Ema

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Brutalizácia Európy

Európania, eticky vedení k ochrane slabých a odsudzovaniu násilia na ľuďoch "vinných" svojím pôvodom, sú totalitným režimom nútení podporovať izraelské jatky Palestínčanov, ktoré sa dajú nazvať len dvoma slovami: koniec civilizovanosti.

Severná Kórea - zázrak medzi národmi 

BBC zverejnila výsledky každoročného anonymného prieskumu vnímania jednotlivých štátov. Titulok oznamoval nepodstatnú - ako už býva v korporátnych médiach zvykom - informáciu, že Rusko a Čína si pohoršili. Nenápadne na konci článku je utrúsená veta, že najhoršie vnímané sú Severná Kórea, Pakistan, na predposlednom mieste Izrael a na konci Irán. Prieskum sa konal ešte pred trestnou výpravou Izraela do koncentráku Pásmo Gazy.

Čo by občania EÚ a voliči povedali, keby ich lokálne vlády a centrála v Bruseli ignorovali ich názor a devótne podliezali Severnej Kórei, uzatvárali s ňou nadštandardné pakty, umožňovali jej prplať sa v ekonomických a bezpečnostných záležitostiach EÚ, nazývali ju "svetlo medzi národmi" a jej lobystické európoske politbyro by malo štatút svätostánku.

Dôvody by sa našli. USA viedli voči Kórei nepeknú vojnu (fotodokumentácia amerických beštialít voči Kórejcom v každej učebnici dejín) a Slovensko Severokórejcov v 90. roku 20. storočia deportovalo, okradnúc ich o babety. 

----------------------------------------------------------------------------------------

Komunistov nahradili sionistickí princovia a moskovských propagandistov ideológovia z Izraela

Po dlhom čase som si pozrela v telke slovensky hovoriace stanice. Hľa, v jednej pacient Sarközy metá ručičkami ako ochotnícky divadelník v Kupcovi benátskom. Zvuk je našťastie vypnutý. V ďalšom kanáli je detail na roztečenú kreatúru s vačkami pod očami a ťažkou rečovou vadou. Je to momentálna predsednícka "tvár" EÚ Schwachcenberch - skutočný priateľ Izraela a sionistický princ.

Pozriem noviny - a aha, Janička píše v centrále hasbary vyvinutý a na slovenské pomery adaptovaný sloh na tému Avigdor Lieberman. Toto nerudné chazarské individuum, ktoré má na Palestínu nárok asi ako Bush na ostrov Honšú a tradíciu bušidó, si zatiaľ nepripísalo do CV toľko megazločinov ako teroristické vrece hovien Ariel Šaron, ale podľa silných rečí len čaká na príležitosť. Údajne je izraelským Haiderom. No dobre. Keď je Haiderom, prečo sa potom z Bruselu neozýva mohutný protest?

Z celého článku je najzaujímavejšie, že ten zmrd prišiel do Európy. Za kým? Načo?

Čo robí v Európe kreatúra, ktorej fanúšikovia verejne skandujú "Smrť Arabom" a s typickou talmudistickou chrapúnskou drzosťou tvrdia, že aj Arabi skandujú "Smrť Arabom".

Predvolebným heslom Liebermana je okrem iného, že Kto nie je lojálny voči "židovskému a demokratickému" (radostne omieľaný oxymoron) štátu, príde o občianstvo.

Odvážnejší si môžu nalistovať v serióznych učebniciach histórie vyjadrenia nacistického režimu v 30. rokoch. Je možné, že tam padali takéto silné vyjadrenia. Ale je tiež možné, že až takéto silné neboli. Kto chce vedieť, nech si zistí.

 -----------------------------------------------------------------------------------

 Koncentračný tábor Pásmo Gazy 2009

 http://www.youtube.com/watch?v=m9mkRiGbgZg

(Video nie je určené ľuďom s ilúziami o stave okupovanej Palestíny počas a po izraelských jatkách, ani ľuďom, ktorí sú doteraz pod vplyvom náboženstva holokaustu presvedčení, že Izrael smie vraždiť deti po stovkách a zrovnávať so zemou celé obytné štvrte - ľuďom v konečnom dôsledku brutalizujúcim Európu.)

Kým západní novinári poslušne - len formálne akože šomravo protestujúc - sedeli na zadku v Izraeli, pretože mali izraelským židovským a demokratickým režimom zakázané čo i len priblíženie sa k Pásmu Gazy (smeli pre západné korporátne média iba omieľať propagandu dodanú ministerstvom ZV Izraela), Amira Haas bola priamo v Gaze. Tu je jeden z autentických záznamov.

Izraelskí vojaci odhodlane kráčajú na trestnú výpravu do koncentračného tábora Pásmo Gazy. Do oblasti, v ktorej je 1,5 milióna ľudí odrezaných od sveta, zbavených ľudskej dôstojnosti a ponechaných napospas izraelskej okupácii, ktorá dosiahla beštiálne rozmery.

Rok 2006 - Israel's policy was summed up by Dov Weisglass, an adviser to Ehud Olmert, the Israeli Prime Minister, earlier this year. 'The idea is to put the Palestinians on a diet, but not to make them die of hunger,' he said. (Tu aj inde).

Keby bol WeisgaSS Fritzom a namiesto Palestínčanov hovoril o židoch, bol by z toho strašný zločin proti ľudskosti, s následným kobercovým bombardovaním civilnej infraštruktúry štátu, ku ktorému Weisglass prináleží, a konzekvenciami pre celý národ.

Január 2009 - Rabinát IDF: vraždite všetkých zaradom.

"When you show mercy to a cruel enemy, you are being cruel to pure and honest soldiers. This is terribly immoral. These are not games at the amusement park where sportsmanship teaches one to make concessions. This is a war on murderers. 'A la guerre comme a la guerre." Inštruktážna publikácia Rabinátu izraelskej armády, rozdávaná ako duchovná potrava vojakom pred vstupom na územie koncentračného tábora Pásmo Gazy.

 Spojenými štátmi dodaná, americkými daňovými poplatníkmi zaplatená munícia

 ... a to, čo po nej zostalo. Niektoré obytné štvrte v Gaze sú vybombardované do tla.

 Podvečer v Gaze 11. januára 2009. Chystá sa ďalšie nočné bombardovanie. Stotisíce palestínskych detí 22 nocí nespalo.

 "Už je čas odpáliť na Gazu ďalšie tony trhavín?"

 Veď hej. Nie je to židovské dieťa. Súcitiť s inými je ideológiou zakázané.

Lenže je možné, že práve tieto deti skrvavené všelijakými Silbersteinmi, Goldbergmi, či Friedmanmi sú skutoční blízkovýchodní pôvodní židia.

The first Jews of Ashkenaz (Germany) did not come from the Land of Israel and did not reach Eastern Europe from Germany, but became Jews in the Khazar Kingdom in the Caucasus. Zand explains the origins of Yiddish culture: it was not a Jewish import from Germany, but the result of the connection between the offspring of the Kuzari and Germans who traveled to the East, some of them as merchants. (Celý text je tu)

Prof. Zand teaches at Tel Aviv University. His book, "When and How Was the Jewish People Invented?" (published by Resling in Hebrew), is intended to promote the idea that Israel should be a "state of all its citizens" - Jews, Arabs and others - in contrast to its declared identity as a "Jewish and democratic" state. Personal stories, a prolonged theoretical discussion and abundant sarcastic quips do not help the book, but its historical chapters are well-written and cite numerous facts and insights that many Israelis will be astonished to read for the first time.

 Palestínske zdravotnícke vozidlo bolo preventívne vybombardované, pretože prevážalo teroristov a muníciu. Izraelská armáda to potvrdí formou videozáznamu, kde vidno, že auto po zásahu vybuchlo dvakrát. Aj videozáznamy bombardovaných mešít vykazujú tento fenomén a len hrubý antisemita môže vzniesť námietku, prečo hrdinská IDF tie mešity neobsadila a neukázalai celému svetu, že tam údajná munícia naozaj je.

Nechýba vám dieťa?

Vzhľadom na snahu zmeniť Ženevské konvencie ako niečo zastaralé a urobiť z civilov legálne ciele vraždenia, vám ja veru nezaručím, že zajtra vám nebude chýbať práve to vaše.

"The Geneva Conventions are based on hundreds of years of tradition of the fair rules of combat. They were appropriate for classic warfare, where one army fought another. But in our time the whole business of rules of fair combat has been pushed aside. There are international efforts underway to revise the rules to accommodate the war against terrorism. According to the new provisions, there is still a distinction between who can and cannot be hit, but not in the blatant approach which existed in the past. The concept of proportionality has also changed. There is no logic in comparing the number of civilians and armed fighters killed on the Palestinian side, or comparing the number of Israelis killed by Qassam rockets to the number of Palestinians killed in Gaza."

Vojna sa iba začala.

Mimochodom, zámerom izraelskej beštiality v Gaze bolo vyprovokovať Libanon, následne dominovým efektom Sýriu a Irán, aby na izraelské zverstvá zareagovali. Preto mali arabské a iránske televízne štáby možnosť exponovať svojich divákov príšernými dôkazmi chazarskej krutosti (a preto sa našli Mossadom riadené odpaľovacie rampy na kaťuše v Libanone - plánovaný štartér izraelského útoku na Libanon). V závere dominového reťazca však nie je posledná kocka na spadnutie, ale pevne tam stojí ruský medveď - strategický partner Iránu. Zostáva len dúfať, že to ustojí.

 

Pre istotu by sa však mali Európania viac usmievať na svoje deti a tešiť sa z každého dňa, kedy ešte žijú. Izraelské teroristické vyhrážky atómovými útokmi nie sú v Izraeli vec extrému, ale rezonujú v akademickom maintstreame ako niečo plne legitímne, čo možno použiť proti Európe, len čo prestane poslúchať.

Presvedčenie o oprávnenosti nahádzať prípadne na Európu nukesy je súčasťou mentálnej výbavy vyvoleného obyvateľstva židovského a demokratického Izraela.

Kakája kuľtúra, takája nátura. 

BBC môže na túto tému urobiť prieskum. Už vopred sa teším na titulok.

                                                                                   (foto: Reuters a AP)


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. diky
    fajn blog. pokracujte
    publikované: 08.02.2009 13:08:35 | autor: Rafaela (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. super
    Návrat vo veľkom štýle. Ema, neviem kde si bola, ale vďaka že si späť.
    publikované: 08.02.2009 15:02:28 | autor: aladár (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Carl von Clausewitz: O válce
    "... kulturní národy neusmrcují zajatce, neboří města a vesnice, pak je to proto, že do jejich válčení spíše zasahuje rozum a že jim ukázal účinnější prostředky k použití násilí, než jsou takové primitivní projevy pudú."
    "Válka je akt násilí, a toho je možno použít naprosto neomezeně; tak každý druhému ukládá, jak má jednat, vzniká vzájemné púsobení, které, jak už z toho plyne, musí vést do krajnosti."
    -
    ergo - židia v Izraeli nie sú kultúrny národ a svojimi akciami ukazujú, ako sa k nim majú správať v čase vojny (či dominancie, ktorá v priebehu tohto storočia príde) Palestínci (či Arabi všeobecne) ...
    publikované: 08.02.2009 15:21:38 | autor: lenja (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Je príznačné,
    že jediným európskym štátom, ktorý sa nedvojznačne a opakovane kriticky vyjadril k chazarskému besneniu v Gaze, bol Vatikán. Dogmatici sa ukázali byť najslobodnejšími. Toto sa pre Európu samozrejme nemôže skončiť inak ako zle. Strata svojprávnosti je vždy predzvesťou skorého konca.
    Ten ale nebude privodený židovskou inváziou. Tamten divý národík vždy bol a hlavne dnes je len taký kúsok bezvýznamného smradľavého trusu. Ku slovu sa dostane skutočná sila, t.j. Čína. To bola mimochodom aj v minulosti jediná veľká ríša, ktorá nikdy nepripustia etabovlanie žiadnej obchodno-bankovníckej minority. A nie inak to bude aj v budúcnosti, takže židia už majú vyslouženo. Jediné šťastie je, že Číňan sa bude správať k slaboduchým európskym barbarom pravdepodobne zhovievavo, podľa tam zaužívaného hesla, že tešiť sa z víťazstva znamená tešiť sa zo zabíjania.

    Ešte jedna prehľadná synopsa o politike blízkovýchodného kaganátu v praxi:
    http://www.blisty.cz/2009/2/6/art45213.html
    publikované: 08.02.2009 16:02:57 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Sionizmus a univerzálny sionizmus.
    Povedal niekto niekedy "svetovlada" z Jeruzalema a bol obvinený z paranoie?

    "If only Israel were allowed to live in peace on a tiny piece of land promised to her in the Bible, then Israel could completely commit herself to accomplish her mission: the conciliation and unification of fragmented humanity. As you know, the very world “Yerushalaim” means in Hebrew, “He will show Wholeness”, or “They will see Wholeness”. We are talking about wholeness and unity. Jerusalem is the answer to mankind’s main problem – the fragmentation of our existence."
    atd.. atd...

    Od základného sionizmu, založenia "tretieho chrámu" (nie ríše) prechádzaju bastardi z ruských stepi (takzvaní židia) na celosvetové fantazmagorické vízie.

    http://www.amazon.co.uk/Universal-Zionism-Dmitry-Daniel-Radyshevsky/dp/9654240548/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1233672316&sr=1-1
    http://www.jerusalemsummit.org/eng/full.php?id=243&speaker=115&summit=32
    publikované: 08.02.2009 17:33:05 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ....
    Benjamin Netanyahu povedal, že ak bude zvolený za predsedu vlády, tak v prvom rade "zneškodní iránsku hrozbu raz a navždy." Aaron Miller, bývalý najvyšší analytik amerického ministerstva zahraničných vecí v piatok vyhlásil, že Netanyahu by bol schopný presvedčiť Baracka Obamu o nevyhnutnosti vojenského útoku za cieľom zastaviť iránsky atómový program.

    "Izraelčania budú tlačiť na Washington, aby zabezpečil, že Irán nepríde až tak ďaleko. A ak sa to nepodarí, tak sami vykonajú vojenský útok," citovala Millera spravodajská agentúra Reuters.

    http://project-respublica.blogspot.com/
    publikované: 08.02.2009 20:08:24 | autor: n (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. a este nieco
    Hudobná skupina RepKebz vyhlasuje súťaž o najlepšie video k pesničke "Leto v Gaze". Text tejto pesničky, je inšpirovaný udalosťami v Gaze. Je zároveň vyjadrením sklamania z postoja západných krajín k tomuto problému.

    http://www.chelemendik.sk/ShowDoc.php?d=653&c=Hudobna_skupina_RepKebz_vyhlasuje_sutaz_o_najlepsie_video_k_pesn

    to je dlhe, tak proste
    http://www.chelemendik.sk/


    publikované: 08.02.2009 20:20:05 | autor: n (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Vatikán je odpad duchovný aj politický.
    Slobodomurár Ratzinger je sluha NWO, ak aj niečo slovne kritizuje z jeho úst to znie ako jasný podvod, jadrom kritiky býva dôvod prečo kritizuje, čo kritizuje, či to čo kritizuje je zlo, či sám nekoná rovnako.
    Milovníci úskokov sa vždy siahodlho vyjadrujú o zločinoch druhých, i keď je zrejmé, že Ratzinger voči svojim pánom len jemne podsunie nejaký nesúhlas, aby sa jeho sekta aspoň niečím odlišovala.
    Privinul si k sebe Lefebvristov a jeden z ich biskupov Williamson spochybňoval posvätný holohoax a už sa hneď tento burattino koril pred tými, ktorí nie sú ani katolíci.
    Ratzinger nežiadal súd, ani popravy, vyliezla z neho len súdružská kritika.
    publikované: 08.02.2009 21:09:14 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Opýtam sa Artona
    Ak do roku 1945 prožidovské a prosionistické sympatie sa pretŕčali poväčšine medzi socialistami, okrem toho v ich vlastnej ideológii židoboľševizmu kde to mali ako prvotný program, ale v skupine nesocialistov bola prítomná obdobná náklonnosť ojedinele.
    Odkiaľ sa vynorilo také duchovné vnímanie, že prožidovský postoj dnes je synonymom pre tú takzvanú pravicovú časť politiky, ktorá je zahustená izraelomániou?
    Nielen medzi voľnotrhovými fanatikmi typu ODS, ale aj „národnými“ stranami typu BNP, Flámsky záujem, nemeckí republikáni a ďalšie.
    Keď národným záujmom pre nich je prežitie sionistickej hliadky Izraela, a pritom sa chcú zbaviť poľských a iných pracovníkov z východnej Európy v UK.
    http://bnp.org.uk/2009/01/“israel’s-gaza-affair”-by-bnp-leader-nick-griffin/
    A diskusia k článku je bonus.
    publikované: 08.02.2009 21:33:09 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. publikované: 09.02.2009 04:01:05 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. K linku Hitler versus Churchil od Fon
    Z 10 otazok som trafil 9 - pri poslednej som sa dal zviest myslienkou, ze to je anglicka architektura, a ze kriklave Churchilove farby chybaju len pre to, ze je zima.
    Churchil mal jasne ploche farby, gycove, nemozno s Hitlerovou atmosferou porovnat, nemozno zamenit.
    publikované: 09.02.2009 11:52:10 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Fon, k otazke pravicovosti ci lavicovosti.
    Neuznavam principialne ani pragmaticky to nejednoznacne delenie,
    ale pdostata tvojej otazky odraza realitu.

    Chcel som ti napisat nieco formalne, ale asi bude najlepsie to vyjadrit jednoducho.
    Kto nema moc a snazi sa staru zvratit a prebrat, kto sa citi zranitelny, ochranuje sa kecami o rovnosti, o netrestani, vseobecnej tolerancii a hlada spojencov medzi otrokmi. Kto si naopak mysli, ze uz ho nemozno potrestat, ten, ak nema skutocnu kvalitu, stava sa arogantny chrapun.

    Vlastne je to cesta vacsiny ideologii.
    publikované: 09.02.2009 13:04:31 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Este ktomu linku, Fon.
    Zapad, a hlavne Britia Francuzi, maju problem s moslimami.
    Karma za ich vlastne svinstva!

    Teraz zbabelo pozeraju, co robit, a nechavaju sa oklamat zidmi, ze izrael pozna cestu.
    Pozna ju?
    Kde?
    Europa bola znasilnena a prinutena sa vzdat svojej integrity a teraz, po 60 rokoch, dosledky choroby sa zacinaju v plnej sirke prejavovat. Tato horucka ale nikoho neospravedlnuje, aby zamienal priciny a nasledky a bojoval proti symptomom, namiesto samotnemu zdroju infekcie.

    Ja neviem, ci to Europa prezije. Je mi to historicky jedno, mozno nie - ale prezije to clovek, ako ja. Nie ja, ale ludia, ako ja. A to mi staci. Nech idu dole splaskami vsetci, ktori sami sebe dovolia stat sa hovnom. Makkym, hnusnym, slabym, bezcennym - takym, akym dojmom posobi ten clanok.
    publikované: 09.02.2009 13:22:20 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Nepozeraj TV Ema,
    ale listuj na nete. O zverstvach v Gaze sa dozvies z mnohych stran.
    Teda, nie ze by si to potrebovala.
    Pre mna nova
    http://tvina.sk/

    publikované: 09.02.2009 15:06:18 | autor: ... (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Súdružská pápežská kritika, Fon,
    znamená, že Vatikán nie je celkom zapadnutý v sionistických štruktúrach.
    B-16 nie je trasľavý poľský Janko, ale otvorená podpora Williamsovych názorov by spustila takú globálnu štvanicu, že by to katolíkom výrazne znepríjemnilo život. S mafiou nie sú žarty.

    Inak, Izrael sa s Vatikánom žerie pekne dlho. Odkedy Vatikán zistil, že jeho "starší brat" ho v Jeruzaleme riadne ojebáva - že sa k nemu správa ako k Palestínčanom.

    Teokratický sociálnoinžiniersky projekt Izrael v mnohom pripomína katolícky stredovek pažravý po globálnej moci. Aj keď sa z katolíctva medzitým stala púťová atrapa, táto memetická centrála je len inou formou totalitnej sionistickej plesne.
    Dogmatickú knihu majú tú istú.
    Nezabudnime na to.

    Mňa ale iné zaujalo. Súdružská pochvala. Vraj v Bratislave nadupalo na námestíčko niekoľko desiatok ľudí, nadšených izraelským masakrom v Gaze a prevolávali podporu vojnovým zločinom a zločinom proti ľudskosti. (Dúfam, že je z toho videozáznam, raz sa zíde do historického dokumentu o atmosfére súčasnosti.)
    No a na tieto orgie vraj poslal pozdravný list súdruh europoslanec Figeľ, ktorý ich pochválil, že v čase, kedy je vnímavým morálnym ľuďom z izraelského fašírovania Gazanov na tyčku, oni vyjdú na ulicu vrieskať, že Izrael má na to právo.

    Ako kresťan - plnokrvník vraj vyjadril súdruh F. podporu masakrovaniu stoviek detí.
    Veriac, že mu to pomôže v ďalšej politickej kariére.
    Hm, títo veriaci.

    Lebo keď ide kresťanovi o politickú kariéru, nehľadí na zohavené mŕtvoly detí - nepriateľov jeho mocného mecéna.
    Dokonca nehľadí ani na to, že Vatikán ma iný názor.

    Ak sú reči o súdružskom pozdravnom liste len klebety, súdruhovi kresťanovi F. sa týmto oficiálne ospravedlňujem.
    publikované: 10.02.2009 07:01:59 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Euroboľševik sa chce v ďalšom turnuse
    stať predsedom KDH, tak sa mu nediv. To by inak bolo celkom fajn, aspoň sa tá tlupa konečne takpovediac eschatologizuje.
    Tú cynickú frašku zorganizovali naši starí známi z ICEJ Slovensko. Podráždilo ich, že káder Kubiš nenasledoval príklad knížetě, zaujal ku Gaze len neutrálne stanovisko a dokonca trúfalo vyzýval na mier.
    Všetko je samozrejme zaznamenané, prezenčka vyplnená a metály sa budú dúfajme rozdeľovať čoskoro.
    publikované: 10.02.2009 12:43:22 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Zato v londýnskej telocvični
    mali onakvejší príhovor. Witnesses told the British newspaper they heard diplomat Rowan Laxton shouting "f**king Israelis, f**king Jews" while watching a TV report of Israel Defense Forces operations in Gaza from the seat of an exercise bike. A vraj dokonca hulákal takú strašnú vec, že IDF vojaci by mali byť "wiped off the face of the Earth."

    Vraj tomu chlapíkovi hrozí 7 rokov basy.
    http://www.haaretz.com/hasen/spages/1062752.html

    Zas je tam snaha stotožniť zhnusenie z genocídnej politiky s antisemitizmom.
    publikované: 10.02.2009 15:21:52 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. priznám sa, ema
    bol som na tom zhromaždení - za Rolandovou sochou - s mottom:
    "Izrael má právo brániť sa".
    Aspoň dve videokamery snímali ľudí, takže videjko je,
    iba treba osloviť správnych ľudí.
    Figeľov pozdrav som nezaregistroval (vykecával som sa so známymi) ale Zitu Fukovú naživo som si všimol.
    BTW, mali tam skvelý čaj
    publikované: 10.02.2009 22:00:31 | autor: kriq (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Kriqu, ze si nenapisal,
    ze to bude a ze tam dokonca pojdes osobne.
    Bol by som sa zastavil aj ja.

    Fukova, Fukova, to sa ti podarilo, to je ta ciganka s prefajcenym chrapotom, vsak.
    publikované: 10.02.2009 22:50:36 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Ema, neboj,
    7 rokov je maximalna sadzba, ktoru hned spominal izraelsky dennik - v reale sa tomu chlapovi, co narovinu povedal pravdu, nestane nic.
    publikované: 10.02.2009 22:53:12 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. Cakam.
    Cakam na to, kedy nie v telocvicni, ale vo verejnopravnej ci sukromnej TV povie niekto otvorene, ze Izrael je zlocinny stat, a ze s nim odmietame AKUKOLVEK spolupracu.

    Uz je cas.
    publikované: 10.02.2009 22:55:21 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. videjko a F.
    publikované: 10.02.2009 22:57:51 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. A o pápežovi korektne ale tuho
    publikované: 10.02.2009 23:00:07 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. dobry dokumentarny film
    The Power of Nightmares
    http://www.informationclearinghouse.info/video1037.htm

    kriq uz tu bolo napisane, ze sadisticky uchyl, ktory drzi svoje obete zavrete v klietke, nema ziadne pravo vyhladovat ich a masakrovat, pretoze ho poskriabali na ruke, ktorou ich skrti
    masovy vrah ma jedine pravo. byt postaveny pred sud a obeseny.

    ani ty sa nezbavis zodpovednosti, mysli na to
    alkoholizmus nie je polahcujuca okolnost
    publikované: 11.02.2009 02:32:06 | autor: new world order (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Aj tak by si sa tam už
    nezmestil, arton. Tak tam bolo plno.
    Okrem toho tam bola zjavne nezdravá atmosféra, keď už aj kriq chlastal čaj. Banda infantilných indivíduí, poslušne hltajúcich prostučké poučky súdruha prednášajúceho a za mierne benefity aj ochotných ich zopakovať.
    Iste, aj vo Varšavskom gete sa židia skrývali za ľudské štíty, kopali tunely a Nemci predsa nikomu neubližovali, len sa bránili. Jediné čo ešte Izraelu chýba ku svojej nacistickej dokonalosti sú len vyhladzovacie tábory, nejaké tie permanentné Sabry a Šatily. Fakt, že 40% palestínskych mužov bezdôvodne strávi počas svojho života nejaký čas v izraelskom lochu, je už zjavne nepostačujúci.
    publikované: 11.02.2009 02:32:35 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. ding dang dong od red hotov pre emu :
    http://www.youtube.com/watch?v=0oEX35Ypx8I

    ema, ja uz ten izrael a gazu nezvladam, uz nemozem, uz toho bolo dost. Inak si myslim, ze napr. idarove prispevky su uplne od veci, su stale rovnake, len kyda a kyda hnoj na zidov ( ci Zidov) je to absolutne sproste a hlupe, ved to moze zavesit pod ktorykolvek tvoj clanok, nejde z toho nic ine len nenavist a je to ubohe.
    A vobec. Kto je bez chyby nech prvy hodi kamenom...a konecne bude pokoj. A este....ding dang dong....
    publikované: 11.02.2009 05:13:57 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. tie cervene gate
    nemaju chybu :o)
    publikované: 11.02.2009 05:16:43 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. zasmejte sa s nami
    publikované: 11.02.2009 05:35:15 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. sorry,
    ale takto by som tu bola hore do rana, tak zase niekedy nabuduce, dufam, ze ste mali pekne Vianoce a Silvestra, ja som mala, bola som domenko :o)
    publikované: 11.02.2009 05:37:34 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Aj v Izraeli
    tak podrobne sledujú slovenské voľby, ako sa sledujú na Slovensku izraelské voľby?
    Aj v Izraeli sú články o volbách na Slovensku na titulnej strane celoštátnych denníkov? http://dennik.sme.sk/

    Iris za socializmu napomínala antikomunistov, aby nenadávali na komunistov. Šikovní vedia, kto má moc.
    publikované: 11.02.2009 08:07:26 | autor: z Likúdu si Kadíme na Šos (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Slušná sliepka
    sa pozná podľa toho, že za deň znesie najviac jedno vajce, za ktoré sa ale nemusí hanbiť, lebo sa jedná o 1A triedu, dá sa naň pozerať, pochutiť a človek ho v dlani len tak ľahko nerozpučí.
    Výkonná nosnica z New Yorku má ale celkom iné úžitkové vlastnosti. Tá znesie celú hromadu a to iba za pol hodiny. Aušak fekálií. Vajce žiadne.
    publikované: 11.02.2009 15:21:33 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. ak by sme o tych vajciach zacali, mily trtko
    skonstatujeme, ze ty nemas gule ziadne. davno. Ostava len dufat, ze ta to velmi nebolelo :o)

    Diskusia pod eminymi clankami sa vdaka takym ako ty stava bezcennou a neustalym opakovanim protizidovskej propagandy sluzi na vypieranie slabsich mozgov. Na nic ine. A VZHLADOM K TOMU, KOLKO CASU TYMTO KYDOM VENUJes, myslim si, ze si za to aj plateny ty hovado.
    publikované: 11.02.2009 17:48:25 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. No teda
    Nejako nam tu klesa uroven. Sam trtko a hovado...

    Miesto blbeckov v cervenych nohaviciach co vedia vyrabat automaticke pracky odporucam nieco o sto tried vysie

    http://www.youtube.com/watch?v=UNUK3q6SmxY
    publikované: 15.02.2009 12:59:29 | autor: Benyaminko (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. Čistá krása, Benyaminko
    Má to však temné tóny: dúfam, že sa aj Nazeri nestane legitímnym (ako inak) terčom obranných (ako inak) aSSaSSinačných akcií Mossadu z jedinej demokracie na Blízkom Východe, pretože nespieva o večnom utrpení židov - čo je jasný antisemitizmus - a vlastní iránsky pas.

    Trtkovia a hovadá v červených nohaviciach sa od čias boľševika, kedy hlušili poľské elity v Katynskom lesíku a ruské elity nastrkali do gulagov naprojektovaných Nátanom Frenkeľom, vôbec nezmenili.
    Daj im moc - a zničia celý svet.
    publikované: 18.02.2009 05:49:37 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. baby and pets
    závere dominového reťazca však nie je posledná kocka na spadnutie, ale pevne tam stojí ruský medveď - strategický partner Iránu. Zostáva len dúfať, že to ustojí.

    http://www.shoppingthomassabo.com/
    http://www.onlinepandorabeads.com/
    http://www.tiffany-classic.com/
    http://www.elinksoflondonsale.com/
    publikované: 29.07.2010 05:20:41 | autor: links of london (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. watch
    <a href="http://www.shopbynfl.com">nfl throwback jerseys</a>
    <a href="http://www.shopbynfl.com">nfl jersey</a>
    <a href="http://www.shopbynfl.com">nfl jerseys</a>
    <a href="http://www.shopbynfl.com">super bowl jerseys</a>
    <A href="http://www.fivefingersonlineshop.com/">vibram five fingers</A>
    <A href="http://www.fivefingersonlineshop.com/">five fingers shoes</A>
    <A href="http://www.fivefingersonlineshop.com/">cheap five fingers shoes</A>
    <A href="http://www.fivefingersonlineshop.com/">vibram shoes</A>
    <A href="http://www.fivefingersonlineshop.com/">vibram five fingers shoes</A>
    <A href="http://www.baitoo.com/">mbt shoes</A>
    <A href="http://www.shoes-oem.com/">china factory</A>
    <A href="http://www.crocsmy.com/">crocs shoes</A>
    <a href="http://www.outdoorbrandshop.com">the north face</a>
    <a href="http://www.outdoorbrandshop.com">north face</a>
    <a href="http://www.outdoorbrandshop.com">the north face discount</a>
    <a href="http://www.outdoorbrandshop.com">the north face jackets</a>
    <a href="http://www.outdoorbrandshop.com">the north face backpacks</a>
    <a href="http://www.outdoorbrandshop.com">the north face clothing</a>
    <a href="http://www.oemexp.com">China Shoes Factory</a>
    <a href="http://www.oemexp.com">Shoes Trade</a>
    <a href="http://www.oemexp.com">Shoes OEM</a>
    <a href="http://www.oemexp.com">Casual Shoes</a>
    <a href="http://www.oemexp.com">Sports Shoes</a>
    <a href="http://www.oemexp.com">Hiking Shoes</a>
    <a href="http://www.oemexp.com">Skater Shoes</a>
    <a href="http://www.shopbynfl.com">nfl throwback jerseys</a>
    <a href="http://www.shopbynfl.com">nfl jersey</a>
    <a href="http://www.shopbynfl.com">nfl jerseys</a>
    <a href="http://www.shopbynfl.com">super bowl jerseys</a>
    <a href="http://www.workshoesworld.com">work shoes</a>
    <a href="http://www.workshoesworld.com">work boots</a>
    <a href="http://www.workshoesworld.com">safety shoes</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodonsale.com">vivienne westwood</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodonsale.com">vivienne westwood bag</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodonsale.com">vivienne westwood handbag</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodonsale.com">wholesale vivienne westwood</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodol.com">vivienne westwood</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodol.com">vivienne westwood bag</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodol.com">vivienne westwood handbag</a>
    <a href="http://www.viviennewestwoodol.com">wholesale vivienne westwood</a>
    <a href="http://www.535shoes.com">ecco</a>
    <a href="http://www.535shoes.com">ecco shoes</a>
    <a href="http://www.535shoes.com">wholesale ecco shoes</a>
    <a href="http://www.535shoes.com">Business shoes</a>
    <a href="http://www.535shoes.com">ECCO Men's Shoes</a>
    publikované: 18.10.2010 04:23:12 | autor: shj (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. moncler coats
    publikované: 27.12.2010 04:42:07 | autor: moncler coats (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014