmus" stelesnene demonicke zlo, atribut spolocenskej negativity a smiesneho pokusu o dehonestaciu.

    Tvrdenie, ze zlo je zlo, je ale tautologia.
    Cize zbytocnost.

    ---
    Ma niekto nejake konkretnejsie otazky ku konkretnejsim tvrdeniam uvedenym na tej stranke?
    Nemusite sa podpisat :)
    Napriklad to, ze ja Sparta stotoznovana s militarizmom a s totalitou je vseobecne znama vec. Aj Platon, toto stelesnenie atenskej filozofie, bol proti demokracii - aj to kazdy clovek co len trocha na urovni dobre vie.

    Trapi ci prekvapuje niekoho, ze dogmatici hladaju spojenie proti svetonazorom rozumu a zivej spirituality?:)
    Mna teda nie.
    publikované: 09.01.2008 11:26:32 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Paneboze moj gramaticky, odpusti mi, "psychoanalytik"
    Preklepy ano, ale toto nie.
    publikované: 09.01.2008 11:28:32 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. :-)) Bush vo Svetej zemi
    Prazdne ulice, zatarasy na kazdom rohu, monitorovaci balon, na okupovanych uzemiach prisny zakaz vychadzania.
    Do zeme zaslubenej prisiel najmocnejsi muz sveta a vsetci vratane neho sa idu zblaznit od strachu:-))
    http://www.sme.sk/c/3669471/Pred-Bushovym-prichodom-vladne-najvyssia-pohotovost.html
    publikované: 09.01.2008 11:41:44 | autor: -- (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Niekolko slov k volbam prezidenta
    "Nie nenavist, lez hnus mi hltavo zozieral zivot. Ach, casto som sa ja ducha presytil, ked som aj spodinu povazoval za duchaplnu!
    A k vladnucim som sa chrbtom obratil, ked som zbadal, co dnes nazyvaju vladnutim: kupcit a handlovat sa o moc - so spodinou!
    So zapchatymi usami som zil medzi narodmi cudzieho jazyka: aby mi ostal cudzi ich jazyk handlovaciek a ich kupcenie s mocou."
    .
    Friedrich Nietzsche
    publikované: 09.01.2008 14:18:04 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Hen, aké povedomé
    15:19 Bush to Peres: The ideology of hope must defeat the ideology of hate.
    Pravda a láska zvítětí nad lží a nenávistí.
    Len teraz sa otvorene hovorí o ideológii.
    Treba kvíz, ktorá ideológia je "of hope" a ktorá "of hate", of course?
    publikované: 09.01.2008 15:59:51 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Plus videjko
    publikované: 09.01.2008 16:02:58 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. a ešte jedno
    publikované: 09.01.2008 16:06:02 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. A hele,
    izraelskí vedci celkom nemetaforicky zminiaturizovali starý zákon na veľkosť zrnka pravdy:
    http://azpravy.atlas.cz/svet/147204-nejmensi-bible-na-svete-spatrila-svetlo-sveta.aspx
    Nevedno, či budú teraz tieto bad seeds ďalej rozsievať po Blízkom východe.
    publikované: 10.01.2008 02:16:22 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Plan v plane
    Kym sa stretavaju Bilderbergovci na vopred ohlasenych miesta a tvoria medialnu hmlu, tak vtedy sa skutocni Vladcovia sveta stretnu uplne nepozorovane niekde uplne inde a dohodnu scenar fungovania sveta v hrubych rysoch na par rokov dopredu. Napriklad stretnutie v Turecku iba maskovalo stretnutie Vladcov v byvalom medzinarodnom pionerskom tabore v Arteku. Kto by ich tam kedy cakal, alebo hladal?

    Tam sa rozhodlo nadalej ponechat tento blog a jeho hlavnych akterov v sladkej nevedomosti a zatajit im, ze Clintonovci su mimozemstania, skrze Vladcu tretieho radu zasvetenia, tomcata Shunkesa pomocou jeho schopnosti mimozmysloveho brain-titillatingu.
    publikované: 10.01.2008 05:38:16 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Mily Iluminat
    Vacsina z nas sme tu len neuspesni, nevzdelani, neinformovani trkvasi. Ventilujeme si tu nasu frustraciu zo zlyhania a jeden druhemu rozpravame bachorky, aby sa nam lahsie zilo. Nemame ani tusenia, ako naozajstny svet funguje a preto si vymyslame nezmysli.
    Dokonca sa niekedy pretekame v tom, kto pride s vacsou absurditou.
    Nikto z nas nema vysoku skolu ako Kriq, nikto z nas si nemoze dovolit lekcie latinskoamerickych tancov, aby sme ich mali v malicku ako Iris, a uz vobec si nemozeme dovolit jej cesty na jachte okolo Stredozemneho mora a vybavenie celeho bytu perzskymi kobercami. Samozrejme, ze nasa obmedzenost v jazykovych znalostiach nam nikdy nedovoli nahliadnut do sveta tajomstiev, kde je Cyrano doma.Stanovu a tvoju zasvatenost do vsetkych veci medzi nebom a zemou ani nespominajuc.
    Sme rebeli, ruhaci, kaciri, nihilisti, cynici, revizionisti, pochybovaci a aj posmeskari. Ked zomrieme, vsetci pojdeme do pekla a budeme sa klanat Lao-Tzuovi, Epiktetovi, Spinozovi aj Nietzschemu.
    Skor vsak, ako sa to stane, chcela by som ja mat aspon jednu prilezitost vyhnut sa tomu, a ty by si mi v tom mohol pomoct. Prosim ta, aby si mi formou diskusie napomohol rozplynut moje pochybnosti a aj moju pomylenost. Urcime si dopredu pravidla hry: ja nebudem citovat nikoho, kto nie je aspon American, alebo Zid, a ty budes odpovedat priamo a bez okolkovania. Vyhovuju ti taketo pravidla?
    Mohli by sme snad zacat tym, ze my napises tvoje komentare k tomuto:
    http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm
    Pripustam, ze som sa na tuto vec pytala uz niekolkych ludi, ale ich odpoved bola vzdy ta ista: odmlcanie. Vies si predstavit tvoje karmicke zasluhy, ked jednu stratenu dusu zachranis od pekla nevedomosti a pomylenosti? Ved ty si osvieteny.
    publikované: 10.01.2008 07:13:20 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. Milka, od pekla nevedomosti a pomylenosti
    sa môžeš zachrániť sama: Začni pravopisom, nájdi a oprav si dve "hrúbky" vo svojom poslednom texte! Predpokladám, že keď už nie VŠ, tak aspoň ZDŠ ukončenú máš - i keď to tak podľa formy nevyzerá :)
    publikované: 10.01.2008 07:34:07 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Kriq
    Mas pravdu, su tam dve hrubky, a mozno aj viac.
    Priznavam, ze nemam na vas. Dokonca som to priznala uz skor, ako si ma prichytil.
    Taka hanba!!!
    publikované: 10.01.2008 09:27:57 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. Kriqu, kedze o tebe viem, ze okrem vysokej skoly
    si si aj zmeral IQ podla testu v televizii a vyslo ti okolo 130 (dufam, ze to mozem pripomenut, na rozdiel od tvojeho mena si tento tvoj uspech ty sam zverejnoval na internete ),
    tak teda vhzladom na tento fakt ako aj pravdepodobne mlcanie nam neznameho Iluminata,
    co keby si skusil sa ty vyjadrit k tomu linku na rech Benjamina Freedmana?
    http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

    Urcite to nevidis prvy raz.

    Je to v podstate popis silociar zemetrasenia 20 storocia.
    Popis presunu moci, prerozdelenia moci, utriasania moci.

    Vsimni si narpiklad ten fakt, ake dobre mali zidia postavenie v nemecku - zid =nemec, - doteraz o tom svedcia ich mena, jidisch = nemcina - a stratili ho.
    Prehrali ho.
    Povazovali ho za samozrejme, necenili si ho, zneuzili ho.

    Konkretna otazka je: co myslis, Kriq, ako dlho potrva, kym popis historie taky, ako napisal Bejnamin Freedman, bude ofcialnym vykladom historie EU respektive US?
    And never say never.
    (oh, aky som ja tiez jazykaznaly... ale nemohol som si odopret.)
    publikované: 10.01.2008 09:33:38 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. Arton
    Kriq mi svojou odpovedou na moj predchadzajuci prispevok pripomenul jeden stary vtip:
    Sprevadzal sprievodca skupinu intelektualov aj hlupakov po architektonickom skvoste gotiky, podavajuc im podrobny vyklad historie stavby. Po hodinovom vyklade mali zaujemci moznost klast otazky podla osobneho zaujmu a urovne. Padlo mnoho fundovanych otazok aj rovnako dobrych odpovedi.
    Jedna pani z domacnosti nicomu nerozumela, ale nechcela sa dat zahanbit, a tak sa nakoniec spytala:
    -Vsetky tunajsie podlahy su vyborne udrziavane, mozem sa dozvediet, ake prostriedky pouzivate na ich cistenie?
    publikované: 10.01.2008 10:10:14 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. Uz po vas idu
    publikované: 10.01.2008 10:27:25 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. Milka, co myslis, kolko rokov dostane Stanko za to,
    ze na Eminom blogu, o ktorej sa vseobecne vie a on sam to dobre vie, ze je zidovskeho povodu,
    teda kolko rokov dostane Stanko za to, ze zidovke pise:
    "Uz po vas idu",

    pricom dava linky na clanky o akejsi skupine s nazvom
    "JudenMord".

    ---
    Ak si Stanko mysli, ze internet je anonymny, pripadne to, ze dane fakty vyvrati sudcovi pri moci nejakym jachtavym dodatocnym vysvetlovanim, tak sa fatalne myli.
    Zakony na neho a jemu podobnych existuju, ja som ich nevymyslel, my sme ich nevymysleli - spravni ludia na spravnom mieste nebudu mat zabrany ich pouzit.
    V spravny cas.
    publikované: 10.01.2008 11:08:51 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. Podla mna
    toto musi prokurature uplne stacit. Budes nam rok alebo aj viac chybat...

    http://diskusie.sme.sk/viewdiscussion.php?spoj=clanok-1983610

    publikované: 10.01.2008 11:28:44 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. Aluminát, to s i ma veľmi potešil,
    že si konečne napísal niečo hodné svojho mena. Slová ako za starých čias, keď ste sa ťahali za fúzy so Saracénmi, dobýjali Jeruzalem a vzájomne si lízali rite, čo vám vydržalo až po dnešný deň. A teraz by si nám na dôkaz svojich slov mohol prezradiť, kde budú mať bilderbergíci stretnutie tento rok a aká bude agenda.
    publikované: 10.01.2008 11:53:31 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. No to je práve na tom chazarskom Slovensku
    smutné, že všelijakí politruci al. udavači ako ty, stanko, sa vždy chopia príležitosti a masturbujú na slabých a zblúdilých jedincoch ako v tomto prípade na tom adolescentnom náckovi. Keby ale niekto na Slovensku vykrikoval "Smrť Slovákom!", nestane sa mu v tomto režime absolutne nič, ešte aj diplom od príslušnej extrémistickej en-dží-oú dostane.
    publikované: 10.01.2008 12:05:32 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. Stanko, nevadí mi, že používaš tieto stránky
    na odovzdávanie varovných odkazov svojim kamarátom, ktorí si rovnako ako ty prajú smrť ľudí.

    Je to dobrá správa v smetiarni, že zabijaci idú do kriminálu. Už dobre dlho t, Stanko, vykladám, že tribunál za vojnové zločiny a zločiny proti ľudskosti čaká aj celú US administratívu, ktorá má za nechtami reálne kruté zločiny a sústavne v nich pokračuje. A ty nie a nie pochopiť.

    Trest za vojnové zločiny a zločiny proti ľudskosti čaká všetkých reálnych vrahov a vojnových štváčov. Vrátane tých z Izraela. Je ich tam na meter štvorcový viac ako dosť.

    A vôbec mi nevadí, že v tomto momente zas v tebe, Stanko, zamekotali ako cap gény totalitného apu a za obvinenie Izraela z reálnych vojnových zločinov a za požiadavku trestu zločincom by sa ma najradšej strčil do basy ako taššškého ideologického nepriateľa.
    publikované: 10.01.2008 12:11:12 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. Idar, ten nanotechnologický zázrak som, samozrejme,
    neprehliadla. Teším sa z každého čo i len nepatrného úspechu vedy. A henten bol napriek svojej miniatúrnosti skutočne masívny. Len neviem, či bude ocenený nobelofkou za medicínu - taký malý, a hľa, koľko duchovnej útechy poskytuje - alebo za ekonómiu - talmudistická ekonómia je predsa základom globalizácie, a hľa, ako sa ju podarilo miniaturizovať - alebo za mier, pretože je to hodnotný počin k mierovému pozdvihnutiu ľudstva.

    Mi to pripomína istých Východoeurópanov, ktorí ukradli z kamiónu zásielku dvojzložkového lepidla. Niežeby sa im ten unikátny vynález na niečo hodil, oni o jeho skutočnom použití nemali tušenie. Ale páčili sa im súdky, v ktorých bolo uskladnené. Ideálne na tradičné nakladanie tradičnej kapusty.
    publikované: 10.01.2008 12:22:36 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. Ani sme nechceli, a aj tak sme sa dozvedeli,
    kde prežil Eliminát zimné prázdniny. V sionierskom tábore Vládcov sveta.
    Možno tam aj tančeky tancovali, ausgerechnet také tradičné a autentické, ako hošíci v rubaškách (treba napísať v azbuke?) pánu prezidentovi Bushovi na uvítanie v pupku sveta Jeruzaleme.
    No jo, konkurenčná mafia. Nie je ďaleko deň, kedy sa poruvajú navzájom.
    publikované: 10.01.2008 12:27:53 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. Ste ku mne mili,
    tak Vam prezradim, ze Clintonovci su medzi mimozemstanmi Zidia a prave zahajili 24.slnecny cyklus vytvorenim slnecnej skvrny 981, cim sa Hillary podarilo vyhrat primarky v Novom Hempsire.

    Tato informacia je confidential, preto s nou narabajte vo vasom patavedeckom politologickom kruzku opatrne, aby sa o tom nedzvedeli ostatni prezidentski kandidati. Demokracia je krehka.
    publikované: 10.01.2008 13:04:18 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. Na tomto blogu vladne zvacsa pohoda, co je dobre,
    ale mozno prave to brani niektorým pochopit vaznost situacie.

    A mozno im brani pochopit to, ze tema je vazna, a kauzalita je objektivny nezdrzatelny proces, ktory ma jednoznacny smer.
    Kto veci dokaze analyzovat, ten to vidi jasne.

    Stanko sa pokusal o humorny link na diskusiu z roku 2005, a ajhla,nasiel som tam (okrem ukazky vymazania mojich prispevkov zbabelym systemom braniacim sa pravde ) aj jednu vaznejsiu vec.

    Chvilu som vahal, nie je to tema a nemam dovod to spominat, ani ziaden zamer niekomu ublizovat - ale ta nahoda - a pravda vzdy v prvom rade. Preco sa jej vyhybat? Na Stankovom linku mi padlo do oka toto:

    ---------------
    oznacenie "najvacsi ******" na internete
    dal artonovi este Jaro Filip.
    Ak mam byt postaveny vedla neho - resp. na jeho uroven,
    tak velmi rad :-)
    OSa | 25.03.2005, 20:10 |
    --------------

    Azda karma, neviem, mozno kazdy dostane, co pyta, mozno kazdy, co v nom je - v mnohych je to nenavist, hlupost, podlost.
    Uz som viackrat napisal, ze ja za ziadnym jednoduchym prirodnym procesom nesmutim a smutit nebudem, ked doplava tam, kam sam podla svojej prirodzenosti chcel.

    Ale ako som napisal vseobecne k predoslemu clanku
    "Venujme zidokrestanovi kus lutosti."

    (PS. Stanko, ak nechapes, spytaj sa Kriqa, ten vie viac )
    publikované: 10.01.2008 13:05:21 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. Eliminát, tebe v predošlom cykle Slnka
    geomagnetické búrky očividne poškodili transformátor myšlienok. Kľudne sa môžeš so svojím dlhým vedením pohybovať pozdľž poludníkov, nič (horšie) sa ti už nemôže stať.

    Škoda, že aj ropovod Baku-Ceyhan---Eilat nie je rovnaká fikcia ako US demokracia. Zachránilo by to životy veľkému množstvu ľudí.
    publikované: 10.01.2008 13:21:56 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. Milka, Ty ikváčka:
    Múdry (ehm) obsah k chybnej forme sa má ako pekný gotický chrám k jeho špinavej podlahe, preto otázka tej pani z domácnosti by mala znieť: to si neviete upratať podlahu?
    :)
    publikované: 10.01.2008 13:23:21 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Ináčky, keď už sme pri tých
    mládežníckych ideologických centrách, tak na objasnenie, Arton, tie súdružky a súdruhovia v ÚDPMKG zásadne odmietali nechať sa titulovať týmito osloveniami. Boli tam odložení, takže sa v podstate jednalo o disidentskú inštitúciu. Preto mi aj rodinné kolégium po zrelej úvahe povolilo zúčastňovať sa na tamojších aktivitách. Narozdiel napríklad od spartakiád, za ktoré bol jeden iný klanový príslušník prísne sankcionovaný.

    Ale venujme sa radšej dnešnej mládeži. Nášmu Rascovi alias Stankovi sa minulý rok podarilo dosiahnuť významný úspech, keď sa v okresnom kole matematickej olympiády základnych škôl umiestnil príznačne ako prvý medzi poslednými! Tak už nebuďme morózni a mu k tomuto peknému úspechu zablahoželajme.
    http://www.cvcrelaxrs2.szm.sk/
    publikované: 10.01.2008 13:57:11 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  57. Pekné. Blahoželáme
    To je optimálny predpoklad na zdarné štúdium ekonómie na viedenskej štátnej univerzität a následné uplatnenie v nejakej teplej poradenskej firme.
    publikované: 10.01.2008 14:09:01 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  58. zopár známych mien
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_attendees
    aj keď čiastočne cenzurovaný. Je tam aj istá Emma Rotschild, že by to bola tá naša? A Ivanko Miklošovie? Sranda musí byť, aj keď na chleba nebude.
    publikované: 10.01.2008 14:35:15 | autor: nemesis.2 (e-mail, web, neautorizovaný)
  59. Tak prepáč, Nemézis,
    ale až TAKTO stará škatula ja nie som
    http://www-histecon.kings.cam.ac.uk/emma_rothschild.htm
    publikované: 10.01.2008 14:44:14 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  60. Ale
    to ružové tričko sedí ;p
    Showhotel ťa udal, pamatám.
    publikované: 10.01.2008 15:16:32 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  61. Nestretli ste niekto nahodou
    nedavno Iluminata?
    Chcela som sa s nym vazne rozpravat, a ked sa mi uz zdalo, ze mozeme naozaj zacat, stratyl sa mi. Zdal sa mi taky hotovy do diskusie, a potom nic. Mozno som naivna.
    Ked ho stretnete, povedzte mu, ze s nym mam vaznu rec.
    P.S. Kriq, nejake hrubky?
    publikované: 10.01.2008 15:26:11 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  62. Moje ružové tričko je
    ružovšie:p
    A má biely golierik.
    publikované: 10.01.2008 15:36:25 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  63. Biely golierik
    bude raz nosiť aj stanko. Je to praktické, nevidieť na ňom lupiny.

    Len tak na pripomenutie; aktuálna téma, ktorú nám dnes podvrhlo horemenované indivíduum, sa teraz prejednáva aj na družobnom blogu.
    http://mordechajkapusta.blogspot.com/2008/01/zasadnutie-rady-odtia-potia.html#links
    publikované: 10.01.2008 17:13:31 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  64. Už druhý raz sa to stalo, idar. Už druhý raz
    Došla reč na ružové tričko - a zas si sa ho pokúsil navliecť na obézneho Stanka.

    Nepochopila som, prečo vlastne Mordechaja neobesili.
    publikované: 10.01.2008 19:09:44 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  65. Našla som tam u Mordechaja link na blog
    nášho podkarpatského taliba a tam vyplakávanie nad "demografickou krízou". A pritom v aktuálnom čísle týždenníka bez mena jeden bystrý (napodiv) ekonóm vysvetlil, prečo je vytie o údajnej katastrofe, ktorú prinesie populačný pokles - a ktoré tak často počut od obdivovateľov nebeského alfa samca - absurdné.
    publikované: 10.01.2008 19:37:05 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  66. populačný pokles
    by našej planéte len prospel. 500 miliónov je optimum. Pravda, musia ostať aj nejakí šéfovia, ktorí tomu budú veliť z bezpečia ako Yamantau. A všetci Bilderbergovia dúfajú, že budú medzi nimi. A jediným poslaním nás elity, Ema, je otvoriť oči zopár ovciam, iné netreba. Mordechaja neobesili preto, Ema, lebo na jeho blog sa dobre chytajú rybky. Téza a antitéza tvoria syntézu, také jednoduché nevieš? Vari si nečítala Protokoly?
    publikované: 10.01.2008 20:17:04 | autor: nemesis.2 (e-mail, web, neautorizovaný)
  67. No vidíš,
    aspoň je na mňa spoľah a názory mám nemenné. Taký som ja skostnatelec.
    Čo ma ale v tomto kontexte po takom dlhom čase prekvapilo je nie iný štýl tunajšej diskusie - to sa dalo očakávať, tá zmena humoru na počernejší - ale to, že ja a dozaista aj mnohí iní sme vtedy to ružovo-biele tričko interpretovali ako pásikavé. Konštatujem, že si nás hrubo zavádzala!
    publikované: 10.01.2008 20:46:29 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  68. Tak to ti zaručujem, Nemnézis,
    že žiadni Bilderbergovia medzi nimi nebudú. Tu sa nejedná o žiadnu polyesterovú saténovú revolúciu na Havlov spôsob, dekoračné bublinky uvolňujúce povrchové napätie vo vriacej ľudskej sračke už nikoho nebudú zaujímať. Z evolučného hľadiska všetko nasvedčuje tomu, že zase raz vyhrá inteligencia. Tak to je naplánované, a tak to je správne. A to vlastne len citujem Milku.
    Skôr by ma zaujímalo, ako si prišla k tomu číslu 500x10^6. Odborné kruhy sa tu rôznia.
    publikované: 10.01.2008 21:23:24 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  69. Vidis Sunkes,
    a ja tu zatial ukazujem Zize Tvoje fotky (pacis sa jej, skoro mi prehryzla mys) ... :-)
    publikované: 10.01.2008 22:42:51 | autor: Sinuhawk (e-mail, web, neautorizovaný)
  70. Populacny problem
    Dnes sa vela hovori o raste aj ubytku populacie, a kladu si pritom rozni ludia rozne nejasne otazky, a preto aj prichadzaju k roznym nejasnym odpovediam. Rozne odpovede na jednu otazku su vzdy zaciatkom mnohych konfliktov. Mozno by sa tie odpovede az tak neroznili, keby sme si vedeli klast spravne otazky.
    Je to dnes naozaj tazke, pri nasom poznani, zariadit veci tak, aby muzom pri poklese IQ pod hranicu 135 semeniky prestali produkovat spermie, a zaroven zariadit, aby sa zenam s IQ nizsim ako 115 zhnusil sex?
    Za patdesiat rokov by z tohto sveta vymizla potreba pytat sa hlupe otazky, a aj konfliktov by bolo ovela menej.
    publikované: 10.01.2008 22:45:36 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  71. idar,
    bilderbergíci nech si maju miting kde chcu. Vsak my vieme, ze to je len kamuflaz pre media. Ale podarilo sa mi zistit, kde budu mat stretnutie skutocni Vladcovia sveta. Bude to v case stretnutia bilderbergíkov (ako zvycajne) ale na Antarktickom ladovci D-15. Kto by ich tam hladal? (mapku prikladam)
    http://www.natice.noaa.gov/pub/iceberg_images/jpeg/d15_004.jpg

    Pozvani hostia budu vsetci premaskovani na tucniakov a hlavna tema bude globalne oteplovanie a ako na nom zarobit. Vyskusaju aj novy "zamrzajuci prasok" vyrobeny pomocou nanotechnologii, ktory udrzi lad zamrznuty az do teploty 50° C. Uz sa vyskytli konspiracne teorie, ze prasok nebude pouzity iba v Arktide, Antrktide alebo pevninskych ladovcoch, ale aj v inych, dokonca pustnych oblastiach (vid teplotu topenia praskom preparovaneho ladu) a ze voda zamrzne vsetkym, iba Zidom nie a ti ju potom budu predavat ostatnym za nepredstavitelne sumy.

    Tuto informaciu poskytujem tvorivemu tymu miestneho patavedeckeho politologickeho kruzku ako pracovnu hypotezu pre ich tvorivu cinnost.

    idar,
    dufam, ze informacie o icebergíkoch su dostatocne pre tvoje vedecke potreby. Chemicke vzorce ladu c.27 naozaj nie som schopny ziskat, ide o najprisnejsie strazene tajomstvo dnesnej doby.
    publikované: 11.01.2008 00:59:04 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  72. Grigoriy,
    preco si myslis, ze by ma mali vydojene produkty z tvojho cerebralneho vemienka nejako zvlast zaujimat, aby som im venoval pozornost?
    publikované: 11.01.2008 01:04:35 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  73. Každopádne vieme s istotou, Eliminát, že
    Izrael kradne svojim susedom vodu vo veľkom už dávno, za súhlasného ticha Západu. Stačí počuť svišťanie púmp na hranici s Libanonom - a to je len časť zlodejstva, takpovediac externá.

    Znovu si pripomeňme: je zločinom natláčať stotisíce ľudí zozbieraných z celého sveta do jednej z najsuchších obývaných oblastí sveta a vojenskou silou drancovať lokálne zdroje, aby im stotisíce ľudí neodišli, odkiaľ prišli a udržiavali v prevádzke "sionistický sen."
    Snáď netreba nikomu písať, akú cenu za tento sociálnoinžiniersky "sen" platí domáce obyvateľstvo.
    publikované: 11.01.2008 06:16:33 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  74. Illu Minat
    - Ako sa mas Moshe, uz som ta roky nevidel? Cim sa zaoberas?
    - Aaaale dddal ssssom si zzzzziadost ddddo ro-rozhlasu nnnna mieeeee-sto, nnnna miessss-to kkkkomentatora a zzzzamietli mmmma.
    - A preco ti to spravili?
    -Aaaale, tttto vieeeesss, sssami aaaaanti-sssemitti.
    publikované: 11.01.2008 07:16:34 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  75. dobré čítanie nájdete na
    http://www.nw0.info/index.php?p=eBooks%20and%20Audio%20Books/

    alebo http://www.myty.info

    náš Illu Minat to má všetko v malíčku. Ale pozor, stále existujú plány v plánoch iných plánov.
    publikované: 11.01.2008 07:53:50 | autor: nemesis.2 (e-mail, web, neautorizovaný)
  76. Milka, tvoja predstava optimálneho reprodukčného správania
    je síce zábavná, ale rovnako ako "sionistický sen" smrdí sociálnym inžinierstvom.
    Úplne stačí, ak katolícki talibovia prestanú tlačiť zbožné ovečky do vaginálnej vojny.
    Ale nie o tom som chcela. Ten bystrý ekonóm sa hlavne vysmial táraniu o potrebe imigrácie. Napríklad takémuto
    http://www.sme.sk/c/3666759/Slovensko-potrebuje-imigrantov.html
    publikované: 11.01.2008 08:10:36 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  77. Ema
    To, co som napisala, je len parodiou na realne socialne inzinierstvo, ktore je tu s nami uz aspon jedno storocie, a my si pred nim zatvarame oci, lebo jeho autori nas svojim terorizmom, manipulaciou a zastrasovanim zahnali do kuta strachu.
    Ja sa samozrejme nepokladam za odbornika, a mne nemusi nikto verit, ale kazdy, kto chce o tom hovorit, by si snad mohol precitat aspon toto:
    Kevin B.Mac Donald:
    A People That Shall Dwell Alone,
    Separation and Its Discontents,
    Culture of Critique.
    Je tam velmi dobre popisane, co sa deje, preco sa to deje, a kto ma zaujem, aby sa to tak dialo - vsetko vedecky zdokumentovane. Nie je to pre tych, co chcu prezit svoj zivot v pohodli nevedomosti, lebo zit v realite moze naozaj byt neznesitelne pre slabsie duse. Ludia si radsej na internete vymienaju bezduche, primitivne, kvazi vtipne, hlupe a infantilne poznamky a planuju si, kde sa najblizsie nazeru a napiju. Vytvorit takuto situaciu, to tiez potrebovalo vela socialneho inzinierstva.
    Ti, co si uz zabehli svoj monstrozny proces socialneho inzinierstva si ziarlivo strazia svoj monopol, a tragedia je v tom, ze ich obete ani netusia, co sa naozaj deje a dokonca sa dusuju, ze oni by nikdy ziadne socialne inzinierstvo nepripustili.
    publikované: 11.01.2008 10:13:01 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  78. Ema napisala:
    " ..., dekoračné bublinky uvolňujúce povrchové napätie vo vriacej ľudskej sračke "

    Ake dokonale strucne a pregnantne vyjadrenie.

    Pripomenulo mi to klasicke poucenie o Pene:
    http://www.empty-universe.com/foam.htm

    ale to ma neporovnatelne viac viet.
    Pre mnohych asi privela viet.

    ---
    A ked uz sme pri pene ..., pena stale vznika.
    A teda Milkin navrh je uz davno realizovany prirodou samou - muzom a zenam s vlastnostami sa rodia deti s vlastnostami. Nic ine nie je, len pena.
    Ak sa vam zda, ze je na svete privela ludi, je to len iluzia.
    Moze byt tak akurat privela peny na Gange.
    publikované: 11.01.2008 12:58:25 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  79. to napisal idar
    Ema slovo sracky nepouziva:-)
    publikované: 11.01.2008 13:04:03 | autor: -- (e-mail, web, neautorizovaný)
  80. Som neskonale vdacny prirode, ze ku mne priviedla Iluminata.
    "preco si myslis, ze by ma mali vydojene produkty z tvojho cerebralneho vemienka nejako zvlast zaujimat, aby som im venoval pozornost?"

    Ake oslobodzujuce.

    Lepsia samo-charakteristika zidokrestanstva sa zatial nevyskytla.
    Samo na seba dava navod, samo seba povazuje za nepovsimnutiahodne.
    publikované: 11.01.2008 13:06:49 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  81. A fakt, Idar.
    No tak sa mi podarilo dat poklonu obom :)
    (zaujimave, mne to velmi pripomina emin styl .)
    publikované: 11.01.2008 13:09:12 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  82. Ja zíram, Eliminát,
    ty si zo dňa na deň lepší. Ale ešte furt si príliš slabý na to, aby z teba mohol byť novinár alebo politik. Doporučujem ti intenzívny tréning vo fabrikovaní konšpiračných teórií napr. o teroristoch. To teraz frčí, máš sa teda o čo oprieť.
    .

    Dík, Arton, to ti nikdy nezapomenu. Poklona ale patrí iba eme. To ona mi to vnukla, ja som to len hodil na papier. Keď sa ale budeme snažiť a pilne na sebe pracovať, raz budeme možno všetci ako ona.
    publikované: 11.01.2008 13:35:50 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  83. Aj by som sa, idar, urazila,
    ale sa mi nechce. Je piatok, som v suchom vykurovanom objekte, nič mi nechýba. Nebudem sa ja nasierať, ani peniť.
    publikované: 11.01.2008 13:49:55 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  84. idar,
    v Bagdade snezi. Icebergici zacali svoj pokus. Iba novinari a politici mozu tvrdit, ze to prinesie mier.

    http://spravy.pravda.sk/prvy-sneh-v-bagdade-je-vraj-znamenim-mieru-fga-/sk_svet.asp?c=A080111_105228_sk_svet_p09

    Robte si zasoby balenej vody.
    publikované: 11.01.2008 13:56:11 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  85. V suchom, vykurovanom objekte
    - povedzme si na rovinu, že teda v saune.
    Aké reči vedú Projektleiter s Borosom úrom?
    Niečo na spôsob, že "i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo"?
    publikované: 11.01.2008 14:35:09 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  86. "Znamením mieru" v Bagdade
    sú úplné blbosti. Nepodstatné úkazy.

    My nie sme v Izareli, Eliminát. Vody máme dosť v hydrogeologických štruktúrach.
    publikované: 11.01.2008 15:16:32 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  87. Illu Minat
    Podradne hovado ma k dispozicii celu skalu unikovych ciest z cestnej diskusie:
    - klamstvo,
    - zmena temy a ignorovanie povodneho prispevku,
    - hladanie gramatickych chyb,
    - obvinovanie supera z neonacizmu,
    - hadanie, kto sa skryva za nickom,
    - vyhrazanie zakonmi,
    - vysmech bez argumentu,
    - odpoved primitivnou infantilnou frazou (napr. je mi na grcanie),
    - takticke odmlcanie,
    - hranie sa na priblbnuteho,
    - priblbnutost
    To posledne je podradnym hovadam vlastne a vyskytuje sa vlastne v kazdom pripade.
    P.S. Prosim ostatnych, aby mi prepacili za vyrazy, ale to podradne osvietene hovado ma naozaj vyprovokovalo.
    publikované: 11.01.2008 15:19:58 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  88. Oni sa, idar, tí dvaja kašpari hlavne nevedia dohodnúť,
    ktorý z nich je väčší.
    publikované: 11.01.2008 15:22:38 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  89. Slovenskí pisálkovia,
    lepšie povedané pisálkovia činní na Slovensku, sa nikdy nepretekali v podávaní pravdivého, a teda tragického, obrazu o občianskej vojne v Iraku. Interesantné je, ako vehementne zato teraz vstupujú do kampane o údajnom zlepšení sitúacie v tejto okupovanej krajine. A keďže reálne čísla používať nesmú, lebo by sa prezradili, tak píšu takéto sentimentálne chochotiny o sniežiku, ktoré sa občanom čitateľom prevelice lúbia. A ešče nám nezabudnú dôrazne pripomenúť, že Iračania si za svoju mizériu samozrejme môžu sami. No to by bolo, aby na to hošánci zabudli.
    publikované: 11.01.2008 16:11:21 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  90. Zaspomínajme si spolu s CIA na časy, keď Izrael
    rozdával nukleárne technológie ukoristené zo Západu spriateleným režimom, ako bola šáhova tyrania v Iráne, apartheid v Južnej Afrike...
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/943902.html

    Len naivné teliatka si môžu myslieť, že takéto mierne a neškodné informačné vypúšťanie pary z natlakovaného papiňáku povedie k účinnej medzinárodnej kontrole izraelského zabijáckeho arzenálu, ktorým sa vytrvalo vyhráža prakticky celému regiónu. Je to len opatrenie, aby papiňáku západnej verejnej mienky neuletel dekel.
    publikované: 11.01.2008 16:22:11 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  91. Idar, co tam po slovenskych lokalnych pisalkoch,
    ti su menej, ako pdradne hovada.

    A samotne podradne hovada?
    Ti su nehodni ani kopanca.

    Ved armagedonisti (zidokrestania) sa uz zbytocne stracaju cas Irakom, skor by sa mali starat o dva bliziace sa vlastne armagedony:
    1. vykorenene sionizmu v amerike
    ( ten proces , ako mnohe socialne zlomy, moze byt relativne rychly,- aj ked sa to nezda, vsimnite si - v europe uz nema korene, len chapadla)

    2. odhnitie relikvie zvanej izrael vo svojej fasistickej forme
    ( chapem, ze mnohych uz aj ta predstava zabija )

    O tieto dve udalosti by sa mali zidokrestania starat viac - a pochybujem, ze im pomoze voda vo flasi.

    Ale mozno len prehanam, ze, Iluminat, ved podla teba nejestvuju ziadne silociary a uzly moci, ze, podla teba nejestvuje ani politika, podla teba jestvujes len ty a tebe podobni podradni psychopati.

    Ale mozno nas skusit presvedcit, ze ani ty nejestvujes.
    Skus, hoviadko :)
    publikované: 11.01.2008 16:29:01 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  92. Budem sa opakovat, a urcite to nebude zabavne,
    ale chcem pripomenut, co najviac sposobilo pad realneho socializmu vo vych. europe.

    Bola to nemoznost zabranit slobode slova, prilivu informacii.
    System zalozeny na odrezani masy od informacie musel bud skolabovat, alebo byt zmeneny.

    Analogia - dnesny system moci je zalozeny rovnako, opakujem, rovnako, na neslobode slova.
    Nemusim to tu rozoberat, vsetci vieme, ako to je.
    Staci odstranit tuto neslobodu, a system klamstva sa neudrzi ani tolko, ako Jakesova vlada.

    Aj ked sa tato analogia trocha podoba na story o cisarovych novych satoch, aby nedoslo k omylu radsej znova pripomeniem, ze je rec o vaznych, smrtelne vaznych procesoch.

    Oni uz ludstvu vyhlasili otvorenu vojnu:
    http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1198517286952&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull
    A nie je to prvy raz.
    publikované: 11.01.2008 16:43:06 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  93. skratene url o sionistickej otvorenej vojne
    http://tinyurl.com/3dy4a4

    Nie, ze by to bola novinka,
    "oni" su vo vojne neustale.
    Neustale.

    Dalsi dovod, preco ich mozno len lutovat, preco su nepodarkom.
    publikované: 11.01.2008 16:46:46 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  94. Szia, Zsizsi, csicsa!
    Sinuhe, vie to zviera čítať? Alebo vie len robiť mrau.
    publikované: 11.01.2008 17:15:38 | autor: Šunkes (e-mail, web, neautorizovaný)
  95. Som teraz
    v súvislosti s tými civilizačnými počtami a armagedonmi narazil na veľmi fundované názory, ktoré by tu podaktorých mohli zaujímať. Tak sa s vami o ne podelím.

    "Starí Hebreji verili, že duše prichádzajú na zem zo sféry zvanej "guf". Rodia sa na zemi v istých počtoch podľa toho, aké vibrácie na nej práve prevládajú a každá z nich je priťahovaná k národu, ku krajine, aká jej vibračne vyhovuje. A dnes sú vraj na zemi prítomné už skoro všetky a "guf" je takmer prázdny. Duše sa teraz veľmi rýchlo obmieňajú; keď človek zomrie, rýchlo sa vracia späť do života. Preto majú krajiny také prehnané počty obyvateľov. Podľa tohto konceptu sa svet skončí vtedy, keď sa "guf" takmer úplne vyprázdni a bude hroziť, že do existujúcich tiel by sa už nemohli vteľovať ľudské duše."

    Alebo napríklad: "americký fyzik dr. Paul A. LaViolette v knihe "Zem v ohni" píše, že vo vidinách sv. Jána sa dajú jasne identifikovať isté fyzikálne javy. Napríklad "poľnice" o ktorých hovorí, že ku koncu času zaznejú, s veľkou pravdepodobnosťou predstavujú "elektro-magnetický pulz" a "výrony energií rôznej kvality", ktoré slnečný systém zasiahnu zo stredu galaxie v niekoľkých vlnách, keď sa ocitne so stredom Mliečnej dráhy v jednej rovine (čo sa onedlho stane). Ten "pulz" a "energetické vlny" budú také intenzívne, že niektorí budú priam šalieť. Čím nečistejší, tým väčšie utrpenie. Ešte stále je vám do smiechu?"

    A keby náhodou niekto ešte nevedel, ako vyzerá duchovno-materiálna mapa vesmíru, tak tu je.
    http://ao-institut.sk/04_obrazky/efrezus+.jpg
    Mňa v každom prípade veľmi teší, že ľudstvo už aj k takýmto otázkam pristupuje rigorózne vedecky.
    publikované: 11.01.2008 18:03:42 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  96. Nove Usporiadanie Sveta
    Dnes som tu hovorila o socialnom inzinierstve, ktore je domenou a monopolom jednej skupiny ludi so zamerom destrukcie nasej civilizacie.
    To, co dnes uverejnil dennik SME, je pre mna len dobrou prilezitostou nieco ilustrovat:
    http://www.sme.sk/c/3674062/Mimovladka-Homosexuali-potrebuju-trenovanych-lidrov.html
    Precitajte si clanok, a zistite, ze homosexualov na Slovensku okrem ineho podporuje aj nejaka nadacia Otvorenej spolocnosti. Ked si vygooglujete "Open society" na internete, zistite, ze je za tym Zid Soros.
    Teraz si predstavte, ze by vas trapilo znecistenie slovenskych lesov, riek a jazier a chceli by ste s tym nieco robit. Velmi uslachtile. Kde by ste zacali hladat nejakeho uslachtileho Zida-filantropa, ktory by vam v tom chcel pomoct financiami? Realisticky, to na rozdiel od podpory homosexualov na celom svete a hlavne v belosskych krajinach, Zidov nezaujima.
    Preco to robia?
    Ked sa niekto narodi v Taliansku do rodiny, ktora uz 1200 rokov zije v Taliansku, ma svoje tradicie, hodnoty a sebavedomie, je velmi tazke urobit z neho krotkeho, nemysliaceho, ustrachaneho, neurotizovaneho idiota pripraveneho posluchat tvorcov New World Order, alebo uverit, ze skupina 19 ludi moze prekabatit organizacie, ktorych rozpocet su triliony dolarov, a zrutit dve nastrazenejsie budovy na svete vlastnene nejakym Silversteinom a poistene sest tyzdnov pred udalostou, proti narazom komercnych lietadiel.
    Idealny otrok sa narodi slobodnej matke, ktora pochadza z Nigerie, nie je si ista, ci je lesbianka, alebo presbyterianka, zije v Nemecku a otec dietata je neznamy bisexual a drogovo zavisly, pochadzajuci z Maroka. Vzdelanie, krore dostane je dostatocne na chapanie, ktore tlacidla treba stlacit, aby vypadlo zradlo a nejaka pijatika, a aby vedelo, ako volit - tiez stlacenim tlacidla. Bez demokracie sa novy poriadok neda nastolit.
    Toto su pre nich idealni ludia buducnosti, a NGO su ustanovene na to, aby sa takychto otrokov v buducnosti vyprodukovalo co najviac, a vytvaraju preto podmienky.
    Knihy od americkeho profesora Kevina MacDonalda, ktore som uviedla vyssie hovoria prave o tejto agende, len ovela sofistikovanejsie a obsiahlejsie. Je zaujimave, ze sa doteraz nenasiel ziadny seriozny oponent, ktory by si trufal MacDonaldovi oponovat - u drbnutych skinhedov (ktovie kto ich financuje) je to lahke.
    Nebolo by pre vas zaujimave vediet podrobnejsie o rodinnom zazemi skinhedov? Matka? Otec? Vztahy? Vzdelanie? Vychova? Heterosexuali alebo homosexuali? Zdravi jedinci alebo psychopati.


    publikované: 11.01.2008 18:25:10 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  97. Guf bola talianska národná fašistická strana
    a LaViolette zrajme zošalel z americkej politiky.

    Votrela sa sem Zíza. Je hore pod Šunkesom v CNN Breaking News.
    publikované: 11.01.2008 19:16:49 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  98. ja mám tiež dvoch kocúrov
    hoci v tejto inteligentnej spoločnosti to ani nie je povinné. Len dúfam, že prežijú najbližšie roky globálneho oteplovania a hneď nato ochladzovania. Ako aj my, hlavne v suchu a teple. Koniec koncov aj Ilumináti sa boja. Konečne sa objavilo okrem čínskych Triád ešte niečo, na čo nestačia. A LaViolette napísal celkom dobrý článok Zem v ohni. čosi na tom bude.
    publikované: 11.01.2008 19:54:54 | autor: nemesis.2 (e-mail, web, neautorizovaný)
  99. len treba povedať
    aby sa takto pekne rozvinutá debata nezvrhla do izolacionizmu a mala aj nejaký zmysel. Keď si všetci pohladkáme svoje ego, ukážeme schopnosť spriadať filozoficky bohaté súvetia a pokritizujeme spoločne mocných tohto sveta, tak nakoniec treba ísť aj niečo naozaj robiť. Preto by bolo možno aj dobre šíriť svoje osvietenecké a konšpiračné teórie medzi obyčajných ľudí. Nebudú to síce vedieť oceniť, ale možno padne do úrodnej zeme aspon jedno zrnko z tisíca. Len treba prekonať strach. Nie je čo stratiť.
    publikované: 11.01.2008 21:04:24 | autor: nemesis.2 (e-mail, web, neautorizovaný)
  100. Poslušne hlásim,
    že jsem zde a připrrraven!
    vojín idar

    Pées:
    Milá bohyňa pomsty.2, však o to tu práve ide, že my sme len takí prostí aspergerickí izolacionisti. Pozorne si prečítaj príspevky nášho ideológa Artona a všetko pochopíš. My máme tých ľudových revolúcií plný chrup, lebo to vzhľadom na všadeprítomných psychopatov nikdy k ničomu nevedie. Ale zato vieme, jak se dělá evoluce.
    publikované: 11.01.2008 22:50:30 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  101. Idar a Nemesis,
    ja netvrdim, ze to nikam nevedie.
    Skor naopak tvrdim, ze to smeruje kam ma, aj bez nasej specifickej osobnej pomoci.

    Ked, tak to potrebuje len usmernenie, riadiaci signal v zosilovaci... ale aj to je potrebne len v spravny moment.

    Naco liat vodu do mora - naco niekam ist, ked je clovek na internete?
    publikované: 12.01.2008 00:27:04 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  102. Digest:
    - „Iránčania by sa mali pripraviť, že budú stáť pred bránami pekiel,“ vyhlásil baptistický kazateľ Huckabee.
    (Huckabee je jeden z troch favoritov na US prezidenta)
    - Polícia vo Washingtone zatkla asi 80 ľudí protestujúcich proti koncentráku v Guantaname.
    - Blair považuje najnovší "Mideast push for peace" za poslednú šancu
    - Sarkozy chce Blaira za šéfa EÚ
    - V Pásme Gazy sa začal hladomor označovaný WFP ako "zhoršujúca sa potravinová kríza"
    - Americké kačičky v blízkovýchodnom Tonkinskom zálive sú nervózne z iránskych člnov

    + rečnícka otázka Gilata Acmona
    http://www.informationclearinghouse.info/article19054.htm

    Ber to tak, Nemesis, že tu len pripomíname, čo ľudia prehliadajú. Nikde inde sa to nedá robiť efektívnejšie.
    Nie sme žiadni revolucionári. Revolúcia žere vlastné deti. My to vieme, a preto jej neotvárame papulu heverom.
    publikované: 12.01.2008 05:53:21 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  103. dozinky v kibuczi
    ked Shemesh pise o tom co pozna z vlastnej skusenosti pise o tom celkom dobre
    http://www.sme.sk/c/3674306/Priatel-nas-milovany-najmilovanejsi.html
    publikované: 12.01.2008 08:35:14 | autor: -- (e-mail, web, neautorizovaný)
  104. Kto sa stara o nejaku staru Shemeshovu?
    Len co tam konecne riadne otvorila oci chytila ju hysteria z toho, ze zivoty izraelcanov zavisia od takeho kretena.
    Ze aj jej zivot zavisi od (ne)pevnosti ovladacej snurky debilnej americkej babky.

    A ta je prilis viditelna a prilis obnosena. Pretazena.
    Nemesis, nemusis sa bat, tvoja doba pride.

    ---
    Neviem, preco sa tu spomina revolucia, ked cele je to o procese liecenia, o standardnych imunitnych konfrontaciach minority versus majority.
    http://www.kevinmacdonald.net/PrefacePPB.pdf
    Klasika.
    Socialna psychologia ale moze byt prilis komplexna, zostanme pri archetypalnych vzdy fungujucich rieseniach.)

    Ked kedysi anticky hero bojoval s obrovitym synom zeme, izoloval ho od zdroja sily a tak zvitazil,
    ked s hydrou, chapadlovu hlavu nielen odstranil, ale desinfekciou rany zabranil rastu novej,
    a najlepsi priklad, ked mal vycistit chliev, nespinil si ruky sam nekonecnym namahavym postupnym vyvazanim, ale pouzil ocistne prirodne sily vody, ktore si s problemom poradili rychlo a dokonale.

    Nemesis si vzdy cestu najde.
    Ale ak je naozaj bohyna, robi to dostojne.
    publikované: 12.01.2008 09:48:29 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  105. Tak teraz neviem,
    či Bush pri návšteve v Jad Vašemi vyronil tie slzičky od žiaľu alebo ho skôr išlo roztrhnúť od smiechu, keď si spomenul na výčiny svojho zbrojárskeho pradeda Samuela a hlavne deda Prescotta, nácka, ktorý ako majiteľ banky Harriman a šéf Union banking corporation nielen na kšeftoch s nacistami výborne zarábal, ale bez neho by ani neboli možné. Si len pripomeňme:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Prescott_Bush
    http://www.youtube.com/watch?v=1D6fxyOtVeI
    Plus inštruktážne videjko extra pre Alumináta:
    http://www.youtube.com/watch?v=sedAvXRmXkI&feature=related
    publikované: 12.01.2008 13:52:00 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  106. Sabesova pohoda
    "There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't"

    Potom je este dalsi typ ludi. S binarnym videnim a chapanim. Pre nich existuju iba dva poly, dve strany, dve moznosti ako k niecomu zaujat stanovisko: zidovske a protizovske.

    A není to tak trochu málo, Artone Ivanovici?
    publikované: 12.01.2008 14:25:59 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  107. Šunkes!
    To s tým mopom to si povedal ty, alebo tvoj personál?!
    publikované: 12.01.2008 15:05:12 | autor: Ziza (e-mail, web, neautorizovaný)
  108. idar,
    neviem ci si si vsimol. V Kalkate horelo a poziarnici nemali vodu. Vraj vypadok. V delte rieky Gangy! Priatelia nedajte sa oklamat general bengalskych poziarnikov Pratim Chatterjee je icebergik. Zacina byt horuco.
    publikované: 12.01.2008 15:10:10 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  109. No kto, kto asi, milý Sinuhe
    Žiarlivý personál.
    Tá mačička je perzská, alebo sa len tak tvári?
    publikované: 12.01.2008 16:51:09 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  110. preco zomrel sir Ed?
    http://www.sme.sk/c/3672861/Zomrel-slavny-horolezec-Edmund-Hillary.html

    Vlastnici medii sa domnievaju, ze jedna Hillary im tento rok bude stacit.
    publikované: 12.01.2008 18:36:07 | autor: Illu Minat (e-mail, web, neautorizovaný)
  111. Milka, ako tak pozeram,
    nase hoviadko laminatove zacalo naplnat explicitne predposledny bod z tebou zostaveneho zoznamu spravani:
    "hranie sa na priblbnuteho".

    Mimochodom, take nieco casto nie je hrana taktika, ale do velkej miery skutocna bezmocna hysteria, do ktorej sa tito jednotlivci prepadaju v takych situaciach. A ten vyraz "hystericky" nemyslim nadnesene.

    Je to aj otazka motivacie tychto individui - nie vzdy su to kmenovi prislusnici ci aktivni vedomi kolaboranti - casto su to ludia s potlacenym svedomim, ktore im pri podobnych temach zacina robit prudke problemy. Preto odmietaju temu realnej politiky, odmietaju temu realnej historie.
    Ich postoj - tvrdenie, ze sice vsetko na svete ma komplexnu strukturu, ze pod povrchom ma cokolvek svoje silociary - ale na rozdiel od toho svetova politika je plocha ako izraelska dvanastka - take nieco totiz nemoze bez silneho uvedomovania si klamstva akceptovat nik s normalnym intelektom.

    A tak trpia, ked si maju znova priznat podvod, ktory pachaju aj sami na sebe. Trpia, ked sa im to pripomenie.
    A ak su to profesionalni psychopati - tak trpia koli vedomiu, ze ich usilie je totalne marne. Ich usilie je totalne nezmyselne, nieco ako pokus zadrzat vodu v site.

    Pozri sa, Milka, a pozri sa aj ty Nemezis, aka je to klasicka perfektna situacia.
    Oni sa boja nasich slov.
    publikované: 12.01.2008 20:24:48 | autor: arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  112. Ked sme uz pri Bushovych predkoch,
    tak Bushov pra-pra-pra-pradedko Obadiah Newcomb Bush, bol podpredsedom anti-otrokarskej splocnosti.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Obadiah_Newcomb_Bush

    a to v dobe, ked vasi predkovia boli cely ako: "ano ano pan velkomozny, buchnite si tu prosim, pan velkomozny.

    Keby nebolo takych ako Bush family, tak by vas ani vo sne nepadlo, ze na otrokarstve je nieco zle. Celkovo veci ako fanaticke mierove hnutie vymysleli v Amerike, rovnako ako vypisovanie blbosti na internete a vy sa uz len opicite. Cely vas zivot je opicenie sa po Americanoch.

    Ked sa vsak uz musite opicit po Bushovcoch a Americanoch, tak sa opicte aspon v niecom uzitocnom.
    publikované: 12.01.2008 20:59:22 | autor: Stan (e-mail, web, neautorizovaný)
  113. dakujem, ema, ze si vec uviedla
    na pravu mieru. Uz som chcela na Sunkesovu adresu povedat nieco nevrle. No,dakujjem, ema za lichotku, nie som perzska, ale vyzeram celkom ako :-) Teda mozno aj som, ktovie, ale radsej to nepriznam, aby som neupadlo do podozrenia ako nebezpecna perzska potencialna teroristka.... :-P
    publikované: 12.01.2008 21:27:13 | autor: ziza (e-mail, web, neautorizovaný)
  114. Stan
    A otec (nie pra-pra-pra-pradedko) Adolfa Hitlera bol jeden svedomity ochranca hranic rakuskeho statu, venujuc svoje usilie a talent na boj proti havedi, ktora by bola nezakonne pasovala tovar cez hranice, boli by si mirnix-dirnix chodili hore dole cez hranice a porusovali zakon. Obetoval svoj rodinny zivot a svojou pracou prispel k tomu, ze nasi predkovia mohli zit v state, ktory mal primeranu ochranu pred nezodpovednymi zivlami. Ked tvoji predkovia si chodili hore dole po svete a porusovali disciplinu a zakony statu, pan Alois Hitler uz vtedy davno budoval stat zakona a poriadku. Keby nebolo jeho, nemohol by si si dnes uzivat vyhod zitia v jednom z najlepsich statov na svete.
    Poznas 105. Murphyho zakon?:
    Proti jebnutemu argumentu, len jebnuty argument.
    publikované: 12.01.2008 22:17:12 | autor: Milka (e-mail, web, neautorizovaný)
  115. Zas si šliapol vedľa, stanko
    Podstatné je, že to bol dokurvený zlatokop, čo kvôli vidine bohatstva neváhal opustiť svoju rodinu a pritom aj zaslúžene skapal. Len na pripomenutie, v tých časoch u nás v Európe, už otrokárstvo dávno-pradávno neexistovalo a aj nevoľnictvo bolo dokonca v K&K zrušené už v 80-tych rokoch 18. storočia. Naštuduj si niečo o Jozefovi II, keď si teda už v škole nedával pozor, a potom trepoc.
    A mimochodom, čo sa toho internetu týka, World Wide Web ako aj prvý Web browser boli vymyslené v CERNe vo Švajčiarsku.
    http://en.wikipedia.org/wiki/World_Wide_Web
    Fuj, kaziť si sobotu večer s takým analfabetom ako ty!
    publikované: 12.01.2008 22:44:43 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  116. no,
    henten virus S. na prvy pohlad pripomina Platona Karatajeva. je prisposobivy, nevie co rozprava a ani ho to velmi netrapi, samotne premyslanie vnima ako cudzorody prvok svojej osobnosti. ale tym sa netreba nechat zmylit. On sa objavil preto, aby svojim sposobom pomohol Pierrovi Bezuchovovi a je teda vysostne kladnym elementom pribehu. akym elementom je nas virus S., to netusim. rozhodne sa nehodi do ziadneho zmysluplneho pribehu, ktory poznam
    publikované: 12.01.2008 23:06:29 | autor: rado (e-mail, web, neautorizovaný)
  117. ale
    predsa som si na nieco spomenul:
    Brazilcan Rubem Fonseca napisal poviedku s nazvom Placebo. netusim, ci okrem tliachania patri medzi S.-ove zaluby aj kradnutie trojmesacnych embrii alebo nosenie parochne, ale priam akoby som ho videl ako toho, kto si uz viackrat v zivote musel vypocut toto - rovnako ako jedna epizodna postavicka spominanej poviedky:

    "A tobe, ty mrnousi silhavej, vyrvu oko a nachciju ti do dulku, az ti to potece ven usima."
    publikované: 12.01.2008 23:15:17 | autor: rado (e-mail, web, neautorizovaný)
  118. A Bushov praprapraded Jeremiah bol predsedom
    cechu škótskych rašelinárov.
    A tak sa v genealogickej línii Bushovcov dedí z pokolenia na pokolenie láska k prírodným podkurovacím zdrojom, obdiv k demokracii a ťah k funkciám.
    publikované: 13.01.2008 01:51:07 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  119. Môžeš sa, Ziza, tváriť ako mačka barmská
    a požiadať Šunkesa o politický azyl pred domácou chuntou.
    publikované: 13.01.2008 01:54:24 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  120. Tušíme, Rado, čo všetko si musí S. vypočuť
    v rakúskom akademickom prostredí, a preto sa tu v pitvore k nemu správame vľúdne.
    publikované: 13.01.2008 02:01:23 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  121. hm,
    Fonseca robil v 50tych rokoch policajneho komisara v Riu. mozno sa stretli tam.
    tu si uz clovek ozaj nie isty nicim
    publikované: 13.01.2008 02:10:25 | autor: rado (e-mail, web, neautorizovaný)
  122. A úplne najstarší Bush,
    Thimothy, bol kováč, dokonca umelecký, čo ukoval tenký hlások pre všetky budúce generácie. Mechanický fundament propagandy.
    Tak sa z toho teraz, Rado, ráč obratom vyzliecť. Nám tu neunikne ani jeden diverzantský atóm, v tom má Eliminát pravdu.
    publikované: 13.01.2008 02:57:23 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  123. Bush, Irán a tarotový Mág
    publikované: 13.01.2008 07:37:32 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  124. Nevieme, kde všade hral Stanko epizódne postavičky,
    možno aj v Riu.
    Ale tu u nás, Rado, nie je epizódkou. Je takpovediac dlhoročným hráčom tímu.
    Ak by bol obvinený z vojnového štvania, vojnových zločinov a zločinov proti ľudskosti, my ho, samozrejme, nepôjdeme obhajovať, ale budeme mu nosiť do lochu potravinové balíčky a v každom bude lístok No vidíš, trto. Zas došlo na naše slová.
    publikované: 13.01.2008 07:43:30 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  125. Israel reality show
    ucinkuju v nej Palestinske deti. Najmladsie obete izraelskej okupacie. Za ich traumy im nikto nezaplati odskodne a nikto s nimi ani nesuciti pretoze si za svoje utrpenie mozu samy.
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/943987.html
    publikované: 13.01.2008 10:47:27 | autor: -- (e-mail, web, neautorizovaný)
  126. Nevadí, dvojčiarkový
    Ak to prežijú, nebudú z nich rozmaznaní ubľačnci presvedčení, že celý svet je tu len na to, aby im ubližoval.
    Zaujímavá je poznámka, ako sa úbohý staff a oficiáli izraelského tzv. humanitárneho programu Save a Child's Heart prevádzkovaného vo Wolfson Medical Center v Holone údajne zúfalo snažili zabezpečiť rodičom permit. A nič. No tak mohli vybaviť operáciu inde, kooperujú predsa podľa informácií, ktoré natláčajú verejnosti, s nemocnicami v civilizovaných krajinách.
    Save a Child's Heart je ale program pre izraelských lekárov, ktorí si môžu zadarmo na nevyvolených organizmoch cvičiť grify pre operácie na vyvolených srdiečkach.
    Sú vysadení na presne špecifikované diagnózy, vyberajú si maličkých pacientov vo vybiedených, často vojnou zničených krajinách. Rekonvalescencia detí spravidla už prebieha v iných štátoch, nie na vyvolenom území.
    Podstatný je takpovediac hardvér, city detí nie sú dôležité. Preto vyznieva obhajoba lekárov, že chceli, ach tak veľmi chceli deťom zabezpečiť rodičovskú podporu, smiešne.
    Je to dosť sporný program.
    publikované: 13.01.2008 11:41:57 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014